A 1 rzecz czy wszytskie ?? Jak wszystkie to chyba masz cos z bittorrentem
Caly czas sciagam tylko Rainbow Sixa... Nic innego nie probowalem zassac, zaraz sprobuje...
Maslo: jesteś specjalistą w tych sprawach.
Też mialem podobny problem co Jędrek. Dalem Cancel i zacząlem wgrywać jeszcze raz. Ruszylo.
Anonymous
10 12 2003, 12:43
Ty gościu przegrzało Cię ??Jak dla ciebie WE6 jest lepszy od pro evo soccer 3 jb to jesteś dobry No i co bredzisz że zmierzają w złym kierunku ?? Ok to jest Twoje osobiste zdanie ale nie kumam Cię...
kolego..masz racje to moje osobiste zdanie.(i przy okazjii podzielanie przez wiele osóB) grafika i mnogosc zagran to jeszcze nie wszystko..to taki łap na laików(choc wiekszosc z tych laików potrafi robic niesamowite rzeczy z pes3)..ale to nieistotne..liczy sie satysfakcja i radosc z gry i wspomnienia oczywiscie (ech te mistrzostwa w 11 osób do 4 nad ranem) inne czesci nie daja takiej kontroli nad zawodnikami..nad przebiegiem meczu. wiesz co jest najlepsze? ze po przegranym meczu mam pretensje do siebie a nie do programu.
wujaszek_jj cholera strzały w we6 final evo są "skopane"
sorki za tych "laików"wcale tak nie mysle:)..pozdr.wszystkich we i pro evo soccerowców
Okazalo sie ze ze wszytsiim plikami mam ten prblem... Tyle ze niektore pliki sciagaja sie 4 godz. niektore 1 godz. A potem staja w miejscu. Co moze byc tego przyczyna?
2razyjot
11 12 2003, 15:17
Okazalo sie ze ze wszytsiim plikami mam ten prblem... Tyle ze niektore pliki sciagaja sie 4 godz. niektore 1 godz. A potem staja w miejscu. Co moze byc tego przyczyna?
Nie przejmuj sie - po ok. miesiacu naprawde ostrego sciagania z suprnovej ... cos mi sie zepsulo i mam ten sam problem, ktory opisales.

Anyway - jest kAzaA, jest i-MESH i masa innych progs'ow, ja plakac nie bede ... :wink:
jaszczoor
11 12 2003, 15:36
a czy z kazy można gry na PS2 ściągać?? bo kiedyś tam szukałem i mi nic nie znalazło
2razyjot
11 12 2003, 15:39
a czy z kazy można gry na PS2 ściągać?? bo kiedyś tam szukałem i mi nic nie znalazło
Czasem sie cos trafi - a jednak nie liczylbym na taka "aktualnosc" tytulow jak w przypadku suprnovy.
kAzaA nadaje sie glownie do sciagania mp3, filmow (bogactwo megahitow z kategorii"xxx") i zdjec ... Niestety - Torrent to najlepszy znany mi przynajmniej sposob na dorwanie nowych tytulow na ps2 z netu ...
Nie przejmuj sie - po ok. miesiacu naprawde ostrego sciagania z suprnovej ... cos mi sie zepsulo i mam ten sam problem, ktory opisales.

Anyway - jest kAzaA, jest i-MESH i masa innych progs'ow, ja plakac nie bede ... :wink:
Teraz sciagam azerusem z suprnovy... Zobaczymy czy sie da cos sciagnoac...
kamson11
11 12 2003, 18:27
Geez mirc zostaje. Jednak ja nie pościągam już bo ukazuje mi się komunikat dcc pending i kicha ale wam polecam ten programik :wink: W 6-7 h miałem gre przy czym moje łącze to neostarada + na 5 osob

A i nowości bardzo szybko :wink:
Na kaazie raczej rzadko co jest. wasz wybór
Jest jakas inna strona oprocz suprnovy z ktorej moge pobrac gry na Xa przez Bittorenta?!
Anonymous
14 12 2003, 18:33
nie wiecie przypadkiem czy ten "capom vs snk 2" to nie jest przypadkiem "snk vs capcom chaos"?? bo jesli tak to jest to niezła gratka..
zauwazyłem jeszcze "r-racing evolution" zajmuje 880 mega..wejdzie to na jedna płytke?

sorki za smieszne pytanie ale jestem troche laikiem
pozdr.
Kazdy kto mial problem taki jak ja, czyli sciaganie stawalo po jakiejs godzinie. Polecam aby sciagneli Azureus'a. Moja najwyzsza predkosc to 44kb. Z programem nie ma problemow. I nic nie staje...
jaszczoor
14 12 2003, 19:17
Kazdy kto mial problem taki jak ja, czyli sciaganie stawalo po jakiejs godzinie. Polecam aby sciagneli Azureus'a. Moja najwyzsza predkosc to 44kb. Z programem nie ma problemow. I nic nie staje...
to współczucia
Ölschmitz
14 12 2003, 19:18
ROTFL
2razyjot
14 12 2003, 21:54
Sciagnalem, instalowalo sie z netu ... Zainstalowalo sie. Gdy jednak chce uruchomic program wywala ... TADAAAAA! Krytyczny wyjatek ... Hurra!! :roll:
Anonymous
15 12 2003, 17:30
jesli cos ma 880 mega to posciagnieciu wejdzie to na jedna płytkę? jakim cudem(a pisze ze to dvd rip)
2razyjot
15 12 2003, 17:32
jesli cos ma 880 mega to posciagnieciu wejdzie to na jedna płytkę? jakim cudem(a pisze ze to dvd rip)
Nie wiem jakim cudem, ale wiem, ze to pytanie nie pasuje do tego topicu ...
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=10298
Sciagnalem, instalowalo sie z netu ... Zainstalowalo sie. Gdy jednak chce uruchomic program wywala ... TADAAAAA! Krytyczny wyjatek ... Hurra!! :roll:
Tez to mialem, sciagnij z tad
http://azureus.sourceforge.net/
szczurek
15 12 2003, 19:36
ostatnio sciagalem Worms Armagedon na PC i najpierw wloklo sie niemilosiernie a pozniej! O w morde transfer 40-50 8O
i co to ma do tego? Czym sciagles?
szczurek
15 12 2003, 19:39
wlasnie zwyklym torrentem 8O
PS: mi po godzince transfer nie staje, nie wiem o co wam chodzi
Mi staje

Na torrencie tez mialem takie transfery. Wazne ze mi dziala na azuerusie.
mam pytanko na suprnovej jest TC:SoLA i ma 1800+ Mb i to jest niby DVD rip ?? przeciez i tak trzeba miec nagrywarke DVD zeby to nagrac :?
Tez to mialem, sciagnij z tadhttp://azureus.sourceforge.net/
a ktory dokladnie plik ?? Bo tam je troche tego duzo :roll:
Mam problem z bit torentem otoz nie chce mi sciagac zadnych gierek z suprnovej :? Normalnie klikam na gre sciaga do folderu tymczasowego ,ale w bit torencie nie ma gry :?
Ok juz moge sciagac
Co to znaczy ze Tracker jest wylaczony? CO mam robic? CzekaC?
2razyjot
22 12 2003, 11:13
Dokladnie. Jak sama nazwa wskazuje, "tracker" to osoba dzieki ktorej sciagasz dany plik. Lecac dalej - jesli nie ma tracker-a, niemozliwym jest sciaganie danych ...
kamson11
22 12 2003, 13:55
Mam problem mianowicie ściągnełem Total Manager 2k4 i gry chce załadować obraz wyświetla się komunikat typu Cue sheet: Line 1 File not accesable. :?
JAk mam to rozwiązać chyba komenda w pliku cue jest błędna :?
JUz sobie poradziłem
Dokladnie. Jak sama nazwa wskazuje, \"tracker\" to osoba dzieki ktorej sciagasz dany plik. Lecac dalej - jesli nie ma tracker-a, niemozliwym jest sciaganie danych ...

Dzieki...
Ponawiam swoje pytanie:
Czy jest jakas inna strona typu suprnovy?
Ölschmitz
23 12 2003, 21:43
nie chciałem robić nowego topicu...
trza mi linka do Silent Hill'a na PSX w wersji PAL, nie innej
Mam problem :!:
Ściągając PoP:SOT przy 87 % wyskoczył mi taki błędzik
offline ( ConnectExceptionConnectionReffused : connect )
co on znaczy
BTW Ściągam programem Azeraus
Kliknij tracker main page jesli jest 0 seeds to znaczy ze nie ma nikogo i trzeba czekac
Jak zmienić URL Trackera w azerausie
powód tego , że PoP : SoT( mam ściągnięte 87 % ) nie chciał się ściągać jest zmiana adresu skąd główna osoba seeduje. Jak zmienić taki tracker
Edit url tracker, albo zmien url trackera
wyjasnienie do azareusa...jezeli podczas sciagania tym programem (bit torrentowym) zabraknie seedsow ,automatycznie przezuca sie na peersy,czyli serwery...jezeli wyskoczy ci jakis blad to po chwili zacznie dalej sciagac bo ma wbudowany refresh seedsow i peersow
tylko że na supernovie pisze że seedsów jest 170 a u mnie cały czas jest ten sam błąd od 3 dni...
Kurna sciagalem Gobliny z suprnovy no i stanal na 92% jakis tydzien temu wiec mysle spoko pewnie akurat "wyszly" no ale po pewnym czasie tracker byl juz ok status pobieranie tylko tem smile czerwony i nie sciaga. Wchodze dzis na suprnove a tam 6 seedsow:/ ja rozumiem ze trzeba czekac ale czekam juz ponad tydzien:/ wie ktos co zrobic zeby to sie w koncu sciagnelo?
U mnie było tak Princem -> nie ściągał się przez parę dni , więc wszedłem na Suprnovę seedsów jest 120 8O a mi się połączyć niechce . Więc załączyłem link jeszcze raz , a tu patrzy do katologu gdzie zapisałem grę patrze dwa katologi z grą ( tą którą zaczołem ściągać i ta która się nie ściągała ) jeden Prince miał plik bin a drugi był spakowany jarem . Musiałem przez to ściągać Princa od nowa mimo że link był ten sam .
No juz poszly te gobliny dalem remove i jeszcze raz z suprnovy, na szczescie nie sciaga ok poczatku tylko ladnie wszystko konczy....
U mnie sprawa wyglada nastepujaco. Mam BT++ 0.5.4. Sciagnalem sobie Broken Sword 3 na PS2, tzn mam sciagniete 799.97/800.47. Czyli brakuje mi tylko 0.5Mb! Zostawilem kompa na 3 dni ale dalej cisza w temacie dalszego sciagania. Jesli wiecie co poradzic to pomozcie. Bede wdzieczny. Dzieki za pomoc.
Anonymous
10 01 2004, 13:30
"castlevania loi" , "r-type final" , "snk vs capcom chaos" wymienie na jedna cool lub dwie/trzy mniej cool gierki. zabijcie mnie, wiem ze to nie miejsce na to ale juz za pózno..juz tu jestem... gg 2585593
2razyjot
10 01 2004, 16:17
\"castlevania loi\" , \"r-type final\" , \"snk vs capcom chaos\" wymienie na jedna cool lub dwie/trzy mniej cool gierki. zabijcie mnie, wiem ze to nie miejsce na to ale juz za pózno..juz tu jestem... gg 2585593
Prosba do moda/admina - skasujcie post tego ciecia, a nie zamykajcie topicu ... :wink:
Anonymous
12 01 2004, 22:37
ok sorry za utworzenie nowego tematu
no więc zassałem torrentem suikodena 2 i mam cztery pliki ccd cue img sub
czytałem posty na temat wypalania płyt ale za cholerę nie mogę się w tym połapać
otóż przy próbie wypalenia tego clonem program widzi tylko plik ccd który jest najmniejszy - mam go wypalić?
proszę o łopatologiczne wyjaśnienie jak mam to zrobić poprawnie żeby konsola czytała mi grę - wybaczcie moją ignorancję ale jestem kompletnie zielony w tym temacie
z góry dzięki pozdrawiam (nawet sojera hehe)
Ölschmitz
13 01 2004, 07:55
hehe mialem ten sam problem, nawet temat zrobiłem
wypal ten plik, ktory Ci sie podswietli w programiedo wypalania. Jesli to .ccd to wypal go.
Anonymous
13 01 2004, 13:40
przy wypalaniu wyskakuje komunikat
Unit not ready logical coś tam
o co chodzi?
marshall
13 01 2004, 14:21
Idz moze lepiej na bazar i kup kopie zaoszczedzisz nerwow,bo widac nie nadajesz sie do tego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.