Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: P2P
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Owiec
A 1 rzecz czy wszytskie ?? Jak wszystkie to chyba masz cos z bittorrentem
Jędrek
Caly czas sciagam tylko Rainbow Sixa... Nic innego nie probowalem zassac, zaraz sprobuje...
rekin
Maslo: jesteś specjalistą w tych sprawach. laugh.gif
Też mialem podobny problem co Jędrek. Dalem Cancel i zacząlem wgrywać jeszcze raz. Ruszylo.
Anonymous
Ty gościu przegrzało Cię ??Jak dla ciebie WE6 jest lepszy od pro evo soccer 3 jb to jesteś dobry No i co bredzisz że zmierzają w złym kierunku ?? Ok to jest Twoje osobiste zdanie ale nie kumam Cię...

kolego..masz racje to moje osobiste zdanie.(i przy okazjii podzielanie przez wiele osóB) grafika i mnogosc zagran to jeszcze nie wszystko..to taki łap na laików(choc wiekszosc z tych laików potrafi robic niesamowite rzeczy z pes3)..ale to nieistotne..liczy sie satysfakcja i radosc z gry i wspomnienia oczywiscie (ech te mistrzostwa w 11 osób do 4 nad ranem) inne czesci nie daja takiej kontroli nad zawodnikami..nad przebiegiem meczu. wiesz co jest najlepsze? ze po przegranym meczu mam pretensje do siebie a nie do programu.
wujaszek_jj cholera strzały w we6 final evo są "skopane" smile.gif
sorki za tych "laików"wcale tak nie mysle:)..pozdr.wszystkich we i pro evo soccerowców
Jędrek
Okazalo sie ze ze wszytsiim plikami mam ten prblem... Tyle ze niektore pliki sciagaja sie 4 godz. niektore 1 godz. A potem staja w miejscu. Co moze byc tego przyczyna?
2razyjot
Okazalo sie ze ze wszytsiim plikami mam ten prblem... Tyle ze niektore pliki sciagaja sie 4 godz. niektore 1 godz. A potem staja w miejscu. Co moze byc tego przyczyna?

Nie przejmuj sie - po ok. miesiacu naprawde ostrego sciagania z suprnovej ... cos mi sie zepsulo i mam ten sam problem, ktory opisales. icon_evil.gif Anyway - jest kAzaA, jest i-MESH i masa innych progs'ow, ja plakac nie bede ... :wink:
jaszczoor
a czy z kazy można gry na PS2 ściągać?? bo kiedyś tam szukałem i mi nic nie znalazło
2razyjot
a czy z kazy można gry na PS2 ściągać?? bo kiedyś tam szukałem i mi nic nie znalazło

Czasem sie cos trafi - a jednak nie liczylbym na taka "aktualnosc" tytulow jak w przypadku suprnovy.

kAzaA nadaje sie glownie do sciagania mp3, filmow (bogactwo megahitow z kategorii"xxx") i zdjec ... Niestety - Torrent to najlepszy znany mi przynajmniej sposob na dorwanie nowych tytulow na ps2 z netu ...
Jędrek

Nie przejmuj sie - po ok. miesiacu naprawde ostrego sciagania z suprnovej ... cos mi sie zepsulo i mam ten sam problem, ktory opisales. icon_evil.gif Anyway - jest kAzaA, jest i-MESH i masa innych progs'ow, ja plakac nie bede ... :wink:

Teraz sciagam azerusem z suprnovy... Zobaczymy czy sie da cos sciagnoac...
kamson11
Geez mirc zostaje. Jednak ja nie pościągam już bo ukazuje mi się komunikat dcc pending i kicha ale wam polecam ten programik :wink: W 6-7 h miałem gre przy czym moje łącze to neostarada + na 5 osob icon_twisted.gif A i nowości bardzo szybko :wink:
Na kaazie raczej rzadko co jest. wasz wybór
Jędrek
Jest jakas inna strona oprocz suprnovy z ktorej moge pobrac gry na Xa przez Bittorenta?!
Anonymous
nie wiecie przypadkiem czy ten "capom vs snk 2" to nie jest przypadkiem "snk vs capcom chaos"?? bo jesli tak to jest to niezła gratka..
zauwazyłem jeszcze "r-racing evolution" zajmuje 880 mega..wejdzie to na jedna płytke?smile.gif sorki za smieszne pytanie ale jestem troche laikiem
pozdr.
Jędrek
Kazdy kto mial problem taki jak ja, czyli sciaganie stawalo po jakiejs godzinie. Polecam aby sciagneli Azureus'a. Moja najwyzsza predkosc to 44kb. Z programem nie ma problemow. I nic nie staje...
jaszczoor
Kazdy kto mial problem taki jak ja, czyli sciaganie stawalo po jakiejs godzinie. Polecam aby sciagneli Azureus'a. Moja najwyzsza predkosc to 44kb. Z programem nie ma problemow. I nic nie staje...

to współczucia wink.gif
Ölschmitz
ROTFL biggrin.gif
2razyjot

Sciagnalem, instalowalo sie z netu ... Zainstalowalo sie. Gdy jednak chce uruchomic program wywala ... TADAAAAA! Krytyczny wyjatek ... Hurra!! :roll:
Anonymous
jesli cos ma 880 mega to posciagnieciu wejdzie to na jedna płytkę? jakim cudem(a pisze ze to dvd rip)
2razyjot
jesli cos ma 880 mega to posciagnieciu wejdzie to na jedna płytkę? jakim cudem(a pisze ze to dvd rip)

Nie wiem jakim cudem, ale wiem, ze to pytanie nie pasuje do tego topicu ... icon_twisted.gif http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=10298
Jędrek

Sciagnalem, instalowalo sie z netu ... Zainstalowalo sie. Gdy jednak chce uruchomic program wywala ... TADAAAAA! Krytyczny wyjatek ... Hurra!! :roll:

Tez to mialem, sciagnij z tad http://azureus.sourceforge.net/
szczurek
ostatnio sciagalem Worms Armagedon na PC i najpierw wloklo sie niemilosiernie a pozniej! O w morde transfer 40-50 8O
Jędrek
i co to ma do tego? Czym sciagles?
szczurek
wlasnie zwyklym torrentem 8O
PS: mi po godzince transfer nie staje, nie wiem o co wam chodzi
Jędrek
Mi staje biggrin.gif Na torrencie tez mialem takie transfery. Wazne ze mi dziala na azuerusie.
Owiec
mam pytanko na suprnovej jest TC:SoLA i ma 1800+ Mb i to jest niby DVD rip ?? przeciez i tak trzeba miec nagrywarke DVD zeby to nagrac :?
Owiec

Tez to mialem, sciagnij z tadhttp://azureus.sourceforge.net/
a ktory dokladnie plik ?? Bo tam je troche tego duzo :roll:
Jędrek
http://sourceforge.net/project/showfiles.p...?group_id=84122
Plik Azureus_2.0.4.2b_setup.exe
Owiec
Mam problem z bit torentem otoz nie chce mi sciagac zadnych gierek z suprnovej :? Normalnie klikam na gre sciaga do folderu tymczasowego ,ale w bit torencie nie ma gry :?
Owiec
Ok juz moge sciagac biggrin.gif
Jędrek
Co to znaczy ze Tracker jest wylaczony? CO mam robic? CzekaC?
2razyjot

Dokladnie. Jak sama nazwa wskazuje, "tracker" to osoba dzieki ktorej sciagasz dany plik. Lecac dalej - jesli nie ma tracker-a, niemozliwym jest sciaganie danych ... icon_twisted.gif
kamson11
Mam problem mianowicie ściągnełem Total Manager 2k4 i gry chce załadować obraz wyświetla się komunikat typu Cue sheet: Line 1 File not accesable. :?
JAk mam to rozwiązać chyba komenda w pliku cue jest błędna :?

JUz sobie poradziłem
Jędrek

Dokladnie. Jak sama nazwa wskazuje, \"tracker\" to osoba dzieki ktorej sciagasz dany plik. Lecac dalej - jesli nie ma tracker-a, niemozliwym jest sciaganie danych ... icon_twisted.gif

Dzieki...

Ponawiam swoje pytanie:
Czy jest jakas inna strona typu suprnovy?
Deks
http://members.lycos.co.uk/deksiu/viewforu...71d4d48c419ed60

Tam jest podane kilka innych... :wink:
Ölschmitz
nie chciałem robić nowego topicu...

trza mi linka do Silent Hill'a na PSX w wersji PAL, nie innej
Jakuza
Mam problem :!:

Ściągając PoP:SOT przy 87 % wyskoczył mi taki błędzik

offline ( ConnectExceptionConnectionReffused : connect )

co on znaczy question.gif

BTW Ściągam programem Azeraus
sterna
Kliknij tracker main page jesli jest 0 seeds to znaczy ze nie ma nikogo i trzeba czekac
Jakuza
Jak zmienić URL Trackera w azerausie

powód tego , że PoP : SoT( mam ściągnięte 87 % ) nie chciał się ściągać jest zmiana adresu skąd główna osoba seeduje. Jak zmienić taki tracker question.gif
sterna
Edit url tracker, albo zmien url trackera
JJJ
wyjasnienie do azareusa...jezeli podczas sciagania tym programem (bit torrentowym) zabraknie seedsow ,automatycznie przezuca sie na peersy,czyli serwery...jezeli wyskoczy ci jakis blad to po chwili zacznie dalej sciagac bo ma wbudowany refresh seedsow i peersow
Jakuza
tylko że na supernovie pisze że seedsów jest 170 a u mnie cały czas jest ten sam błąd od 3 dni...
sterna
Kurna sciagalem Gobliny z suprnovy no i stanal na 92% jakis tydzien temu wiec mysle spoko pewnie akurat "wyszly" no ale po pewnym czasie tracker byl juz ok status pobieranie tylko tem smile czerwony i nie sciaga. Wchodze dzis na suprnove a tam 6 seedsow:/ ja rozumiem ze trzeba czekac ale czekam juz ponad tydzien:/ wie ktos co zrobic zeby to sie w koncu sciagnelo?
Jakuza
U mnie było tak Princem -> nie ściągał się przez parę dni , więc wszedłem na Suprnovę seedsów jest 120 8O a mi się połączyć niechce . Więc załączyłem link jeszcze raz , a tu patrzy do katologu gdzie zapisałem grę patrze dwa katologi z grą ( tą którą zaczołem ściągać i ta która się nie ściągała ) jeden Prince miał plik bin a drugi był spakowany jarem . Musiałem przez to ściągać Princa od nowa mimo że link był ten sam .
sterna
No juz poszly te gobliny dalem remove i jeszcze raz z suprnovy, na szczescie nie sciaga ok poczatku tylko ladnie wszystko konczy.... tongue.gif
veloce
U mnie sprawa wyglada nastepujaco. Mam BT++ 0.5.4. Sciagnalem sobie Broken Sword 3 na PS2, tzn mam sciagniete 799.97/800.47. Czyli brakuje mi tylko 0.5Mb! Zostawilem kompa na 3 dni ale dalej cisza w temacie dalszego sciagania. Jesli wiecie co poradzic to pomozcie. Bede wdzieczny. Dzieki za pomoc.
Anonymous
"castlevania loi" , "r-type final" , "snk vs capcom chaos" wymienie na jedna cool lub dwie/trzy mniej cool gierki. zabijcie mnie, wiem ze to nie miejsce na to ale juz za pózno..juz tu jestem... gg 2585593
2razyjot
\"castlevania loi\" , \"r-type final\" , \"snk vs capcom chaos\" wymienie na jedna cool lub dwie/trzy mniej cool gierki. zabijcie mnie,  wiem ze to nie miejsce na to ale juz za pózno..juz tu jestem... gg 2585593

Prosba do moda/admina - skasujcie post tego ciecia, a nie zamykajcie topicu ... :wink:
Anonymous
ok sorry za utworzenie nowego tematu

no więc zassałem torrentem suikodena 2 i mam cztery pliki ccd cue img sub

czytałem posty na temat wypalania płyt ale za cholerę nie mogę się w tym połapać

otóż przy próbie wypalenia tego clonem program widzi tylko plik ccd który jest najmniejszy - mam go wypalić?

proszę o łopatologiczne wyjaśnienie jak mam to zrobić poprawnie żeby konsola czytała mi grę - wybaczcie moją ignorancję ale jestem kompletnie zielony w tym temacie

z góry dzięki pozdrawiam (nawet sojera hehe)
Ölschmitz
hehe mialem ten sam problem, nawet temat zrobiłem
wypal ten plik, ktory Ci sie podswietli w programiedo wypalania. Jesli to .ccd to wypal go.
Anonymous
przy wypalaniu wyskakuje komunikat

Unit not ready logical coś tam

o co chodzi?
marshall
Idz moze lepiej na bazar i kup kopie zaoszczedzisz nerwow,bo widac nie nadajesz sie do tego icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.