Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: P2P
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
J.D
CYTAT(greah @ 4 04 2008, 20:28) *
Zrobiłeś przekierowanie?

to znaczy ? nie wiem za bardzo o co chodzi gdy kliknalem na komunikat z okna to laduje sie strona bitcomet resource browser i jakis blad o tresci : wystąpil bląd w czasie wykonywania, czy chcesz debugować ? Wiersz: 1 Bład: Nieprawidlowy znak i inne błedy...

Yellow

A yellow light means your client can reach other clients but other ones can not reach your client. Your can still download with BitComet in this case, but your speed can not be as high as in green light status.

The most possible reason of a yellow light status is that your pc is in an intranet. So you have to configure a NAT (Network Address Translation) for BitComet listening port on your gateway. Another reason is the firewall used by your system or your ISPs system blocked this port.

signap
http://portforward.com/routers.htm
J.D
robie to przekierowanie i mam problem z tym adresem ip routera, mam tam wpisać te ip które widze na dole w oknie bitcometa ? Pozniej serwer w lokalizacji Stats Arkus NET żada nazwy uzytkownika i hasła...
signap
nieaktualne
J.D
Ok nieważne przerzucilem sie na Azora bo ten bitcomet zaczał mnie wkurzać juz
OsciBosci
Czy ma ktos wolne zaproszenie na polishtracker albo torrentleech.org?? Wiem ze to sa dobre strony dlatego obiecuje ze mam do zaoferowania screeny z btgigs oraz blackcats-games które udowodnia ze nie robie sobie jaj... smile.gif
stona
Uderz raczej do 34all i tam zapytaj.
art57
Witam poszukuje zaproszenie na polishtracker , moja wdziecznosc bedzie nie do opisania biggrin.gif moje gg to 2778072
koniol21
CYTAT(art57 @ 17 05 2008, 21:56) *
Witam poszukuje zaproszenie na polishtracker , moja wdziecznosc bedzie nie do opisania biggrin.gif moje gg to 2778072

Tylko userzy od rangi l33t w gore maja zaproszenia - wiec jeśli jeszcze żaden znajomy cię nie wspomógł takowym, to będzie ciężko wink.gif
El Loco Chocko
Takie pytanie moze ktos bedzie znal odp.
Uzywam uTorenta i wszystko bylo wporzo... wlasnie, bylo.Od czasu jak sie przeprowadzilem i zmienilem router jak i dostawce zaczely sie problemy.Wczesniej predkosci oscylowaly mniej wiecej na poziomie 400-600kbs.Teraz jak jest 100 to max a do tego najwazniejsze.W momencie wlaczenia programu internet absolutnie siada.Nie ma mowy o przegladaniu jakichkolwiek stron co wczesniej nie bylo zadnym problemem.Sprawdzalem na Azerusie i jest podobnie.Nie wiem czy to przyczyna routera a moze dostawcy albo cos w ustawieniach trza zmienic?
stona
Pewnie musisz skonfigurować coś routerze. Może priorytety przypisane do protokołów? Coś w ten deseń.
J.D
kurde jak poprawnie zamknąć azora ? Zatrzymuje wszystkie transfery i daje zakończ. Ale przy ponownym uruchomieniu daje komunikat że program nie został poprawnie zamknięty...
signap
zamknij jeszcze proces na wszelki wypadek (ctrl+alt+del)
art57
jakby ktos miał zaproszenie na polishtracker sprzedac zapraszam na gg
stona
Takie rzeczy to w 34all
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.