Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: P2P
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Anonymous
dzięki za radę ale chyba nie skorzystam

po wypaleniu pliku ccd clonem napędy traktują płytę jako pustą, emulatory psx nie chcą jej uruchomić

dla clona płyta jest nagrana

ludzie powiedzcie co robię nie tak

??????????????????????????????????
2razyjot
dzięki za radę ale chyba nie skorzystam

po wypaleniu pliku ccd clonem napędy traktują płytę jako pustą, emulatory psx  nie chcą jej uruchomić

dla clona płyta jest nagrana

ludzie powiedzcie co robię nie tak

??????????????????????????????????

Nie wiem, ale na Twoim miejscu pizdnalbym tym w cholere i poszedl przegrac od kolegi ... icon_twisted.gif
Jakuza
Działa wam strona :

www.torrent.prv.pl

jeśli tak to podajcie działającego lub alternatywnego linka
Sojer
Powiedzcie mi jedno... Czy wam tez od 3-4 tygodni spadl transfer sciagając z SUPRNOVY ? Bo mi ledwo ciągnie albo to wogóle nie ssa a jak juz to mam max 15 kb/s icon_evil.gif
kamson11
Powiedzcie mi jedno... Czy wam tez od 3-4 tygodni spadl transfer sciagając z SUPRNOVY ? Bo mi ledwo ciągnie albo to wogóle nie ssa a jak juz to mam max 15 kb/s icon_evil.gif

Ja też tak mam to znaczy wolniej icon_evil.gif Fuck chyba mała seedsów sie robi sad.gif
Jędrek

No spadl ale nie do 15kb/sek. Mam teraz okolo 25kb/sek. A mialem ponad 40kb/sek
Sojer
eee, to u mnie chyba cos z siecia nie tak, bo transfery mam po 2 kb/s confused.gif
rekin
Wczoraj nocą coś stamtąd ściągalem. Początkowo mialem ok. 20 KB/s, następnie spadlo mi prawie do zera (mialem również wlączoną kazaa laugh.gif ). Pózniej oscylowalo mi w granicach 64KB/s. icon_twisted.gif
Jędrek
Uff all wrocilo do normy. Teraz mam juz okolo 50kb/sek. Wiec mozecie spokojnie sciagac.
Anonymous
jak wy to robicie że macie taki dobry transfer.
Ja mam średnio 10 a jako dojdzie do 15 to święto a czasem nawet spada do1-2.
Jak zrobić żeby zwiększyć transfer???
Jakuza
To jest zależne od łącza , ale pomaga gdy w ilości osób które od ciebie ściągają dasz z 4 na 30 , bo podpinasz się pod tych co ściągają od ciebie
kamson11
jak wy to robicie że macie taki dobry transfer.
Ja mam średnio 10 a jako dojdzie do 15 to święto a czasem nawet spada do1-2.
Jak zrobić żeby zwiększyć transfer???

Obetnij się na łyso laugh.gif laugh.gif

Mam pytanie czy ściągał któś XIII torrenem z suprnovy i czy mu działa bo ja nagrałem i doopa ( były dwie wersje ripów ja tądrugązassałem) :?
czesc
jest taka super seria sega ages 2500. sciagnałem sobie golden axe .mysle sobie do korzeni wrócę a tu po rozpakowaniu nie ma odpowiedniego pliku do wypalenia.spakowane to to jest rarem i zajmuje 91 mega. a wiec jak mam nagrac plik z rozszrzeniem bin skoro nie ma do niego zadnego innego pliku projektu.? moze ktos juz sciagał ten tytuł.pomocy
Ölschmitz
jak bedziesz wybieral obraz do nagrania to zrob: "pokaz wszystkie pliki" zamiast "pokaz pliki obrazow" i wypal ten .bin
ja tak kiedys zrobilem i dzialalo.
czesc
dzieki kolego! juz gram(lekko sie zawiodłem na gierce. po cholere było robic bryły) pozdrawiam:)
czesc
zauwazyłem na suprnova cos takiego jak "snes station 2.0 european roms" i "snes station 2.0 rpg" to jakis emulatorek? widze ze jest tez cos z donkey kongiem . wie ktos cos na ten temacik? jak uruchomic taki emulator i czy to działa? pozdr.
2razyjot

Wbijajcie na www.suprnova.org. Przy otwieraniu strony wyskoczy Wam pop-up. ale nie kasujcie go tylko oblookajcie i sciagnijcie Bit-Torrenta 3.3 ... Wedlug wiadomosci jakie kraza po sieci, starsze wersje nie sa do konca kompatybilne z ta nowa i moga pojawiac sie bledy przy sciaganiu.

Osobiscie sciagnalem, zainstalowalem i ... powrocilem do starego, dobrego Torrenta. biggrin.gif Transfer przy 1 seedzie nie schodzi ponizej 40 kb/s a najlepsze jest to, ze chodza mi stronki www i to lepiej niz przy sciaganiu I-Meshem. biggrin.gif

A teraz najlepsze - http://www.big-torrent.prv.pl/ , tutaj znajdziecie ... tylko i wylacznie gry na konsole :!: Masa seedow, swietny transfer ... Coz - wesolych swiat. :mrgreen:
AkUz
Mam problem - ściągam od dawna klientem Azureus 2.0.3.2 i nic nie idzie - 0%. Wcześniej gry szły zawsze raz nawet w 8 godzin udało mi się 1GB ściągnąć. A teraz dupa. W menu Azureusa wyskakuje coś takiego(widok-->konsola) - "Exception while processing the Tracker Request: ConnectException:ConnectRefused: connect". Co to znaczy - co mam robić bo już czekam i na liczniku 9 godzin a dalej jest 0%...
2razyjot
Mam problem - ściągam od dawna klientem Azureus 2.0.3.2 i nic nie idzie - 0%. Wcześniej gry szły zawsze raz nawet w 8 godzin udało mi się 1GB ściągnąć. A teraz dupa. W menu Azureusa wyskakuje coś takiego(widok-->konsola) - \"Exception while processing the Tracker Request: ConnectException:ConnectRefused: connect\". Co to znaczy - co mam robić bo już czekam i na liczniku 9 godzin a dalej jest 0%...

Przeczytaj ze zrozumieniem moj powyzszy post i wyciagnij wnioski :!: :roll:
AkUz
Fakt - nie czytałem twojego poprzedniego posta laugh.gif Eh czyli musze skończyć z Azureusem? Szkoda... :wink: BitTorrnet 3.3 przybywa biggrin.gif
Jakuza
Mam problem - ściągam od dawna klientem Azureus 2.0.3.2 i nic nie idzie - 0%. Wcześniej gry szły zawsze raz nawet w 8 godzin udało mi się 1GB ściągnąć. A teraz dupa. W menu Azureusa wyskakuje coś takiego(widok-->konsola) - \"Exception while processing the Tracker Request: ConnectException:ConnectRefused: connect\". Co to znaczy - co mam robić bo już czekam i na liczniku 9 godzin a dalej jest 0%...

Spróbuj jeszcze raz załączyć torrenta . Sprawdź na stronce czy nie ma innego odnośnika do torrenta bo to bardzo często się zmienia . Jeszcze możesz zaaktualizować wersję Azureusa do wersji 2.0.6.0 - najnowsza i najlepsza i już nie mam problemów z ConnectException:ConnectRefused: connect" .
AkUz
I chyba tak zrobie bo ten bittorrent3.3 to jakiś dziwny jest...
AkUz
Cholera te Simy Makin' magic z www.torrent.prv.pl nie idą na żadnym kliencie...What a hell?...
Jędrek

Spróbuj jeszcze raz załączyć torrenta . Sprawdź na stronce czy nie ma innego odnośnika do torrenta bo to bardzo często się zmienia . Jeszcze możesz zaaktualizować wersję Azureusa do wersji 2.0.6.0 - najnowsza i najlepsza i już nie mam problemów z ConnectException:ConnectRefused: connect\" .

Daje automatyczna akutalizacje, wlaczam nowego i du,pa zbita. Dalej wyskakuje mi ze mam strasza wersje a jest nowa...
2razyjot

Dziwny? 8O

Czlowieku - klikasz na link i sie sciaga, taka straszna filozofia? :wink: Zalecane jest aby miec najnowsza wersje klienta Torrenta, a z tego co mi wiadomo BT 3.3 jest najswiezszy. No ale, skoro nie chcesz mnie sluchac - no problemo. smile.gif Jak cos ci sie spier#$%$ podczas sciagania - miej pretensje do siebie ... icon_twisted.gif
AkUz

Dziwny? 8O

Czlowieku - klikasz na link i sie sciaga, taka straszna filozofia? :wink: Zalecane jest aby miec najnowsza wersje klienta Torrenta, a z tego co mi wiadomo BT 3.3 jest najswiezszy. No ale, skoro nie chcesz mnie sluchac - no problemo. smile.gif Jak cos ci sie (pipi)#$%$ podczas sciagania - miej pretensje do siebie ... icon_twisted.gif

Dziwny tzn. prosty biggrin.gif Za prosty jakiś biggrin.gif Ale co tam klient - każdy jest podobny i na każdym mi ta gra nie idzie...I na 3.3 i na Azureusie...dupa...
Kapu
a ja tam ciagle uzywam BT++ i nie narzekam. Programik jest praktycznie niezawodny. polecam. szkoda tylko ze nie pojawia sie juz jego nowsze wersje :?
Jędrek
Tez tego uzywalem. Ale od kiedy nie sciaganie zatrzymywalo sie po 1h zrezygnowalem...
marshall
Najlepszym MOIM zdaniem jest Azureus zadnych problemow,a i widze ile od kogo idzie i takie tam (pipi)y biggrin.gif
Sojer

Wbijajcie na www.suprnova.org. Przy otwieraniu strony wyskoczy Wam pop-up. ale nie kasujcie go tylko oblookajcie i sciagnijcie Bit-Torrenta 3.3 ... Wedlug wiadomosci jakie kraza po sieci, starsze wersje nie sa do konca kompatybilne z ta nowa i moga pojawiac sie bledy przy sciaganiu.

Osobiscie sciagnalem, zainstalowalem i ... powrocilem do starego, dobrego Torrenta. biggrin.gif Transfer przy 1 seedzie nie schodzi ponizej 40 kb/s a najlepsze jest to, ze chodza mi stronki www i to lepiej niz przy sciaganiu I-Meshem. biggrin.gif

A teraz najlepsze - http://www.big-torrent.prv.pl/ , tutaj znajdziecie ... tylko i wylacznie gry na konsole :!: Masa seedow, swietny transfer ... Coz - wesolych swiat. :mrgreen:

Wielkie dzieki Ujek! Moze z tamtad lepiej pojdzie icon_twisted.gif
2razyjot

Wielkie dzieki Ujek! Moze z tamtad lepiej pojdzie icon_twisted.gif

Nie dziekuj, tylko lap to http://www.ps2torrent.com ... Jak ktos ma PS2 - powinien tam zagladnac ... icon_twisted.gif
Anonymous
chłopaki jak sciagnac tego azureusa? (czy jak mu tam).
sciagnałem z podanego tutaj wczesniaj linka plik exe. i po zainstalowaniu wogole mi sie nie uruchamia a co najsmieszniejsze program zajmuje minimalna ilosc miejsca 2,88mb:(
jestem laikiem prosze o instrukcje:)
Jakuza
Od wczoraj w Azereusie wyskakuje mi taki błąd

Offline ( NoRouteToHostException : NoRouteToHost : connect )

Co on oznacza question.gif
2razyjot
Od wczoraj w Azereusie wyskakuje mi taki błąd  

Offline ( NoRouteToHostException : NoRouteToHost : connect )  

Co on oznacza question.gif

Hm - moze czas wejsc na www.suprnova.org i przy okazji wyswietlenia sie pop-upa sciagnac Bit Torrenta 3.3 question.gif :roll: U mnie sciaga sie pieknie i wszystko dziala ...

http://www.unifymedia.com/ads/bittorrent-3.3.exe - link do tegoz pliku.
Jędrek
Nie wiecie moze czemu na suprnovej nie ma gier na Xa?
Jakuza

8O 8O 8O

o ile wiem codziennie nowe dochodzą i w zakładce gry jest X-BOX
Jakuza

ten sam problem występuje mi pod BT 3.3 sad.gif
Jędrek

8O 8O 8O

To nie jestes na czasie... Wejdz i se zobacz
Jakuza

8O 8O 8O

To nie jestes na czasie... Wejdz i se zobacz

Faktycznie

Zapytaj się na forum Supernovy - userzy powinni wiedzieć czemu niema gier na konsle Billa
rekin

ten sam problem występuje mi pod BT 3.3 sad.gif

Polecam po zainstalowaniu tego użyć np. Ad-aware...
Jędrek
Danke AkUz!
Ölschmitz
ej, no na suprnovie nie ma prawie nic! gdzie sa wszystkie filmy? malo ich teraz...
Sojer
Kapa totalna, nie ma co sciagac confused.gif
AkUz
ej, no na suprnovie nie ma prawie nic! gdzie sa wszystkie filmy? malo ich teraz...

Gry są tutaj - http://www.nickdebruin.demon.nl/list_torre...ents/games.html Wszystkie filmy które były wcześniej są tutaj - http://www.nickdebruin.demon.nl/list_torre...nts/movies.html
Kapu
no chyba juz wszystko jest ok cool.gif
AkUz
Teraz czekam aż pojawi się torrent Baldur's Gate: Dark Alliance 2...
marshall
Akuz nie tylko ty czekasz smile.gif
AkUz
Patrze sobie i dochodze do wniosku że parodie porobili na suprnovie - gry na Xa są w dziele gier na GaCka...Huh?
Jędrek
Ktos zna moze jakies stronki typu suprnova z ktorej mozna sciagnac pelne albumy muzyczne. Na spurnovej juz nic mnie nie interesuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.