Anonymous
13 01 2004, 14:46
dzięki za radę ale chyba nie skorzystam
po wypaleniu pliku ccd clonem napędy traktują płytę jako pustą, emulatory psx nie chcą jej uruchomić
dla clona płyta jest nagrana
ludzie powiedzcie co robię nie tak
??????????????????????????????????
2razyjot
13 01 2004, 16:02
dzięki za radę ale chyba nie skorzystam
po wypaleniu pliku ccd clonem napędy traktują płytę jako pustą, emulatory psx nie chcą jej uruchomić
dla clona płyta jest nagrana
ludzie powiedzcie co robię nie tak
??????????????????????????????????
Nie wiem, ale na Twoim miejscu pizdnalbym tym w cholere i poszedl przegrac od kolegi ...
Działa wam strona :
www.torrent.prv.pl
jeśli tak to podajcie działającego lub alternatywnego linka
Powiedzcie mi jedno... Czy wam tez od 3-4 tygodni spadl transfer sciagając z SUPRNOVY ? Bo mi ledwo ciągnie albo to wogóle nie ssa a jak juz to mam max 15 kb/s
kamson11
14 01 2004, 18:12
Powiedzcie mi jedno... Czy wam tez od 3-4 tygodni spadl transfer sciagając z SUPRNOVY ? Bo mi ledwo ciągnie albo to wogóle nie ssa a jak juz to mam max 15 kb/s

Ja też tak mam to znaczy wolniej

Fuck chyba mała seedsów sie robi

No spadl ale nie do 15kb/sek. Mam teraz okolo 25kb/sek. A mialem ponad 40kb/sek
eee, to u mnie chyba cos z siecia nie tak, bo transfery mam po 2 kb/s
Wczoraj nocą coś stamtąd ściągalem. Początkowo mialem ok. 20 KB/s, następnie spadlo mi prawie do zera (mialem również wlączoną kazaa

). Pózniej oscylowalo mi w granicach 64KB/s.
Uff all wrocilo do normy. Teraz mam juz okolo 50kb/sek. Wiec mozecie spokojnie sciagac.
Anonymous
15 01 2004, 22:00
jak wy to robicie że macie taki dobry transfer.
Ja mam średnio 10 a jako dojdzie do 15 to święto a czasem nawet spada do1-2.
Jak zrobić żeby zwiększyć transfer???
To jest zależne od łącza , ale pomaga gdy w ilości osób które od ciebie ściągają dasz z 4 na 30 , bo podpinasz się pod tych co ściągają od ciebie
kamson11
15 01 2004, 22:29
jak wy to robicie że macie taki dobry transfer.
Ja mam średnio 10 a jako dojdzie do 15 to święto a czasem nawet spada do1-2.
Jak zrobić żeby zwiększyć transfer???
Obetnij się na łyso
Mam pytanie czy ściągał któś XIII torrenem z suprnovy i czy mu działa bo ja nagrałem i doopa ( były dwie wersje ripów ja tądrugązassałem) :?
jest taka super seria sega ages 2500. sciagnałem sobie golden axe .mysle sobie do korzeni wrócę a tu po rozpakowaniu nie ma odpowiedniego pliku do wypalenia.spakowane to to jest rarem i zajmuje 91 mega. a wiec jak mam nagrac plik z rozszrzeniem bin skoro nie ma do niego zadnego innego pliku projektu.? moze ktos juz sciagał ten tytuł.pomocy
Ölschmitz
16 01 2004, 11:58
jak bedziesz wybieral obraz do nagrania to zrob: "pokaz wszystkie pliki" zamiast "pokaz pliki obrazow" i wypal ten .bin
ja tak kiedys zrobilem i dzialalo.
dzieki kolego! juz gram(lekko sie zawiodłem na gierce. po cholere było robic bryły) pozdrawiam:)
zauwazyłem na suprnova cos takiego jak "snes station 2.0 european roms" i "snes station 2.0 rpg" to jakis emulatorek? widze ze jest tez cos z donkey kongiem . wie ktos cos na ten temacik? jak uruchomic taki emulator i czy to działa? pozdr.
2razyjot
19 01 2004, 09:13

Wbijajcie na www.suprnova.org. Przy otwieraniu strony wyskoczy Wam pop-up. ale nie kasujcie go tylko oblookajcie i sciagnijcie Bit-Torrenta 3.3 ... Wedlug wiadomosci jakie kraza po sieci, starsze wersje nie sa do konca kompatybilne z ta nowa i moga pojawiac sie bledy przy sciaganiu.
Osobiscie sciagnalem, zainstalowalem i ... powrocilem do starego, dobrego Torrenta.

Transfer przy 1 seedzie nie schodzi ponizej 40 kb/s a najlepsze jest to, ze chodza mi stronki www i to lepiej niz przy sciaganiu I-Meshem.
A teraz najlepsze -
http://www.big-torrent.prv.pl/ , tutaj znajdziecie ... tylko i wylacznie gry na konsole :!: Masa seedow, swietny transfer ... Coz - wesolych swiat. :mrgreen:
Mam problem - ściągam od dawna klientem Azureus 2.0.3.2 i nic nie idzie - 0%. Wcześniej gry szły zawsze raz nawet w 8 godzin udało mi się 1GB ściągnąć. A teraz dupa. W menu Azureusa wyskakuje coś takiego(widok-->konsola) - "Exception while processing the Tracker Request: ConnectException:ConnectRefused: connect". Co to znaczy - co mam robić bo już czekam i na liczniku 9 godzin a dalej jest 0%...
2razyjot
19 01 2004, 12:15
Mam problem - ściągam od dawna klientem Azureus 2.0.3.2 i nic nie idzie - 0%. Wcześniej gry szły zawsze raz nawet w 8 godzin udało mi się 1GB ściągnąć. A teraz dupa. W menu Azureusa wyskakuje coś takiego(widok-->konsola) - \"Exception while processing the Tracker Request: ConnectException:ConnectRefused: connect\". Co to znaczy - co mam robić bo już czekam i na liczniku 9 godzin a dalej jest 0%...
Przeczytaj ze zrozumieniem moj powyzszy post i wyciagnij wnioski :!: :roll:
Fakt - nie czytałem twojego poprzedniego posta

Eh czyli musze skończyć z Azureusem? Szkoda... :wink: BitTorrnet 3.3 przybywa
Mam problem - ściągam od dawna klientem Azureus 2.0.3.2 i nic nie idzie - 0%. Wcześniej gry szły zawsze raz nawet w 8 godzin udało mi się 1GB ściągnąć. A teraz dupa. W menu Azureusa wyskakuje coś takiego(widok-->konsola) - \"Exception while processing the Tracker Request: ConnectException:ConnectRefused: connect\". Co to znaczy - co mam robić bo już czekam i na liczniku 9 godzin a dalej jest 0%...
Spróbuj jeszcze raz załączyć torrenta . Sprawdź na stronce czy nie ma innego odnośnika do torrenta bo to bardzo często się zmienia . Jeszcze możesz zaaktualizować wersję Azureusa do wersji 2.0.6.0 - najnowsza i najlepsza i już nie mam problemów z ConnectException:ConnectRefused: connect" .
I chyba tak zrobie bo ten bittorrent3.3 to jakiś dziwny jest...
Cholera te Simy Makin' magic z www.torrent.prv.pl nie idą na żadnym kliencie...What a hell?...
Spróbuj jeszcze raz załączyć torrenta . Sprawdź na stronce czy nie ma innego odnośnika do torrenta bo to bardzo często się zmienia . Jeszcze możesz zaaktualizować wersję Azureusa do wersji 2.0.6.0 - najnowsza i najlepsza i już nie mam problemów z ConnectException:ConnectRefused: connect\" .
Daje automatyczna akutalizacje, wlaczam nowego i du,pa zbita. Dalej wyskakuje mi ze mam strasza wersje a jest nowa...
2razyjot
19 01 2004, 14:54
Dziwny? 8O
Czlowieku - klikasz na link i sie sciaga, taka straszna filozofia? :wink: Zalecane jest aby miec najnowsza wersje klienta Torrenta, a z tego co mi wiadomo BT 3.3 jest najswiezszy. No ale, skoro nie chcesz mnie sluchac - no problemo.

Jak cos ci sie spier#$%$ podczas sciagania - miej pretensje do siebie ...
Dziwny? 8O
Czlowieku - klikasz na link i sie sciaga, taka straszna filozofia? :wink: Zalecane jest aby miec najnowsza wersje klienta Torrenta, a z tego co mi wiadomo BT 3.3 jest najswiezszy. No ale, skoro nie chcesz mnie sluchac - no problemo.

Jak cos ci sie (pipi)#$%$ podczas sciagania - miej pretensje do siebie ...

Dziwny tzn. prosty

Za prosty jakiś

Ale co tam klient - każdy jest podobny i na każdym mi ta gra nie idzie...I na 3.3 i na Azureusie...dupa...
a ja tam ciagle uzywam BT++ i nie narzekam. Programik jest praktycznie niezawodny. polecam. szkoda tylko ze nie pojawia sie juz jego nowsze wersje :?
Tez tego uzywalem. Ale od kiedy nie sciaganie zatrzymywalo sie po 1h zrezygnowalem...
marshall
19 01 2004, 20:29
Najlepszym
MOIM zdaniem jest Azureus zadnych problemow,a i widze ile od kogo idzie i takie tam (pipi)y

Wbijajcie na www.suprnova.org. Przy otwieraniu strony wyskoczy Wam pop-up. ale nie kasujcie go tylko oblookajcie i sciagnijcie Bit-Torrenta 3.3 ... Wedlug wiadomosci jakie kraza po sieci, starsze wersje nie sa do konca kompatybilne z ta nowa i moga pojawiac sie bledy przy sciaganiu.
Osobiscie sciagnalem, zainstalowalem i ... powrocilem do starego, dobrego Torrenta.

Transfer przy 1 seedzie nie schodzi ponizej 40 kb/s a najlepsze jest to, ze chodza mi stronki www i to lepiej niz przy sciaganiu I-Meshem.
A teraz najlepsze -
http://www.big-torrent.prv.pl/ , tutaj znajdziecie ... tylko i wylacznie gry na konsole :!: Masa seedow, swietny transfer ... Coz - wesolych swiat. :mrgreen:
Wielkie dzieki Ujek! Moze z tamtad lepiej pojdzie
2razyjot
21 01 2004, 15:38

A teraz najlepsze -
Wielkie dzieki Ujek! Moze z tamtad lepiej pojdzie

Nie dziekuj, tylko lap to
http://www.ps2torrent.com ... Jak ktos ma PS2 - powinien tam zagladnac ...
Anonymous
21 01 2004, 18:54
chłopaki jak sciagnac tego azureusa? (czy jak mu tam).
sciagnałem z podanego tutaj wczesniaj linka plik exe. i po zainstalowaniu wogole mi sie nie uruchamia a co najsmieszniejsze program zajmuje minimalna ilosc miejsca 2,88mb:(
jestem laikiem prosze o instrukcje:)
Od wczoraj w Azereusie wyskakuje mi taki błąd
Offline ( NoRouteToHostException : NoRouteToHost : connect )
Co on oznacza
2razyjot
22 01 2004, 15:06
Od wczoraj w Azereusie wyskakuje mi taki błąd
Offline ( NoRouteToHostException : NoRouteToHost : connect )
Co on oznacza

Hm - moze czas wejsc na www.suprnova.org i przy okazji wyswietlenia sie pop-upa sciagnac Bit Torrenta 3.3

:roll: U mnie sciaga sie pieknie i wszystko dziala ...
http://www.unifymedia.com/ads/bittorrent-3.3.exe - link do tegoz pliku.
Nie wiecie moze czemu na suprnovej nie ma gier na Xa?
8O 8O 8O
o ile wiem codziennie nowe dochodzą i w zakładce gry jest X-BOX
ten sam problem występuje mi pod BT 3.3
8O 8O 8O
To nie jestes na czasie... Wejdz i se zobacz
8O 8O 8O
To nie jestes na czasie... Wejdz i se zobacz
Faktycznie
Zapytaj się na forum Supernovy - userzy powinni wiedzieć czemu niema gier na konsle Billa
ten sam problem występuje mi pod BT 3.3

Polecam po zainstalowaniu tego użyć np. Ad-aware...
Ölschmitz
24 01 2004, 15:10
ej, no na suprnovie nie ma prawie nic! gdzie sa wszystkie filmy? malo ich teraz...
Kapa totalna, nie ma co sciagac
ej, no na suprnovie nie ma prawie nic! gdzie sa wszystkie filmy? malo ich teraz...
Gry są tutaj -
http://www.nickdebruin.demon.nl/list_torre...ents/games.html Wszystkie filmy które były wcześniej są tutaj -
http://www.nickdebruin.demon.nl/list_torre...nts/movies.html
no chyba juz wszystko jest ok
Teraz czekam aż pojawi się torrent Baldur's Gate: Dark Alliance 2...
marshall
26 01 2004, 19:30
Akuz nie tylko ty czekasz
Patrze sobie i dochodze do wniosku że parodie porobili na suprnovie - gry na Xa są w dziele gier na GaCka...Huh?
Ktos zna moze jakies stronki typu suprnova z ktorej mozna sciagnac pelne albumy muzyczne. Na spurnovej juz nic mnie nie interesuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.