Wujek wez zapodaj ta tepete z Manhunta tutaj

Sprawdz to, bartiz -
oficjalne tapety Manhunta.
Mam pytanko czy komuś chce się ściągnąć plik .torrent z manhuntem(PC) . torrent pojawił się wczoraj 23 kwietnia 2004 r. .
Ostatnimi czasy w Suprnovej bola ciagle prace moderatorskie, stad czasem przez jakis okres czasu nie mozna nic sciagnac. Poza tym, jesli plik zostal wrzucony w ciagu doby to ja osobiscie za sciaganie go sie nie biore. Wielce prawdopodobne jest, ze w ciagu tych 24 godzin pojawia sie ludkowie, ktorzy udostepnia dana gre/film na lepszych warunkach. I tak np.: zamiast sciagac 2,1 gb \"Kill Bill vo. 02\" mam to samo, jeno w 700 mb DiVXie a kopia jak na screener wymiata. Obecnie zasysam The Punisher (ten z 2004).
Torrent nie ma czasem ukrytych rzeczy to blokowania połączenia internetowego, kiedyś coś takiego miałem i procek chodził na 100%. Nie dało się nic z kompem zrobić poza grą w pasjansa.
W tej wersji, ktora ja aktualnie posiadam mozesz sobie ustawic maxymalny upload i download - pamietaj tylko, ze max. upload jaki ustawisz ma bezposredni wplyw na predkosc sciagania. Ja daje unlimited i w ciagu 4-5 godzin mam 700 mb film.
Wujaszek pijawo;P Przez Ciebie torrent umiera;>
Znowu wszystko na mnie.