Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: P2P
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
speedX
...albo poczekac (ja czekalem 2 tyg), albo poszukac innego tracker'a i podpiac go pod plik ktory sciagasz smile.gif

Czekalem 1 dzien. Juz sciagnalem calego...
2razyjot
Looknijcie koniecznie na www.suprnova.org - nie ma to jak 1 kwietnia. biggrin.gif A dla wygody leniwych zamieszczam shota - znajdz roznice miedzy wersja obecna od tej starej ... wink.gif

mario87
nom niezłe, tam troche nizej pisża że kupują satelite która będzie nad latała nad japonią icon_twisted.gif
norm
taa i pisali ze maja nadzieje ze wkrotce inne torrentowe strony tez przejda na jezyk japonski... icon_twisted.gif
radical edward
"Hyper Street Fighter anniversary edition"..jesli ktos wie gdzie mozna go znalezc lub posiada ten wspaniały tytuł prosze o kontakt..gg 2585593
norm
zaczyna mnie ten torrent wqr..wiac!! :x W przeciagu dwoch tygodni sciagnelem trzy gry z tego 2 nie dzialaja! :x icon_evil.gif
mario87
2 tygodnie 3 gry? ROTFL laugh.gif ja dzisiaj w przeciągu 7-8 godzin ściągnołem ok 1gb......
a jakie to gry i co w nich nie działa?
Odyn
PTC sam stopuje mi sciahajacy sie plik, normalnie wlaczam go, robi checking, a po chwili go stopuje, wie ktos co to do ch.uja jest? icon_evil.gif
mario87
może tracker jest offline?
ja tak mam z ESPN NBA, miałem transwerek ~30kbps i od wczoraj wieczoram stoi w miejscu i pisze że tracker jest offline :x
ps. używam azureusa, niepamiętam czy w PTC pokazuje status trackera
Odyn
ale tam niema nic napisane, poprostu jak bys kliknal stop sie robi, podswietla sie na siwo, i jest napisane STOP confused.gif tako
2razyjot
ale tam niema nic napisane, poprostu jak bys kliknal stop sie robi, podswietla sie na siwo, i jest napisane STOP confused.gif tako

Ja sciagam BT 3.4.1. i nie mam zadnych problemow ... icon_twisted.gif Polecalem juz go? Hmmmm ...
mario87
tak polecałeś ale u mnie jakieś błey wyskakują, sciągałem go kilka razy :wink:
narazie używam azureusa i jest dobrze, ładnie wygląda, pokazuje dużo informcji i tym podobne icon_twisted.gif
AkUz
Jakby ktoś nie wiedział(wiem że ktoś mi się ostatnio o to pytał) - działa bardzo dobra polska strona torrentowa - www.torrent.org.pl smile.gif
sterna
Kurde mam bonda na x`a z suprnovy tylko patcha nie widac sad.gif ma ktos namiar na takowy?
mario87
http://www.xbox-torrentz.de/phpBB2/viewtop...2&highlight=007
tutaj jest jakiś fix tylko nie wiem czy masz taką samą wersje.....
Jakuza
Mam małe pytanko czy chodzi komuś strona - www.suprnova.org
mario87
dzisiaj nie działa.... ale kilka dni temu byłem i działała, chyba wczoraj albo przedwczoraj
speedX
za kilka dni znowu bedzie dzialac - tak jest dosyc czesto
2razyjot
Mam małe pytanko czy chodzi komuś strona - www.suprnova.org

Poki co - sprawdz to (pipi). cool.gif
LooKaZ
SUPRNOVA wróciła ... uff dobrze że są wszystkie gierki bo bym sie fkurfił icon_twisted.gif
Fajny ten BT tylko czemu prawie zawszse upload wiekszy od download , nie da sie tego jakos zmienic icon_twisted.gif question.gif
LooKaZ
SUPRNOVA znowu zdechła ... icon_evil.gif
Ale można śmiało ciągnąć z http://mujweb.cz/www/bigtorrent/strona/all.htm :wink:
matek_79
Niestety brakuje gier z X-boxa sad.gif
2razyjot

A mi sie nic nie chce sciagac ani z suprnova ani bittorrenta. confused.gif Chodzi o to, ze nawet mi sie klient nie otwiera ... sad.gif Co jest grane? Przeinstalowalem bittorrent-a i nic. sad.gif A juz do sciagniecia Kill.Bill.vol.2 i The.Punisher.2004.
Jakuza

A mi sie nic nie chce sciagac ani z suprnova ani bittorrenta. confused.gif Chodzi o to, ze nawet mi sie klient nie otwiera ... sad.gif Co jest grane? Przeinstalowalem bittorrent-a i nic. sad.gif A juz do sciagniecia Kill.Bill.vol.2 i The.Punisher.2004.

Spróbuj się przemóc i zainstaluj Azureusa , powinno pomóc . Mi chodzi wyśmienicie i mam transfery w granicach 60 kb...
2razyjot

Spróbuj się przemóc i zainstaluj Azureusa , powinno pomóc . Mi chodzi wyśmienicie i mam transfery w granicach 60 kb...

Spoxik, przepraszam za podniesienie falszywego alarmu. :roll: Znowu na suprnovej byly jakies prace moderatorskie ... Aczkolwiek mam teraz BTExperimentala i chodzi wysmienicie ...

Wlasnie zasysam 3 sezon "South Parku" ... cool.gif
mario87

Wlasnie zasysam 3 sezon \"South Parku\" ...  cool.gif

rozumiem że są to wszystkie odcinki z dnego sezonu, z tego co pamiętam to ich było kilkadziesiąt :roll: a więc ile zajume jeden sezon i w jakiej jakości są filmy?
2razyjot

Wlasnie zasysam 3 sezon \"South Parku\" ...  cool.gif

rozumiem że są to wszystkie odcinki z dnego sezonu, z tego co pamiętam to ich było kilkadziesiąt :roll: a więc ile zajume jeden sezon i w jakiej jakości są filmy?

Bywa roznie - np.: teraz skonczylem siorbac 6 sezon. Zajmuje 599,2 mb, a sklada sie na niego 17 odcinkow w formacie .rm (Real Media Player ale jak sie rozejzysz to znajdziesz sterowniki, dzieki ktorym film w tym formacie odpalisz na pierwszym lepszym playerze typu best.player), jakos jest czytelna (w wiekszosci TV-RIPy), dzwiek satysfakcjoujacy. Napisy masz na napisy.org - szukasz ich wpisujac fraze "south park" i dodajac numer sezonu i odcinka, np.: sezon 4 odcinek 17 to: "south park 04x17".

Do sciagania polecam BitTorrent-a Experimental 3.2.1 - dzisiaj przy 1 seedzie sciagalem z takim speedem ... Hmmm ...

Jesli masz jakies pytania - sluze pomoca. smile.gif
BQG
Skąd zassać 3.2.1 question.gif
Są jakieś nieoficjalne i nie wiem czy to to.
Torrent nie ma czasem ukrytych rzeczy to blokowania połączenia internetowego, kiedyś coś takiego miałem i procek chodził na 100%. Nie dało się nic z kompem zrobić poza grą w pasjansa. icon_twisted.gif
B4rb
Wujaszek pijawo;P Przez Ciebie torrent umiera;>
mario87
Skąd zassać 3.2.1 question.gif  
Są jakieś nieoficjalne i nie wiem czy to to.
Torrent nie ma czasem ukrytych rzeczy to blokowania połączenia internetowego, kiedyś coś takiego miałem i procek chodził na 100%. Nie dało się nic z kompem zrobić poza grą w pasjansa.  :twisted:

http://ei.kefro.st/projects/btclient/

czyli 3 pozycja na http://www.google.pl przy wyszukiwaniu hasła bittorrent icon_twisted.gif
jeeebane nieroby ;p (joke)
Jakuza
Mam pytanko czy komuś chce się ściągnąć plik .torrent z manhuntem(PC) . torrent pojawił się wczoraj 23 kwietnia 2004 r. .
bartiz
Wujek wez zapodaj ta tepete tutaj
ds
Mam pytanko czy komuś chce się ściągnąć plik .torrent  z manhuntem(PC) . torrent pojawił się wczoraj 23 kwietnia 2004 r. .

mi sie sciagnal po 5 minutach flashgetem cool.gif
chcesz, to moge wyslac Ci na maila.
wczoraj tez mialem problem ze sciagnieciem torrenta z suprnovej..
Jakuza
Mam pytanko czy komuś chce się ściągnąć plik .torrent  z manhuntem(PC) . torrent pojawił się wczoraj 23 kwietnia 2004 r. .

mi sie sciagnal po 5 minutach flashgetem cool.gif
chcesz, to moge wyslac Ci na maila.
wczoraj tez mialem problem ze sciagnieciem torrenta z suprnovej..

Prześlij mi na Jakuza_@op.pl

Z góry wielkie dzięki biggrin.gif
2razyjot
Wujek wez zapodaj ta tepete z Manhunta tutaj tongue.gif

Sprawdz to, bartiz - oficjalne tapety Manhunta.

Mam pytanko czy komuś chce się ściągnąć plik .torrent z manhuntem(PC) . torrent pojawił się wczoraj 23 kwietnia 2004 r. .

Ostatnimi czasy w Suprnovej bola ciagle prace moderatorskie, stad czasem przez jakis okres czasu nie mozna nic sciagnac. Poza tym, jesli plik zostal wrzucony w ciagu doby to ja osobiscie za sciaganie go sie nie biore. Wielce prawdopodobne jest, ze w ciagu tych 24 godzin pojawia sie ludkowie, ktorzy udostepnia dana gre/film na lepszych warunkach. I tak np.: zamiast sciagac 2,1 gb \"Kill Bill vo. 02\" mam to samo, jeno w 700 mb DiVXie a kopia jak na screener wymiata. Obecnie zasysam The Punisher (ten z 2004).

Torrent nie ma czasem ukrytych rzeczy to blokowania połączenia internetowego, kiedyś coś takiego miałem i procek chodził na 100%. Nie dało się nic z kompem zrobić poza grą w pasjansa.

W tej wersji, ktora ja aktualnie posiadam mozesz sobie ustawic maxymalny upload i download - pamietaj tylko, ze max. upload jaki ustawisz ma bezposredni wplyw na predkosc sciagania. Ja daje unlimited i w ciagu 4-5 godzin mam 700 mb film.

Wujaszek pijawo;P Przez Ciebie torrent umiera;>

Znowu wszystko na mnie. cool.gif
BQG
Mam MarBit Torrent V1.0 (EX1) Transfer niezły Download 30-50 KB/s ,Upload 10-15. (neo 640 Kb/s)
Co to jest Tracker Spy question.gif
jarusiek
Neo ma 512kbps jak już coś, a wogóle tak to niewiecie kiedy wqkońcu będzie działać torrent.org ???
mario87
neo 640 ma być od 1 maja dopiero...... czyli BQG masz narazie 512 :wink: (i ja też.....)
Jakuza
a wogóle tak to niewiecie kiedy wqkońcu będzie działać torrent.org ???

nigdy question.gif

ale dobrą alternatywą dla torrent.org jest :

www.torrent.er.pl
jarusiek
Nigdy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Rozwaliłeś mnie tym. Mają tylko problemy z serwkiem pozatym spox
Jakuza
Nigdy biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Rozwaliłeś mnie tym. Mają tylko problemy z serwkiem pozatym spox

Mi od pod nad 3 miechów ta stronka nie chodzi :?
jarusiek
WOW to mi chodziła osatnio w piątek
marshall
Ma ktos namiar na Eye Toy Groove???
mario87
czy komuś działa strona XTC? jak prubuje wejsc na strone to od razu wyskakuje komunikat że niemoże odnalexć adresu......
BQG

Do sciagania polecam BitTorrent-a Experimental 3.2.1 - dzisiaj przy 1 seedzie sciagalem z takim speedem ... Hmmm ...

Jak wkleiłeś ten obrazek na forum question.gif Masz swoją stronę w internecie question.gif
mario87
hehe wystarczy założyć sobie konto na pierwszym lepszym serwerze, ja mam na lycos, 50 mb i żeby wrzucić jakieś zdjęcia albo pliki wystarczy
równie dobrze mozna załozyć na piwko(tylko nie wiem czy tam nie ma takiej blokady jak na friko), republika, interia i wiele wiele innych :wink:
jarusiek

Jak wkleiłeś ten obrazek na forum question.gif Masz swoją stronę w internecie question.gif

tam nie był jeden seed tylko 16 :wink:
BQG

tam nie był jeden seed tylko 16 :wink:

Verry Funny laugh.gif
Sprawdź oryginał.
To nie mój problem. Ja tylko cytowałem.
Nie cytuj mnie bo to nie mój błąd.
Po za tym nie o to mi chodziło, to co ty piszesz to off topic cool.gif
BQG
1) Ściągnąłem ledwo film: Torque.DVDRiP.XviD-BRUTUS_[bt-gm]_[EFnet], jest on podzielony na małe pliki z rozszerzeniami typu: .idx, .sub, .sfv i spakowany rarem. Jak to rozpakować, żeby był z tego film, a nie jakieś dziwne pliki, jest tam jeszcze folder Subs.
Nie chcę go wypalać, bo nawet nie mam czym, tylko obejrzeć.

2) Ściągnąłem 500 MB z 695 MB Pride GP2000 Finals DVDrip.cd3 i dalej nie chce iść, już jakiś tydzień. Zmiana Trackera nie pomaga. Jakieś pomysły question.gif
2razyjot
1) Ściągnąłem ledwo film: Torque.DVDRiP.XviD-BRUTUS_[bt-gm]_[EFnet], jest on podzielony na małe pliki z rozszerzeniami typu: .idx, .sub, .sfv i spakowany rarem. Jak to rozpakować, żeby był z tego film, a nie jakieś dziwne pliki, jest tam jeszcze folder Subs.
Nie chcę go wypalać, bo nawet nie mam czym, tylko obejrzeć.

Zaraz puszcza mi nerwy ... icon_evil.gif

Poszukaj sobie w topicu o paleniu plyt i kilku innych, ktore zakladaja podobni do Ciebie badz zwyczajnie wysil szare komorki i przewertuj ten topic. Przynajmniej zaoszczedzisz mi zgrzytania zebami, co chwile ktos o to pyta i juz kur.wa szlag mnie trafia!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.