Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: P2P
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
BQG
1) Ściągnąłem ledwo film: Torque.DVDRiP.XviD-BRUTUS_[bt-gm]_[EFnet], jest on podzielony na małe pliki z rozszerzeniami typu: .idx, .sub, .sfv i spakowany rarem. Jak to rozpakować, żeby był z tego film, a nie jakieś dziwne pliki, jest tam jeszcze folder Subs.
Nie chcę go wypalać, bo nawet nie mam czym, tylko obejrzeć.

Zaraz puszcza mi nerwy ... icon_evil.gif

Poszukaj sobie w topicu o paleniu plyt i kilku innych, ktore zakladaja podobni do Ciebie badz zwyczajnie wysil szare komorki i przewertuj ten topic. Przynajmniej zaoszczedzisz mi zgrzytania zebami, co chwile ktos o to pyta i juz kur.wa szlag mnie trafia!

Dobra, dobra. smile.gif
Tam było napisane o grach, a gry składają się z plików, folderów i takich tam. Nie wiedziałem czy to samo tyczy się filmów. cool.gif
BTW. Do czego służy program Flash FXP question.gif Tylko nie mówcie, że do otwierania .svf, bo nie otwiera. Zaznaczam plik klikam OPEN i nic się nie dzieje. :?
Jakuza
1) Ściągnąłem ledwo film: Torque.DVDRiP.XviD-BRUTUS_[bt-gm]_[EFnet], jest on podzielony na małe pliki z rozszerzeniami typu: .idx, .sub, .sfv i spakowany rarem. Jak to rozpakować, żeby był z tego film, a nie jakieś dziwne pliki, jest tam jeszcze folder Subs.

Poszukaj sobie w topicu o paleniu plyt i kilku innych, ktore zakladaja podobni do Ciebie badz zwyczajnie wysil szare komorki i przewertuj ten topic. Przynajmniej zaoszczedzisz mi zgrzytania zebami, co chwile ktos o to pyta i juz kur.wa szlag mnie trafia!

Dobra, dobra. smile.gif
Tam było napisane o grach, a gry składają się z plików, folderów i takich tam. Nie wiedziałem czy to samo tyczy się filmów. cool.gif
BTW. Do czego służy program Flash FXP question.gif Tylko nie mówcie, że do otwierania .svf, bo nie otwiera. Zaznaczam plik klikam OPEN i nic się nie dzieje. :?

Plik *.svf normalnie otworzysz naciskając F4 w Total Commanderze biggrin.gif
BQG

Dobra, dobra. smile.gif

Plik *.svf normalnie otworzysz naciskając F4 w Total Commanderze biggrin.gif

To tam jest to samo co po otwarciu np. notatnikiem?
Jak tak to po co sobie komplikować życie biggrin.gif
BQG
Nie chcę otwierać nowego tematu, to tu się spytam. :wink:
Można napisy modyfikować, np. w notatniku tak, żeby ich nie sknocić, np. usuwać, zmieniać itd. question.gif
Kiedyś miałem napisy nie dokładnie zsynchronizowane, to zmieniłem czas kilku pierwszych i reszta też się zmieniła, o ile dobrze pamiętam icon_evil.gif
mario87
FlashFXP - po samej nazwie mozna się domyśleć do czego służy........ ajk ktoś sie nie domyśla to mówie że dzieki temu programikow połaczymy się z serwerem FTP i będziemy mogli robić uploady, downloady i fillować
Jakuza
Można napisy modyfikować, np. w notatniku tak, żeby ich nie sknocić, np. usuwać, zmieniać itd. question.gif  
Kiedyś miałem napisy nie dokładnie zsynchronizowane, to zmieniłem czas kilku pierwszych i reszta też się zmieniła, o ile dobrze pamiętam icon_evil.gif

Po co się meczyć , w programach takich jak Sub edit player lub bestplayer jest zakładka napisy i możesz dokładnie zsynchronizować napisy .
2razyjot

W kazdym lepszym playerze typu all_player czy best_player masz opcje edycji napisow. Dziecinnie prosta obsluga wiec nie bede sie rozpisywal - gdybys jednak mial problem - zapraszam na moj PW.
BQG
Potrzebuję kodeka video: Supermac - Cinepak. Nie mogę go znaleźć.
Można go kupić na stronie producenta, ake nie mam karty płatniczej i jedyne moje rozwiązanie to torrent.
Jak ktoś ma to może wysłać na maila torrent.
Nie odpowiadajcie w stylu: "Wpisz w wyszukiwarce, ble, ble, ble". Dlaczego? Czytaj wyżej.
TIA smile.gif
2razyjot
Potrzebuję kodeka video: Supermac - Cinepak. Nie mogę go znaleźć.
Można go kupić na stronie producenta, ake nie mam karty płatniczej i jedyne moje rozwiązanie to torrent.
Jak ktoś ma to może wysłać na maila torrent.
Nie odpowiadajcie w stylu: \"Wpisz w wyszukiwarce, ble, ble, ble\". Dlaczego? Czytaj wyżej.
TIA  :)

Kurde - minuta szukania -> http://www.probo.com/cinepak.htm.

Wpisalem w wyszukiwarce "Supermac - Cinepak codec download" - tak trudno na to bylo wpasc? icon_evil.gif
matek_79
Witam, sciagalem Panzer Dragon Orta, mialem 99,8% ukonczone, gdy plik mi sie zatrzymal. Czasami tak sie zdarza, wiec czekalem. Po trzech dniach znikl mi calkowicie z Azureusa, nie ma w pobieranych, ani w wysylanych torrentach. Sciagalem go z SuperNova, niestety juz go tam nie ma. Ktos wie jak znales tego torrenta aby sciagnac te nieszczesne 0,2% pliku?
ds
zwykle bez tych 0,2% chodzi normalnie - sprobuj
matek_79
Probowalem, niestety gdy wypakowuje wyskakuje mi blad (uszkodzone archiwum), acha jeszcze jedna ciekawostka z tego torrenta: do sciagniecia bylo 1,7 GB a u mnie bylo juz sciagniete 1,8 GB, mimo to brakuje 0,2%
BQG
Probowalem, niestety gdy wypakowuje wyskakuje mi blad (uszkodzone archiwum),

Jak jest spakowane Rar'em to spróbuj wypakować ok. 5 razy biggrin.gif serio.
U mnie pierwsze kilka razy się nie udaje, dopiero po kilku razach wypakowuje się normalnie. Utwórz folder i wciśnij EXTRACT HERE powinno iść.
matek_79
Nie idzie, nawet jak probuje kilka razy.
2razyjot
Ktos wie jak znales tego torrenta aby sciagnac te nieszczesne 0,2% pliku?

Zarejestruj sie na forum suprnovy, zaloz zapytanie i prosbe w jednym w topicu "Reseed" i licz na kogos zyczliwego. Jesli nie ma na suprnovie marne szanse abys znalazl innego torrenta ... Niestety.
matek_79
Dzieki wujaszku biggrin.gif , zobacze, moze sie uda.
2razyjot
Dzieki wujaszku biggrin.gif , zobacze, moze sie uda.

Do uslug stary. smile.gif Dodam tylko, ze ludzie tam obecni (a jest ich masa) to pomocne istoty dlatego polecam kazdemu takie wyjscie - duzo zachodu przy tym nie ma (rejestracja, napisania posta po Angielsku) a kozysci moga okazac sie wymierne.

Polecam rowniez strone Demonoid - niezle kaski mozna znalezc i jak stabilnie dziala.
2razyjot
Nie bede zakladac nowego topicu wiec zagadne tutaj ...

Znacie moze strone z torrentami do:

- Polskiego hiphopu;

- RIPow z gier na PC?

Z gory thx za odpowiedzi.
LooKaZ
Ale mnie już ten bittorrent w(pipi)ia :!: icon_evil.gif
Połowa jak nie wiecej gier co ściągne to nie chodzi , ostatnio to np. ściągnąłem sobie EURO 2004 ( bo tylko niecałe 300 mb zajmowało :wink: ) i dupa nie działa . Narazie dałem sobie spokój ze ściąganiem :?
mario87
Ale mnie już ten bittorrent w(pipi)ia  :!:  icon_evil.gif 
Połowa jak nie wiecej gier co ściągne to nie chodzi , ostatnio to np. ściągnąłem sobie EURO 2004 ( bo tylko niecałe 300 mb zajmowało  :wink: ) i dupa nie działa . Narazie dałem sobie spokój ze ściąganiem  :?

mi jak narazie wszystkie gry chodzą które ściągałem, oczywiście mówie o grach na xboxa :wink:
matek_79
Ale mnie już ten bittorrent w(pipi)ia  :!:  icon_evil.gif 
Połowa jak nie wiecej gier co ściągne to nie chodzi , ostatnio to np. ściągnąłem sobie EURO 2004 ( bo tylko niecałe 300 mb zajmowało  :wink: ) i dupa nie działa . Narazie dałem sobie spokój ze ściąganiem  :?

Ja tez jakos nie narzekam. Wrecz przeciwnie.
Moze popelniasz inny blad. Sciagniete gry czasami maja jakies nietypowe rozszerzenia i wymagaja troche zabawy aby ruszyly na x-ie. Ja tak mialem z Ninja Gaiden (plik mdf.), ale po przekonwertowaniu w MagicIso, potem Xiso gra ruszyla bez problemu.
LooKaZ
Normalnie były spakowane , po rozpakowaniu pojawiły sie 2 pliki bin i cue i nagrałem tak jak ma być Alcoholem ....i dupa icon_evil.gif
Jakuza
Mam pytanko do tych co ściągają z Suprnovy . Co się stało z gostkiem o ksywce [bt-gm] który wydawał codziennie nowe filmy i gry . Może wiecie co się stało question.gif Czemu już nic nie wydaje question.gif
szczurek
ERROR
IO Error : [Errno 9] Bad File descriptor

Moze mi powiedziec ktos o co biega? O_o
Sciagam Bit Tornado jakby co
Rausio
Ostatnio ściągnełem sobie z suprnovy grę Van Helsing DVD-Rip na PS2 i zacina się po pierwszej misji. Czy któś z was też ściągnął tą giere? jeżeli tak to czy też wam się zacina czy może z moją płytką lub konsolą jest coś nie tak.
Trem
Mam taki problem , gdy używam nowszej wersji Azureusa niż 2.0.7.0 po zatrzymaniu ściągania i wyłączeniu kompa nie mogę już potem wznowić ściągania ponieważ wyskakuje "błąd pliku" i w żaden sposób nie można juz wznowić pobierania.
2razyjot
Mam taki problem , gdy używam nowszej wersji Azureusa niż 2.0.7.0 po zatrzymaniu ściągania i wyłączeniu kompa nie mogę już potem wznowić ściągania ponieważ wyskakuje \"błąd pliku\" i w żaden sposób nie można juz wznowić pobierania.

WYbacz ironie, ale ... Uzywaj starszej wersji, ktora dzialala Ci poprawnie? :>

Ja tam posiadam BT Experimental 3.2.1 i jesli planuje nie sciagnac np.: filmu w ciagu jednego dnia, klikam na link i daje "zapisz element docelowy jako", na dysku zapisuje mi sie odnosnik do filmu. Nazajutrz zwyczajnie otwieram ten pliczek i odpala mi sie automatycznie BT, ktory sciaga dalsza czesc (no, chyba, ze juz sie nie da ale to inna sprawa). Sprobuj tego sposobu ...
deph // 0Z0
Mam pytanko do tych co ściągają z Suprnovy . Co się stało z gostkiem o ksywce [bt-gm] który wydawał codziennie nowe filmy i gry . Może wiecie co się stało :?: Czemu już nic nie wydaje :?:

to nie gostek, a caly kanal ircowy. #[bt-gm]@irc.efnet.net
Mam taki problem , gdy używam nowszej wersji Azureusa niż 2.0.7.0 po zatrzymaniu ściągania i wyłączeniu kompa nie mogę już potem wznowić ściągania ponieważ wyskakuje \"błąd pliku\" i w żaden sposób nie można juz wznowić pobierania.

najnowsza wersja azureusa miala jakis update protokolow i podobno pospieszyli sie z wyrzuceniem update'u- jest niestabilny. rada ta sama co wyzej- wroc do starszej wersji, wylacz aktualizacje.
BQG
Potrzebuję hasła do muzyki: "Tuning Beats 2004 Vol. 2 by www.sampler24.tk"
Przeszukałem już wiele i nie ma. Może ktoś zna samo hasło, albo jakiś program do łamania haseł. Muza jest spakowana rarem.
speedX
Potrzebuję hasła do muzyki: \"Tuning Beats 2004 Vol. 2 by www.sampler24.tk\"
Przeszukałem już wiele i nie ma. Może ktoś zna samo hasło, albo jakiś program do łamania haseł. Muza jest spakowana rarem.

Heh, jak to mowia: 'najciemniej jest pod latarnia'; haslo bowiem znajduje sie na tej stronce, z ktrorej zasysales, obok covera ('passwort') i brzmi: www.sampler.24.tk (tak samo jak adres).
Swoja droga, to maja swietna jakosc wszystkich albumow/setow.
2razyjot

Warto czasem poczekac na lepszy transfer przy tak "malej" ilosci seedow ... cool.gif
sterna
Mam Norton Personal Firewall i pomomo dodaniu plikow exe i dll Azureusa na liste Internet Access przy wlaczonej zaporze tracker sie nie laczy :roll: wie ktos jak to trzeba skonfigurowac? sad.gif
mario87
lepiej zainstaluj Sygate Personal Firewall, jest to też niezły firewall i tam pyta się co zrobić jeśli coś prubuje nawiązać połaczenie, możesz pozwolić albo nie
2razyjot
lepiej zainstaluj Sygate Personal Firewall, jest to też niezły firewall i tam pyta się co zrobić jeśli coś prubuje nawiązać połaczenie, możesz pozwolić albo nie

W tej materii proponuje rowniez "Panda Antyvirus platinium" - nie spotkalem sie jeszcze z lepszym i funkcjonalnym antyvir-em. Przed kazdym polaczeniem pyta czy wyrazasz zgode na konkretna akcje, jesli nawet program chce sie zaktualizowac ty musisz wyrazic na to zgode.
sterna
moj tez sie pyta o dostep itp jedynie azureus jest wyjatkiem smile.gif co ciekawe nic wiecej nie ruszalem i zaczelo dzialac biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pink
Ostatnio ściągnełem sobie z suprnovy grę Van Helsing DVD-Rip na PS2 i zacina się po pierwszej misji. Czy któś z was też ściągnął tą giere? jeżeli tak to czy też wam się zacina czy może z moją płytką lub konsolą jest coś nie tak.

Ja też ściągnełam tą gierkę z suprnove i też się wiesza po pierwszej misji. Radzę ci ściągnij se fulldvd tam jest wszystko ok.
Guts
Ostatnio chciałem sobie zapuścic najnowsze Front Mission ale wyskakuje info że plik jest skopany. Sciagał już ktoś to Iso(z suprnova) , tez macie taki problem ??
Anonymous
ściągaś ktoś z spuprnovy destruction derby arenas na PS2??
Jeśli tak to czy wam działa??
Jakuza
niewiem co się dzieje z Suprnovą u mnie torrenty są z 24 czerwca a jest już 26 czerwiec...

...wy też tak macie , czy tylko u mnie tak jest ,
Kapu
my tez tak mamy :?
2razyjot
Mam pytanie i problem ... Sciagam sobie Tenchu na X-BOXa i niby par i seedsow jest sporo ale transfer jest z (pipi) wziety. confused.gif Czym sciagacie aby osiagnac jak najlepsze wyniki? Jaki program jest najbardziej wydajny i wyciaga z polaczenia maxymalny transfer? Bo widzac transfer rzedu 6 kbps rece mi opadaja (chociac "True Crimes" ciagnalem z 65 kbps na liczniku) ...
Jakuza
Może spróbuj Azureusem , mi wszystko ciągnie z prędkością 40-65kb a czasami nawet mam transfer 80-105kb ( tylko wtedy ping jest za wysoki i inni użotkownicy sieci się żalą confused.gif )
Arek_
Mam Norton Personal Firewall i pomomo dodaniu plikow exe i dll Azureusa na liste Internet Access przy wlaczonej zaporze tracker sie nie laczy :roll: wie ktos jak to trzeba skonfigurowac? :(

Po prostu musisz otworzyć odpowiednie porty zarówno w firewallu jak i na routerze. A jakie? Zainstaluj Azureusa jeszcze raz (testując port) albo przeszukaj opcje.
Rausio
mam problem ściągnełem sobie Resident Evil Outbreak z Suprnovy rozpakowałem i wypaliłem na DVD-ka gra działała wporządku więc usunełem obraz z dysku. Teraz kiedy koleś chciał sobie to odemnie przegrać nie mogłem zrobić obrazu z płytki. Obraz przestawał się robić przy 91% a kiedy chciałem przeżucić wszystkie pliki z płytki na dysk to wszystkie się zgrywały poprawnie tylko nie chciał się zgrać plik DUMMY.
Czy to jakieś zabezpieczeni? A jeśli tak to jak je się da obejść?

ps. płytka jest bez ani jednej ryski
LooKaZ
Mógłby ktoś napisać jak dokładnie wygląda plik .cue w notatniku , bo chyba mam zły właśnie ten plik bo gdy chciałem ostatnio nagrać gre alcoholem to poajwiał sie błąd "ładowanie obrazu pliku zostało przerwane".
Prosze o odp.
Leo_Sten
Ostatnio chciałem sobie zapuścic najnowsze Front Mission ale wyskakuje info że plik jest skopany. Sciagał już ktoś to Iso(z suprnova) , tez macie taki problem ??

Chodzi ci o FM 4 na ps2? Tylko powiedz mi jaka wersje (od kogo)??
Bo ja jedenego od filelista ściągałem i hula zarąbiście.
ściągaś ktoś z spuprnovy destruction derby arenas na PS2??
Jeśli tak to czy wam działa??

Ja ściągałem troche waży ale hula super nie narzekam wszystko w jak najlepszym porządku cool.gif
Anonymous
to w takim razie nagram jeszcze raz i zobacze
Leo_Sten
Jaszczoor a nie chce ci sie odpalac ? Napisz w czym problem leży! Albo wypal pierw na DVD-RW i zobacz czy hula!
Anonymous
Jaszczoor a nie chce ci sie odpalac ? Napisz w czym problem leży! Albo wypal pierw na DVD-RW i zobacz czy (pipi)!

ale to jest dvd-rip. Wsadzam do konsoli i po prostu nie czyta płyty. A PS2 chyba nie czyta nośników RW
Guts
Mam pytanie i problem ... Sciagam sobie Tenchu na X-BOXa i niby par i seedsow jest sporo ale transfer jest z (pipi) wziety. confused.gif Czym sciagacie aby osiagnac jak najlepsze wyniki? Jaki program jest najbardziej wydajny i wyciaga z polaczenia maxymalny transfer? Bo widzac transfer rzedu 6 kbps rece mi opadaja (chociac \"True Crimes\" ciagnalem z 65 kbps na liczniku) ...

Człowieku jeśli dla ciebie 6 kb to mało to co powiesz o mnie,za dnia transfer max do 4 kb a w nocy w porywach nawet 10 wink.gif Sciaganie wygląda u mnie tak , odpalam kompa tylko na noc i po jakimś tygodniu ISo się ładnie sciaga biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.