Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: P2P
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
szczurek
wiem, ze moze nie na temat ale co tam -
Wie ktos skad moge sciagnac RPG Makera na PSX'a? Pilne :f
JuveFan
zobaczylem i lipa ... pomocy ! , jak to rozpakowac ?

pozdrawiam

ale sfv to tylko malutki pliczek z informacja..to nie jest archiwum! Jake sa inne pliki w tym co sciagles?
Kac_r

pozdrawiam

ale sfv to tylko malutki pliczek z informacja..to nie jest archiwum! Jake sa inne pliki w tym co sciagles?

ahaaaa

no ale to i tak problem bo ... pozostale pliki nie maja rozszerzenia, tzn ... maja ale np takiie : 001, 002, ... az do 047 i juz , to sa ich rozszerzenia ...

wpadlem na pomysl zebvy zamiast pierwszego zero dodac literke r i ... i bylo ok, ale tylko przy liczbach 1 cyfrowych czyli od r01 - ro9 potem juz niedalo sie tak kombinowac i pliki i tak nie byly czytane jako rar .... co moge zrobic ?

pomocy
Jakuza

pozdrawiam

ahaaaa

no ale to i tak problem bo ... pozostale pliki nie maja rozszerzenia, tzn ... maja ale np takiie : 001, 002, ... az do 047 i juz , to sa ich rozszerzenia ...

wpadlem na pomysl zebvy zamiast pierwszego zero dodac literke r i ... i bylo ok, ale tylko przy liczbach 1 cyfrowych czyli od r01 - ro9 potem juz niedalo sie tak kombinowac i pliki i tak nie byly czytane jako rar .... co moge zrobic ?

pomocy

ja normalnie w Total Commanderze daje rozpakuj i rozpakowuje pliki o rozszerzeniu 001-050 . Jak to nie pomoże spróbuj w win rarze...
kov
mam problem z suprnovom, gdy ściągam MGSa w przeciągu sekundy ściąga się jakiś plik .torrento help!
kotlet_schabowy
Po kliknięciu na odnośnik otwiera Ci się plik Torrent, który zajmuje bardzo mało, dlatego ściąga się w "sekundę". Jeżeli nie masz żadnego programu do ściągania plików tym sposobem, to nic Ci się nie włączy. Zainstaluj sobie na przykąłd BitTorrent'a.
Kac_r

pozdrawiam

ahaaaa

pomocy

ja normalnie w Total Commanderze daje rozpakuj i rozpakowuje pliki o rozszerzeniu 001-050 . Jak to nie pomoże spróbuj w win rarze...

niestety w totatal commanderze jest tylko polecenie spakowania odnosnie tych plikow ... jestem w kropce teraz juz jestem zdenerwowany ... jakies inne sugestie ?

pozdrawiam
JuveFan
dam ci mega sugestie..www.google.pl i działaj.
Sam opisałem ten mega trudny problem na paru forach.

Ale znajac wrodzone lenistwo internautów pewnie i tak nie dasz sobie rady.
Wiec oto "solution":
pacnij na plik 001. Kliknij. Otworzy ci sie okienko abys wybrał program, za pomoca ktorego masz otwierac takie pliki. Zaznacz winrar. Zaznacz aby zawsze takie pliki otwierał za pomoca winrara. Wypakuj. Wypal.
A.Z.BEST
Właśnie ściągnąłem dokładnie taką gierkę. Wystarczy prawy klik na plik .001 i otwórz, wybierz program z listy: winrar. I gotowe, bez najmniejszego problemu. Win rar od razu wykrywa pozostałe pliki, mimo iż rozszerzenia były nierozpoznawane przez system.

Juve, byłeś o minutę szybszy xD.
Kac_r
dam ci mega sugestie..www.google.pl i działaj.
Sam opisałem ten mega trudny problem na paru forach.

Ale znajac wrodzone lenistwo internautów pewnie i tak nie dasz sobie rady.
Wiec oto \"solution\":
pacnij na plik 001. Kliknij. Otworzy ci sie okienko abys wybrał program, za pomoca ktorego masz otwierac takie pliki. Zaznacz winrar. Zaznacz aby zawsze takie pliki otwierał za pomoca winrara. Wypakuj. Wypal.

hmmm ... za kogo ty mnie bierzesz czlowieku, myslisz ze gdybym wczesniej nie zawital na googlu tobym teraz tutaj dupe zawracal ?! Googla przetrzepalem w prawo i w lewo i znalazlem to co juz pisalem (radze na przyszlosc czytac wszystkie posty to i ze na googlu sprawdzalem to bys sie dowiedzial)
a co do win rara (o tym tez juz pisalem, ehhh, cztajcie posty, prosze) to nie obsluguje on tego 'czegos' stad moj problem.

EDIT : aaa, faktycznie, ja to automatycznie rarem chcialem potraktowac a wy mieliscie racje z tym sw2oim sposobem, zwracam honor odnosnie rara i dzieki bardzo za pomoc !

DZIEKI WAM WSZYSTKIM i pozdrawiam

pozdrawiam
blackbushi
mam problem,
ściągnołem gierke (final fantasy tactics na psx'a)
była spakowana, więc rozpakowałem ją rer'em i mam 2 pliki
Final.Fantasy.Tactics.NTSC.US.bin
i
Final.Fantasy.Tactics.NTSC.US.cue
mam daemona i owieram pliczek .cue a tu błąd:

Unable to mount image. Cue sheet: line 1 - File not accessable.

co jest nie tak i co mam zrobić?
A.Z.BEST
A może od razu wypalić?
blackbushi
a szarak odczyta?
i czy w ten sposób to wystarczy w nero wypalić?
A.Z.BEST
No skoro to giera na psxa to po wypaleniu obrazu płyty w Alcoholu, czy czymś tam powinno zadziałać.
blackbushi
zadziałało, wielkie dzięki
el ZAX
Mam dziwnego problema z BitTornado. Zaczalem go niedawno uzywac, bo najlepiej mi sie na nim sciąga ale po 2, 3 godzinach nieuzywania kompa program mi sie wiesza. Na noc załaczylem BT, zeby mi sie giera sciągala, rano patrze a tu prawie nic nie poszlo a BT "stoi zawieszony" - tzn. ciągle wszystkie cyferki o pr. sciągania i wysylania stale sa niezmienne, a nic mi sie nie sciąga wiecej. Wogole cały komp jakby mi wolniej wtedy chodzil :roll: Moze trzeba jakos skonfigorowac tego Bittornado??
-=Burthess=-
Ja mam taki proble z Azureusem, minwicie coś mu odbiło. Zawsze mi świetnie nim szło a teraz w ogóle się połączyć nie może. Jest np taki torrent: 26seedów i 160leechów i on mi sie do jednego leecha dołączył. W ogóle mam prędkość 1lb albo 0. Co jest ?
PS. mam najnowsza wersję
OsciBosci
Sciagnalem Outrun2 i musze go rozpakowac rarem. Potrzebne jest hasło ktore posiadam lecz gdy sie juz niby rozpakuje tworzy sie kopia tego rara zmiast pliku z koncowko iso*. Nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane.

A i pełna nazwa co mnie dziwi zwlasza 2xrar brzmi x-or2rev--rar.rar
-=Burthess=-
Sciagnalem Outrun2 i musze go rozpakowac rarem. Potrzebne jest hasło ktore posiadam lecz gdy sie juz niby rozpakuje tworzy sie kopia tego rara zmiast pliku z koncowko iso*. Nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane.

Pewnie gra jest podwójnie spakowana...
OsciBosci

Tylko ze jak chce to drugie rozpakowac to pojawia sie bład ''The archive is either in unknown format or damaged'' a znam osoby co podobno tego samego Out2 sciagneli i wsio im dziala;/
-=Burthess=-

Tylko ze jak chce to drugie rozpakowac to pojawia sie bład ''The archive is either in unknown format or damaged'' a znam osoby co podobno tego samego Out2 sciagneli i wsio im dziala;/

Do podwójnego rozpakowania potrzebny jest specjalny program. Tylko nazwy nie pamiętam confused.gif
Poszukaj w google duble rar albo rar.rar
OsciBosci
Czy jest ktos kto sciagnal B3 i pliki wygladaja nastepujaco: ok.20 plikow do otworzenia winrarem ''wam-bout3'' i pliki ''wam-bout3.r30'' od 30-42 ktore nalezy otworzyc wybranym programem...niewiem jak to rozpakowac?? plz help!!
mario87
otwierasz pierwszy plik rarem i wypakuj do, powinno załapac wszystko, albo naciśnij na pierwszy plik prawym klawiszem myszy i wypakuj do

a co do tego że reszta plików nie ma ikonki rara to tak już jest i nic to nie robi
Jakuza
Mam pytanie dot. torrentów i Azureusa :

mam łącze DSL 1Mb , przekierowane porty ( dokładnie port 6888 ) , seedów i persów jest po 200 , Całkowita prędkość to 2Mb/s a mi ciągnie ledwo 5-10 kb/s - co do licha , jeszcze parę dnie temu spokojnie mi leciało 100-120 kb/s

BTW = Tak mam na każdym torrencie , limitów nie mam , bo mam Dsl a nie neostradę...

Pomocy :!:
mario87
zwiększ upload, u mnie ostatnio tez tak jest ale tylko z grami na xboxa confused.gif idzie po ok 5kb, a reszta (filmy, anime) max..... po zwiększeniu uploadu idze troche szybciej....
OsciBosci
otwierasz pierwszy plik rarem i wypakuj do, powinno załapac wszystko, albo naciśnij na pierwszy plik prawym klawiszem myszy i wypakuj do

a co do tego że reszta plików nie ma ikonki rara to tak już jest i nic to nie robi

Tak zrobilem i mi sie jak zawsze pojawil nowy plik tez do otworzenia rarem ''WAM-BOUT3'' i gdy ten probuje rozpakowac to jest napsane ''archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszodzone'' a i tak samomi sie robilo przy Outrun2... ;/
Haro
Jade na SDI, sciagam na Azureusie. Jakie sa najlepsze ustawienia dla niego? Mi przecietnie sciaga od 7-13kB/s (padaka :?)...
mario87

Tak zrobilem i mi sie jak zawsze pojawil nowy plik tez do otworzenia rarem ''WAM-BOUT3'' i gdy ten probuje rozpakowac to jest napsane ''archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszodzone'' a i tak samomi sie robilo przy Outrun2... ;/
po rozpakowaniu pojawia sie ten nowy plik? moze to po prostu plik obrazu a winrar widzi go jako swój własny plik? jak masz win xp i nie widzsz rozszeżeń to narzędia>>opcjefolderów>>widok>>ukryj rozszeżenia znanych plików odznacz to

Haro gdybym miał moje stare SDI to bym sie cieszył z takiego transweru wink.gif jakie masz SDI? chodzi mi o przepustowosc
2razyjot
Ja mam taki proble z Azureusem, minwicie coś mu odbiło. Zawsze mi świetnie nim szło a teraz w ogóle się połączyć nie może. Jest np taki torrent: 26seedów i 160leechów i on mi sie do jednego leecha dołączył. W ogóle mam prędkość 1lb albo 0. Co jest ? 
PS. mam najnowsza wersję

A ja mam od dawien dawna wersje 2.1.0.2 z wylaczana wtyczka update i smiga mi jak zawsze w maxymalnych predkosciach. Jak mi cos dobrze dziala to nigdy tego nie update-uje ani nie zmieniam. cool.gif
mario87
i chyba masz racje....
OsciBosci
Nastawilem w routerze Azereusa na port 6885 i przy konfiguracji wychodzi ok, ale przy probie sciagania napisane jest: ''port 6885 is blacklisted''o co chodzi??
mario87
chodzi o to że niektóre trackery blokują standardowe porty bittorrenta i każą używać prywatnych albo dynamicznych portów z zakresu 49152-65535

ja mam przekierowany 49152 i jest wszystko ok wink.gif żeby sprawdzić jakie dokładnie porty preferuje tracker trzeba zajzeć do jego FAQ i tam powinno być wszystko napisane :wink:
Masciarz
CIągle jak na super nowej chce sciagnąć jakiśplik to zamiast okienka z wyborem miejsca zapisu pojawia siętakie coś.

Pomocy!!

Unauthorized download

We're sorry, but this downlod request cannot be authorized. There could be several reasons for this:

1) You clicked on a link on an *unofficial* SuprNova.org mirror. We do not allow that kind of external hotlinking. This site creates a great deal of traffic and it's hard to find a good hosting. We will not provide the bandwith for other sites. Please visit SuprNova.org and you can download all the torrents you want.

2) You're using a download manager. But there's a solution to this problem:

Set up your download manager to send a HTTP referer, and when you click on a link on the SuprNova.org site the download will be authorized. Here's how you can do this in Getright:

Go to Getright Configuration, under Advanced/Protocol check Send "Referer" in HTTP Request and then select Calculated from open web browser page.

The setup should be similar for other download managers.

3) Your browser did not send a referer. This normally happens if you right click on a link and select save-as, or if you copy and paste a link into a new browser window and press Enter. It may also be that your browser is set up to not send any referer. But left clicking on a link works just fine and has been tested in IE6, Netscape 6, Opera6, Firefox and Safari

Some software firewalls, for instance the Norton Personal Firewall (which is also part of Norton Internet Security) or ZoneAlarm remove the referer from HTTP requests which will block any downloads on any site that does a referer check. Hence such options should always be turned off. In Norton you have to go to the Privacy Settings and disable browser privacy (which doesn't really protect your privacy anyway as your IP address will always be logged regardless of that setting), in ZoneAlarm you have to go to Privacy -> Cookie Control -> Custom and uncheck "remove private header information".

Software like AdSubstract also blocks the referer and makes downloads impossible.

We're sorry for any inconvenience this may cause and hope you understand our reasons for doing so. Bandwith doesn't come cheap and we have to do all we can to keep the bandwith usage down.

P.S.
MAM torrentStroma (ale to mało istotnia wiadomość...)
I Może wam się uda A tu daje konkretne linki (mam nadieje że dobre)

http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2250...tk_-rar.torrent

http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2309...Rip.tar.torrent

Devil_May_Cry_3_Trial_JAP_PS2DVDRip-rar.torrent]http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2542...Rip-rar.torrent

Jeśli wam się ściągnąte pliki (to małę pliki, wtajemniczeni wiedzą jakie) wyśłijcie mi je na masciarz@o2.pl
Anonymous
CIągle jak na super nowej chce sciagnąć jakiśplik to zamiast okienka z wyborem miejsca zapisu pojawia siętakie coś.  

Pomocy!!

Unauthorized download

We're sorry, but this downlod request cannot be authorized. There could be several reasons for this:

1) You clicked on a link on an *unofficial* SuprNova.org mirror. We do not allow that kind of external hotlinking. This site creates a great deal of traffic and it's hard to find a good hosting. We will not provide the bandwith for other sites. Please visit SuprNova.org and you can download all the torrents you want.

2) You're using a download manager. But there's a solution to this problem:

Set up your download manager to send a HTTP referer, and when you click on a link on the SuprNova.org site the download will be authorized. Here's how you can do this in Getright:

Go to Getright Configuration, under Advanced/Protocol check Send \"Referer\" in HTTP Request and then select Calculated from open web browser page.  

The setup should be similar for other download managers.

3) Your browser did not send a referer. This normally happens if you right click on a link and select save-as, or if you copy and paste a link into a new browser window and press Enter. It may also be that your browser is set up to not send any referer. But left clicking on a link works just fine and has been tested in IE6, Netscape 6, Opera6, Firefox and Safari

Some software firewalls, for instance the Norton Personal Firewall (which is also part of Norton Internet Security) or ZoneAlarm remove the referer from HTTP requests which will block any downloads on any site that does a referer check. Hence such options should always be turned off. In Norton you have to go to the Privacy Settings and disable browser privacy (which doesn't really protect your privacy anyway as your IP address will always be logged regardless of that setting), in ZoneAlarm you have to go to Privacy -> Cookie Control -> Custom and uncheck \"remove private header information\".

Software like AdSubstract also blocks the referer and makes downloads impossible.

We're sorry for any inconvenience this may cause and hope you understand our reasons for doing so. Bandwith doesn't come cheap and we have to do all we can to keep the bandwith usage down.

P.S.  
MAM torrentStroma (ale to mało istotnia wiadomość...)
I Może wam się uda A tu daje konkretne linki (mam nadieje że dobre)  

http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2250...tk_-rar.torrent  

http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2309...Rip.tar.torrent  

Devil_May_Cry_3_Trial_JAP_PS2DVDRip-rar.torrent]http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2542...Rip-rar.torrent  

Jeśli wam się ściągnąte pliki (to małę pliki, wtajemniczeni wiedzą jakie) wyśłijcie mi je na masciarz@o2.pl

wychodzi na to że używasz jakiegoś downloadera typu FalshGet czy DownloadAcceleratorPlus,
aby Ci zadziałało wystarczy że klikniesz prawym przyciskiem myszy na linka i wybierz "zapisze element docelowy jako..."
i to tyle, powinno działać
blackbushi
tego posta powyżej to ja wruciłem tylko zapomniałem się zalogować
Masciarz
Mam Zone alarma moze to on blokuje.... a może gówniany avast profesional (nawet z nim mam jakiegoś wirusa w folderze systemowym:( )
Ok zapisłem tak jak pisałęś (wcześnije teżtak robiłeem ale...) i zrobiło teraz chce to przeciagnąć do okienka Torent stroma a tu doopa (... czyli znów to samo)
czemu??
blackbushi
przykro mi ale chyba nie moge Ci pomóc (u mnie też nie działą),
z tego co udało mi się sprawdzić to jest to że występuje błąd IO (?),
spróbuj sprawdzić to na jakiś FAQ lub czekaj na jkiegoś speca tongue.gif
Masciarz
Co to kur... za błąd IO ??
Jak sięgo pozbyć itd...
Mathiu
Dobra, nie będę owijał w bawełnę, mam problem z Azureusem (ver. 2.1.0.4).
Ściągałem PESa 4 DVD-rip (PS2 Pro[1].Evolution.Soccer.4.Pal.1CD [elitewebt3.com]) i wszystko było tak jak zawsze, czyli żółta buźka, bo provider nie ma zamiaru przepuścić przez NATa portu + transfer ok. 7 kb/s + byłem podłączony do ok.11-12 seedsów (ok.500-800 "in swarm"), aż do ok. 50% ściągania. Wtedy buźka zmieniła się na niebieską. Aktualnie jestem podłączony do 2 seedsów + transfer(down- i upload) 0 kb/s, czasem przez sekundę wskakuje na 1,1 kb/s + po najechaniu na liczbę seedsów tekst "?? in swarm(Scrape Error: Connection timed out: connect)".

Pytanie standard: o cio chodzi jakby? Gdyby tracker padł, to raczej na suprnovej nie byłoby wypisanych "ileśtam" seedsów, tylko byłoby "No stats".

Z góry naprawdę WIELKIE dzięki - cholernie mi zależy na gierce.
Panek
Pytanko co do Azureusa:

Jest taka opcja "Forced Pobieranie" (Zmuszone/Zmuś Pobieranie). Czy są jakieś plusy z używania tego?

Jeszcze coś:

Azureus zaczał mi ściągać "za dużo!" To znaczy, że np. sciągam pliki ważący 500mb, a on ściąga dalej, 505, 510, 515... I nie kończy. Od czego to może zależeć?
mario87
jak wżmiesz własciowości pliku który pobierasz masz przy Pobrano: ile pobrałeś już z pliku i ilosć odrzuconych, wydaje mi się że azureus pobiera cały plik i puźniej te części pliku które odrzucił i pokazuje więcej
Ryo-San
panowie potrzebny mi jakis dobry program P2P - najlepiej zeby byla tak szybki jak kazaa i zeby dalo sie zasysac nie całe płyty ale pojedyncze kawałki...kazaa byla najlepszym rozwiązaniem ale kurcze jak chce sie zassac jakas nowosc to jest tam 99.99% celowo zje/banych kawałkow...co mozecie polecic..emule odpada bo dziala na mase wolno;/
Berion
panowie potrzebny mi jakis dobry program P2P - najlepiej zeby byla tak szybki jak kazaa i zeby dalo sie zasysac nie całe płyty ale pojedyncze kawałki...kazaa byla najlepszym rozwiązaniem ale kurcze jak chce sie zassac jakas nowosc to jest tam 99.99% celowo zje/banych kawałkow...co mozecie polecic..emule odpada bo dziala na mase wolno;/

A do czego go potrzebujesz?
Jeśli chodzi o gry to jeśli nie "muł" to Azureus... (lub inny klient torrent'a)
Nie rozumiem co masz na myśli mówiąc pojedyńcze kawałki [?] Każdy program p2p dzieli plik na części; każdą dostępną pobiera jednocześnie (w miarę możliwości). Jeśli masz na myśli części pliku (np. Rar'em po ileśtam MB) to zależy czy ktoś udostępni ten plik właśnie w ten sposób...
Jeśli potrzebujesz do muzy to moim faworytem jest "s'Kaaza" Lite...
Anamoli

Nie rozumiem co masz na myśli mówiąc pojedyńcze kawałki [?]

Chodziło mu chyba o program do ściągania pojedynczych mp3. Polecam Shareaza - wielosieciowy klient p2p - ed2k, BitTorrent, Gnutella.
Ryo-San
oki juz pisze małe sprostowanie o co mi chodzi..
na wstepie napisze ze chodzi mi tylko o muzyke...
Biega mi mianowicie o to, ze potrzebny mi program P2P, który ma możliwosc zasysania pojedynczych kawałkow(a nie całych płyt)..bo np z takiego torrnta moge zassac tylko całą płyte danego zespołu a mi nie jest potrzebna cała płyta tylko jeden, dwa kawałki...np. gdy w http://www.torrentsearch.org/ wpisuje nazwe zespolu lub kawałka to moge zassac tylko całą płyte;/
Jestem lama jesli chodzi o wszelkiego rodzaju programy P2P - dlatego prosze sie nie smiac hehe
Poprostu od zawsze korzystalem z kazaa'y, ale jak chce tam sciągnąc jakis w miare nowy kawałek to poprostu nie da sie tego zrobic bo 99.99% żródeł, ktore mają daną mp3, wrzucają zje/bane kawalki(jakies piski trzaski itp)...
No i zeby program byl w miare szybki - bo np. taki emula to chodzi tragicznie wolno;/
Jeśli potrzebujesz do muzy to moim faworytem jest \"s'Kaaza\" Lite...

yyyy co to jest? skad mozna to zassac? i czym to sie rozni o kazaa'y? tam nie ma tych celowo uszkodzonych kawałków?
z gory dzieki za odpowiedz - THX
vip77
Soulseek albo WinMx
Naprawde polecam nie zawieraja zadnych szpiegow i ogolnie sa bardzo dobre
neon
Czy ktos z was posaida DSL 1Mbit w dialogu i ma dobrze skonfigurowanego np. azureusa ? bo ja juz od pewnego czasu mecze sie i nie moge dobrze ustawic mam 10kb max przy sciaganiu :cry:
Berion
@Ryo-San
He, he... potoczna nazwa Kaaza'y (tak jak żabol dla Azureus'a).
Nie wiem z czego korzystasz. Z Kaaza'y czy Kaaza'y Lite? Ja polecam to drugie. Fake'i mi się trafiają np. po 10 na dany utwór... Nie ściągam jakiś "ultra nowych kawałków", więc na moje potrzeby wystarczy...
A co do eMule'a: Jeśli źródeł masz tak powyżej tysiąca to w kolejce nie stoisz dłużejniż 10min.... ...
c1n3k
Kazaa Lite od zwyklej Kazyy rozni sie tym ze jest (AFAIR) hackiem, posiada kilka przydatnych programikow i jest pozbawiona spyware'u i adware'u. Oczywiscie korzysta z tej samej sieci.
Ryo-San
oki thx panowie - postawiłem na tego nieszczęsnego mułka i musze przyznac ze programik nie jest tak wolny jak mi sie wydawało cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.