muł jak to muł, musi się rozpędzić
Masciarz
8 10 2004, 12:20
Sciągnołęm DMC3 ([WwW.XtremeTorrent.NeT]Devil_May_Cry_3_Trial_JAP_PS2DVDRip.rar.torrent )
Tu macie link
http://www.webatica.com/tracker/details.ph...&dllist=1#seeds do strony
Jakie jest to pier... hasło???
ja mam podobny problem, potrzebuje hasla do FIFY 2005 z suprnovej ..... plik torrent to : ps2 fifa2005 pal fulldvd, a nazwa samego rara to fifa2005.rar
haslo ponoc znajduje sie tutaj :
http://www.elitewebt3.com/modules.php?name...viewtopic&t=273
jednak trzeba sie najpierw zarejestrowac tutaj :
http://www.elitewebt3.com/modules.php?name...unt&op=new_user
niebyloby zadnego problemu gdyby nie to ze do zadnej z tych stron nie moge sie dostac
pomocy !
pozdrawiam
panowie za kzdym razem gdy odpalam mułka to pojawia mi sie taki komunikat:
Nie odnaleziono wpisu "serwerlistadress" w pliku 'adresses.dat'. Wklej wlaściwy adres listy serwerów do tego pliku jesli chcesz automatycznie aktualizowac liste serwerów
gdzie jest ten wlasciwiy adres listy serwerów? sorry za kolejne lamerskie pytanie, ale tak jak pisalem wczsniej - caly czas korzystalem z Kazaa a z mułem mam stycznośc od wczoraj o_O
panowie za kzdym razem gdy odpalam mułka to pojawia mi sie taki komunikat:
Nie odnaleziono wpisu \"serwerlistadress\" w pliku 'adresses.dat'. Wklej wlaściwy adres listy serwerów do tego pliku jesli chcesz automatycznie aktualizowac liste serwerów
gdzie jest ten wlasciwiy adres listy serwerów? sorry za kolejne lamerskie pytanie, ale tak jak pisalem wczsniej - caly czas korzystalem z Kazaa a z mułem mam stycznośc od wczoraj o_O
hmm w google wpisz emule server list i przy włączonym emule odpal na stronie jakieś listy... zaktualizuje się samo...
@Ryo-San
Odznacz "aktualizuj liste serwerów przy podłączaniu/podczas uruchamiania"
Powinno pomóc, a najlepsze serwery to Razorback2, Donkey Serwer'y i FreeSex... Najwięcej plików/user'ów.
Zaznacz jeszcze w ustawieniach (nie wiem, którego eMule posiadasz, ale v0.42e miał te opcje wyłączone) :
Użyj bezpiecznej identyfikacji
Filtruj serwery
Filtr spamu
Akceptój tylko od prawidłowychklientow
A więc tak: mam łącze 256 kb/s, mam eMule i mam problem. Orientuje się ktoś co najlepiej ustawić przy pierwszym uruchomieniu programu oraz co wpisać później w ustawieniach? I pytanie totalnie lamerskie - jak połącze się z Razorback 2 i wyszukam tam sobie Amplitude to czy wszystkie źródła, które mi się wyświetlą będą działąć? Ile muszę stać w kolejce do ściągania i od czego to zależy???
A więc tak: mam łącze 256 kb/s, mam eMule i mam problem. Orientuje się ktoś co najlepiej ustawić przy pierwszym uruchomieniu programu oraz co wpisać później w ustawieniach? [...]
Najlepiej ustaw predkość swojego łącza
Reszta tylko to co wyżej napisałem... ... Chyba, że chcesz się łączyć przez proxy, ale w tym to już ci nie pomogę...
[...] I pytanie totalnie lamerskie - jak połącze się z Razorback 2 i wyszukam tam sobie Amplitude to czy wszystkie źródła, które mi się wyświetlą będą działąć? Ile muszę stać w kolejce do ściągania i od czego to zależy???
Jak to czy wszystkie bedą działać? Nooo... raczej... ... ...
Zależy ile *B usostępniasz innym do pociągania i ile osób to akurat ciągnie... System kredytów. Stać w kolejce można dłuuuugo (nawet i 2h!). eMule tak działa, że się dłuuugo rozpędza (zostaw na noc/dwie).
Poniżej przykład:
ed2k://|file|PS2.Amplitude.Fulldvd.PAL.Multilanguage.by.DiGiT@L.rar|1489114360|5CEC7706
252D7D18F2BA3A1E188910F0|/
37/8 (1)
Po lewej masz części, po prawej ile źródeł.
ciągniesz z jednego źródła, reszta to części [tak mi się wydaje]
Wnisek: dłuuuuugo to potrwa...
Oka sciagam sobie BT ++ Naruto z suprnovej (udostepnia to grupa ElitewebT3) ale po jednej nocce wszystko nagle stanelo i nie che sie dalej sciagac , gdy wchodze na stronke to link jest aktywny tak jak i seederzy,teoretycznie powinno sie sciagac.Gdy zapuszczam Azerusa to wyskakuje info : Tracker Offline , forbiden . Na forum tej grupy wszyscy nawijaja po hiszpansku , nie wiem co zrobic , moze mam jakiegos bana ? albo trza jakis trick odwalic. Help
tracker offline czyli narazie wyłączony, musisz poczekać....
jak jest to coś innego to w azureusie we włąsciowosciach ściąganej 'rzeczy kliknij na adres trackera i sprawdz czy się otworzy stronka, jak nie to musisz tylko czekać
z nieoficjalnych informacji wynika ze grupa ELITEWEBt3 przestala istniec, prawdopodobnie zostala rozbita przez policje ;] .... bywa ...
mi tych palantow nie jest zal ... ale haselka do fify 2005 juz chyba nie zdobede bo takze ich strona przestala istniec
pozdrawiam
rar password cracker albo
Advanced ZIP password recovery
4literowe lub liczbowe hasło bardzo szybko się łamie
Masciarz
11 10 2004, 17:38
Sciągnołęm DMC3 ([WwW.XtremeTorrent.NeT]Devil_May_Cry_3_Trial_JAP_PS2DVDRip.rar.torrent )
Tu macie link
Hmm nie było mnie 3 dni (admin coś zmieniał... a w rezultacie moja karta sieciowa nie zostałą aktywowana) a wy nic...
no nie całkiem nic ale Please help me
2razyjot
11 10 2004, 17:48
Tu macie link
Hmm nie było mnie 3 dni (admin coś zmieniał... a w rezultacie moja karta sieciowa nie zostałą aktywowana) a wy nic...
no nie całkiem nic ale Please help me
Ponizej masz skopiowany z wareza xtremetorrent poczatek topicu o "DMC3"; jesli to haslo nie dziala to masz lipe, amen.
CODE
Siento no ponerows imagenes pero al ser un juego jap,no es facil encontrar las caratulas i demas
Info del juego:
no de los mejores juegos de acción en tercera persona que hay, del creador de la saga "Resident Evil".
Torrent:
Descargar Devil_May_Cry_3_Trial_JAP_PS2DVDRip
PASWORD www.xtremetorrent.net
mario87
11 10 2004, 17:56
trzeba być chyba ograniczonym żeby nie wejsć na ich strone(powiedz że nieznasz adresu to conajmniej cię wyśmieje) i poszukać hasła..............
CODE
- for the games always the same password: www.xtremetorrent.net
- For the people who are crazy with the password that have to use with winrar.
1º : DONT COPY AND PASTE the password typed in the web when winrar ask you for it.
2º : you have to put the characters manually.
Masciarz
11 10 2004, 18:28
trzeba być chyba ograniczonym żeby nie wejsć na ich strone(powiedz że nieznasz adresu to conajmniej cię wyśmieje) i poszukać hasła..............
CODE
- For the people who are crazy with the password that have to use with winrar.
1º : DONT COPY AND PASTE the password typed in the web when winrar ask you for it.
2º : you have to put the characters manually.
No nie wiem... jak tylko wyskokieło okienko gdzie trzeba było hasło podać... to wpiepszyłem się na ich strone i właśnie pierwsze chsło jakie tam skumałęm to było DMC3... i pupa nie działa
2razyjot
11 10 2004, 18:34
No nie wiem... jak tylko wyskokieło okienko gdzie trzeba było chasło podać... to wpiepszyłem sięna ich strone i właśnie pierwsze chsło jakie tam skumałęm to było DMC3... i pupa nie działa
Sam jestes pupa ...
Wejdz do folderu ze sciagnieta gra - daj na pierwszy .rarowski plik (przykladowo "dmc-rar.00"), prawy przycisk myszy - "wypakuj tutaj". Wyskoczy ci okno z haslem. MANUALNIE (co oznacza wpisywanie reczne) wpisz
CODE
www.xtremetorrent.net
, musi dzialac. Jesli nie - sciagnales uszkodzony plik/nie dociagnales do konca i cos sie krzaczy/sciagnales "niespodzianke" od jakiegos kretyna, ktory rozpakowal gre, spakowal i zabezpieczyl innym haslem.
EOT.
Masciarz
11 10 2004, 18:53
:oops: www.xtremetorrent.net działa
Nie pisz/mów do mnie więcej jak do #@@!%@^ nie będe leciałz loginami
Po prostu wystarczyło by" hasło to www.xtremetorrent.net" i tyle
THX
mario87
11 10 2004, 18:59
LLLOOOLLLL
PASWORD www.xtremetorrent.net
2razyjot
11 10 2004, 19:00
:oops: www.xtremetorrent.net działa
Nie pisz/mów do mnie więcej jak do #@@!%@^ nie będe leciałz loginami :P
Po prostu wystarczyło by\" hasło to www.xtremetorrent.net\" i tyle
THX
Problem w tym, ze powtarzam ci to haslo przynajmniej 3 raz nie liczac topicow innych ludkow, ktorzy maja podobne problemy. Jedyna przeszkoda stanowi zarejestrowanie sie na Wlosko-jezycznym forum, co jest proste i intuicyjne. Anyway - eot, graj sobie a na przyszlosc ... Pokombinuj troszke sam.
Masciarz
11 10 2004, 19:11
W tamtych przypadkach potraktowałem to... myślałem że podajecie mi link do strony...
Na przyszłośćpiszcie po polskiemu:)
A zajerstrowanie się... nowiesz prubowałem nawet chyba mito wyszło ale nie zauważyłęm potwietrdzenia w mojej skrzynce
Pytanie do Azureusa...
Czy można coś zrobić żeby prog nie sprawdzał tych głupich plików torrent? U mnie to idzie z żółwim tempem i spowalnia PC tak że (pipi) mnie bierze... Gdzie to wyłączyć?
mario87
12 10 2004, 22:50
nie da się, musi sprawdzać
Dobra, kolejne...
Wchodzę do Azureusa a tu ZONK i wysuwa się 3 razy to okienko na dole że nie może znaleść jakichś plików (... .config). Niby nic, ale zniknęły mi wszystkie torrenty! Te które były na liście ściągania i te już skończone (oczywiście sciągnięte są na dysku). Co zrobić żeby to przywrócić?
Czy ktos korzysta z Azureusa Azureus 2.1.0.5 Beta 36 ? Czym on rozni sie od wersji 2.1.0.4? Bo ja roznic nie zauwazylem.
MichAelis
29 10 2004, 08:48
Co sie k**** stało z
http://www.suprnova.com/ nie da sie nic sciagac, tylko trza sie rejestrowac i placic 8O
neospiderman
29 10 2004, 10:45
Może się myle ale na _www.suprnova.com zawsze trzeba był się rejestrowaći płacić, i zdaje mi się że pomyliłeś w/w stronkę z _www.suprnova.org , sorki jeśli się myle.
"
WWW.SUPRNOVA.ORG - .com and .net are scammers!"
2razyjot
29 10 2004, 18:45
Co sie k**** stało z
http://www.suprnova.com/ nie da sie nic sciagac, tylko trza sie rejestrowac i placic 8O
Stary, wbijaj pod domene .org - .net i .com to skur.wysyny, ktorzy kaza sobie placic za sciaganie.
MichAelis
29 10 2004, 21:41
to wlasnie widzialem ze cos mi nie gra, powalily mi sie domeny
yo mam pytanko: sciagam se manhunta z azureusem i za kazdym razem jak dochodzi do 100% plik wskakuje do upload niby wszystko ok ale za moment znowu zaczyna sie sciagac jakos tak od 95% i tak wkolko

niewiem czy juz rozpakowywac i zrzucac na X bo niewiem czy sie wkoncu sciagnelo czy nie :?
wlasnie sprobowalem rozpakowac i pisze ze plik 04 jest uszkodzony :x co robic??
hmm czemu slowko man.hunt jest cenzurowane 8O
1 mam bit cometa,wczesniej sciągałem z 2 programy nim i wszystko było ok
a dziś wszystko staje mi na łączeniu do trackera i wrzucam do azerusa i też nic a niby dużo jest seederów(na torrent.pl pisze tak) :co wy na to?
2 na stronie bittorentmovies.de gdy klikam prawie na wszystko otwier mi sie pytanie czy ma otworzyć bittorent.exe i nic próbuje otworzyć execa i pisze że jest jakiś błąd.
3 właśnie co z tą stroną nforce?da sie coś stamtąd ściągnąć bo przeszukałem ten temat i nic tu nie ma
Mam taki problem: Scigam cos BitComet'em i po 30 min komp mi sie resetuje. I tak za kazdym razem jak odpale sciaganie tym programem. Tylko nie piszcie, zebym walil ten program bo tego nie zrobie. Jak ktos wie jak zaradzic to zapraszam
właśnie co z tą stroną nforce?da sie coś stamtąd ściągnąć bo przeszukałem ten temat i nic tu nie ma
na tej stronie mozesz tylko zobaczyc cos sie w danym dniu pokazalo ale NIE da sie nic z niej sciagnac.
niewiem co sie dzieje ale od jakiegos czasu zadna gra niechce mi sie sciagac, mam azureusa i w sumie np mp3 sie sciaga ale probowalem sciagnac doa:u chyba z kazdej mozliwej strony z torrentami i za kazdym razem pisze "nie jestes z nikim połaczony" mysallem ze to moze wina tych wszystkich updateow dlatego tak jak pisalo w faq o bittorencie przeinstalowalem i odznaczylem mozliwosc updatowania ale wciaz niechce sie sciagac! niewiem czy to wina azureusa czy moze nikt akurat nieudostepnia doa:u ale zostawilem na noc kompa i chcialem sciagnac Kingdom under fire to sie sciagnelo przez cala noc 3mb :? sciagalem z suprnovy i bylo ok 30 seedow wiec niewiem o co chodzi. Mial ktos podobny problem? jak myslicie wywalic azureusa i instalnac jakiegos zwyklego klijenta?
Jesli mialbym polecic cos innego niz Azera to tylko BitComet. Sprobowac nie zaszkodzi...
Zobacz tez na tych stronach z torrentami ile jest peersów i seedów tej giery.
BTW Jedno jest pewne: starszych gierek nie oplaca sie sciagac z BT. Wczoraj chcialem sciagnac np RSC2 i kapa - liczą sie tylko nówki.
Anamoli
12 11 2004, 19:06
Ortodoksyjni fani BitComet'a - przerzućcie się na BitTornado. -
www.bittornado.com
OsciBosci
12 11 2004, 20:39
Brat-debil wylaczyl kompa kiedy wlaczony był Azereus...Sciagalem 8 gier na ixa, lecz po tym zajsciu wlaczam program i 4 sie tylko sciagaja. Reszta jest bledna. Jeden pokazuje bla IO a na dole pokazuje sie informacja ze jest uszkodzony i zeby wlaczyc program CHKDSK?? # pozostale pokazuja bład:
"W pliku nie znaleziono informacji o torrencie( IO Error: invalid input data, 'e' missing from end of dictionaty)''
Czy da sie z tym jeszcze cos zrobic?? :[
A.Z.BEST
12 11 2004, 20:45
No chyba scandiska w pierwszej kolejności

.
Stilson
17 11 2004, 18:07
mam problemy z pobieraniem plików z sieci P2P. Jestem podłączony przez kablówkę i mam łącze 650/650 kbps. Gdy pobieram plik np z torrenta to moja szybkość wynosi około 1kilo na sekunde, a jak ściągam plik normalnie z jakiejś strony internetowej to szybkość wynosi około 75 kilo. Czym to jest spowodowane?
Coś musi mi blokować łącze, ale co?
[...] Gdy pobieram plik np z torrenta to moja szybkość wynosi około 1kilo na sekunde, a jak ściągam plik normalnie z jakiejś strony internetowej to szybkość wynosi około 75 kilo. [...]
Co ma piernik do wiatraka?
Predkość na Torrentach zależą od ilości seed'ów.
mam problemy z pobieraniem plików z sieci P2P. Jestem podłączony przez kablówkę i mam łącze 650/650 kbps. Gdy pobieram plik np z torrenta to moja szybkość wynosi około 1kilo na sekunde, a jak ściągam plik normalnie z jakiejś strony internetowej to szybkość wynosi około 75 kilo. Czym to jest spowodowane?
Coś musi mi blokować łącze, ale co?
Temat rzeka

Mozesz miec np. firewalla, ktory Ci blokuje porty na torrencie (ze stron jedziesz po porcie 80, ktory nigdy nie jest blokowany). Poszukaj troche po forum, materialu do czytania jest sporo :wink:
Stilson
18 11 2004, 10:29
przecierz wiem że zależy od ilości seedów. Wybieram takie pliki które mają ich najwięcej ok 1000. I moja prędkość wynosi 1 kilo, i co ty na to.
PS. Forum już całe przeczytałem
Mam jeszcze jedno pytanie, czy może jest ktoś też podłączony przez sieć TOYA net.
przecierz wiem że zależy od ilości seedów. Wybieram takie pliki które mają ich najwięcej ok 1000. I moja prędkość wynosi 1 kilo, i co ty na to. [...]
No to faktycznie coś nie tak... ...
Masz fire wall'a lub router? Może jesteś w lan'ie i admin Ci zblokował porty na p2p?
[...] Mam jeszcze jedno pytanie, czy może jest ktoś też podłączony przez sieć TOYA net.
Kepassa? Pierwsze słyszę... ...
@zax The Player
Z tego co wiem, to torrent'y chodzą na określonych portach i nie można ot tak sobie wybrać dowolnego (jedynie z zakresu podanego przez klienta). Tak mi się przynajmniej wydaje... ...
@zax The Player
Z tego co wiem, to torrent'y chodzą na określonych portach i nie można ot tak sobie wybrać dowolnego (jedynie z zakresu podanego przez klienta). Tak mi się przynajmniej wydaje... ...
Gdzies czytalem, ze tam gdzie sie da (np w Azureusie) mozna se pisac porty jakie sie chce ale i tak g**** to daje. Ja uzywam w Azerku portu 6969 - mimo ze teoretycznie powinno byc z zakresu 6881-6889 - wali mnie czy to dobry port, czy nie, grunt ze mi ładnie chodzi
A co do sprawy Stilsona to stawiam na jakiegos firewalla (systemowy, od admina lub własny np. Kerio)...
Stilson
19 11 2004, 20:43
Już znalazłem odpowiedź na moje pytania na bittorrent.searchengines.pl , poprostu musze zmienić swoje IP na publiczne.
Dzięki za pomoc.
Mam jeszcze jedno pytanie, czy może jest ktoś też podłączony przez sieć TOYA net.
Ja jestem i mam taki sam problem

Stilson napisz mi na mejla czy ten sposob ze zmiana IP na publiczne dziala i jak to zrobic wogole
A.Z.BEST
23 11 2004, 02:21
Zna ktoś hasło do Blinxa 2 na Xbox'a z elitewebt3.com? Może jesteś tam zarejestrowany i znasz hiszpański na tyle by wyłowić to hasło?

Na Youceff torrents niestety nie ma hasła do tej gry

.
Sciągnąłem romy do NESa, tyle tylko, że są one w pliku .CDI. Czym to wypakować?
Albo niech ktoś napisze, gdzie ewentualnie był poruszany ten temat, bo tu, to tydzień szukania jest. 8O
Sciągnąłem romy do NESa, tyle tylko, że są one w pliku .CDI. Czym to wypakować?
Albo niech ktoś napisze, gdzie ewentualnie był poruszany ten temat, bo tu, to tydzień szukania jest. 8O
Że co? To obraz płyty dla DiscJuggler'a... Może to emu z rom'ami na DC ?
Zamontuj pod virtuala i zobacz co tam jest
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.