Że co? To obraz płyty dla DiscJuggler'a... Może to emu z rom'ami na DC ?
Zamontuj pod virtuala i zobacz co tam jest
Eeeee... Jakiego virtuala, można pełną nazwę :?
Że co? To obraz płyty dla DiscJuggler'a... Może to emu z rom'ami na DC ?
Zamontuj pod virtuala i zobacz co tam jest
Eeeee... Jakiego virtuala, można pełną nazwę :?
Virtualny napęd... np. od Alcohol'a lub za pomocą DaemonTools...
Niewiem co sie dzieje z moim azureusem, mam tak niskie transfery ze juz niewyrabiam. Jak jest 3-4kb to jest dobrze bo czesto jest 0 :? Tak jest z grami na Xa bo filmy/muzyka maja troche lepszy transfer. Wiem ze taki problem ma tu co druga osoba, ale u mnie pod zakladka Traker wyswietla sie cos takiego: "offline(SocketException:No buffer space available (maximum connection reached?): connect)" No i buzki prawie zawsze sa niebieskie. Niemam zadnych firewalli routera tez nie. Moze cos z portami nie tak? Probowalem roznych ale caly czas to samo
Mam pytanko odnośnie programu cFos...
Czemu nie da się skonfigurować na porty COM1, COM2, COM3 i jak go ustawić, żeby przy uruchamianiu sam się łączył z netem ... ??
Ryo-San
16 12 2004, 16:26
sciagam sobie film azerusem...i mam tracker offline(timeout)..wiec sciagam innego torrenta tego filmu i to samo..potem innego filmu i tez tracker offline(timeout);/
niewiecie moze o co biega...
wczoraj pierwszy raz odpalilem azerusa..i przez kilka godzinek mi sie sciagnal film..a dzisiaj jakies problemy;/
Nie czytasz regulaminu- A.Z.BEST
2razyjot
16 12 2004, 19:41
Czemu nie da się skonfigurować na porty COM1, COM2, COM3 i jak go ustawić, żeby przy uruchamianiu sam się łączył z netem ... ??
Mozna zrobic tak w wypadku gdy masz neostrade, wtedy sciagasz cFosa ze specjalnie spreparowanym plikiem \".ini\" i wtedy nie ma z tym zadnego problemu. Wszystko znajdziesz na stronie turbokrecika (stosowny link w moim FAQ).
sciagam sobie film azerusem...i mam tracker offline(timeout)..wiec sciagam innego torrenta tego filmu i to samo..potem innego filmu i tez tracker offline(timeout);/
wczoraj pierwszy raz odpalilem azerusa..i przez kilka godzinek mi sie sciagnal film..a dzisiaj jakies problemy;/
Ryo - z Azureusem bywa naprawde roznie. Za czasow mojego starego lacza rzadko udawalo mi sie wyciagac max lacza (neostrada 640 kbps) a teraz mam 128 kbps i wyciagam max nic nie udostepniajac, hehe. Sprobuj pobawic sie z konfiguracja zmniejszajac i zwiekszajac stosowne parametry w zakladce \"transfers\", ewentualnie uderz na forum searchenginees - w dziale p2p jest kilku specow od tego typu problemow. Moja porada to ... olej \"Azora\" i zainstaluj prostego BT experimental, ktory potrafi dac ognia:
CODE
Ja powim tylko ze instalnolem sobie BT Experimental i wlasnie sciagam sobie Burnouta3 z predkoscia 50kb/s. Azureusem albo wogole z nikim sie niechcialo polaczyc albo transfer wachal sie w okolicach 3kb/s. Heh roznica raczej spora...
Zna ktoś hasło do Blinxa 2 na Xbox'a z elitewebt3.com? Może jesteś tam zarejestrowany i znasz hiszpański na tyle by wyłowić to hasło? Na Youceff torrents niestety nie ma hasła do tej gry .
Azi, to prostrze nic Ci sie wydaje, kazdy praktycznie warez na swiecie kozysta z tego samego kodu co forum psx-e wiec i proces jest ten sam, wystarczy rejestrowac sie rownoczesnie na ich forum i psx-e, wszystko skumasz. ;p A, ze jestem zapisany na wiekszosc warezowych forum no to serwuje:
CODE
Blinx 2 USA FULLDVD [www.elitewebt3.com] (XBOX):::::::>4002
Mozna zrobic tak w wypadku gdy masz neostrade, wtedy sciagasz cFosa ze specjalnie spreparowanym plikiem \".ini\" i wtedy nie ma z tym zadnego problemu. Wszystko znajdziesz na stronie turbokrecika (stosowny link w moim FAQ).
A jak mam SDI to raczej chyba nie da rady
Ze strony turbokrecika zassałem już NetMeter i włąśnie cFosa ..
A.Z.BEST
16 12 2004, 23:29
Zna ktoś hasło do Blinxa 2 na Xbox'a z elitewebt3.com? Może jesteś tam zarejestrowany i znasz hiszpański na tyle by wyłowić to hasło? Na Youceff torrents niestety nie ma hasła do tej gry .
Azi, to prostrze nic Ci sie wydaje, kazdy praktycznie warez na swiecie kozysta z tego samego kodu co forum psx-e wiec i proces jest ten sam, wystarczy rejestrowac sie rownoczesnie na ich forum i psx-e, wszystko skumasz. ;p A, ze jestem zapisany na wiekszosc warezowych forum no to serwuje:
CODE
Blinx 2 USA FULLDVD [www.elitewebt3.com] (XBOX):::::::>4002
Już zdobyłem dawno temu, ale thx

. Po prostu nie chce mi się rejestrować na ich forum. Zwłaszcza na jakimś hiszpańskojęzycznym

.
bazylio
17 12 2004, 10:50
Pytanko,
czy ktoś pociagnął z suprnovy plik 'PS2 - Metal Gear Solid 3 Snake Eater USA FULLDVD.rar'. Password z eliteweb '0024' nie działa - HEEELP.
Pytanko,
czy ktoś pociagnął z suprnovy plik 'PS2 - Metal Gear Solid 3 Snake Eater USA FULLDVD.rar'. Password z eliteweb '0024' nie działa - HEEELP.
A zaglądales
tu?
A.Z.BEST
17 12 2004, 15:42
2razyjot
17 12 2004, 19:06
A jak mam SDI to raczej chyba nie da rady
Ze strony turbokrecika zassałem już NetMeter i włąśnie cFosa ..
Osobiscie nie znam nikogo kto robil taka operacje na SDI - uderz na searchenginees.pl i tam popytaj. Wiem, ze to nedzna opcja nie uzyskac od razu odpowiedzi, ale czasem trzeba poczekac ... BTW: na tamtejszym forum odpowiadaja \"w try mi ga\" wiec spox.
Za nielegalne dystrybuowanie oprogramowania, filmów i muzyki fińskie prawo przewiduje karę do dwóch lat więzienia.
Jesli to byli piraci, ktorzy sciagali gry i walili z nimi na gielde to ch.uj im na grob ... x[ Jesli zas byli to kolesie, ktorzy tworzyli strone i dawali na nia odnosniki to Organy Sledcze moga im nadmuchac ...
mario87
19 12 2004, 14:48
ej ktoś wie co dokładnie się dzieje z TorrentBits??
Good-bye
Thanks to all users, uploaders, mods and donors for helping create the best torrent site on the net, but this is where the road ends for us.
co? gdzie? dlaczego? kiedy? :? :x
mario87
19 12 2004, 18:14
http://chris.coggburn.us/archives/2004/06/...torrentbitscom/
małe wyjaśnienia
jeśli komuś nie chce się czytać albo nie zna angielskiego to chodzi o to że zaczeli ścigać założycieli TB, admini usuneli wszystko z serwera żeby siebie chronić, jest nadzieja że TB wróci za jakiś czas
edit.....
nowe info
Yes... its soon gona be official... RB is preparing the TB main page now...
TB is closed for good... It will not come back...
Read up on TB mainpage in a short while and you will see for yourself...
I know many is gona get sad about this fact but life goes on... Several other sites will prolly pick up the slack...
I just wanna thank everyone involved for their time and dedication to TB and hope life treats you all well...
Merry Christmas and Happy New Year to you all...
/Helshad
Ps... Alright... I know many wanna know the reason for this but all I can say its private reasons... It has nothing to do with the rest of the world... in anyway whatsoever...
We simply dont have the time and dedication we once had... Life has changed for us and thus we felt it was time to end it... And if it makes you all feel better blame it all on me... I started the downfall... hehehe
editt2....
kolejne info
Hmm. well.
Followed that link above, scolled down a bit and found this. . .
Well… here I am… I felt I had to give a little light on what happend to TB… Nothing much… nothing fancy… nothing serious… Just plain oldfashion life…
Most remember wyz leaving right? … Well.. I do… That was the starting point when I began seriously thinking of stepping back from TB also… It just took me a while to get there…
Being admin on a site like TB takes time… a shitload of time… and I was running low on it… Most had start to notice I was hardly on the forum anymore… very little on irc… and even less on CoD that I love to play…
And finaly I felt it was time to do the only thing left… to announce my departure… That this happend at the same time the busts on edonkey sites started was actually just a fluke… nothing more…
And when I had announced my departure things happend that I didnt expect but feared would happen… another admin felt the same way I did… it was time to leave…. RB left with only one admin left didnt have much choice…
Well… maybe he did.. but I think he felt a bit sad we left and the wind got out of the whole thing… and finaly decided to shut it all down… atleast for now…
I have no idea what will happen tomorrow or the next few weeks… maybe maybe not TB will be up again… but it will not include me…
I need to focus on my family first… and I cant do that when I am active on TB… so I simply deleted myself and shut down IRC…
It worked… hehehe I do have a lot more time for my family now…
Anyway… nothing lasts forever and I really hope the rest of you fellas have a life outside TB… hahaha
This is Helshad saying goodbye for a long time…
Some of you I might see out there again… but most never again…
/Helshad
OsciBosci
19 12 2004, 18:42
Koniec tez Suprnova.org :[
2razyjot
19 12 2004, 20:49
Koniec tez Suprnova.org :[
Ludziki, przestancie juz plakac bo nie ma po czym ... Po prostu trzeba sie bedzie troche bardziej naszukac i nameczyc by dostac sie do najnowszych osiagniec warez-sceny ... Setki stron z torrentami, IRC, fora-warezowe (z takich warezow jak ps2ownz czy ps2limit MOZNA normalnie sciagnac po zarejestrowaniu sie!), DC++, E-mule ...
Forebode
20 12 2004, 00:13
Nie wiem jak wam ale mi ps2limit.net nie chodzi...
bartek79
20 12 2004, 00:30
Ryo - z Azureusem bywa naprawde roznie. Za czasow mojego starego lacza rzadko udawalo mi sie wyciagac max lacza (neostrada 640 kbps) a teraz mam 128 kbps i wyciagam max nic nie udostepniajac, hehe. Sprobuj pobawic sie z konfiguracja zmniejszajac i zwiekszajac stosowne parametry w zakladce \"transfers\", ewentualnie uderz na forum searchenginees - w dziale p2p jest kilku specow od tego typu problemow. Moja porada to ... olej \"Azora\" i zainstaluj prostego BT experimental, ktory potrafi dac ognia
Ja to bym nawet polecil Shadow Bittorrent Experimental, bo:
- mozna ustawic minimalny upload (dla dialup)
- mozna wybrac sciaganie pojedynczych plikow (podczas gdy inne zrzucaja calosc, np. spakowana gra w 50 plikach > tu wybieramy co chcemy)
- bo go lubie
Mam małą prośbę. Pytałem juz o to w innym temacie ale nie dało rady. Potrzebuje stronkę z kodami do gierek ze strony Elitewebt3. Szczególnie chodzi mi o DBZ:B3 . Zarejestrowałem sie na tym forum, tylko jak ktos wspomniał jest ono po hiszpańsku a z moim hiszpańskim jest jak z dialektami języków afrykańskich

Stronka podana przez zaxa nie działa.
damian777
22 12 2004, 14:27
ja mam ten sam problem z tym że szukam kodu do gry street nfl 2 też z elitaweb i za cholere nie mogę się tam zarejestrować
damian777
22 12 2004, 14:40
oczywiście chodzi o street nfl 2 na ps2
Anonymous
22 12 2004, 17:04
Zapraszam na www.polishtracker.org !!!!!!!!!!!!!!
ej powiedzcie jak to w koncu jest z SuprNova? padla juz na dobre?
aha i czy dziala wam LokiTorrent.com?
surprnova.org nie dzilaa juz na dobre, ale sa inne lepsze.
2razyjot
24 12 2004, 12:38
Np. TorrentSearch.org.
Torrentreactor i tak wciaz rzadzi ...
Forebode
24 12 2004, 12:41
Na torrentsearch mam unrecognized host... O co chodzi?
Czy zna ktoś dobre programy torrentowe. Aktualnie mam ABC ale ciągnie mi średnio 3kb/s. Wiem że to zależy od ilości Seedów ale chyba idzie jakoś przyspieszyć to bo ściąganie 2,5 Giga w kilka tygodni mija się z celem.
Jakim - polecam BTexperimental!
eh co za zwala, sciagnolem sobie kotora, chcialem miec cos do popykania na swieta odpalam a tu okazuje sie ze to wersja niemiecka :? nigdzie niemoge znalesc torrenta z kotorem, jak juz to jest tylko druga czesc, wie ktos moze gdzie moglbym znalesc kotora1? szukalem na torrentsearch ale tez kupa, eh tak sie napalilem na ta gre, a nigdzie jej niema
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...?showtopic=4630 - spis klientów BT (bylo podawane setki razy). Polecam jeszcze porozglądac sie po tym forum, bo mozna wiele ciekawych informacji znalezc.
Bottornado jest najelpsze.
wlasnie przegladalem e-mula, sa tam chyba wszystkie wersje jezykowe kotora, jest: ita, fr, ger, spanish, ale (pipi) angielskiej wersji niema!!!!! :x
Czy zna ktoś dobre programy torrentowe. Aktualnie mam ABC ale ciągnie mi średnio 3kb/s. Wiem że to zależy od ilości Seedów ale chyba idzie jakoś przyspieszyć to bo ściąganie 2,5 Giga w kilka tygodni mija się z celem.
Ja tam polecam Azerus'a 2.2... Wcześniej miałem BT Experimental i na Azerusie miałem lepsze transfery ;]
Ryo-San
25 12 2004, 15:51
wlasnie sobie zassalem najnowszego mula..instaluje go itp..i jak klikam na "szukaj" to wyskakuje mi komunikat, że nie jestem podłączony do serwera...o_O WTF?
a jak robie test porótw to mi wyskakuje: Starting TCP connection test...
TCP test failed! UDP test will not be performed.
o co chodzi?
sailor_jim
26 12 2004, 11:26
wlasnie sobie zassalem najnowszego mula..instaluje go itp..i jak klikam na \"szukaj\" to wyskakuje mi komunikat, że nie jestem podłączony do serwera...o_O WTF?
a jak robie test porótw to mi wyskakuje: Starting TCP connection test...
TCP test failed! UDP test will not be performed.
o co chodzi?
Sproboj sie polaczyc z jakims serwerem z listy. Porty trzeba odblokowac. A najepiej wejdz na irc, tam na kanale #emule-polish pytaj, to dostaniesz konkretne odpowiedzi na kazde pytanie.
Anonymous
30 12 2004, 21:11
Mam Bittornado i WinXp.Na 98 wszystko smigalo i nie bylo zadnych bledów.Teraz mam Xp i caly czas jakies glupie bledy typu ''Ftp error 404'' i tysiące innych.Prosze o pomoc.
Mam Marbit Torrent Based on Bit Tornado i tam jest taka Tryb Super Seed. Do czego on jest?
Mam eMule i przez 4 godziny ściągnęło mi sie 10 KB, a tak poza tym to cały czas mam Status CZEKA. Co jest grane
Mam Marbit Torrent Based on Bit Tornado i tam jest taka Tryb Super Seed. Do czego on jest?
Nie wiem dokladnie ale jak sama nazwa wskazuje: super udostępnianie, czyli glowny nacisk jest kladziony na upload.
Mam eMule i przez 4 godziny ściągnęło mi sie 10 KB, a tak poza tym to cały czas mam Status CZEKA. Co jest grane

:evil:
Na emule to normalne

Im wiecej udostepniasz tym szybciej zaczniesz sciagac ale musisz byc cierpliwy - kiedys ruszy :wink:

:evil:
Emule to emule.Cierpliwość niezbędna...Trzeba czekać na kolejkę.Jak już się dorwiesz do korytka,to muł czasami dostaje doprego speeda.Aczkolwiek wciąż mułem zostanie i do torrenta nie ma porównania.
EDIT:Właśnie ściągam "Dzień Świra"-mułek wyciąga 46 kB/s

.
2razyjot
31 12 2004, 13:12
Mam Bittornado i WinXp.Na 98 wszystko smigalo i nie bylo zadnych bledów.Teraz mam Xp i caly czas jakies glupie bledy typu ''Ftp error 404'' i tysiące innych.Prosze o pomoc.
Zmien klienta sieci bt (bt experimental? Azureus?).
Nie pamietam jakie bylo ratio na e-mule aczkolwiek polecam udostepnic jak sie najwiecej da, dossac sie do szukanego pliku i ... czekac. Mul juz z nazwy powinien dac ci do zrozumienia, ze potrafi byc powolny, pamietaj jednak, ze i osiol potrafi dostac POTEZNEGO kopa.
Gdzie jest ta statystyka w Mule, bo nie mogę się doszukac? Ile mam punktów, jaki ratting.
Servery to wybieram ręcznie?
mam windowsa98 i azerus podczas sciagania blokuje mi przeglądanie stron www ...
Czy da sie to zmienic jakims patchem czy potrzebny jest XP do 100% działania azerusa ... mam versje 2.2.0.2
Zainstaluj BitCometa,na początku tez uzywalem Azureusa i cos chamsko sciagał...
Anonymous
4 01 2005, 23:37
mam windowsa98 i azerus podczas sciagania blokuje mi przeglądanie stron www ...
Czy da sie to zmienic jakims patchem czy potrzebny jest XP do 100% działania azerusa ... mam versje 2.2.0.2
Da sie zrobić :wink:
Też miałem coś podobnego, i to nie tylko w Azorku ale we wszystkich progsach o bt opartych
To było chyba tak:
1.Wchodzisz w edytor rejestru(start->uruchom->regedit)
2.Teraz wchodzisz po kolei:
HKEY_LOCAL_MACHINE -> System -> Current Control Set -> Services ->
VxD -> MSTCP
3.Teraz musisz do MSTCP dodać wartość ciągu czyli tam gdzie masz różne wartości w oknie prawym naciskasz prawym przyciskiem myszy ->Nowy -> Wartość Ciągu
4.Nazywasz tą wartość "MaxConnections"(bez cudzysłowia :wink: )
5.Następnie ppmyszy na tą nową wartość -> Modyfikuj
6.W polu Dane Wartośći wpisujesz 255 bo to jest max liczba połączeń dla win '98
7.Zamykasz rejestr i restartujesz kompa
8.W Azureusie ustalasz sobie max liczbe poł. dla wszystkich torrentów np.200 żeby 55 zostało dla reszty(IE,GG,tlen etc.), oczywiście wpisujesz ile chcesz ale ja mam 200
Hulasz teraz w necie podczas gdy azorek sciaga i kwiczy z przemeczenia
Mam nadzieje że to ci pomoże i nie tylko tobie
Pozdrawiam
Karys
Anonymous
5 01 2005, 20:10
Yo!
Nie znacie może hasła do tej (pipi)j szpili:
Toca Race Driver 2 na PS2, FullDVD
ściągana z : www.bi-torrent.com
mam pytanie odnosnie mula...
Udostepniam foldery(kilka tys. plikow)..a jak wchodze w opcje pliki to pokazuje mi ze tylko 63 pliki sa udostępnione;/
o co biega;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.