Zainstalowalem go na próbe, króciutko przetestowalem i... Narazie wole mojego Azera:] Ma duzo wieksze mozliwosci ale mysle ze eXeem ma duza szanse przejąc paleczke lidera w kolejnych wersjach. Jesli chodzi o predkosc sciagania - cóż, bez rewelacji a nawet slabo mi szlo ale tak jak mowie - zbyt krótko sprawdzalem zeby moc obiektywnie ocenic.
Po 1 to jest BETA wiec co ty chcesz.
Po 2 robia to ludzie z Suprnovy wiec bedzie napewno bardzo dobry.
Po 3 niedlugo torrent pojdzie do lamusa bo juz sa na celowniku.(Czyt. z przymruzeniem oka)
BayTSP, dostawca systemów monitorujących właśność intelektualną w sieci zaprezentował FirstSource, automatyczny system umożliwiający identyfikację użytkowników, którzy pierwsi umieszczą chronione prawem autorskim treści w sieciach eDonkey i BitTorrent. Wstępne testy pozwoliły na pokazanie tysiący kopii filmu Toma Cruise Collateral dostępnych w sieci BitTorrent oraz szczegółów dotyczących osoby, która pierwsza umieściła plik w sieci, a także tych, którzy właśnie go ściągają. Identyfikacja osoób umieszczających pliki w sieci pomoże organizacjom takim jak MPAA lub RIAA śledzenie wszystkich kolejnych użytkowników pobierających i udostępniających określone pliki
Nie polecam z programem instaluje się mase spyware i trojan O_o
Przestac takie herezje glosic, jakos paru znajomych juz instalowalo w tym i ja i jakos nic mi sie nie zainstalowalo oprocz wyzej wymienionego programu. Moze wez sobie kompa przeskanuj co
Chyba ze mam szczescie :wink: