Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: FILMY NA PSP ?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2
Yerzo
Ja mam troszke inny problem. Bawilem sie programem Clone DVD Mobile i IMTOO DVD. Wszystko pieknie sie konwertowalo, filmy mialy ladnie wklejone napisy. Do tej pory filmy odtwarzalem z karty 1 GB. Teraz kupilem 4 GB i pojawil sie problem. Po zrzuceniu filmu na karte widze file corrupted. Co moze byc nie tak??

Pozdro
Yerzo
ani
Spróbuj sformatować memory stick spod psp.

Jeżeli to nie pomoże (a na 1GB wszystko działało OK) to bardzo prawdopodobne jest to, że kupiłeś felerną podróbę.

Np. tutaj http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=53104, gość ma podobny problem - z tym że chodzi o gry z psx'a.
Yerzo
CYTAT(ani @ 12 03 2007, 09:35) *
Spróbuj sformatować memory stick spod psp.

Jeżeli to nie pomoże (a na 1GB wszystko działało OK) to bardzo prawdopodobne jest to, że kupiłeś felerną podróbę.

Demowki, mp3, zdjecia dzialaja bez problemu. Problem dotyczy tylko filmow rippowanych z DVD. A karta wyglada tak http://www.allegro.pl/item170639547_4gb_so...ancja_4_gb.html

Pozdro
Yerzo
rivo
ten program xvid4psp cos zaczyna mi szwankowac. nie wiem czemu ale konwertuje on filmu albo odwrocony o 180 stopni, albo tak jakby byl odbity w lustrze... o co kaman?
juni8
Zapewne masz wersje demo.
Soniak
Czy ktoś z Was wie gdzie (poza Allegro) mogę kupić filmy UMD na PSP? I czy w ogóle takie filmy są jeszcze produkowane?
Dziękuję z góry za odpowiedź
pozdrawiam
Loki!
Oj najlepszy konwerter to "TOTAL VIDEO CONVERTER".
Każdy do niego znajdzie serial bez problemu a sam program jest rewelacyjny!!!
Konwertuje wszystkie formaty (nawet .FLV !!!) na MP4(PSP)...Sam go używam od początku
a filmy zajmują od 35-100MB (Jeżeli film trwa 30minut)!!!
genetyk@
CYTAT(Soniak @ 13 04 2008, 21:51) *
Czy ktoś z Was wie gdzie (poza Allegro) mogę kupić filmy UMD na PSP? I czy w ogóle takie filmy są jeszcze produkowane?
Dziękuję z góry za odpowiedź
pozdrawiam

filmy sa dalej produkowane w formacie psp, np. film i am legend. widzialem za 7 funtow w komisie.pozatym mieszkam w anglii wiec tu nieproblem: hmv.co.uk, game.co.uk, gamestation.co.uk

przyklad
Coati
widze, ze zabawa w archeologow sie spodobala smile.gif
Loki!
Allok Video to MP4 Converter v4.7.1107 ---Jak ktoś chce serial number i Name do pisać na PW!
Następnie Subitile workshop.
Robimy napisy w formacie srt. i następnie uruchamiamy Allok Video to MP4 Converter v4.7.1107.
Film+napisy wrzucamy do programu ustawiamy odpowiednie FPS (takie same jak ma film i napisy) po skonwertowaniu przenosimy
film z napisami PL na konsole i cieszymy się smile.gif .
Wg. mnie jest to najprostszy najszybszy i najlepszy sposób na filmy z napisami w PSP!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.