Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kody DNAS
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
buzra102
Ma ktoś kod DNAS do PES5 PAL ?? A tak wogóle, gdzie jest temat z kodami DNAS ??
Gaw
przeciez z "dostepnych" wersji PES5 jest tylko wersja bez network i druga do testow (tylko trening i network) z zamknietymi juz serwerami
EIN
Właśnie co zrobić by pograć online w PES5 ???? Co trzeba mieć kod DNSA i co ????
radical edward
musisz odpowiednio spatchowac PES5. obecnie głowie sie nad tym:) jest specjalny program,ktory wyciaga z orginalnej płyty jej kod dnas ID.ten kod wpisuje sie w programik,ktory słuzy do patchowania i to wszystko.ale to nie takie proste..zobacz tego linka(ang)

http://www.ps2nfo.com/on-line.html
blaha
*edit* Pytania nie było biggrin.gif
EIN
Czy da rade grać po sieci w PES 5 na przerobionej konsoli ale z orginalnym PES5??????
MJ DwaTrzy
QUOTE(radical edward @ 21 10 2005, 21:37) *

ale to nie takie proste..zobacz tego linka(ang)

a wlasnie ze to bardzo proste jest rolleyes.gif

QUOTE(EIN @ 22 10 2005, 14:54) *

Czy da rade grać po sieci w PES 5 na przerobionej konsoli ale z orginalnym PES5??????

tak,tylko nie zapomnij wylaczyc chipa bo DNAS cie nie przepusci
EIN
Niestety mam Riperre którego sie nie wyłancza mad.gif

Czy da rade obejsc to inaczej question.gif
MJ DwaTrzy
QUOTE(EIN @ 22 10 2005, 17:24) *

sproboj kabel wyciagnac podczas sprawdzania DNAS ,w niektorych grach ta metoda dziala
kazik87
QUOTE(EIN @ 22 10 2005, 18:24) *

co ty pierdzielisz....ripper normalnie się wyłącza poprzez 3x wcisniecie resetu na poczatku...sam mam rippera
Devil_2k
Zależy, który wink.gif od 2 wzwyż tak się wyłącza. Ripper'a 1 nie wykrywa DNAS wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.