Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Fahrenheit
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Dakki
CYTAT(kotlet_schabowy @ 1 08 2007, 01:18) *
Na PC jest taki sam tutorial jak na PS2 smile.gif.

Wiem, wiem. Narzekałam na wersję demonstracyjną wink.gif
Iron
Mnie ta gra zauroczyła od pierwszej chwili spędzonej przed konsolą. Musiałem ją przejść tyle razy by sprawdzić każdą ewentualną zmianę bądź różnice i bawiłem się świetnie. Klimat potrafi wciągnąć gra jest ciekawa i bardzo szybko przykuwa uwagę gracza. Ten tytuł jest dla mnie grą relaksacyjną, lubię ją przechodzić jednego dnia by w całości łykać tą historię, wiele razy grałem, żeby kuple obejrzeli sobie "film" hehe Nie wiem ile razy ją przeszedłem ale sporo i o dziwo nie nudziła mi się. Naprawdę fajny tytuł smile.gif
montana
właśnie dzisiaj skonczyłem fahrenheita.grałem przez 7 dni , delektując sie i musze powiedziec ze gra jest swietna , adrenalinka tez. mówicie ze są 3 zakonczenia ? chyba skusze sie przejsc fahrenheita po raz drugi , zadnej gry jeszcze 2 razy nie przeszedłem , a te warto.
pytanie do Kosa :na wstepie swojej recenzji napisales ze fahrenheit podejmuje temat homoseksualizmu , gdzie ? w ktorym momencie ? chyba ze to 1 z tych 3 zakonczen !?
adi
No sąsiad pani naszej bohaterki jest gejem przecież
Kozera
Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry? Jak można skopać tak zakończenie gry?

(5 minut później...)

Jak można skopać tak zakończenie gry? Jakieś (pipi)e magiczne moce i "matrixowe latanie". Jak można przy tak dojrzałym scenariuszu, to wszystko tak spierdo lić? Pojawiający się wątek miłosny, cholera wie skąd, cholera wie jak. W ogóle cholera wie tą grę, zawiodłem się.
golab
nie tylko Ty, takiej kupy na koniec ze świecą szukać
Di
Ukończyłem przed chwilą wersję na PC, ale skoro nie ma topicu w dziale PC (przynajmniej nie znalazłem go), to zapytam tutaj:

1) Jak zobaczyć wszystkie zakończenia? Wystarczy włączyć i przejść ostatni chapter? Jeśli tak, to co trzeba zrobić do każdego zakończenia?

2) Co młody Lucas zobaczył w hangarze? Scena skończyła się na tym gdy do niego wszedł, a potem to chyba nie było wyjaśnione.

3) Wiem że Lucas dzięki mocom mógł widzieć drugi świat, ale skąd się wzięły te pająki?

4) Skoro Lucas umarł i jego organizm nie wydzielał ciepła (scena na cmentarzu), co zapewne wiąże się z ustaniem wszystkich czynności życiowych organizmu, to jak Lucas zapłodnił Carlę? W ogóle pomysł na taki wątek nie wyszedł twórcom, tak jak końcówka confused.gif
Sonotori
CYTAT(jimmybons @ 29 10 2005, 15:03) *
znacie jakies podobne giery do fahrenheita?

Warto się zainteresować grą Omikron: The Nomad Soul (nie grałem, ale mam w planach) na PC (z 1999 roku, więc dziś pociągnie ja nawet stary rupieć, choć z XP/Wiśtą mogą być problemy) i na Dreamcasta. Warto z tej przyczyny, że to poprzednia produkcja Quantic Dream, przygodówka z domieszanymi elementami gier akcji (w produkcji, zdaje się, wziął udział David Bowie).
P.S. W hipermarketowych koszach z tanimi grami czasem się jeszcze pałęta wersja na PC. Do jej odpalenia może być potrzebny jakiś kopalny Windows, ale za niewielkie pieniądze warto spróbować szczęścia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.