Elo, pobawiłem sie troche w tą gierkę, i myślalem ze bedzie to cos wiecej niz tylko rzeżnia masowa, ze statystykami itd..uprage broni, elementy klasycznego RP
Grafa jest dobra, postaci dużo na ekranie, ale brakuje tu polotu, zobacze póżniej może gierka sie rozkręci..btw-grał ktoś?
Ciekawa i odstresowująca giera
Sam nie wiem co mam o tym myslec doszedłem do 2 misji i na tym się skończymło gra nuży jush w 1 poziomie

. wogole jakas taka nijaka jest
chcieli zrobic god of war ale zabraklo im pomyslow, brutalnosci i grywalnosci no i maloooo ciosow
Hehe, coraz fajniej się robi - atakuje nas ktoś, a my wpuszczamy nowe i nowe wojska ;]
Szkoda jedynie, ze save jest po CAŁEJ misji, a te nieraz trwają i 40 minut.
heh solowe misje i zrobil sie ze spartana taki dynasty warrior (my kontra reszta "świata") w troche innych klimatach ale włócznia ahillesa daje rade...
A zdobyć ją łatwiej niż by się na początku wydawało ;D
Gra całkiem fajn amożna się odstresować bo cieżkim dniu pracy kosząc setki chłopków

I nawet całkiem klimatyczna wczoraj prawie cały dzionek przesiedziałem przy tym. Jak dla mnie to trudno się znudzić bo cały czas się coś dzieje zmienia się sytuacja na polu. Nie ma to jak wpaść w szereg wroga i kosić beztrosko jak kombajn i jeszcze przygrywająca w tle muzyczka przy tym

Moim zdaniem całkiem udany tytuł
Misja z Archimedesem. Nie po to wycinałem hordy wroga, żeby teraz jakiegoś dziadka co ma ledwo życia bronić
I przez to gra wylądowała na półce.
uzywaj łuku
kwiatekgracz
6 06 2007, 08:31
Mam pytanie. Jak użyć "mieczowego" specjala. Nie chodzi mi o magie. Pisze, że jak mam świecący miecz to naciskam L A potem a lub B. Robie tak i nic nie wychodzi. Plis help.
Ale gra jest zajerzysta. Fajna odstresowująca (nie zawsze, gra do najprostszych nie należu) rzeźnia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.