Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy piłkarz??
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2
Ölschmitz
obroncy lepsi AKTUALNIE od Maldiniego?
chocby Nesta, IMO nawet John Terry aktualnie lepiej czysci pole karne niz dziadek Maldini. okay nadal jest w czolowce, ale najlepszy na pewno nie jest. przypomnij sobie polfinal sprzed trzech czy tam ilu lat - Milan - Inter, kiedy obafemi martins robil go jak chcial.

figo jest lepszy od recoby o dwie klasy, nawet teraz.

a co do wzorowania sie statystykami, chodzi mi o to, ze spojrzales pewnie "o, ale recoba ma swietne statsy, na pewno jest swietny" - tak sadze, bo jak mozna uwazac recobe za geniusza na podstawie jego gry w rzeczywistosci, skoro koles jest przecietniakiem. (pipi)ć nawet Makaay z bayernu jest lepszym napastnikiem od niego i to sporo.
Pijany
Oj nie zgodze sie do konca, w 2002/2003 Maldini byl w swietnej formie i wtedy byl jak skala nie do przejscia. Co do pamietnego polfinalowego meczu Martins strzelil gola po kiksie innego "dziadka" z Milanu Costacurty. 3 lata temu mogl byc najlepszym obronca swiata, teraz jest juz tylko w czolowce, no ale wiek robi swoje. Zreszta pokazcie mi tak grajecego 38 latka na takim poziomie?
Obroncy obecnie lepsi od Maldiniego? Wczesniej wymienieni Nesta, Terry, ale zapomniales Olszesky o przezywajacego swietny okres w swojej karierze Fabio Cannavaro. Juventus trafil w 10 sprowadzajac go w przed poprzednim sezonem z Interu.
Ölschmitz
spoko, Cannavaro moze byc, nie wymienialem wszystkich. oczywiscie zgadzam sie, ze Maldini to wielki pilkarz, ale wiek zrobil swoje, juz nie ten refleks, samym doswiadczeniem nie mozna juz tak czarowac, co widac chocby na przykladzie Olivera Kahna, ktory na starosc stracil swoj zwierzecy refleks, no ba:).

co do grajacych na wysokim poziomie 38-latkow, to mozna dorzucic 39-letniego Sheringhama, ktory nadal strzela bramki:)
Pijany
Ta, jeszcze 3-4 lata temu mozna bylo podac na dobry przyklad Mariana Janoszke, 42 letniego asa Ruchu Radzionkow ;}
Odin91
QUOTE(Pijany @ 11 10 2005, 21:01)
Czlowieku wez skoncz wreszcie pier'dolic, bez kitu co post to zupelnie inna wypowiedz. Sam wczesniej napisales ze Zlatan jest gorszy od Recoby. Co mnie to obchodzi badz innych ze go nie lubisz? Ja tez za nim nie przepadam bo w duzej mierze przyczynil sie w poprzednim sezonie do tego ze to Juventus, a nie moj ulubiony Milan zdobyl Scudetto. Musze jednakze przyznac ze to swietny pilkarz i taki Recoba w obecnej dyspozycji nie dorasta mu do piet.  Jezeli twoim glownym argumentem tego ze uwazasz Recobe za lepszego od Ibrahimovica jest to ze jestes fanem Interu oznacza iz jestes smiesznym fanbojem i tyle.
*

nie inna wypowiedź tylko wypowiedź z innego punktu widzenia closedeyes.gif
Bo po trochu uważam go za gorszego (ech - nie umiem po prostu na niego spojrzeć obiektywnie confused.gif ) ... a że jestem fanboy'em Recoby - bardzo prawdopodobne hahaha.gif

QUOTE(SIKI @ 11 10 2005, 21:11)
ku.rwa skończ już pier.dolenie nt Recoby. Koleś jest cienki, gra w słabym klubie (patrząc na Europę w ciągu paru lat Inter nic nie zdobył) do tego grzeje ławę a ty porównujesz go do Ibrahimovica, który zdobywa trofea. Jako powód podajesz to, że REcoba ma konflikt z trenerem? !
masz klapki na oczach i jesteś fanbojem nie oszukujmy się  ninja.gif
*

a to że ktoś gra w SŁABSZYM klubie (Inter to słaby klub mellow.gif no tak, oczywiście - dno totalne, ledwo sie utrzymuje w Serie A, niedługo się szykuje po prostu spadek do Serie B wacko.gif ) to oznacza że jest słaby ? Hmm... ciekawe dry.gif to Ronaldo jest chyba mistrzem świata a napewno prędkości laugh.gif
a nie ma konfliktu z trenerem ? no jasne - jak ktoś ma konflikt z trenerem to powinien normalnie grać w pierwszym składzie nie ? A słyszałeś o kimś takim jak np Roberto Baggio ? dla twojej wiadomości on też miał konflikt z trenerem reprezentacji i o dziwo (nie zgadniesz!) go nie powoływał - dziwne ? no tak - jakby t tu wytłumaczyć ninja.gif na pewno na to miejsce po prostu nie zasługiwał hahaha.gif na szczęście potem o ile mnie pamięć nie myli zmieniono trenera repry i znowu Baggio pokazywał klase (inna sprawa że przeszedł do klubu w którym on aktualnie grał - musiał sie znowu przenieść - znowu dziwne ? laugh.gif ).
Czy wystarczająco jasno się wyraziłem o konflikcie z trenerem czy dalej sądzisz że mimo wszystko powinien grać w 1 składzie ...?

BTW: dla was Recoba jest cienki - dla mnie jest boski i nie ma na niego mocnych - DLA MNIE - rozumiecie ? wolność słowa ? smile.gif własne zdanie ? tongue.gif mówi to wam coś ? tongue.gif
Jacek Gmoch
najlepszy oczywiście był ten oto piłkarz, ta technika i przegląd środka pola nie to co ten wyrtualny pyłkarz Byckham ghe ghe

ghe ghe stare dobre czasy, aż sie łezka w oku kręci
pietro
Proszę sobie panie Jacku już tak nie pochlebiać cool.gif A wracając do tematu to z niechęcią, ale jednak, swój głos oddałbym na Ronaldinho. Drugim kandydatem byłby Steven Gerrard, za charyzmę i umiejętność prowadzenia drużyny do zwycięstwa ("nie to co ten wyrtualny pyłkarz Byckham ghe ghe" nic dodać nic ująć tongue.gif ).
SUMO
QUOTE(adamcky @ 9 10 2005, 10:35)
1. Lopez
2. Giggs
3. Maradona
fakt najlepsza z nich jest Jennifer Lopez wub.gif wink.gif

IMO:
1. Ronnie [382]bow.gif
2. Messi happy.gif
3. el pibito/ el conejo Saviola cmok.gif
4. Kluivert tongue.gif
5. Recoba waah.gif

QUOTE(lukasz @ 9 10 2005, 17:26)
a widziałeś bramke przeciwko Benefice?Van Basten mi sie przypomniał jak zobaczyłem takie pie.rdolnięcie.
o tej bramce mówisz? closedeyes.gif the best goal ever?

QUOTE(Olszesky @ 11 10 2005, 19:25)
co do ronaldinho.... cenie jego umiejetnosci, ale nie trawie go okrutnie. zawsze odnosze wrazenie, jakby koles co chwile pierd,olil akcje, a potem zrobi cos genialnego i wszyscy sie spuszczaja. moze to jestem jakis skrzywiony? ;p
w sumie mimo, że jestem fanem (fanboy'em? hahaha.gif ) Ronaldinho się z Tobą zgodze closedeyes.gif
1. genialna akcja Ronaldinho wub.gif
2. a tutaj czysty przypadek/fart i wszyscy się spuszczają nonie.gif

PS. Genialna kompilacja dla fanów Ronniego Quien es Ronnie 10/10 winner_first_h4h.gif

QUOTE(Odin91 @ 6 10 2005, 13:38)
dla was Recoba jest cienki - dla mnie jest boski i nie ma na niego mocnych - DLA MNIE - rozumiecie ? wolność słowa ? własne zdanie ? tongue.gif mówi to wam coś ?
no właśnie dla mnie Alvaro tez jest boski happy.gif

PS. Fani pozdrawiają Alvaro :*
lukasz
SUMO bez przasady.ta bramka w finale to majstersztyk ale jakoś tak mi sie skojarzył ibrahimovic z van bastenem bo obaj wysocy jak tyczki i dobrzy technicznie.
btw.the best goal ever to druga bramka maradony w w ćw.z angolami w 86. cool.gif
Binek
Mówicie że Figo się postarzał z czym się zgodzę. Ale musicie przyznać że nadal potrafi zaskoczyć swoim niekonwencjonalnym dryblingiem. Jakie emocje towarzyszyły gdy podchodził do strzelania karnych , podbiega-zwalnia-znowu przyspiesza-bramkarz zdezorientowany się rzuca a On spokojnie kopie prawie że do pustej bramki.A pamiętacie jego bramke z Anglią EURO 2000 piłkarski majstersztyk, bramka zw lidze mistrzów REAL-MANCHESTER KAPITALNE WKRĘCENIE PIŁKI - nie jest ważne czy było to zamierzone czy nie liczy się efekt. A co do jego terażniejszej gry w Interze to jest tam wyróżniającym się zawodnikiem. To by było na tyle!!!!
krzystofik
roger mila
TangoBravo
Xavi
Pelipe
Ten jaki świeży...

Bardzo chciałbym postawić na Davida Villę i Davida Silvę, których darze ogromną sympatią a piłkarzami są nie przeciętnymi, to jednak najlepszym piłkarzem obecnie jest C. Ronaldo. Gra, gole, wszystko mówi samo za siebie.
Wyso
Edgar Davids

Szybki, waleczny i potrafi mocno huknąć.
Saunter
W sumie temat nie nazywa się ulubiony piłkarz, więc wiele wpisów jest mocno naciąganych.

Moim zdaniem najlepszy piłkarz świata to bez wątpienia CR7. To co robi w tym roku jest niesamowite. Poza tym warto wyróżnić Lucę Toniego, który ma też świetny sezon, ale do wszechstronności Ronaldo dużo mu brakuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.