QUOTE(Pijany @ 11 10 2005, 21:01)
Czlowieku wez skoncz wreszcie pier'dolic, bez kitu co post to zupelnie inna wypowiedz. Sam wczesniej napisales ze Zlatan jest gorszy od Recoby. Co mnie to obchodzi badz innych ze go nie lubisz? Ja tez za nim nie przepadam bo w duzej mierze przyczynil sie w poprzednim sezonie do tego ze to Juventus, a nie moj ulubiony Milan zdobyl Scudetto. Musze jednakze przyznac ze to swietny pilkarz i taki Recoba w obecnej dyspozycji nie dorasta mu do piet. Jezeli twoim glownym argumentem tego ze uwazasz Recobe za lepszego od Ibrahimovica jest to ze jestes fanem Interu oznacza iz jestes smiesznym fanbojem i tyle.
nie inna wypowiedź tylko wypowiedź z innego punktu widzenia
Bo po trochu uważam go za gorszego (ech - nie umiem po prostu na niego spojrzeć obiektywnie

) ... a że jestem fanboy'em Recoby - bardzo prawdopodobne

QUOTE(SIKI @ 11 10 2005, 21:11)
ku.rwa skończ już pier.dolenie nt Recoby. Koleś jest cienki, gra w słabym klubie (patrząc na Europę w ciągu paru lat Inter nic nie zdobył) do tego grzeje ławę a ty porównujesz go do Ibrahimovica, który zdobywa trofea. Jako powód podajesz to, że REcoba ma konflikt z trenerem? !
masz klapki na oczach i jesteś fanbojem nie oszukujmy się

a to że ktoś gra w SŁABSZYM klubie (Inter to słaby klub

no tak, oczywiście - dno totalne, ledwo sie utrzymuje w Serie A, niedługo się szykuje po prostu spadek do Serie B

) to oznacza że jest słaby ? Hmm... ciekawe

to Ronaldo jest chyba mistrzem świata a napewno prędkości

a nie ma konfliktu z trenerem ? no jasne - jak ktoś ma konflikt z trenerem to powinien normalnie grać w pierwszym składzie nie ? A słyszałeś o kimś takim jak np Roberto Baggio ? dla twojej wiadomości on też miał konflikt z trenerem reprezentacji i o dziwo (nie zgadniesz!) go nie powoływał - dziwne ? no tak - jakby t tu wytłumaczyć

na pewno na to miejsce po prostu nie zasługiwał

na szczęście potem o ile mnie pamięć nie myli zmieniono trenera repry i znowu Baggio pokazywał klase (inna sprawa że przeszedł do klubu w którym on aktualnie grał - musiał sie znowu przenieść - znowu dziwne ?

).
Czy wystarczająco jasno się wyraziłem o konflikcie z trenerem czy dalej sądzisz że mimo wszystko powinien grać w 1 składzie ...?
BTW: dla was Recoba jest cienki - dla mnie jest boski i nie ma na niego mocnych - DLA MNIE - rozumiecie ? wolność słowa ?

własne zdanie ?

mówi to wam coś ?