Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy piłkarz??
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2
Binek
Proszę abyście oddali głós nas wojego kandydata.
Maiden
Ronaldinho , to co robi ten chłopak jest niesamowite tongue.gif
Pijany
Sa kandydatury dla Figo, C.Ronaldo i Robbena a nie ma np. dla Szewczenki, lol...
kempa
Chcę zagłosowac na Szewe icon_evil.gif
Odin91
Gdzie Recoba ? ...
Saunter
Właśnie, kibice chcą pozdrowić Alvaro!

Serio to głosuję na Carraghera przez patriotyzm lokalny smile.gif
lukasz
QUOTE(Odin91 @ 9 10 2005, 12:00)
Gdzie Recoba ? ...
*

recoba najlepszy gracz?chyba w serii pes.mój głos na ronaldinho ,który godnie przejął pałeczke bo zidane`ie.
_Globus_
A gdzie Rossi? tongue.gif Zagłosowałem na Lamparda, bo to piłkarz z klasą...
In_sane
ZLATAN!! biggrin.gif
Ölschmitz
w sumie z tych wymienionych cenie sobie tylko kilku ;/ Figo sie troche wypalil, Zidane tez, robben w sumie orpocz dryblingu nic nie umie, gerrard kompletnie mnie do siebie nie przekonuje, ronaldinho nie cierpie, glosuje na Ballacka:) silny pilkarz, panuje na srodku, ciezko mu odebrac pilke chociaz krolem dryblingu nie jest, jak na pomocnika strzela bardzo duzo goli, mocny strzal i znakomicie gra w powietrzu. takich pilkarzy lubie.
joecole

Za wczorajszego karnego. closedeyes.gif
Odin91
QUOTE(lukasz @ 9 10 2005, 11:29)
Gdzie Recoba ? ...
*

recoba najlepszy gracz?chyba w serii pes.mój głos na ronaldinho ,który godnie przejął pałeczke bo zidane`ie.
*

no nie, lepszy jest Figo hm ?
w serii PES ? rozumiem że to żart ? icon_wink.gif
iaikO
a gdzie del piero? ;/
adamcky
Ja głosowałbym na Claudio Lopeza . Albo Maradonę . Przecież w temacie nie jest podane z jakiego okresu najlepszy piłakarz ma być. Ewentualnie Giggs .

1. Lopez
2. Giggs
3. Maradona
SIKI
Gdzie Recoba ? ...
*

żarty sobie jakieś stroisz?
Recoba najlepszym piłkarzem... LOL
głos oczywiscie dla Ronaldinho
Lipa
Tylko Ronaldinho ! Brawa dla niego winner_first_h4h.gif
Odin91
QUOTE(SIKI @ 9 10 2005, 13:40)
Gdzie Recoba ? ...
*

żarty sobie jakieś stroisz?
Recoba najlepszym piłkarzem... LOL
głos oczywiscie dla Ronaldinho
*

za to ty jesteś zaje biście poważny hyh.gif

Kuwa, ale nie napiszesz mi że lepszy od niego jest teraz Figo co ?
a nawet jeśli byśmy patrzeli w przeszłość to gdzie jest Maradona czy Pele ?
a jeśli Zlatan (którego ja wogóle nia trawie) ma być lepszy od Recoby to chyba pod względem wieku czy Flip Flapa :| Zresztą - temat jest daremny jako ankieta.
Dla kogoś może być najlepszy Tevez a dla kogoś innego Ronaldinho. Analogicznie najlepszy jako obrońca może być Maldini a jako bramkarz Dudek ( laugh.gif ) - nie ma ich ? dziwne ? mellow.gif
temat albo do przebudowy jako ranking (jak np. było to w Hyde Parku 'największy motherfucker' ) albo po prostu do zamknięcia closedeyes.gif wiecie ilu może ludzi mieć idoli piłkarskich ? to byś w żadnej ankiecie nie zmieścił...
Ölschmitz
co wy tu wypisujecie? del piero? za co? w temacie jest najlepszy pilkarz roku, a nie moj ulubiony emeryt i rencista. moglem zaglosowac na Klinsmanna lub Van Bastena o_O

recoba - LOL, koles grzeje lawe, a statsy w Pesie ma dobre bo gra w Interze (zreszta kto tam ma slabe...)
Odin91
QUOTE(Olszesky @ 9 10 2005, 14:17)
co wy tu wypisujecie? del piero? za co? w temacie jest najlepszy pilkarz roku, a nie moj ulubiony emeryt i rencista. moglem zaglosowac na Klinsmanna lub Van Bastena o_O

recoba - LOL, koles grzeje lawe, a statsy w Pesie ma dobre bo gra w Interze (zreszta kto tam ma slabe...)
*

mellow.gif gdzie ty masz napisane 'najlepszy piłkarz roku' ? ja widze 'Najlepszy piłkarz??" huh.gif

co do Alvaro - pogadaj z trenerem Interu i sie go spytaj dlaczego nie gra a nie zwalaj że Martins jest od niego lepszy - chcą sobie wyszkolić młodego gracza to niech sobie szkolą closedeyes.gif chcą mieć drogiego rezerwowego to Recobe mają . . .

BTW: IMO to jest najbardziej fanboy'owski temat w którym napisałem posta laugh.gif
Xymek
nie ma Del Piero...
wiec oddalem glos na Adriano...
Xymek
QUOTE(Olszesky @ 9 10 2005, 14:17)

*

koles twoje argumenty mnie porazaja...i Del Piero i Recoba to artysci footballu kolesie ktorzy potrafia z pilka robic niesamowite rzeczy i sa geniuszami...nie liczy sie ich wiek ale to jak graja...i czy graja czy nie(obaj nie graja bo maja konflikt ze swoimi trenerami...niestety:/...a wielka szkoda bo sa to pilkarze ktorzy w pojedynke potrafia zmienic losy meczu) aha i w temacie nie jest napisane ze chodzi o najlepszego pilkarza tego roku....
johny07
Tytuł ankiety to "Kto najlepszy w 2005" a nie "Twoj idol" albo "Twoj ulubiony dziadek" dry.gif , dlatego wydaje mi sie ze Figo tutaj to pomylka.
Ölschmitz
wez xymek i odin nie (pipi)cie mi juz, tylko przeczytajcie pytanie do ankiety -_-.

del piero i recoba, jak wspaniali by nie byli, w tym roku nic wielkiego nie pokazali, a jak ktos tego nie rozumie to jest fanbojem elo.
lukasz
del piero?spoko ale w 95 roku czy w 96 ale na Boga trzeba być jakimś fanbojem żeby napisać ,że on jest teraz najlepszym piłkarzem albo jeszcze lepiej recoba ,który nawet nigdy sie nie zbliżył do poziomu del piero ,który bądź co bądź pociągnął juve do wygrania LM.miazga rezerwowy w drużynie ,która od 98 nic nie osiągneła najlepszym piłkarzem blink.gif

BTW: IMO to jest najbardziej fanboy'owski temat w którym napisałem posta
Odin tak powinieneś tak napisać:
IMO to jest najbardziej fanboy`owski post jaki napisałem.
SIKI
QUOTE(Odin91 @ 9 10 2005, 15:06)
a jeśli Zlatan (którego ja wogóle nia trawie) ma być lepszy od Recoby to chyba pod względem wieku czy Flip Flapa :|
*

Stary pokaż mi chociaż JEDNĄ bramkę Recoby, która choc troche przypomina pamiętne uderzenie Ibrahimovic'a z Euro 2k4 (mecz Włochy-Szwecja) ninja.gif
Recoba gra w Interze bez żadnych sukcesów do tego grzeje ławeczke i ma byc najlepszym piłkarzem?
Czysty fanboizm huh.gif blink.gif
Binek
Witam widzę żę temat się rozkręca . A co do Waszych uwag to przepraszam za bra Szewczenki , Recoba chyba na to miano nie zasłużuł.
lukasz
QUOTE(SIKI @ 9 10 2005, 20:18)
a jeśli Zlatan (którego ja wogóle nia trawie) ma być lepszy od Recoby to chyba pod względem wieku czy Flip Flapa :|
*

Stary pokaż mi chociaż JEDNĄ bramkę Recoby, która choc troche przypomina pamiętne uderzenie Ibrahimovic'a z Euro 2k4 (mecz Włochy-Szwecja) ninja.gif
Recoba gra w Interze bez żadnych sukcesów do tego grzeje ławeczke i ma byc najlepszym piłkarzem?
*

a widziałeś bramke przeciwko Benefice?Van Basten mi sie przypomniał jak zobaczyłem takie pie.rdolnięcie.
Ölschmitz
szczerze mowiac nie lubie zlatana za jego malo zespolowy styl gry. jakos mnie denerwuje swoim zachowaniem i wygladem ;p
lukasz
temat zostaje i gadamy o najlepszym/najlepszych graczach obecnie a nie 30 lat temu itd.EOT.adamcky ja jestem modem i temat niech zostanie. wink.gif
Odin91
QUOTE(lukasz @ 9 10 2005, 17:50)
del piero?spoko ale w 95 roku czy w 96 ale na Boga trzeba być jakimś fanbojem żeby napisać ,że on jest teraz najlepszym piłkarzem albo jeszcze lepiej recoba ,który nawet nigdy sie nie zbliżył do poziomu del piero ,który bądź co bądź pociągnął juve do wygrania LM.miazga rezerwowy w drużynie ,która od 98 nic nie osiągneła najlepszym piłkarzem blink.gif

BTW: IMO to jest najbardziej fanboy'owski temat w którym napisałem posta
Odin tak powinieneś tak napisać:
IMO to jest najbardziej fanboy`owski post jaki napisałem.
*

nie, temat icon_wink.gif a post jest troche bardziej na zaczepke... ninja.gif
...fanboy'u Legii tongue.gif

QUOTE(SIKI @ 9 10 2005, 19:18)
*

*

Pokaż mi choć jedną bramke Zlatana która choć troche przypomina gola Interu z Empoli lub chociażby z Brescią z sezonu 97'-98' ninja.gif
Bez żadnych sukcesów ? weź sie stuknij młotkiem, przeczytaj co napisałeś potem dowiedz się troche o tym piłkarzu i możemy znowu wymienić poglądy closedeyes.gif
a że jestem jego fanboy'em nonie.gif niektórzy mówią że tak hahaha.gif

ale IMO powinien sie znaleźć w ankiecie zamiast np Figo który nie wiem wogóle co w niej robi - chyba świeci nazwiskiem smile.gif
SIKI
QUOTE(Odin91 @ 9 10 2005, 23:03)
Pokaż mi choć jedną bramke Zlatana która choć troche przypomina gola Interu z Empoli lub chociażby z Brescią z sezonu 97'-98' ninja.gif
Bez żadnych sukcesów ? weź sie stuknij młotkiem, przeczytaj co napisałeś potem dowiedz się troche o tym piłkarzu i możemy znowu wymienić poglądy closedeyes.gif

ale IMO powinien sie znaleźć w ankiecie zamiast np Figo który nie wiem wogóle co w niej robi - chyba świeci nazwiskiem smile.gif
*

Po pierwsze rok 97-98: 8 lat temu
Po drugie: Jakie sukcesy odniósł Recoba? Mistrzostwo Włoch? ROTFL
Figo zdobył z Realem: dwa razy Ligę Mistrzów, Mistrzostwo Hiszpanii i Wicemistrzostwo Europy z Portugalią. Do tego zdobył "Złotą Piłkę" w 2000 roku.
Dalej uważasz, że zamiast Figo powinien byc Recoba?
ARO
wy tu gadu gadu a ja się pytam gdzie tu jest Maldini??biggrin.gif jak dla mnie to on jest najlepszy cool.gif
2DH
A dla mnie od 10 lat pan z mojego ava. wub.gif
kempa
Witam widzę żę temat się rozkręca . A co do Waszych uwag to przepraszam za bra Szewczenki , Recoba chyba na to miano nie zasłużuł.

W ogóle nie ma żadnego piłkarza Milanu mad.gif
Kaka, Szewczenko, Maldini powinni byc musowo closedeyes.gif

Nie bawie sie w to.
Tytek
To mysle ze jeszcze powinni byc Etoo XAVI(najbardziej niedoceniany gracz) Riquelme Tevez?(raczej nie)
i to nie dlatego ze jestem fanem Barcy
ARO
QUOTE(kempa @ 10 10 2005, 11:09)

W ogóle nie ma żadnego piłkarza Milanu mad.gif
Kaka, Szewczenko, Maldini powinni byc musowo closedeyes.gif

Nie bawie sie w to.
*

oooo...chłopak dobrze gada mad.gif
Kubaa__
Dodalem sobie Ronaldo, on jest najlepszy wub.gif .
Kmiot
A ja sobie na Żuninio Pernam Bukano zagłosowałem, a co mi tam.
Van der Vaart
Nie ma Bramkarzy excl.gif wink.gif dry.gif
lukasz
nie wiem może zlikwiduje ankiete i będziemy jedynie podawać swoje nazwiska przytaczając merytoryczne argumenty?bo zaraz ktoś napisze ,że oprócz 40 letniego obrońcy i rezerwowego interu brakuje jerzego dudka.
Marcin$
Moim skromnym zdaniem wygra Ronaldinho, ale swoj cenny glos oddalem na Ballacka cool.gif
Odin91
QUOTE(SIKI @ 9 10 2005, 22:14)
QUOTE(Odin91 @ 9 10 2005, 23:03)

*

Po pierwsze rok 97-98: 8 lat temu
Po drugie: Jakie sukcesy odniósł Recoba? Mistrzostwo Włoch? ROTFL
Figo zdobył z Realem: dwa razy Ligę Mistrzów, Mistrzostwo Hiszpanii i Wicemistrzostwo Europy z Portugalią. Do tego zdobył "Złotą Piłkę" w 2000 roku.
Dalej uważasz, że zamiast Figo powinien byc Recoba?
*

Chciałeś żebym ci przytoczył przykład Zlatana z 2k4 - ja ci przytaczam przykład z 98' - nie widzisz tu nigdzie ironii ? closedeyes.gif

Sukcesy te są tylko na papierze :| Człowieku, mało mnie to obchodzi że zdobył to i tamto ale JAK gra excl.gif równie dobrze można by przytoczyć rezerwowych Realu - przecież jakby byli tam tak długo (na rezerwie) to mimo wszystko też by mieli te 'sukcesy' ! a (pipi) mogą potrafić za przeproszeniem dry.gif

ale masz racje - w klubie odniósł mało sukcesów - za to sukcesów indywidualnych o wiele więcej icon_wink.gif

Zresztą dalej uważam że ciężko jest porównywać napadziora z pomocnikiem :| ale sądze że GDYBY CHCIAŁ to Recoba mógłby grać nawet w Realu closedeyes.gif
a że nie chce odejść to jego sprawa...

BTW: nie lepiej jest zrobić swoisty ranking ? bo to naprawde śmieszne że wg. niektórych Ronnie jest najlepszy a nie ma np. Maldiniego (najlepszy obrońca ever).
Co wy na to ?
Prosze o przekształcenie tematu tongue.gif
lukasz
ja rozumiem Odin ,że nie wiele widziałeś ale zobacz sobie archiwalne mecze chociażby Niemiec i zobaczysz jak grał najlepszy obrońca Beckenbauer.zresztą Figo ma sukcesy a i grał wspaniale swego czasu.Możesz nie pamiętać np.jego wspaniałych sezonów w Barcelonie czy dwóch pierwszych w Realu.a Recoba tak naprawde ani nie ma sukcesów ani nigdy nie grał na stałym światowym poziomie co robił figo przez jakieś 4 lata.
Pijany

Odin kiedy czytam tak te twoje wypowiedzi na tym forum dochodze do wniosku ze kompletnie nie masz pojecia o pilce. Ogladales ty kiedys mecz Juventus z Zlatanem w akcji? Swietne warunki fizyczne, silny a przy tym bardzo dobry technicznie jest czolowym graczem idacego jak burza Juventusu. A co takiego zdzialal teraz Recoba? Grzeje lawe w Interze. Recoba lepszy od Ibrahimovica, buhahaha:!:
Ölschmitz
prawda jest taka, ze odin naogladal sie statystyk w PESie i twierdzi, ze recoba jest jakims bostwem. ma o nim jakies tam wyobrazenie (widzial jakis klip z najlepszymi akcjami) i podnieca sie jak nie wiem kim. tak naprawde recoba jest w sumie dosc przecietnym grajkiem, grzeje lawe, nigdzie juz nie pojdzie, skonczy kariere jako wieczny rezerwowy i tyle.

Maldini najlepszy obronca? smiem watpic. swietny byl ok, ale teraz gra chyba za zaslugi, nadal wprawdzie gra niezle, ale to juz nie to co kiedys. zreszta lukasz dobrze ci radzi, obejrzyj sobie jakis mecz beckenbauera to zrozumiesz co to znaczy dobry obronca:) byl niemal nie do przejscia, a jak ruszal spod wlasnej bramy to nikt go nie mogl zatrzymac.

co do ronaldinho.... cenie jego umiejetnosci, ale nie trawie go okrutnie. zawsze odnosze wrazenie, jakby koles co chwile pierd,olil akcje, a potem zrobi cos genialnego i wszyscy sie spuszczaja. moze to jestem jakis skrzywiony? ;p
Odin91
QUOTE(lukasz @ 11 10 2005, 15:06)
ja rozumiem Odin ,że nie wiele widziałeś ale zobacz sobie archiwalne mecze chociażby Niemiec i zobaczysz jak grał najlepszy obrońca Beckenbauer.zresztą Figo ma sukcesy a i grał wspaniale swego czasu.Możesz nie pamiętać np.jego wspaniałych sezonów w Barcelonie czy dwóch pierwszych w Realu.a Recoba tak naprawde ani nie ma sukcesów ani nigdy nie grał na stałym światowym poziomie co robił figo przez jakieś 4 lata.
*

ale 'jeśli mnie pamięć nie myli' Beckenbauer już nie gra - chodziło mi o to, że Maldini pomimo swojego wieku jest ... chyba dalej najlepszym obrońcom W CHWILI OBECNEJ na świecie smile.gif wiem że wcześniej napisałem 'ever' - mój błąd closedeyes.gif

Prawda jest taka że Figo w ostatnich latach już się wypalił a Recoba bądź co bądź jeszcze sobą coś pokazuje - gola umi strzelić zza pola karnego - niech świadczy o tym mecz w el. do LM - grał mecza (Oba miał bodajże kontuzje) i jako jedyny strzelił. Ale na Boga nie wymagajmy od niego że jak wchodzi od 1 minuty meczu to MUSI strzelić jakiegoś gola - więc Oba powinien strzelać conajmniej w każdym meczu po 2 (ma stały staż w kadrze Interu laugh.gif ). On jest dalej ŚWIETNYM napastnikiem - konflikt z trenerem na dobre mu niestety nie wychodzi closedeyes.gif mam nadzieje że albo opuści Inter i bedzie gdzieś grać w 1 składzie(taki talent marnować na ławce - ostatnie lata jego wspaniałej gry i co...?) albo zmienią trenera - obecny go do pierwszego składu wpuści tylko z konieczności (złamanie nogi Oby lub Adriano ? tongue.gif )
A Figo ? sprzedali go bo coraz gorzej grał w realu - starzeje sie. Prawda jest taka że w chwili obecnej już jest wolny, mniej zwrotny aczkolwiek dalej dobry technicznie(a Recoba nie jest ? :>) - na Inter mu wystarczy (bo kogo mają dać na skrzydło ? tongue.gif ) ale to jego ostatnie lata closedeyes.gif

QUOTE(Pijany @ 11 10 2005, 19:07)

Odin kiedy czytam tak te twoje wypowiedzi na tym forum dochodze do wniosku ze kompletnie nie masz pojecia o pilce. Ogladales ty kiedys mecz Juventus z Zlatanem w akcji? Swietne warunki fizyczne, silny a przy tym bardzo dobry technicznie jest czolowym graczem idacego jak burza Juventusu. A co takiego zdzialal teraz Recoba? Grzeje lawe w Interze. Recoba lepszy od Ibrahimovica, buhahaha:!:
*

przeczytaj co napisałem wcześniej - NIE LUBIE ZLATANA i jestem fanem Interu(tego drugiego nie napisałem ale chyba można sie domyśleć smile.gif ) - weź na to poprawke icon_wink.gif

prawda jest taka, ze odin naogladal sie statystyk w PESie i twierdzi, ze recoba jest jakims bostwem. ma o nim jakies tam wyobrazenie (widzial jakis klip z najlepszymi akcjami) i podnieca sie jak nie wiem kim. tak naprawde recoba jest w sumie dosc przecietnym grajkiem, grzeje lawe, nigdzie juz nie pojdzie, skonczy kariere jako wieczny rezerwowy i tyle.

jesteś conajmniej śmieszny (nie użyje innego określenia bo dostane warna dry.gif ) :|
Jeśli miałbym pstrzeć na statsy w PESie to bym twierdził że Recoba jest lepszy od Adriano ze dwa razy - dlaczego ? Bo tam Recoba ma wszystko - podania, shoty, Technike chyba na 98 :| a że ty 'śmieszny ludku' przeglądasz moje posty a nie czytasz to już twoja sprawa...

Maldini najlepszy obronca? smiem watpic

kto lepszy ?(BTW: pare lat temu to jego praktycznie NIE DAŁO SIĘ przejść tongue.gif ). Zwróć uwagę na jego wiek ;] Tylko mi nie pisz że też to podpieram statystykami z PESa bo sie pod krzesło przewróce ...
_Globus_
QUOTE(Odin91)
Prawda jest taka że Figo w ostatnich latach już się wypalił a Recoba bądź co bądź jeszcze sobą coś pokazuje - gola umi strzelić zza pola karnego

hahaha.gif
Krzynówek też "umi", czemu go nia ma w ankiecie? mad.gif

wink.gif
Odin91
QUOTE(_Globus_ @ 11 10 2005, 20:49)
QUOTE(Odin91)
Prawda jest taka że Figo w ostatnich latach już się wypalił a Recoba bądź co bądź jeszcze sobą coś pokazuje - gola umi strzelić zza pola karnego

hahaha.gif
Krzynówek też "umi", czemu go nia ma w ankiecie? mad.gif

wink.gif
*

ej, to był tylko przykład na to że sie nie wypalił tongue.gif
Pijany
QUOTE(Odin91 @ 11 10 2005, 21:31)

QUOTE(Pijany @ 11 10 2005, 19:07)

*

przeczytaj co napisałem wcześniej - NIE LUBIE ZLATANA i jestem fanem Interu(tego drugiego nie napisałem ale chyba można sie domyśleć smile.gif ) - weź na to poprawke icon_wink.gif

Czlowieku wez skoncz wreszcie pier'dolic, bez kitu co post to zupelnie inna wypowiedz. Sam wczesniej napisales ze Zlatan jest gorszy od Recoby. Co mnie to obchodzi badz innych ze go nie lubisz? Ja tez za nim nie przepadam bo w duzej mierze przyczynil sie w poprzednim sezonie do tego ze to Juventus, a nie moj ulubiony Milan zdobyl Scudetto. Musze jednakze przyznac ze to swietny pilkarz i taki Recoba w obecnej dyspozycji nie dorasta mu do piet. Jezeli twoim glownym argumentem tego ze uwazasz Recobe za lepszego od Ibrahimovica jest to ze jestes fanem Interu oznacza iz jestes smiesznym fanbojem i tyle.
SIKI
QUOTE(Odin91 @ 11 10 2005, 21:31)
Prawda jest taka że Figo w ostatnich latach już się wypalił a Recoba bądź co bądź jeszcze sobą coś pokazuje - gola umi strzelić zza pola karnego - niech świadczy o tym mecz w el. do LM - grał mecza (Oba miał bodajże kontuzje) i jako jedyny strzelił. Ale na Boga nie wymagajmy od niego że jak wchodzi od 1 minuty meczu to MUSI strzelić jakiegoś gola - więc Oba powinien strzelać conajmniej w każdym meczu po 2 (ma stały staż w kadrze Interu laugh.gif ). On jest dalej ŚWIETNYM napastnikiem - konflikt z trenerem na dobre mu niestety nie wychodzi closedeyes.gif mam nadzieje że albo opuści Inter i bedzie gdzieś grać w 1 składzie(taki talent marnować na ławce - ostatnie lata jego wspaniałej gry i co...?) albo zmienią trenera - obecny go do pierwszego składu wpuści tylko z konieczności (złamanie nogi Oby lub Adriano ? tongue.gif )
A Figo ? sprzedali go bo coraz gorzej grał w realu - starzeje sie. Prawda jest taka że w chwili obecnej już jest wolny, mniej zwrotny aczkolwiek dalej dobry technicznie(a Recoba nie jest ? :>) - na Inter mu wystarczy (bo kogo mają dać na skrzydło ? tongue.gif ) ale to jego ostatnie lata closedeyes.gif
*

ku.rwa skończ już pier.dolenie nt Recoby. Koleś jest cienki, gra w słabym klubie (patrząc na Europę w ciągu paru lat Inter nic nie zdobył) do tego grzeje ławę a ty porównujesz go do Ibrahimovica, który zdobywa trofea. Jako powód podajesz to, że REcoba ma konflikt z trenerem? !
masz klapki na oczach i jesteś fanbojem nie oszukujmy się ninja.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.