QUOTE(lukasz @ 11 10 2005, 15:06)
ja rozumiem Odin ,że nie wiele widziałeś ale zobacz sobie archiwalne mecze chociażby Niemiec i zobaczysz jak grał najlepszy obrońca Beckenbauer.zresztą Figo ma sukcesy a i grał wspaniale swego czasu.Możesz nie pamiętać np.jego wspaniałych sezonów w Barcelonie czy dwóch pierwszych w Realu.a Recoba tak naprawde ani nie ma sukcesów ani nigdy nie grał na stałym światowym poziomie co robił figo przez jakieś 4 lata.
ale 'jeśli mnie pamięć nie myli' Beckenbauer już nie gra - chodziło mi o to, że Maldini pomimo swojego wieku jest ... chyba dalej najlepszym obrońcom W CHWILI OBECNEJ na świecie

wiem że wcześniej napisałem 'ever' - mój błąd
Prawda jest taka że Figo w ostatnich latach już się wypalił a Recoba bądź co bądź jeszcze sobą coś pokazuje - gola umi strzelić zza pola karnego - niech świadczy o tym mecz w el. do LM - grał mecza (Oba miał bodajże kontuzje) i jako jedyny strzelił. Ale na Boga nie wymagajmy od niego że jak wchodzi od 1 minuty meczu to MUSI strzelić jakiegoś gola - więc Oba powinien strzelać conajmniej w każdym meczu po 2 (ma stały staż w kadrze Interu

). On jest dalej ŚWIETNYM napastnikiem - konflikt z trenerem na dobre mu niestety nie wychodzi

mam nadzieje że albo opuści Inter i bedzie gdzieś grać w 1 składzie(taki talent marnować na ławce - ostatnie lata jego wspaniałej gry i co...?) albo zmienią trenera - obecny go do pierwszego składu wpuści tylko z konieczności (złamanie nogi Oby lub Adriano ?

)
A Figo ? sprzedali go bo coraz gorzej grał w realu - starzeje sie. Prawda jest taka że w chwili obecnej już jest wolny, mniej zwrotny aczkolwiek dalej dobry technicznie(a Recoba nie jest ? :>) - na Inter mu wystarczy (bo kogo mają dać na skrzydło ?

) ale to jego ostatnie lata
QUOTE(Pijany @ 11 10 2005, 19:07)
a jeśli Zlatan (którego ja wogóle nia trawie) ma być lepszy od Recoby to chyba pod względem wieku czy Flip Flapa :|
Odin kiedy czytam tak te twoje wypowiedzi na tym forum dochodze do wniosku ze kompletnie nie masz pojecia o pilce. Ogladales ty kiedys mecz Juventus z Zlatanem w akcji? Swietne warunki fizyczne, silny a przy tym bardzo dobry technicznie jest czolowym graczem idacego jak burza Juventusu. A co takiego zdzialal teraz Recoba? Grzeje lawe w Interze. Recoba lepszy od Ibrahimovica, buhahaha:!:
przeczytaj co napisałem wcześniej - NIE LUBIE ZLATANA i jestem fanem Interu(tego drugiego nie napisałem ale chyba można sie domyśleć

) - weź na to poprawke

prawda jest taka, ze odin naogladal sie statystyk w PESie i twierdzi, ze recoba jest jakims bostwem. ma o nim jakies tam wyobrazenie (widzial jakis klip z najlepszymi akcjami) i podnieca sie jak nie wiem kim. tak naprawde recoba jest w sumie dosc przecietnym grajkiem, grzeje lawe, nigdzie juz nie pojdzie, skonczy kariere jako wieczny rezerwowy i tyle.
jesteś conajmniej śmieszny (nie użyje innego określenia bo dostane warna

) :|
Jeśli miałbym pstrzeć na statsy w PESie to bym twierdził że Recoba jest lepszy od Adriano ze dwa razy - dlaczego ? Bo tam Recoba ma wszystko - podania, shoty, Technike chyba na 98 :| a że ty 'śmieszny ludku' przeglądasz moje posty a nie czytasz to już twoja sprawa...
Maldini najlepszy obronca? smiem watpic
kto lepszy ?(BTW: pare lat temu to jego praktycznie NIE DAŁO SIĘ przejść

). Zwróć uwagę na jego wiek ;] Tylko mi nie pisz że też to podpieram statystykami z PESa bo sie pod krzesło przewróce ...