Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 5
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2
bartiz
OK extremalny drum 'n' bass terrorysto :>
Długi
gral ktos 2vs2? jest problem ze znalezieniem chetnych do gry? da sie grac 2vs1?
YETI
Jest problem z znaleziemniem chetnych na 2vs2
Mozna grac 2 na 1.
Kroolik
aha i jeszcz jedno. jest MASA frajerów co gdy przegrywają to się rozłączają lub twożą lagi. Dziś np. grałm z typkiem co jest czterdziesty któryś. Do połowy 0-0 w strzałach 12-1 dla mnie i nagle bum! typka niema. posłałem mu wiąchę ale smród pozostał.

np.

Kipkarren -> przegrywa wychodzi
KevinDC -> jw.
JIMMI WHITE -> ma szybkie łącze a nagle MEGA lagi
DJNO 87 -> jw.

strzeżcie się ich to po prostu ciniasy.
jaszczoor
No, kumpel mi kupił na allegro PES5 za 133 zł. Zapłace jeszcze tylko za live i wkońcu pogram i mam nadzieje że sie nie zawiode wink.gif Okazja sie trafiła w chui icon_twisted.gif
adi_123
Jeśli chce się zagrać online w PESa 5 na PS2 to trzeba mieć przekierowany jakiś port (albo zewnętrzne IP). I teraz mam pytanie czy w PESie 5 na XBOXa ten problem również występuje?
morales-kks
QUOTE(_Diabeu_ @ 4 11 2005, 11:52) *

QUOTE(AmDP @ 30 10 2005, 20:10) *

Na 128 da rady nomalnie pograć ???

oi raczej nie za bardzo, w teorii 512 to minimum, ale w praktyce to róznie bywa

a ja na swojej 128 kbps z mulitmedii gram (ps2) i jest gicior
Lipa
Ma ktoś passworda do gry przez net ( PC ) ?
oFi
QUOTE(kroolik_78 @ 29 11 2005, 18:11) *

Wpisuje oFi , oFI i kichuj niema cię....

mój to Kroolik PL

Erm..zapomniałem dodaĆ, że mam wersje na PS2. Ty pewnie na Xbox'sie grasz

QUOTE(kroolik_78 @ 30 11 2005, 19:14) *

JIMMI WHITE -> ma szybkie łącze a nagle MEGA lagi

strzeżcie się ich to po prostu ciniasy.

dokładnie. Np miałem mecz (1:0 do przerwy) a druga połowa tak mi lagowała, że nie mogłem normalnie sterowaĆ i przegrałem 1:3. A koleś miał "zielony" ping. I tak mi się zdarzyło nie raz, że jak kolo przegrywa to zaczyna nagle lagowaĆ a jak wygrywa to jest spokój. Ja myśle, że opatentowali jakieś już Hacki na PES5 tylko, że my nic nie wiemy. Bo nie sądze, żeby to był zbieg okoliczności. Bo rozegrałem ponad 60 meczu już i jakoś zawsze dzieje się tak samo. Może wie, coś, ktoś o tym?
Diabeu
jak jest jego kolei na hostowianie to odpala eMule na piecu i sprawa załatwiona
raulos
kto zagra w pesa 5 po live ( 9 meczow 9 wins smile.gif kto sie ze mna zmierzy ,chce zagrac z kim naprawde dobrym smile.gif moge np zagrac z kims kto jest na gorze w rankingu ?da sie to jakos zrobic? !!! GT: Raulos
grzcyb
Witam,jestem chetny na gre przez neta w pes5.Mój GT:Figo88 Zapraszam;)
Gaw
Dawno nie gralem, ale za pare dni znowu trzeba zaczac (Mistrzostwa Polski niedlugo biggrin.gif ). Gram na PS2, nick: Gaw PL (jesli sie nie myle tongue.gif ). Jesli gram to do 20 godziny (pozniej czas na Socoma).
kazik87
ja też bym z kimś jutro pyknoł między 12 a 14...mój numer gg to 5030565

idzie mi tak powyżej średniej....więcej wygranych niż przegranych smile.gif

mój nick to marcip
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.