Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Silent Hill (uwaga! SPOJLERY maja byc oznakowane!)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Robak
A tutaj jeszcze jeden link http://www.sonypictures.com/movies/silenth...site/shell.html
Kimari
Intro ze strony głównej jak najbardziej w klimacie
Muzyka Stukanie piski ... wszystko jak z gry ...
a Screeny jakieś takie "czyste" muszą nałożyć filtr i napewno to zrobią... nie moze być inaczej ohmy.gif
ds
jezeli jestes pelnoletni i masz amerykanskie obywatelstwo, to mozesz stworzyc plakat do filmu silent hill i stac sie przez to bozyszczem nastolatek. tylko te ograniczenia smieszne "no blood", "no people on fire", "no more than two guns on poster"...phi...
Tokar
http://mm.filmweb.pl/139742/shmovie_teaser.mpg

Jest dobrze o_O
Solidny (pan)
QUOTE(Tokar_Sama @ 29 12 2005, 20:32) *

Dopiero teraz przysłuchałem się dialogu. Całkiem klimatyczny, oby więcej dziwactw

Polonizacja:
- Kochanie.... czasem, zanim idziesz spać, wychodzisz na spacer.... i czasem mówisz o miejscu zwanym Silent Hill
- Nie pamiętam

Fajne smile.gif
Tokar
Błąd. Ona mówi, że kiedy mała zasypia, to czasem zdarza jej się łazić we śnie :>
2razyjot

"Brudny filtr", dobry podklad dzwiekowy ... Ale to moze byc klasyczny syndrom "pokazmy trailer w klimacie a w filmie olejmy temat", no nic ... Czekam. hyh.gif
Dante
Honey sometimes when you go to sleep you go on a little walk and sometimes you talk about a place.... Called silent hill

I don't remember

Tokar solidny nie powiedział że chodzi o faceta po prostu przetłumaczył

Edit. Czy dobrze na tym trailerze widziałem piramidogłowego??
il capitano
QUOTE(wujaszek_JJ @ 30 12 2005, 06:29) *

"Brudny filtr", dobry podklad dzwiekowy ... Ale to moze byc klasyczny syndrom "pokazmy trailer w klimacie a w filmie olejmy temat", no nic ... Czekam. hyh.gif

Obyś nie miał racji tongue.gif

filmik jest naprawdę dobry, tego oczekuję w pełnej wersji.
Humulus XP
Pielęgniarki-pokraki przyjmuję z otwartymi ramionami. Oby tego nie schrzanili...
alienator
Edit. Czy dobrze na tym trailerze widziałem piramidogłowego??

Jeżeli chodzi o to na szczycie schodów, to 'nie wydaje mnie sie' żeby to był piramidkogłowy.

A sam teaser całkiem klimatyczny, czekam, czekam, czekam...
Solidny (pan)
QUOTE(Tokar_Sama @ 30 12 2005, 00:23) *

Błąd. Ona mówi, że kiedy mała zasypia, to czasem zdarza jej się łazić we śnie :>

To nawet ma większy sens. Faktycznie, "asleep" znaczy "w trakcie snu".
THX
Manor
http://www.meantimeprod.com/short_films/si...hill_movie.html

widzieliście to?

edit: to jest trailer czy jakiś krótkometrażowy filmik, bo już sam nie wiem O_o
Dante

Czyli chyba jednal pojawi się w filmie
Kmiot
no nie ma co gadac, teaser w idealnych klimatach. Jestem coraz spokojniejszy o te produkcje. Nie spodziewam się jakiegoś wypierdu na maksa, ale o klimat się nie martwię.
golab
Po obejrzeniu tej migawki jestem w miarę optymistycznie nastawiony. Klimat niczym w SH2, imo najlepszej częsci serii. Oby nie spieprzyli.
Gyziaq
QUOTE(Manor @ 30 12 2005, 14:23) *

http://www.meantimeprod.com/short_films/si...hill_movie.html

widzieliście to?

edit: to jest trailer czy jakiś krótkometrażowy filmik, bo już sam nie wiem O_o

To jest amatorski projekt. Nie ma nic wspolnego z nadchodzacym filmem biggrin.gif
Marlon
Teaser ownuje. Jeśli rzeczywiście będzie piramidogłowy, to ja nie mam pytań - odpowiednie użycie tej postaci powinno dać kilka mocnych scen...

Trzeba jednak zachować pewien dystans, to że ten materiał jest mocny nie znaczy, że film utrzyma taki klimacik. Mam jednak nadzieję, że się uda.
Dante
Piramidogłowy, pielęgniarki wiec spodziweam sie czegoś w klimatach SH2 z równie dobra fabułą (marzenie) ale teasera dobrego to i blade III miał który dla mnie okazał sie filmem takim sobie licze na ta pozycje jako najlepszą adaptacje gry konsolowej.
Kmiot
no, ale skoro teasera w odpowiednich klimatach stworzyli to pokazuje, ze wiedzą o co chodzi i znają dobrze zarówno grę (gry) jak i zapotrzebowania widzów (graczy - bo dla reszty będzie to tylko kolejny horror).
"Muzyka" w teaserze rządzi ;D Chcę taką w finalnym produkcie.
Tokar
Teaser Blade Trinity już śmierdział kozią kupa, a film był jeszcze gorszy. Istnieje wprawdzie możliwośc, że w tej migawce znalazły się wszystkie klimatyczne sceny filmu, ale gdyby nawet, to przynajmniej dobrze wiedzieć, że warto to będzie obejrzeć choćby dla kilku momentów :>
2razyjot
QUOTE(Tokar_Sama @ 5 01 2006, 20:11) *

Teaser Blade Trinity już śmierdział kozią kupa, a film był jeszcze gorszy. Istnieje wprawdzie możliwośc, że w tej migawce znalazły się wszystkie klimatyczne sceny filmu, ale gdyby nawet, to przynajmniej dobrze wiedzieć, że warto to będzie obejrzeć choćby dla kilku momentów :>

No ja Dooma ogladalem dla sekwencji w fpp i sie nie zawiodlem! crazy.gif
_Alek_
Argh! Ja tu jestem na etapie "ponoć mieli film Silent Hill robić" a tu się okazuje, że niedługo premiera blink.gif
A pielęgniarek widać było jedynie nogi, ale snuły sie prawidłowo death2.gif
Już niedługo będę mógł iśc do kina i lać ze strachu po raz kolejny waah.gif
2razyjot
QUOTE(Gorthaur @ 9 01 2006, 13:32) *

Już niedługo będę mógł iśc do kina i lać ze strachu po raz kolejny waah.gif

Nie napalaj sie za bardzo, troche trzezwego myslenia tez sie przyda ... icon_idea.gif
Milo
Mówice co chcecie ale Klimacik jest niezły w tym kruciutkim trailerku 3mam kciuki za ten film cholernie!!

http://www.sonypictures.com/movies/silenth...site/shell.html

Jezeli utrzymaja tylko ten niepokojacy przeszywajacy syfiasto-rdzawy klimat to bedzie OK!!Narazie jestem bardzo optymistycznie nastawiony!!!Czekam na dłuzszy trailer!!
kempa
Pamietajmy, ze w SH rozchodzi sie o to, czego nie widac wink.gif , wiec mam nadzieje, ze twórcy filmu nie beda chcieli pokazac za duzo, bo moze wyjsc wtedy kolejny kiczowaty horrorek. Klimat nade wszystko !
il capitano
ja już mam pełne gacie. Ten film musi się udać. Oby nie poszedł w stronę horroru dla każdego...
Tokar
A wiedzieliście, że Sean Been zagra Harrego Masona ? blink.gif

Zapowiada się mix fabularny SH1 z SH2...
Guts
Mi Bean pasuje do roli Mansona natomiast Laurie Holden w roli Cybil to kpina, w ogole mi sie nie widzi w tej roli.
Mam nadzieje, ze dzieki polaczeniu fabuly z SH I i II otrzymamy film przerazajacy, dolujacy i smutny, a nie kolejna bajeczke dla ''amerykanow'' dry.gif
Tokar
Nie kojarzę tej Laurie Holden (w czym ona grała ?), ale po screenach widzę, że do roli Cybil, przynajmniej wizualnie, pasuje całkiem dobrze.
_Alek_
QUOTE(wujaszek_JJ @ 9 01 2006, 15:35) *

Nie napalaj sie za bardzo, troche trzezwego myslenia tez sie przyda ... icon_idea.gif

Trzeźwe myślenie jest przereklamowane wink.gif
A tak na serio, to nie mam pojęcia co im z tego przyjdzie (może hit, może crap) ale jak to mówią: "Życie bez nadziei byłoby beznadziejne" nonie.gif
wortigern
jak wyjdzie crap to sie wkurze. Dawno juz nie ogladalem dobrego horroru
aux
Ten nowy trailer wymiata ! Motywy muzyczne z gry idealnie pasują. Miasteczko jakby wyjęte z gry. Zbyt dużo pokazali moim zdaniem, niepokoję się o motyw "szukamy mojej żony" czy coś takiego. No ale ogólnie wrażenia są super i zapowiada się fantastyczna adaptacja, gry której na pierwszy rzut oka nie da się przenieść na ekran.
Fajny jest też plakat.

Trailer i plakat
alienator
o kur*a, coś pięknego !

Hmm, ciekawi mnie ten tłum wbiegający po schodach huh.gif
Humulus XP
Świetny patent ze "śniegiem" excl.gif . Tego filmu chyba nie da się schrzanić...
2razyjot
Niesamowity trailer. Beda szarpane ujecia i dynamiczny montaz, czuje to ... icon_twisted.gif Musi byc ogien bo inaczej zejde do piwnicy i przetrzymywanego w beczce na ogorki Uwe Bolla zasypie weglem ...
Solidny (pan)
Trailer wypierdzisty! Już nie mogę sie doczekać biggrin.gif. Ahh i mój ulubiony motyw muzyczny z SH na końcu smile.gif.
Mq
http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll...qtw=640&qth=400

Bezposredni lik do nowego trailera.

Musze przyznac ze teraz zaczalem trzymac kciuki za ten film.Dotad myslalem 'meh' ale po uslyszeniu syren moje zdanie sie odmienilo wink.gif Film moze byc zly,moze byc dobry,ale czlowiek ktory go zrobil przynajmniej wiedzial o co chodzi .
Dante
Po Oblookaniu tego trailera musze powiedzeieć że jest szansa żeby coś pozytywnego wyszło z tego filmu który zapowiada sie ciekawa alternatywna wersja 1 , byleby nie było Hollywoodzkiego zakończenia gdzie główny bohater uratuje dziecko i od razu wyzwoli całem miasto ze zła
Gyziaq
Swietnie! Wkoncu pokazali cos wiecej. Jest Piramidoglowy i pielegniarki i zaszyte mordy tez sa! Klimat az sie wylewa z ekranu. Wszystko idzie dobra droga i modlmy sie aby zostalo tak jak jest.
Bez zbedego kombinowania itd. Jesli to co w trailerze bedzie w filmie to bede conajmniej hepi smile.gif.
tk
Właśnie tak to miało wyglądać.
kempa
Mocna strona filmu bedzie niewatpliwie dzwiek, co w sumie mnie nie dziwi, ale wazne, że nie spartolono tego jednego z najważniejszych elementów. Troche obawiam się natomiast o atmosfere filmu... za dużo widac i moze zabraknac tego znamiennego uczucia niepokoju, które moze zostac zastapione przez ciągłe oczekiwanie na moment w którym wyskoczy z za rogu kolejny stwór.
Jakim
ma ktoś link inny do nowego trailera, który mozna sciagnąc na kompa? bo mi opereze nie działa
aux
Po kilkunastokrotnym obejrzeniu trailera (pokazywałem go nawet mamie he he) dochodzę do wniosku że film będzie super. Trailer miażdzy ! Jeżeli film będzie dobry to chyba pozwolimy reżyserowi nakręcić MGS ? biggrin.gif

A tu jest kilka wersji jakościowo-objętościowych do zassania. Format QuickTime. Oczywiście najlepiej zassać plik z rozdziałką 640x270, waży tylko 33,92 MB. Trzeba mieć tylko konto założone.

Silent Hill Trailer do zassania
juggler
pierwszy teaser był fajny ale ten...bez tego chorego filtra traci 90% pałeru...zbyt czysto i grzecznie, znowu jakaś mała dziewczynka confused.gif główna aktorka jest słaba:/ ale nadal trzymam kciuki za SH
Re
Nie wiem czy filtr to byłby dobry pomysł. Nowy zwiastun przewertowałem kilkanaście razy. Znalazłem chyba nawet piramidogłowego ;D jako zwiastun filmu miażdzy. Jeśli taki będzie cały film i fabuła nie będzie płytka, to myśle, że doczekaliśmy się najlepszej adaptacji. Oprócz tego na www.filmweb.pl jest zwiastun FORBIDDEN SIREN, które moim zdaniem też skopie tyłki, tyle, że w japońskim stylu.
Dante
No na tym jak i na poprzednim teaserze jest piramidogłowy co oznacza w jakims stopniu połącznie fabuły 1,2
Ölschmitz
QUOTE(juggler @ 20 01 2006, 19:03) *
znowu jakaś mała dziewczynka confused.gif

a grales w gre w ogole?

jest szkola, muza z gry, kraty, pielegniarki, piramidoglowy i syreny. jest wiec dobrze.
Dante
ale na minus moze wypaść że jest za dużo prawdziwych ludzi jeżeli nie będzxie to podparte sensowną fabułą (chodzi mi o ten moment gdzie chyba Cybil krzyczy żeby się szybko ruszać i ludzie biegna po schodach)
Milo
Po oglądnieciu nowego Trailerka musze przyznac ze klimat "prawdziwego Silent Hilla" został ładnie odtwrzony zmartwiło mnie tylko troche jak ci ludzie wbiegaja do budynku i te slowa "To nadchodzi" troche wyglada tandetnie ale ogolnie Bedzie Niezle!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.