Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co sie dzieje z moja klawiatura ?
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
red2000
kupilem sobie klawiature pod usb easy toucha gdzies za okolo 60 zl jest bardzo dobra ale pod usb co nie ktorzy uwazaja za feler ale do rzeczy. mam juz ja 3 miechy wszystko dobrze ale raz wlaczam sobie pc i chce wpisac nazwe do wyszukiwarki patrze klawiatra nie dziala ale te przyciski windowsowe czy jak one tam maja te dodatkowe u gory dzialaja ( ? ) zadna lampka sie nie pali od caps locka czy num locka itp... przekladam pod inne wejscie usb patrze dziala i wszystko ok. mam tak tydzien i znowu to samo ;/ nie dziala tylko te gorne przyciski multimedialne dzialaja ( ? ) i znowu wkladam pod nastepne (3 juz z kolei ) gniazdko usb i dalej dziala. co jest ? pod tatme co juz byly usb nei chce dzialac pod nowe dziala zostalo mi jeszcze jedno wejscie usb wiec pytam sie szybko by jak jutro pc wlacze zeby nie okazalo sie ze te wejscie tez juz nie bedzie dzialac wink.gif prosze o szybka odpowiedz poki moge jeszcze pisac laugh.gif
koniol21
Nie wiem o co chodzi z tymi usb-ja w poniedziałek kupiłem myche na usb i w 1 komp sie resetuje, w drugim działa ale nie widzi reszty sprzetu na usb, w trzecim dziala ale nie dzialaja rolki, dopiero w 4 jest ok blink.gif Jaka masz plyte glowna? Moze to jej wina? Ja brykam na MSI k8-NEO2 Platinum, jesli ty tez na czymś podobnym to mamy winowajce...
red2000
to nie ma widze jak klawiatury i myszki pod usb ;/ w przeciwienstwie do ciebie ja mam plyte glowna gigabyte k8nf9 wiec raczej nie sadze zeby to bylo cos z plyta ale moze kto wie hmm...
koniol21
Czyli to nie to, najdziwniejsze jest to ze kazdy sprzet podpiety do tych portow dziala normalnie :?
red2000
reszta tak jak necik czy wczescniej jeszcze kamerka wszystko bylo ok ale nie najwazniejsza ( no oprocz neta smile.gif ) klawierka musi sie chrzanic co ja mam w kable dmuchac ? biggrin.gif musze sprawdzic inne urzadzenia i podlaczyc je pod tamte stare usb na ktorym juz klawiatura niedziala zobacze czy cos innego dziala ale to juz jutro
Pavlus
Moze masz starsza wersje usb, tzn nie 2.0 moze byc konflikt. Chociaz na gigabycie powinny byc juz nowe, wiec tez nie za bardzo wiem o co chodzi.
red2000
uff zapytalem sie w sklepie kolesia o co moze biegac powiedzial ze moglaby to byc wina
sterownikow plyty glownej ale dal mi przejsciowke z usb na ps2 i teraz jest wszystko dobrze tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.