Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: 50-lecie śmierci "wiecznie młodego"
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
lukasz
jak oceniacie aktora będącego symbolem buntu?będącego równie natchnieniem dla całego pokolenia aktorów.niby tylko 3 filmy a jednak monument.w szczególności genialna kreacja w na wschód od edenu kazana.dla mnie zdecydowanie czołówka aktorska.wasza ocena?
Diabeu
mocno przerysowane to jego aktosrstwo było, zbytnia expresja i uzewnętrznienie, nie znaczy to nic złego, ot po prostu chyba wcześniej nikt tak nie podchodził do tematu
lukasz
hehe no nikt.w sumie dean i w mniejszym stopniu brando wyparli takich aktorów jak bogart czy john wayne.
lukasz
dzisiaj o 14.45 na wschód od edenu na ale kino z dean`em.kto nie widział niech nadrobi zaległości.osobiście moje top 10.
Manor
QUOTE(lukasz @ 22 10 2005, 09:17) *

dzisiaj o 14.45 na wschód od edenu na ale kino z dean`em.kto nie widział niech nadrobi zaległości.osobiście moje top 10.

Nie mam Ale kino ;/. mogliby puścić to na TCM, zamiast wałkować w kółko Cassablance.
lukasz
QUOTE(Manor @ 22 10 2005, 11:09) *

QUOTE(lukasz @ 22 10 2005, 09:17) *

Nie mam Ale kino ;/. mogliby puścić to na TCM, zamiast wałkować w kółko Cassablance.

na TCM swego czasu hulał buntownik bez powodu chociaż i wschód pewnie też tam sie trafia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.