Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Uczelnie wy?sze w Polsce z umowami z Chicago
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Forebode
W sumie to napisalem o co mi chodzi w samym temacie. Szukam Polskich prywatnych czy tez nie szkol wyzszych, które maja podpisane umowy ze szkolami w Chicago. Czyli ze troche sie studiuje tam, a troche w Polsce. Wiem ze jest jedna taka w Nowym Saczu, ale nie bardzo mi odpowiada, bo wlasciwie tam moze wyjechac tylko 5 studentów na zasadzie stypendium. A mi chodzi o cos takiego zeby nawet slono zaplacic, ale zeby mozna bylo miec dyplom amerykanski i polski. Mam nadzieje ze w miare przystepnie wyjasnilem o co mi chodzi smile.gif

Piszcie nawet cokolwiek co Wam do glowy przyjdzie moze dzieki temu sam na jakis trop wpadne.
jarusiek
hmm ja moge się wypowiedzieć na temat WSB-NLU w N.Sączu ponieważ tam od niedawna chodze tongue.gif Fajna szkółka , przynajmniej jak narazie puki niema egzaminów twisted.gif
Forebode
QUOTE(jarusiek @ 8 11 2005, 13:45) *

hmm ja moge się wypowiedzieć na temat WSB-NLU w N.Sączu ponieważ tam od niedawna chodze tongue.gif Fajna szkółka , przynajmniej jak narazie puki niema egzaminów twisted.gif

wlasnie o tej myslalem... opowiedz o niej cos wiecej, jaki keirunek studiujesz? byly jakies problemy wieksze z dostaniem sie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.