Zamówiłem sobie mode sagema bo babka mówiła że niby lepsze prędkości wyciąga, potwierdza to ktoś? Moge jeszcze zmienić przed odebraniem więc bardzo prosze o rade.
ja już dostałęm THOMSONA i jutro tylko przełączają mi kanał z SDI na neostrade ;]
W sumie to fajna przesiadka ze 115 na 512 i do tego o 30zł taniej xD
sterna Tobie też kazali "oddac" sprzęt od SDI? o____O
Kubaa__
18 10 2005, 21:19
Ja ogolnie slyszalem, ze lepsze sa sagem'y, nie wiem czemu.
Sam mam Sagema juz dwa lata i smiga bez zarzutow, na poczatku tego miesiaca podpisywalem nową umowe i dostalem thomsona, ale nie uzywam, bo jakis taki ni w pipe ni w oko ;>.
Sam mam Sagema i z tego co czytalem polecaja go wszyscy. Na tej stronie powinienes znalesc cos wiecej
http://turbokrecik.info/
a ja mam pytanko na przyszłośc:
Jak usunąc tą aplikacje neostrady?
Modem SDI jest w dierżawe wiedziałem o tym od zawsze

Jak mi zadziała to 1024 to normalnie upije sie ze szczęścia

Btw sdi jest 128
2razyjot
19 10 2005, 09:17
QUOTE(SIKI @ 18 10 2005, 21:55)

a ja mam pytanko na przyszłośc:
Jak usunąc tą aplikacje neostrady?
Wywalasz neostrada tp z dodaj/usun i tworzysz nowe polaczenie. Numer wpisujesz jako * a user i haslo z papierow od neostrady.
Polecalbym thomsona, osobiscie mam neo 512 na speed touchu 330 i nie mialem nigdy zadnych problemow, tylko tyle ze tp dala zle strowniki i musialem sobie sciagnac nowe ze strony producenta
Z tego co zaobserwowałem, to modem sagema jest trwalszy.
Thomson padł mi i jeszcze kilku znajomym.
Sagem jak narazie sprawuje sie bez zarzutu i nie słyszałem tez żeby sie komuś zj.ebał... Ale może to tylko zbieg okoliczności
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.