www.empik.com

ja tam zamówiłem

Supernova. Tyle że cena 118zł, ale wartooo, bo gra jest żywotna ponad miare.
Odradzam inne gry niż konami, tym bardziej Dance Factory codemasters. Raz, że niektóre wykorzystują mate chyba ośmiokrokową co jest przegięciem i IMO glupotą, dwa brak SYNCHRONIZACJI Z RYTMEM W MUZYCE.
Katastrofa Dance Factory strzałki potrafią lecieć nieadekwatnie do rytmu utworu i nie da się wczuć, a opcja wsadzenia własnego utworu i ułozenia automatycznie strzałek to w rzeczywistości
a ) brak synchronizcaji strzałek z czymkolwiek z utworu
b) nie wiedzieć czemu nie wszystkie płyty giera czyta:/ piraty czy orginały, nie wiem czemu, bo ps2 odpala normalnie, ale dance factory juz ma jakies wąty i idzie 1 utwór na 10 wypruboweanych:D Dla przykładu widać to na youtubie
c) orginalne utwory są de facto liche i nie mają powera, bądź są to britney spierars, czy aguileraa,

łehhh kto przy tym tańczy
Także radze tylko i wyłącznie KONAMI. Taka moja opinia, jak coś źle to w razie coś mnie skorygujcie czy się myle:)
I jescze jedno. Dopóki nie zagrałem porządnie to, też szukałem czegoś ze znanymi fajnymi utworami, europy albo cuś. NIC BARDZIEJ MYLNEGO. POTEGE tych gier stanowią japońskie utwory trance/techno/popo-rock/smaby itd. Czyli utwory nieznane kategorii X są naj.za(pipi)istrze. I nie ma bata:D Choć nie obraziłbym sie na wsadzenie tam roberta milesa:D czy Thrillseekers