byczy2001
19 10 2005, 23:00
Ostatnio znalazłem na allegro super okazję, ale brak mi kasy na zakup, dzielę się z wami infosem, żeby nikt z poza kręgu fajterów go nie buchną, podaję linka--->>
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68688539normalnie prawdziwa perełka, szkoda że nie mam kasy, bo zapytałem kolesia( ;P)i mówi że ten stick to niezła żyleta

, normalnie na takich grali na turnieju Saulabi, jeżeli widzieliście zdjęcia w ostatnim extrimie.
Tak podobny temat już był ale się zmył, bo pewnemu mądrali( X-pojep da man!!)to nie spasiło, więc teraz nie bardzo będzie się miał do czego przy**bac.
..::XMANiAK::..
19 10 2005, 23:06
hahaha i znowu sie do czegos (pipi)iie BYCZYSYNu2001!!!!
tresc z PT:
Siema. Sprzedaję mojego (pipi)i**stego sticka, bo scena VF nie ma ochoty w grę pogrywać. Ostatnio jest moda na sticki, więc, powinno was to zainteresować
---->>> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68688539
wrazie pytań walcie!!a tutaj podany jest ten sam link do allegro ale
Ostatnio znalazłem na allegro super okazję, ale brak mi kasy na zakup, dzielę się z wami infosem,MEGAku waLOL

taki mondry jestes ze pozazroscic na dodatek zedytowales posta i zapytales sam siebie jaki jest ten stick MEGAku waLOL
byczy2001
19 10 2005, 23:51
musiałem zmodyfikowac temat i zawartosc poniewaz znalazl sie debil-kabel.
A ty człowieku przecztytaj to uważnie i weź sobie do serca, ja nie chcę byc niegrzeczny ale mnie do tego zmuszasz, nie wnosisz nic na temat, więc [b]prosze:[/] wypier*dalaj z mojego topiku!!
20 10 2005, 00:06
nadal to jest temat o sprzedarzy twojego sticka [tak samo jak poprzednim razem] jedynie zmieniles tresc ze znalazles tego sticka na allegro, sprzedajacy mowi ze strick jest ok,itp a tym sprzedajatym jest byczy2001 LOL
NemoKOF
20 10 2005, 01:17
No co za jazda, nie mam pytan

2 osobowosci
Niezly jestes kwasiarz

.. ale stick najlepszy na jakim gralem i uzywam go od kilku miechow.
byczy2001
20 10 2005, 15:19
Musze zaprzeczyc, nie jestem kwasiarz. Temat jest jaki jest, żeby xidiot, jakośtak, nie zakablował, że naruszam regulamin.
Temat nie jest o sprzedaży stika, xgłąbie, nie umiesz czytac!!
Dark_Slide
21 10 2005, 18:51
Cena Kup Teraz: 220 zł+10zł [przesyłka]=230zł
...
Troche nie za drogo???
Ja swojego nowego Hori Fighting Stick kupiłem za 280zł i jest nowszy, nieużywany[nowy] i bardzo dobry [napisałbym lepszy, ale pewnie znalazłby się ktoś kto od razu by wyskoczył, że mu się na tym dobrze gra ;p]
byczy2001
21 10 2005, 19:01
no drogo, ale zawsze można licytowac, i jak cena minimalna zostanie osiągnięta to wyjdzie pare dyszek taniej.
Ciekawe ile czasu ten twój hori podziała bezawaryjnie, ten jaest prawie niezniszczalny
QUOTE(byczy2001 @ 21 10 2005, 18:01)

Ciekawe ile czasu ten twój hori podziała bezawaryjnie, ten jaest prawie niezniszczalny
Wierz mi, znalazlby sie taki jeden, ktory bez zadnych problemow wyrwalby to i tamto...
Dark_Slide
22 10 2005, 14:15
QUOTE(byczy2001 @ 21 10 2005, 18:01)

no drogo, ale zawsze można licytowac, i jak cena minimalna zostanie osiągnięta to wyjdzie pare dyszek taniej.
Niezniszczalny...nc...czlowieku co ty piszesz, piszesz tak o tym Hori sticku jakbys na nim gral przez nie wiem ile czasu...nc. Pare dyszek taniej widzisz to tylko pare, to juz na miejscu jakiejs osoby wolalbym doplacic pare i wtedy mialbym pewnosc ze mam sprzet nowy.
Za sticka Namco dalbym nie wiecej niz 120zł. Jest wiele innych stickow nowszych. Moze i stick Namco jest bardzo dobry czego nie podwazam, ale to nie oznacza ze jakosc ma byc wyznacznikiem ceny, bo jesli tak by mialo byc jeden stick od drugiego roznily by sie znaczaco cena.
Jednym slowem czekasz na jakiegos jelenia, bo wiesz ze jest ostatnio szal na kupowanie stickow.
Jestes kwaisiarz.. tym bardziej ze ja za swojego dalem (tez na allegro) 100 zeta. Lepiej obniz cene bo Namco jest swietnym stickiem ale za taka cene ludzie wola sobie sprowadzic Hori z zagranicy.. wyjdzie im tak samo drogo.
byczy2001
22 10 2005, 16:21
QUOTE(Dark_Slide)
Moze i stick Namco jest bardzo dobry czego nie podwazam, ale to nie oznacza ze jakosc ma byc wyznacznikiem ceny, bo jesli tak by mialo byc jeden stick od drugiego roznily by sie znaczaco cena
Jakośc przewaznie jest wyznacznikiem ceny, a ja jeszcze dodam ze swojej strony że wcale nie jests łatwo trafi na taki rarytas.
QUOTE(Pro8e)
Lepiej obniz cene bo Namco jest swietnym stickiem ale za taka cene ludzie wola sobie sprowadzic Hori z zagranicy.. wyjdzie im tak samo drogo.
Niech sprowadzaja, to zapewne każdy może, taniocha- raz mi kokai sprowadzał, tzn dałem mu kase na Hori FS2, ale po miesiącu, czy 2 czekania zwrócił mi ją bo paczka zniknęła po drodze, a wtedy przekazałem mu bodajrze 270zł
A ja mysle, ze nie wiem co mam z tym topicem zrobic. Ciezkie zycie moderatora i w ogole. Dobra, zostaje.
byczy2001
24 10 2005, 23:12
No!! Dzięki
_joker_
26 10 2005, 10:24
Ja za 120 zeta dostałem NAC'a i SE (NTSC/J) orginał. Przesadziłeś i to ostro.
Infinite
28 10 2005, 12:45
QUOTE(byczy2001 @ 22 10 2005, 14:21)

dodam ze swojej strony że wcale nie jests łatwo trafi na taki rarytas.
Rarytasem to bym to nazwal, gdyby to byla nowka... A za taki hajs, rzeczywiscie wolabym zainwestowac w cos "niesmiganego" (chociaz fakt, ze zeby sticka zryc, trzeba byc wybitnie uzdolnionym ;). Ostatnio zastanawialem sie nad kupnem sticka i moze bym go od ciebie wzial... Ale nie za takie peniadze.
panPOLICIANT
2 11 2005, 13:21
Rarytas po chu+ju

Takie sticki chodziły na giełdzie w krakowie po 20- 30 zł. Był o tym cały topic na emudreams (już go nie ma) bo jeden gość kupił ich kilka i wysyłał do różnych osób. Nie wiem jak sie na tym gra ale za 160 zł to bym sobie takich kupił 7.
QUOTE(panPOLICIANT @ 2 11 2005, 13:21)

Rarytas po chu+ju

Takie sticki chodziły na giełdzie w krakowie po 20- 30 zł. Był o tym cały topic na emudreams (już go nie ma) bo jeden gość kupił ich kilka i wysyłał do różnych osób. Nie wiem jak sie na tym gra ale za 160 zł to bym sobie takich kupił 7.

Mega LOL, stary - naprawde, namco stick za 30 zł? nie pomyliło Ci się kolego? Może i były ale takie do planistejszon.
panPOLICIANT
2 11 2005, 20:39
Nie nie pomiliło mi się. Może ten gość co to sprzedawał na giełdzie sam nie wiedział co ma. Wlepił bym tu link do topica z ED ale tam był reset forum i już go nie ma. Oczywiscie to były nówki i sprzedawał je po 25zł. Niewiem ile tego miał ale kilka-kilkanaście na pewno.
a nie wieesz czy ten koles ma je jeszcze ?
panPOLICIANT
3 11 2005, 08:49
na 100% już ich nie ma- szybko sie rozeszły
3 11 2005, 08:56
jakby mial to daj znac
byczy2001
21 11 2005, 17:49
no dobra cena rzeczywiscie byla <b>za wysoka</b>, dlatego teraz jest niższa, nawet od tej za którą ja kupiłem.
http://allegro.pl/show_item.php?item=73636286
Vince, nie wiedzialem że cierpliwosc jest Twoja najmocniejsza strona (patrzac na to co tutaj ludzie wypisuja)
Ukyo_Tachibana
24 11 2005, 14:37
Przeniesie to ktos wkoncu do Pchliego Targu czy jeszcze przez pol roku bede musial czytac o tym smiesznym Sticku za kosmiczne pieniadze ??
Byczy, serio, żałosne to się już robi...
byczy2001
24 11 2005, 21:05
Jakoś się tym nie przejmuję

Konsole już pchnąłem, został sam stick
Ile kosztuje dobry stick tylko bezprzesadny, bo ja sie wogule nie zanm ale bym chial sie nauczyc grac
Sorka moze jest napisane w wczesniejszych postach ale nie chce mi sie czytac
QUOTE(ZET @ 10 02 2006, 20:52)

Sorka moze jest napisane w wczesniejszych postach ale nie chce mi sie czytac
A nam ma się chcieć pisać?
[/quote]
A nam ma się chcieć pisać?
[/quote]
Ale masz duzo do pisania tylko ile kosztuje, a jak nie wiesz to po co takie bzdety piszesz
Juz nie poztrebuje bo sie dowiedzilem jake sa dobre ceny
mam pytanko czy mozna wymieniac czesci w sticku Hori Fighting Stick bo sobie chyba kupuje za 150zl prawie nowka
A czemu ma sie nie dac. Przeciez to tylko skrzynka.
Sanwe albo Seimitsu wsadzisz bez problemu. Mozesz miec tylko problem z wymiana gały na jakas konstrukcje europejska. Maja wyzsze bazy prawie 2x min. dlatego sa rowniez 2x czulsze od japonskich stickow.
dzieki a ja chcialem wlasnie galke zmienic ale sie jeszce zobazcy
jeszcze raz dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.