Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: fani PSO jednoczcie się
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
PIT
jestem tu w miarę nowy, więc się pytam - są tu jacyś miłośnicy Phantasy Star'a Online? ujawnijcie się biggrin.gif
Sizzzu
no ja jestem hyh.gif moze nie milosnikiem ale uwazam ze to najlepszy RPG na DC oraz jeden z lepszych rpgow na konsole!! hyh.gif kto gral ten wie
PIT
widze, ze bede mial z kim gadac biggrin.gif

a w ep. II tez grales? ten czrwony kolor rare'ow jest taki... hipnotyzujacy... eeeeeeeeeheheheheh, maj preszysssss biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

no musze zabic brata, zagubil mi gdzies plytke
Shinji-kun
gralem na DC (tylko ze w singlu sad.gif ),a na pc w Blue Burst (beta) po sieci wciagnela mnie jak cholera,ale zrobili platne serwery i bieda closedeyes.gif
PIT
ze wciaga to fakt - na offline gram juz bardzo dlugo biggrin.gif
Sizzzu
na offline ta gra nie ma sensu hyh.gif i traci jakis 50% swojej rajcownosci...
Shinji-kun
zgadzam sie !!!w singlu to co najwyzej z 3h pograc mozna wink.gif ale za to online wub.gif tylko trza placic a to do przyjemnych nie nalezy dry.gif
Jonny2003
Ja kiedyś grałem w PSO online na jakimś pirackim serwerze i to całkiem sporo.Trza było tylko trochę grę spaczować i można było grać online!!
Dość dawno to było i nie wiem jak teraz.Poszukajcie na PSOCHEATS.NET-stamtąd ściągnąłem pacze.Chodzi o wersję PC,bo z DC to nie wiem jak jest,tam grałem tylko offline
PIT
na kompie tez troche gralem, ale znudzilo mi sie z powodu ogromnej ilosci hakerow i dupe'owanych przedmiotow. a na offline zdecydowanie MOZNA pograc wiecej niz 3h biggrin.gif naleze do tych, ktorzy na offlinie mialy jakies 15 postaci (na dc co chwile mi sie sejwy zrypaly, wymienialem plyte glowna albo cos, RAcasta na lv.97 mam do dzisiaj + 4 obecne postacie na xboxie z RAcastem lv.120 na czele) i dalej chce mi sie grac, a nie mam plytki, bo wspomniany wczesniej osobnik "gdzies" ja pozyczyl.
Jonny2003
No mnie też strasznie wkurzali cheaterzy-frajerzy na pirackich serwerach-psuli całą zabawę sobie i innym.
Shinji-kun
a teraz sa jakies priv serwery czy cos,nie za bardzo mi sie widzi placenie za hunters license,wiec zeby sobie od czasu do czasu popykac przydal by sie jakis pozadny serwer,macie cos ciekawego na oku ??!!

pozdro
shinji
PIT
gralem ostatnio na jednym, ale nie wiem czy jeszcze dziala...
Jakar
Mam PSO na DC (org. z accessami). Czy żeby grać online to trzeba coś płacić ?? smile.gif Bo ja nie wiem... tongue.gif
Ryhol
QUOTE(Jakar @ 2 12 2005, 10:28) *

Mam PSO na DC (org. z accessami). Czy żeby grać online to trzeba coś płacić ?? smile.gif Bo ja nie wiem... tongue.gif

No tylko tyle co za polaczenie z netem bo w DC jest modem mad.gif a oficjalne serwerki po smierci staly sie chyba darmowe jak juz ich nie pozamykali dry.gif
Miyu
Po jakiej śmierci??

1. Europejskie wersje DC PSO ZAWSZE byly darmowe
2. Zamknęli tylko server amerykański (bo 95% userów była hackerami)

Ja od 3 lat ciągle gram w PSO na DCku (version 2)

Przedwczoraj PSO obchodziło urodzinki. Mieliśmy rekordową od roku ilość userów: 60 ^-^

Jak ktoś chętny na pogranie online, to może się zgłosić!

Jak co to Miyu, jestem przeważnie na Iaphetusie/Dione, pytać tych co są w lobby, to powiedzą gdzie jestem tongue.gif no cóż, tak 'dużo' nas zostało że wszyscy się znamy ;]
Shinji-kun
a w blue burst na pc nie da sie juz pograc ?? dc niestety sie juz dawno pozbylem confused.gif a szkoda bo szpil wypasiony jak na online biggrin.gif
Miyu
W Blue Burst... można ale czy po sieciówka 'azjatycku' i w dodatku nieźle płatna to taka frajda...

a na PC to nie tylko BB jest
Shinji-kun
no to czy ktokolwiek zna jakies PSO co by mozna za darmo po necie pograc ??

btw. koszta gry w BB to 8.99$ za tyle to ja sobie wole w FF XI pograc !!
Miyu
PSO na DCku jest darmowe......

jak chodzi ci o PC to jest schthack, taki server, na nim mozna za darmo pograc.
Rzecz w tym że nielegalnie tongue.gif

można ściągnąc specjalna wersje PSO już przygotowana tylko do grania na Schthacku.

A ja tam wolę PSO od FF ^-^
Shinji-kun
no wlsanie odpalilem PSO na schthack'u pograc mozna za darmo, ale to sterowanie to masakra !! confused.gif aby chodzic trzeba nakierowywac myszka confused.gif a i uzywaniu atakow.... strzalkami trzeba operowac confused.gif nie wiem czy mozna cos na to poradzic, taka wersja chyba, bawilem sie opcjami i nic. Jednak granie na orginalnych serwerach sie bardziej oplaca, ale znowu placic 10$..... to juz wole w FF XI pograc ^^
-snejk-
QUOTE(PIT @ 24 10 2005, 11:40) *
RAcasta na lv.97 mam do dzisiaj + 4 obecne postacie na xboxie z RAcastem lv.120 na czele) i

grałeś na x boxie ? mógłbyś rozwinąć ten temat bo obecnie mam tylko konsole microsoftu a chętnie bym pograł w PSO ale tylko w offline
_KIMO_
gram w pso 1&2 na xbox-e ale ofline,poszukuje pso oryginalne na x-a ale do tej pory lipa jezeli ktos moze pomoc podaje swoje gg 9851436,ogolnie niech pisze kazdy kto chce pogadac o pso na xbox-a.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.