Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kod z Opery
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Owiec
Tak wiec jest tak

Mam zarejestrowana Opere ,ale jakos w pizdu nie zapisalem kodu albo go znlezc nie moge confused.gif I czy wie ktos w jakim mijescu mozna go znalezc albo w jaki sposob odzyskac ? Z gory THX
Minio
Od wersji 8.5 (chyba) Opera jest juz totalnie freeware, więc po zaktualizowaniu kod nie bedzie ci potrzebny smile.gif .
Znam jedną stronke, gdzie mozna znaleźć 'zgubiony' kod, ale modzi tylko czekaja, aż ktoś napisze jej adres.
Jeżeli bardzo zależy Ci na tym kodzie, który otrzymałeś wczesniej, to niestety nie moge Ci pomóc. Byc może gdzieś na stronie Opery jest 'poproś o ponowne wysłanie kodu' albo coś...
sentinel
QUOTE(Minio @ 25 10 2005, 16:10) *

Znam jedną stronke, gdzie mozna znaleźć 'zgubiony' kod, ale modzi tylko czekaja, aż ktoś napisze jej adres.

twisted.gif butcher.gif twisted.gif
Owiec
O co lazi ? xD Czemu ten adres taki potrzebny modom ?tongue.gif
Minio
Bo dzięki temu pod moimi danymi pojawi się liczba '20' i znaczek '%' tongue.gif . Wiesz, takie wyróżnienie. Ponoć jak uzbiera sie 100%, to można wybrać własna rangę specjalną biggrin.gif .
Panek
A nie możecie sobie na priva wysłać czy coś? tongue.gif
Yohko
QUOTE(Minio @ 25 10 2005, 21:27) *

Bo dzięki temu pod moimi danymi pojawi się liczba '20' i znaczek '%' tongue.gif . Wiesz, takie wyróżnienie. Ponoć jak uzbiera sie 100%, to można wybrać własna rangę specjalną biggrin.gif .

ranga sie nie zmienia, zmienia sie tylko grupa happy.gif
iaikO
eee, nie wiedziałem gdzie sie z tym zwrócić a nowego tematu nie ma sensu zakłądać, więc wale tu:

można w jakiś sposób Opere zabezpieczyć hasłem, coby niepowołane osoby z niej nie korzystały?
Arox
Jest tam w opcjach coś o hasłach ale to dotyczy chyba tylko automatycznego wypełniania

Preferencje>Zaawansowane>Zabezpieczenia
iaikO
nic to, a systemowo jakoś nie da rady pliku hasłem zabezpieczyc?
Arox
Może i da - musiałbyś pogrzebać w opcjach administratorskich i zabrać prawa innym userom.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.