Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Windows Movie Maker
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
OsciBosci
Otoz musze zrobi do szkoly film w Windows Movie Maker, lecz patrze a u mnie w programie nie da sie ustawic napisow do obrazkow czy filmikow. Wogole nie da sie tekstu wpisc lub nie moge tej opcji za nic znalezc. Mam win XP prosze o pomoc!!
MaciejPŃ
z tego co wiem to w WMM nieda sie dodawać nic"do filmu"..mozesz gołaczyć podkładać głos, ale o takiej opcji nic niewiem.
OsciBosci
Mozna, gdyz w szkole na nim pracuje, byc moze jest to nowa wersja...
OsciBosci
No dobra to czy zna ktos jakis prosty program do robienia filmow, z mozliwoscia dodawania tekstu, dzwieku itd??
Jędrek
Ja ostatnio robilem film i moglem dodawac napisy etc.
Lepszy program ?
Adobe Premiere Pro.
szeni
Adobe Premiere - tak, ale jest moze troche zbyt skomplikowany, do zlozenia filmu do szkoly wystarczy np ULEAD VIDEO STUDIO (polecam). Ciekawe opcje, mnostwo (choc pewnie w A. Premiere jest wiecej) roznorakich efektow przejscia i filtrow. Z resztą - sprawdz samm na czym Ci bedzie wygodniej.
..::XMANiAK::..
tez mialem takie problem z WMM, ze w szkole sie dalo COS a w domu juz nie
sproboj jakiego innego kumpla z WMM
Jędrek
Odpalam dzis ULEAD VIDEO STUDIO - genialny, prosty na maxa program. Super, aby zrobic cos w 30 min do szkoly etc.
Najazdy napisow, pojawianie sie - extra.
Ale kurcze nie wiem gdzie sie robi poczatkowe i koncowe napisy tak jak w WMM. (czarne tlo i najazdy na poczatku, a na koncu - sami wiecie jak wygladaja koncowe napisy).

szeni - can you help me ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.