Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: FILM 2005
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Mackal21
Niedługo zbliża sie koniec roku.W naszych kinach(i w tv np. serial tv) odbyło się wiele premier,które albo były bardzo udane,albo były klapą.Spróbujmy w tym temacie wyłonić najlepszy film 2005 roku(seriale też będą brane pod uwagę).Każdy z głosujących forumowiczów podaje swoją top 5 najlepszych filmów jakie pojawiły się w tym roku w naszym kraju(w kinie lub tv),czyli mogą pojawić się wyjątki w stylu ..Kontrolerzy''(2003 rok).
Jeśli ktoś ma wątpliwości czy dany film miał u nas premierę w tym roku to niech zajrzy na stronę filmweb-u http://www.filmweb.pl/.
Punktacja jest następująca:

1 miejsce-5pkt
2 miejsce-4pkt
3 miejsce-3pkt
4 miejsce-2pkt
5 miejsce-1 pkt

Dany użytkownik może typować tylko raz.Proszę przy swoich typach podać od razu punktacje,która znacznie ułatwi mi pracę. Zapraszam i życzę miłej zabawy. wink.gif

UWAGA-pod uwagę będą brane tylko te filmy,które JUŻ miały u nas premierę,inne filmy nie będa brane pod uwagę(użytkownik będzie o tym poinformowany przez pw)
tk
Zazwyczaj takie plebiscyty urządza się na nowy rok. Jak by nie było przez 2 miechy jeszcze pare dobrych filmów może wyjść.
lukasz
1.Crash

dalej w tyle tylko Sin City mi przychodzi
Mackal21
Ej,,,człowieki'',nie zaśmiecajcie mi lepiej tematu,dobra mellow.gif
dragu
To poczekaj do końca roku.
lukasz
i wyselekcjonuj z 30 filmów z tego roku wartych uwagi(ale bez jakiś szmir andersona czy bolla) żeby ludzie mieli z czego wybierać.
SIKI
1. Sin City
2. Crash
3. Saw
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.