Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: GameBoyColor- gdzie kupić gry
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo GBx
Q@sor
Temat może wydawać się banalny ponieważ pokemonów i marianów choćby na allegro jest na pęczki niemniej mi chodzi o rzadsze tytuły a mianowicie:

Metal Gear Solid
Alone In The Dark
Warlocked
Dragon`s Lair
Dragon Warrior Monsters
Lufia
Colin McRae Rally

Jeżeli ktoś wie gdzie mogę dostaćte szpile i podzieliłby sięze mną tą cenną informacją byłbym wdzięczny. Z góry BIG thanks. Aha - nie zamierzam kupować programatora i zgrywać romów z neta na carta wink.gif
GRIZZ
allegro , ebay. ostatnio widziałem MGSa za rozsądną cenę (chyba 44 zł). Problem masz spory , bo w Polsce to naprawde białe kruki (taka lufia czy warlocked...)
..::XMANiAK::..
mam CANNON FODDER [sam kart bez pudelka,itp] cena 20+wysylka [wiem nie masz jej w spise ale to zadka gra jesli grales w na amidze czy pc wiesz jaka to gierka smile.gif]
Di_
Mam ten sam problem. Szukam wszędzie Dragon Warrior 3 i nic. Jakieś pomysły?
Niedawno widziałem na Allegro Dragon Warrior Monsters (50zł Kup Teraz, cena minimalna 29,99). Sam tą grę miałem przez dłuższy czas, ale sprzedałem ją na giełdzie u siebie.
hdx
Orientuje się ktoś czy na allegro trafia się czasem Warlocked? Bo chyba dla tej gierki kupię GBC o,O
Di_
Kilka tygodni temu widziałem. Wypatruj, może znowu będzie wystawione smile.gif
Tori
Warlockera spotykam tak co miesiąc na allegro. Najgorzej jest spotkać jak dla mnie Magi Nation i Harvest Moon 2 i 3. Reszta jest jak na dłoni- nawet Robopon mi się przewinął raz na allegro. Trzeba tylko cierpliwości w poszukiwaniach.
Di_
Magi Nation można jeszcze dorwać na giełdzie komputerowej w Warszawie wink.gif
Tori
oryginał? nie sądzę wink.gif
Di_
Ja też nie sądzę wink.gif
Lolek1234
QUOTE(Di_ @ 30 10 2005, 20:36) *

Mam ten sam problem. Szukam wszędzie Dragon Warrior 3 i nic. Jakieś pomysły?
Niedawno widziałem na Allegro Dragon Warrior Monsters (50zł Kup Teraz, cena minimalna 29,99). Sam tą grę miałem przez dłuższy czas, ale sprzedałem ją na giełdzie u siebie.
Dziwne bo ja w takiej cenie sprzedawałem ale wystawiłem jeszcze raz i poszła za 25 zł
Di_
Mówisz o DW Monsters?
DW3 zdobyłem już jakiś czas temu, ale teraz nie mam czasu, żeby grać sad.gif
n-name
alone in the dark często można trafić, wczoraj za 30zł kupiłem, jeszcze mi tylko gbc brakuje:/
Lolek1234
Mówie o DW3 Zaje**sta gierka żałuje że sprzedałem i to tak tanio hyh.gif DW Monsters ostatnią było za 18 zł na alegro ale pirat
Kozera
A ja szukam street fightera alpha i nigdzie znaleść nie mogę... : /
Aem
Na GBC ? O_o
Kozera
QUOTE(Am @ 27 05 2006, 22:17) *

Na GBC ? O_o

Nie, na Neo-geo laugh.gif

look http://user.mtnet.com.pl/jb91/GBcentrum/rec_sfawd.htm
[Tori- ten link pochodzi ze starego serwera GBcentrum-tutaj jest właściwy- http://www.stargard.mm.pl/~xtc/gbcentrum/rec_sfawd.htm]
Di_
QUOTE(Kozera @ 27 05 2006, 22:09) *

A ja szukam street fightera alpha i nigdzie znaleść nie mogę... : /

Kupiłem kiedyś, ale 4 lata temu gra przestała nagle działać, jak pograłem trochę na GBA, żeby sprawdzić, jak wygląda na rozciągniętym ekranie mellow.gif
Cały czas mam carta, ale w sumie nie wiem po co... Gdyby była jakaś możliwość naprawy, mógłbym Ci sprzedać.
Tori
SFA jest trudny do znalezienia na allegro, ostatni raz widziałem bodajże w zimę i na dodatek pirat confused.gif trudne czasy nastały, a gra warta świeczki!
n-name
gdyby ktoś chciał, jest teraz na allegro dragon warrior III, koleś sobie za niego jakieś 25-30 zl życzy, więc nie drogo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.