Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: NFS: Most Wanted 5-1-0
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Colt
Ogólna dyskucja na temat NFSMW na PSP.

Na początek mam pytanie, czym będzie się różnić wersja na PSP od wersji na PS2/PC/X ?
..::XMANiAK::..
chyba niczym ale pewnie beda jakies uproszczenia lub jakis opcji nie bedzie np. multi [X ma a PS2 nie], gierka wyjdzie na wszystkoe konsole i konsolki wiec duzych roznic nie powinno byc procz ograniczeniami sprzetowymi
Colt
Bo wiem że w wersji na PSP będzie tryb w którym będziemy mogli łapać uczestników nielegalnych wyścigów. Ale zastanawia mnie czy bedzie swoboda jazdy tak jak na dużych konsolach.

Czy ktoś wie czy w NFSU Rivals była swoboda jak w U2 ?
NeoSek
Niestety nie...Byly tylko ustawione wyscigi i tylko wkolko pykales okrazenia. Nie przypadlo mi to do gustu za to polecam Burnouta Legends. naprawde gra duzo lepsza od NFS moze dostanie wieliego minusa za tuning ale ok polecam biggrin.gif
lukas368
Nowy filmik z gry: http://files.pspupdates.qj.net/cgi-bin/cfi...0,0,0,0,10,1691 mniam hyh.gif
Budyn
No to mi ślinka pociekła po przeczytaniu recki hiva. Na podłodze pojawiła się kałuża śliny kiedy odkryłem value pack psp wraz z most wanted w jednej z szafek biggrin.gif
Mikes
a w wersji na PSP nie wsytępują takie cięcia jak na PS2?
Van Dall
Też mam pytanie:

Czy w Most Wanted 5-1-0 jest swoboda jak na dużej konsoli czy iak w U-Rivals pykamy tylko w ustawionych wyścigach?
quattro
QUOTE(Van Dall @ 24 12 2005, 11:51) *

Też mam pytanie:

Czy w Most Wanted 5-1-0 jest swoboda jak na dużej konsoli czy iak w U-Rivals pykamy tylko w ustawionych wyścigach?

nie
yatza
fu@@#$!k to jest całkiem inna gra niż na "duże" konsole
ale czy gorsza ??
napewno nie ma free ride i takiej ilości samochodów
ale reszta ??
Beck
OK. Ja bylem zalamany po zakupie NFS:MW na PSP. Mam wersje na X-a i plakalem jak dziecko po odpaleniu wersji z PSP. Ale po kilku godzinach gry (musialem sie zmuszac) musze przyznac ze gra nabiera kolorków. jestem 9 na black list i gra podoba mi sie coraz bardziej. Polecam wszystkim fanatykom NFS.
P.S. Nie zalamujcie rak na poczatku.
Quby
A ja napisze tyle, kupcie Burnouta albo Ridge'a icon_twisted.gif
Beck
Ok ale burnout i RR to kompletnie inne historie. Osobiscie bardziej podoba mi sie RR niz Burnout. Lecz tak jak powiedzialem NFS jest bardzo dobra gra tylko zaczyna sie to doceniac dopiero po czasie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.