Ja tak niecodziennie skomentuje najnowszy wrestling - recenzja w PE#101, tutaj wklejam opinie przeslana po znajomych na GG i kawalek rozmowy ze Sciera. Mysle, ze to wystarczy

===
o ja pie.rdole:). Wlasnie stoczylem swoj najbardziej ekscytujacy mecz w WWE SMACKDOWN VS RAW 2006. Final kariery dla RAW na hard (kariera lepsza IMO od kariery SmackDown; nota bene ukonczylem juz obie kariery w tym NON STOP meczonym przez 3 dni tym wrestlingu). Gralem jako Thriple H, walka o HeavyWeight Championship w wybranym przeze mnie trybie Last Man Standing (czyli do calkowitego ZAJE.BANIA przeciwnika, co by nie mogl sie podniesc na nogi w przeciagu 10 sekund). Thriple H vs Batista, dwoch poteznych s(pipi)y.synow, wygrana, po niesamowicie zazartej i widowiskowej wojnie, z udzialem kilku krzesel i ok. 8 finisherow wlacznie, zajela mi .... 33 minuty! Trzydziesci trzy minuty emocji na nadzwyczajnym poziomie

. Goraco polecam ten najnowszy wrestling, jest po prostu niesamowity (koniecznie na hard! Na Normal jest zbyt latwo, a na "legend" jest przesadzone w druga strone, bo komputer konruje niemalze non-stop wszystko). NMKP*
--
* - Nie Mam Kur,wa Pytan:)
=================================
Rozmowa ze Sciera na GG:
Kali 2:51:43
jak szosta czesc smackdown zje.balem, tak ta po prostu jest totalnie wyje.bana w kosmos:)
Kali 2:51:53
sprobuj kiedys
Sciera dom 2:52:37
akurat nie lubie wrestlingow
Sciera dom 2:52:45
ale po tym co przeczytaem byl chociaz zobaczyl
Kali 2:53:02
no chociaz zobacz
Kali 2:53:18
wez sobie Ray Mysterio
Kali 2:53:56
i jakiegos nie za duzego przeciwnika, bo Rey Mysterio to waga cruiseweight, czyli najnizsza
Kali 2:54:29
ale co ten gosciu wyczynia - szczegolnie przy tym finisherze przy linach, to po prostu poezja
Sciera dom 2:54:56
moze to cos ala stara wrestlemania
Sciera dom 2:54:58
to bylo cool
Sciera dom 2:55:10
na psxa w 95 roku
Sciera dom 2:55:22
yokozuna
Sciera dom 2:55:32
50 hit combo itd
Kali 2:56:10
pamietam:D
Kali 2:56:16
2D digitalizowane:)
Kali 2:56:34
dzieki tej grze Undertaker stal sie jednym z moich ulubionych wrestlerow:D
Kali 2:57:38
oczwiscie Undertaker jest i tu, a wsrod legend w WWE SvsR 2006 jest m.in. Bret Hart, czy Shawn Michaels

Kali 2:59:06
a juz dorwalem zaje.biste CAWy (Create A Warrior - niezwykle rozbudowany tryb tworzenia wlasnej postaci) - Goldberga oraz Scotta Stainera... I nic wiecej mi tu nie potrzeba, sklad mnie zadowala. Goraco polecam