Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WWE Smackdown vs Raw 2006
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2
mikam69
Za 2 tygodnie premiera. Pamietam jak grałem we wrestling na psx-ie. Te gry urywaly mi wiele godzin z życia. Teraz wrócilem do zainteresowania wrestlingiem i czekam z utęsknieniem na premiere smackdown vs raw 2006. Oby głowny tryb byl tak wspanialy jak w wwf smacdown na psx. cool.gif
MaYor_86
Napewno nie będzie tak wspaniały, bo wszystkie wrestlingi to gó'wna są nie samowite. Nie ma i nie było gry o tej tematyce która zaciekawiłaby normalnego gracza i dała doznania chociażby w 10% podobne do grania w SC czy T. Wrestling fajny jest, ale na Eurosporcie i to nie ten amerykański tylko PRO Bushido. Tyle w tym temacie. Do kącika bijatyk z tym sh'item.
LegionPolski
Mayor - lol, ze nie lubisz tego 'sportu' [nie sciemniaj ze Cie PB interesuje ;/] to nie musisz gadac ze WWE sucks. Chlopie, w Extrimie zawsze dostaje 8/9, na Gamespocie też ładnie, więc doprawdy nie mam pojęcia o czym gadasz? O_o
Jak Ty porównujesz Tekkena czy też Soula do wrestlungów (lol) nie dziwie że Ci nie podchodzi Smackdown - bo jest masa ludzi, którzy nie lubiąc wrestlingu lubią te serie gier.
mikam69
Gra juz sie pojawila. Moze by ktos napisal jakie wrazenia bo ja zamierzam ja kupic po polskiej premierze.
Jericho_Fan
Ja ta gre musze miec.W zadne inne gry nie grywam:)
jimmybons
szkoda ze giera ma nieaktualny roster wiekszosc wrestlerow zostala zwolniona jakies pol roku temu. no i najgorsza wiadomosc to niespodziewana smierc eddiego guerrero (13.11.2005) sad.gif
Viruss
Roster pewnei bedzie aktualny najbardziej jak sie da (pewnie koniec wrzesnia badz pocztaek pazdziernika - bo wtedy jakos zostala oddana do tloczenia or sth;) ) - napewno nie dalo sie przewidziec smierci Eddiego , odejscia Christiana do TNA nie wiem jak jest z The Dudleys Boys (tez TNA), Rhino itp ale sadze ze bedzie dobrze:D
mikam69
eej chlopaki co sie stalo z eddim. Kurcze lubialem go... I jak mozna ogladac wrestling w tv? Mi zostaje ogladanie walk sciaganych z neta a sa slabej jakosci. Pomozcie
Mistrzu69
Czy nie ma graczy ciorajacych w najnowszy WWE. Prosze o jakies opinie i komentarze...
LegionPolski
Mikam - jak to co się stało z Eddim - nie żyje. Znaleźli go w jego hotelowym pokoju czy tam gdzieś, nie pamiętam co było dokłanie przyczyną.

Mistrzu - A jest już w Polsce? wink.gif Bo ja zamówiłem z ekskluzywnego sklepu internetowego, przed premierą - dasz wiarę? XD
Gawlick
Ja czytałem że Eddie zmarł na serce...Kurcze szkoda.Bardzo go lubiłem.. sad.gif
alienator
Whoa, wczoraj zagrałem wreszcie biggrin.gif
poczułem się jak za czasów smackdowna2 z poczciwego psx'a biggrin.gif
extra gierka, nie sprawdziłem jeszcze tylko edytora wink.gif

szkoda, że The Rock'a trzeba odblokowywać sad.gif wink.gif
chudy1986
Tam 1/3 postaci trzeba odblokować co dla mnie jest trochę niezrozumiałe!Nie mogłem sobie zagrać moim Stevem Austinem aka Stone Cold sad.gif Chociaż gierka jest dość fajna smile.gif A co do Eddiego i Christiana to są zaś The Dudleys Boys nie zauważyłem. ninja.gif
mikam69
Wiem ze oficjalnej premiery nie bylo. Ale wiele graczy moze gre miec w inny sposob. I wielu juz gralo dlatego pytam o wrazenia gdyz sam chce kupic orginalna wersje i pytam czy warto
alienator
Jak podobał Ci sie smackdown2 z pierwszej plejstacji, to łykaj od razu biggrin.gif

zawsze możesz też oblookać trailery z ign czy coś ;]
LegionPolski
Alienator - WHOOOOOOOOAAAA!!!! To system walki jest coś w stylu Smackdown 2 na PSX? O JA (pipi)IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Sorry, ale nie mogę się doczekać biggrin.gif Po prostu pokochałem 2 czesc i zadna nastepna nie dorastala jej do piet. A dużo jest broni i lokacji dodatkowych? (backyardy tongue.gif)

Chudy 1986 - a Ty grasz oryginalnymi zawodnikami? Heh, ja ich zawsze tylko biłem - tym gościem co stworzyłem tongue.gif
chudy1986
A ja zawsze biłem wszystkich właśnie Stevem Austinem biggrin.gif Jeden Stone Cold Stunner siadał i ziomki mieli przesrane ohmy.gif Mnie się zawsze podobał Stone Cold a zwłaszcza jego Stone Cold Stunner!!!!!!!!POWER na maxa laugh.gif BTW mnie też najbardziej podobał się SD2 z poczciwego psx i nie wiem po co zmieniali system walki?!?Bo ten z nowego smack downa trochę odbiega od tego z dwójki. laugh.gif laugh.gif laugh.gif No i największy mankament gry to brak filmiku zawodnika przed walką(chodzi mi o FMV) - zwłaszcza panienek laugh.gif laugh.gif laugh.gif
alienator
nie no z tym systeme walki to nie jest aż tak strasznie zmieniony. Po prostu reversal na zwykly cios jest pod l2 a na rzut pod r2 a nie tak jak w sd2 kwadratem wink.gif z backstage'ów to tłukłem się na razie na parkingu i w barze wink.gif

Hell in a cell rządzi biggrin.gif
Kali
Ja tak niecodziennie skomentuje najnowszy wrestling - recenzja w PE#101, tutaj wklejam opinie przeslana po znajomych na GG i kawalek rozmowy ze Sciera. Mysle, ze to wystarczy biggrin.gif

===

o ja pie.rdole:). Wlasnie stoczylem swoj najbardziej ekscytujacy mecz w WWE SMACKDOWN VS RAW 2006. Final kariery dla RAW na hard (kariera lepsza IMO od kariery SmackDown; nota bene ukonczylem juz obie kariery w tym NON STOP meczonym przez 3 dni tym wrestlingu). Gralem jako Thriple H, walka o HeavyWeight Championship w wybranym przeze mnie trybie Last Man Standing (czyli do calkowitego ZAJE.BANIA przeciwnika, co by nie mogl sie podniesc na nogi w przeciagu 10 sekund). Thriple H vs Batista, dwoch poteznych s(pipi)y.synow, wygrana, po niesamowicie zazartej i widowiskowej wojnie, z udzialem kilku krzesel i ok. 8 finisherow wlacznie, zajela mi .... 33 minuty! Trzydziesci trzy minuty emocji na nadzwyczajnym poziomie biggrin.gif. Goraco polecam ten najnowszy wrestling, jest po prostu niesamowity (koniecznie na hard! Na Normal jest zbyt latwo, a na "legend" jest przesadzone w druga strone, bo komputer konruje niemalze non-stop wszystko). NMKP* biggrin.gif

--

* - Nie Mam Kur,wa Pytan:)

=================================

Rozmowa ze Sciera na GG:

Kali 2:51:43
jak szosta czesc smackdown zje.balem, tak ta po prostu jest totalnie wyje.bana w kosmos:)

Kali 2:51:53
sprobuj kiedys

Sciera dom 2:52:37
akurat nie lubie wrestlingow

Sciera dom 2:52:45
ale po tym co przeczytaem byl chociaz zobaczyl

Kali 2:53:02
no chociaz zobacz

Kali 2:53:18
wez sobie Ray Mysterio

Kali 2:53:56
i jakiegos nie za duzego przeciwnika, bo Rey Mysterio to waga cruiseweight, czyli najnizsza

Kali 2:54:29
ale co ten gosciu wyczynia - szczegolnie przy tym finisherze przy linach, to po prostu poezja

Sciera dom 2:54:56
moze to cos ala stara wrestlemania

Sciera dom 2:54:58
to bylo cool

Sciera dom 2:55:10
na psxa w 95 roku

Sciera dom 2:55:22
yokozuna

Sciera dom 2:55:32
50 hit combo itd

Kali 2:56:10
pamietam:D

Kali 2:56:16
2D digitalizowane:)

Kali 2:56:34
dzieki tej grze Undertaker stal sie jednym z moich ulubionych wrestlerow:D

Kali 2:57:38
oczwiscie Undertaker jest i tu, a wsrod legend w WWE SvsR 2006 jest m.in. Bret Hart, czy Shawn Michaels smile.gif

Kali 2:59:06
a juz dorwalem zaje.biste CAWy (Create A Warrior - niezwykle rozbudowany tryb tworzenia wlasnej postaci) - Goldberga oraz Scotta Stainera... I nic wiecej mi tu nie potrzeba, sklad mnie zadowala. Goraco polecam
alienator
no to czekam na PE #101 :>
Jak odblokować The Rock'a? sad.gif bo w sklepie go nie zauważyłem :f
Kali
Rocka dostalem za ukonczenie sezonu SmackDown. Za RAW otrzymujesz Steve Austina.
biechu
Ku*** trzeba bylo se kupic PS2 a nie X-a :[. Nawet dla tej jednej gry i dla pesa. Pamietam podlaczony multitap i we 4 royal rumble.
BTW A czy znacie jakies FAJNE wrestlingi na X-a??
Kali
Rade calkiem dawalo nieco juz leciwe WWF RAW - tez z THQ, tylko developer inny (Anchor, nie Yukes). Naprawde niezly, ale... wszystko blednie przy tym najnowszym WWE SvsR 2006 smile.gif

PS Tak z innej beczki: znaczy sie opanowales umiejetnosc grania w PESa na padzie z XB?biggrin.gif
Bret Hart
Swietnie ,że pojawił sie British Bulldog, Hogan 80's i Bret Hart;) To w jaki sposob mozna odkryc Jake The Snake Roberts to jakas pomylka. Rozumie ze musz sobie kupic psp i ten sam wrestling by odkryc Robertsa - paranoja!!!!!!!

W ogole szkoda ze zabieraja legendy i pojawiaja sie nowe zamiast do tamtych po prostu je dodać (gdzie Undertaker 90's i Jimi Snuka and many many more)

Walka w barze jest (pipi)ista !!!!!!
Kali
QUOTE(Bret Hart @ 11 12 2005, 18:08) *

Swietnie ,że pojawił sie British Bulldog, Hogan 80's i Bret Hart;) To w jaki sposob mozna odkryc Jake The Snake Roberts to jakas pomylka. Rozumie ze musz sobie kupic psp i ten sam wrestling by odkryc Robertsa - paranoja!!!!!!!

Dlaczego? Wlasnie fajny patent - tyle tylko, ze jak nie masz PSP, to raczej nie bedziesz sie z tego radowal. Pomysl przypomina nieco to, co jest w przypadku niektorych powiazanych ze soba gier - ze jak masz save z jednej, to w drugiej dostajesz za to bonus.
Bret Hart
ja nie chce kupowac psp a chce odkryc Robertsa ... how about that?

W ogole marzy mi sie Legends Of Wrestling : Showdown w wydaniu Yukies (czy jak ich tam zwał). To było by na prawde mocne uderzenie. Brakuje mi paru ciosow i tak Bret Hart nie robi Hart Attack ( tylko w Warzonie Acclaimu to zrobili) Bulldog nie podrzuca 5-6 razy przeciwnikiem przy gorilla press slam - o ile w ogole to moze zrobić) Garnitur ciosow jest mocno ograniczony i raczej nie przylozyli sie do legend...

To tyle na razie
Kali

ja nie chce kupowac psp a chce odkryc Robertsa ... how about that?

Znajdz kogos, kto ma PSP i Smackdowna i zapros do domu, tudziez pozycz.
Viruss
Kali jesli uwazasz Rey'a za swietnego wrestlera to koniecznie sciagnij sobie jakas gale TNA (Impact albo najlepiej jakies PPV) bo tam to jest WRESTLING a nie Entertaiment jak WWE smile.gif

PS juz sie nie umie doczekac jaka bedzie gra od Midway o TNA biggrin.gif
mikam69
Co nalezy zrobic zeby odblokowac wszystkie ciosy TJ Movelists. Bo np nie ma na poczatku Dominatora dla Lashleya. Gdzies czytalem ze wlasnie wszystkich wrestlerow trezeba odkryc. Czyli be\z PSP nie da rady?
Vincent
własnie mam pytanko. czy trzeba znowu miec czarnego oryginalnego duala do ps2 zeby pograć w dwóch lub czterech czy pady z PSX chodza?? bo w here comes the pain pamiętam ze chyba nietrza było a w poprzednim już tak co dla mnie było nieporozumieniem bo niemam 4 czarnych padów a kumple niemają PS2 tylko psx
chudy1986
Same pytania... dry.gif
No to ja mam kolejne...
Po co jest ten experience (punkty doświadczenia) który dostaje się po walce w season???
Vincent
hm same pytania i szkoda ze zero odpowiedzi, więc jeszcze raz poprosze. Czy mógłby ktoś napisac czy w nowym smackdownie działają tylko dualshogi(jakoś tak to sie pisze) z PS2 czy także z PSX??
Mikes
na pewno pady z PSX'a nie działają..
btw. tryb jakwlaczymy babkami i zdzieramy ciuszki rulez!! biggrin.gif
mam pytanko, jak daleko możemy w tym trybie "zajśc" ze zdzieraniem? wink.gif
Gawlick
NIe wiem czy tak samo jest w 2006, ale w poprzednich częściach do bielizny smile.gif
A tak w ogóle wie ktoś gdzie mozna kupić 2006? Wszędzie juz patrzyłem i nigdzie niema confused.gif
ShtaS
QUOTE(Mikes @ 21 12 2005, 12:14) *

btw. tryb jakwlaczymy babkami i zdzieramy ciuszki rulez!! biggrin.gif
mam pytanko, jak daleko możemy w tym trybie "zajśc" ze zdzieraniem? wink.gif

niewystarczajacy do tego zebys mogl sobie na recznym zjechac ; ) kazdej babce mozemy sciagnac dwie rzeczy (koszulke i spodniczke) potem tylko dwa trzy machy poduszka i wskazni kfantasy osiagniety. ryb jest jedynie ciekawostka : P
Vincent
Dziękuje mikes za odpowiedz co do padów.
KILL
wie kto czy jest juzdobry relase ?? bo ten ostatni jest zepsuty sad.gif
alienator
Na pewno jakiś jest dobry ^^

Btw jak się zdziera te ubranka? biggrin.gif Bo napieram ją ta poduchą, a nawet nie wiem jak się pozbyć nadmiaru ubrania xDDD

Wczoraj do 1a.m męczyłem Burried Alive z Undertaker'em x] Pół godziny walki, około 15finisher'ów, jakieś 7x wsadziłem go do trumny, ale zawsze (pipi) się uwalniał w ostatnim momencie. Ta gra jest wieeeeelka ^^"
chudy1986
Ciuszki zrywasz poprzez dół+kółko jak leży lub ją trzymasz, można jeszcze wypłacać klapsy w pupę laugh.gif musisz popchnąć pannę na łóżko i złapać kółkiem a później prawym analogiem w górę i jak znajdzie się w zaznaczonym polu walisz gałką w dół - w ten sposób możesz wypłacić pannie trzy klapsy z rzędu smile.gif
A co do walki z Undertakerem w Burried Alive to jest ostro ja też miałem ponad pół godzinki kiedy pogrzebałem skubańca żywcem...twardy kolo jest i do tego fajnie z gleby wstaje ninja.gif
alienator
Wczoraj rozkminiłem już, dzięki wink.gif Niezły patent.

A Undertaker wstaje jak robot laugh.gif fajniutko cool.gif
(BaT)
z waszych komentarzy i recki w PE już zacieram łapki na tą gierę icon_twisted.gif
Vincent
no coś musi być na rzeczy skoro wszyscy tak chwalą tą częśc smackdowna
alienator
Nie ma co żałować - to najlepszy wrestling w jaki grałem od czasu Smackdown 2 na pierwszą konsolę $ony biggrin.gif
YETI
A ja prezentuje sie sezon ?
Bardziej rozbudowany niz w poprzednich czesciach ?
alienator
Nawet nieźle wink.gif
Są szczątki fabuły nawet biggrin.gif
Czasem trzeba dokonać jakiegoś wyboru, co przekłada się chyba tylko na to z kim będziemy się tłuc.

w pewnym momencie, w sezonie smackdown (tak, można grać w raw i w smackdown, co nieco sie różni wink.gif ) jest opcja dołączenia do 'rzekomo' zreaktywowanego ECW biggrin.gif
Vincent
no no ECW ciekawie sie zapowiada
juggler
a patrzył ktoś z was online? jakiś tagteam online to byłoby coś!
jimmybons
To by byla najlepsza czesc serii gdyby nie (pipi)aty "seling"(czyt. sprzedawanie ciosow) np. wrestlerami ktorzy maja finishera ze slupka nie ma co grac bo przeciwnik "ozywa" zaraz potym jak sie wdrapiesz na top rope tongue.gif
alienator
aj tam biadolisz tongue.gif wystarczy odopwiednio delikwenta zmęczyć żeby przez około5-7 sekund nie wstał biggrin.gif
chudy1986
QUOTE(Vincent @ 18 12 2005, 16:22) *

własnie mam pytanko. czy trzeba znowu miec czarnego oryginalnego duala do ps2 zeby pograć w dwóch lub czterech czy pady z PSX chodza??

To muszę cię uszczęśliwić bo grałem jakiś czas temu z kumplem i chodził pad od PSOne.Jakoś tak zapomniałem o tym napisać no ale co się odwlekło to nie uciekło biggrin.gif

QUOTE(Mikes @ 21 12 2005, 14:14) *

Nie wiem skąd wziąłeś taką informację???No bo chyba nie sprawdzałeś w grze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.