;]
Manson to lump ;p
btw co on ma wspólnego z NIN ?
Manson to dobry ziomek Trenta, a może były ziomek. Cokolwiek, w każdym bądź razie to Trent wylansował i 'stworzyl' MM. Tyle.
Stare teledyski to ostra siara, ale ja i tak ich nie ogladam. Wazne, ze utwory DAJA RADE;]
Primo: Genialne Right where it belongs,kur.wać,no miażdży mnie ten utwór choć jest spokojny i taki nie trentowy,że się tak wyrażę(szczególnie na podkręconym na max głosności gdy po trzech minutach jest dodatkowy volume up i dźwięki z koncertu)
kutwa, widze, ze nie tylko ja mam podnietke z tego utworu;] A te przejscie w "koncert" po tym jak spiewa "What if everything around you isn't quite as it seems?". Lobosz...
Pozatym tak jak mówiłem - warto się wsłuchać w piosenki na WT bo paradoksalnie mają chyba one największa ilość muzycznych poziomów po których można swobodnie lawirować. Ot dopiero niedawno odkryłem pianino w "Only". Może to ja jestem upośledzony, a może jednak warto się troche wysilić przy tym?;]
Z WT jest jeszcze przeciez taka sprawa, ze to pierwszy longplay NIN po tym jak Trent odstawil prochy, wiec wiadomo.
Tak jak powiedział Totencham, wszystko powinno być jasne przy następnej płycie, czyli gdzieś na wiosne [kalendarzową].
pozdrawiam, fanboj NIN udający trzeźwo myślącego
eee może by przydalo się te posty wydzielić do "Industrialu"? Pasuje jak pięśc do oka, ale lepiej tam niż tu;p