Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
Lukxxx
Musze sie pochwalic! Dokonalem niemozliwego smile.gif
Guitar Hero na ekspercie wlasnie padl! NA PADZIE!!!!
Konkretniej bark at the moon gdzie od jakies 2 miesiecy nie dalo rade wyjsc poza 95% piosenki smile.gif

Oto statystyki z BATM:
Score : 89609
70 Note Streak!
68% Notes Hit laugh.gif

WHOHOO!

Chyba tego wiecej nie powtorze tylko kupie gitare i odkryje ta gre na nowo smile.gif
Er_WolvEr
To żeś Ameryke odkrył, przeszedłem GH na wszytkich poziomach na 2ch postaciach, cały normal i easy na 5 gwiazdek, hard na z 80% a expert conajmniej 40%... Też na padzie.

A teraz jak rozmyślam nad działaniem gry grajac na padzie i na gitarze to sie upewniam - 2 żeczywistości. 2 gry mozńą by nazwać !! po2dwujna zabawa dla zapaleńców.

że to nie offtop czy tam szczeniackie chwalenie sie dodam, iż filmiki z GameTrailers wymiatają - ta widownia, ten bas, te możliwości...
Hela
A teraz jak rozmyślam nad działaniem gry grajac na padzie i na gitarze to sie upewniam - 2 żeczywistości. 2 gry mozńą by nazwać !!
lol... Granie na padzie w GH mija sie z celem, w ogole nie mozna sie wczuc, po to stworzona jest swietna replika Gibsona, zeby nie robic z tego amplitude z jednym instrumentem...
Er_WolvEr
QUOTE(Hela @ 17 06 2006, 01:40) *

lol... Granie na padzie w GH mija sie z celem, w ogole nie mozna sie wczuc, po to stworzona jest swietna replika Gibsona, zeby nie robic z tego amplitude z jednym instrumentem...

Powiedz to ludziom lubiącym multi, którzy nie mają kasy na 2gą gitarę.

Mijać sie może nie mija, bo aż tak źle nie jest - ale racje masz, to nie to samo.
Er_WolvEr
Udało się komuś z Was znaleść jakąś firme czy sklep w którym możłiwy by był zakup samej gitary po przystepnej cenie ?? Z tego co widziałem ceny podawane na stronie Guitar Hero cena za kontroler z grą wynosi 79.99 euro czyli około 324.68 zł. Czyli właściwie pokrywa sie z ceną podawaną np w ultimie. Za to sam kontroler to cena 44.99 euro czyli 182.61. No jeżlei jest możliwość kupienia samego kontrolera za niecało 2 stówy no to jestem chentny. Musiałbym znaleść tylko jakieś europejckie ( no wiadomo najlepiej Polskie) źródło zakupu. Nadchodzą wakacje wiec i kasa jakaś, a przezycia z tym kontrolerem nie są krótkotrwałe.

No chyba że ktos w dostepnej cenie sprzedaje kontroler / gre z kontrolerem smile.gif.
jaszczoor
Słyszałem ze na lik-sangu mają być nieorginalne gitarki . Może juz są, nie wiem ale i tak słysząłem ze lik-sang nie oznacza paczki jako gift i mogą być problemy na cle z podatkiem. Nie znam się, wiec najlepiej by było jak by ktos kto sie zna sie zorientował co i jak. No i jeżeli nie jest to oryginalny produkt to niewiadomo jak będzie z jego wykonaniem.
-gmeru-
No ja dzisiaj nabyłem z Ultimy zestawik i powiem szczerze, że jestem zaskoczony jak (pipi) sie w to gra i jak rewelacyjnie obcuje się z tym kontrolerem. Toż to wkoncu prawdziwy kontroler gitary bo od Konami troszkę był za mały chociaż i tak grało się super. Ale to to jednak TO! Narazie parę numerków ale trochę trudnawe to jest na początku tongue.gif Idę się uczyć grać ; )
Er_WolvEr
Ehhhhhhhhhh nie ma pewnie nikogo kto by sprzedawał taką gitarke ?? Moze ktoś zakupił ,,2upaka" a potem uznał, iż jednak 1 wystraczy smile.gif ? Czy cuś?
myrdolf
kupiłem przedwczoraj w MadGames (polecam). gra zayebista,kontroler wymiata, motyw z podnoszeniem wiosla do pionu to czysty POWER !! ide grać .pozdro PS:jestem fanem hiphopu ale to nie przeszkadza w swietnej zabawie,polecam wszystkim
Er_WolvEr
Z tego co sprawdziałem w www.madgames.pl/ nie ma tam żadnego Guitar Hero. Skończył sie na składzie, czy źle szukam ?? Może chodzi o MAd Cats czy cośsmile.gif ?
Olafelum delfin Um
Ciekawe jaka inteligencja obdarza autorzy glownego bohatera.Czy zaimpletuja np.motyw ciagniecia kolezanki za wlosy laugh.gif
Mikes
Ciekawe jaka inteligencja obdarza autorzy glownego bohatera.Czy zaimpletuja np.motyw ciagniecia kolezanki za wlosy laugh.gif

WTF? huh.gif Czy ja o czymś nie wiem?
Lukxxx
Zamowilem w Ultimie przesylka kurierska, powinno byc jutro
Hela
QUOTE(Olafelum delfin Um @ 3 07 2006, 14:58) *

Chyba tematy Ci sie pomylily...
Lukxxx
pierwsze wrazenie w obcowaniuz gitara...

easy jest ok, po 95-99%
medium jest ciezki!! (po 70-95%)
myrdolf
Er_WolvEr: chodzi o MadGames za WaWy,tylko,ze kupilem jedyna i ostatnia sztuke
Er_WolvEr
myrdolf dużo zapłaciłeś jeżłei moge sie spytać ?? Humh a do tego pytanie - jeżłei kupiwałeśto mozęprzeszukiwałeś netowe sklepy - mógłbyśjak by co jakiś(oprucz ultimy) polecić jeżeli chodzi o kontroler ew. kontroler z grą ?
Sialala
Wczoraj sobie fundnalem Guitar Hero. Mialem kupic REZa albo Amplitude, ale w koncu cos mnie podkusilo i zainwestowalem w Guitar Hero.

Gitarka: Dosc ciezka, myslalem, ze to bedzie plastikowa tandeta wazaca tyle co sam plastik, a tu mile zaskoczenie - czuc jakis ciezar. Wagowo w sam raz. Choc plastik obudowy tandetny jak cholera wink.gif Naklejek nie naklejalem jeszcze - gitarke pomaluje sprayem i zrobie wlasne wrzuty z szablonow. Bedzie ostro hyh.gif

Gra: na padzie nie byloby problemow z rozpykaniem medium. 4 przyciski to tylko jeden wiecej niz we Frequency. Problem w tym, ze mam gitare. A nigdy w zyciu nie potrafilem nauczyc sie grac na gitarze. Zaczalem wiec od tutoriala. Pierwsza lekcja i WOOOOOW! TO DZIALA! Nacisniecie na "strune" i uslyszenie dzwieku gitary daje wrazenie... grania na gitarze! Powalajacy efekt. Kolejny tutorial i nie wierze w to, co slysze: przekrec gitare do pionu. Ze niby co? A co to ma... O W MORDE... Dzis przeczytalem ten temat i ciesze sie, ze nie zrobilem tego wczesniej, bo zapewne bym sie tak nie zdziwil. Lecimy dalej. Trzeci tutorial i... lekkie schody dla mnie, jako kompletnego antytalentu gitarowego. OK. Tutoriale zaliczone, bierzemy sie do gry. Pamietajac trzeci tutorial - zaczynam od poziomu Easy. Na poczatek klasyk: Smoke on the Water - as made famous by Deep Purple. Jej. Prosta ta gra. 98%, rating 4*, eeee... nie ma sie czego bac, nie ma co sie przejmowac - lecimy na medium. I zonk. Jakby mi ktos przywalil lopata prosto w twarz. Kantem lopaty. Druga minuta i koniec piesni. Zostalem wygwizdany, wysmiany, 36% zaliczone i panu dziekujemy. Cztery przyciski i juz sie gubie. Harda nie probowalem mowie z gory wink.gif Wracam zatem do poziomu Easy - przeszedlem przez wszystkie kawalki jak burza. I od razu uprzedzam: nie jestem fanem muzyki rockowej (z Singstarow najbardziej mi przypadl do gustu Singstar 80's i Party, w Rocks! podeszly mi moze ze 3-4 kawalki), ale jak zobaczylem Symphony for Destruction - kultowy kawalek mej mlodosci, ktory do tej pory doskonale pamietam i znam slowa na pamiec (a sluchalem tego bedac w 8 klasie podstawowki), do tego Spanish... Hendrixa - z czasow mej fascynacji dziecmi kwiatami po obejrzeniu The Doors Stone'a w pierwszej klasie liecum, do tego Red Hot Chilli Peppersow, o Davidzie Bowie'm nie zapominajac - gra przemowila do mnie i trafile w me serce idealnie. Nadal chcialbym troche reggae i spokojniejszych rytmow niz ostry rock, nadal marzy mi sie cos Black Uhuru, ewentualnie granie na basie - ale pierwszy Guitar Hero ma naprawde doskonala selekcje piosenek dla osoby nie przepadajacej za ostra muza. Z pierwszych 25 (jakos tak?) kawalkow nie podobal mi sie moze jeden. Choc "nie podobal" to nieadekwatne okreslenie - nie moglem sie wczuc po prostu. Pierwszy raz slyszalem go na uszy i mialem zagrac cos, czego rytmu nie moglem uchwycic. Zagralem wszystkie piosenki udostepnione dla trybu Easy, nadszedl czas na oswojenie zony z gitara, zeby mi nie marudzila gdy gram. Najpierw tutorial - podchodzila jak pies do jeza, ale spodobalo sie. Wiec piosenka w trybie easy. Poszlo gladko. No to moze tryb dla dwoch graczy? Ale jak, skoro nie ma drugiej gitary - spokojnie kochanie, ja moge grac na padzie. I tak zrobilem. I moje spostrzezenie: gra na padzie to pomylka. Gra staje sie nie tyle prostsza, co prostacka. Plus frajda z "grania" jakies 10 razy mniejsza. Jesli ktos nie gral na gitarce - moze mu sie spodobac. Jednak po chwyceniu gryfa i poczuciu dzwiekow wydobywajacych sie "z niej" - gra na padzie staje sie... czyms banalnym. Dla proby wlaczylem tryb medium i przeszedlem cala piosenke bez problemow. Na padzie. Na gitarze mi sie do wczoraj nie udalo.

Dzis rano przeczytalem w ostatnim OPS2M UK artykul-zapowiedz Guitar Hero II. Bo jakos wczesniej nie przywiazywalem wagi do tego tytulu. Mea culpa wink.gif Otoz druga czesc ma przyniesc zmiany w trybie dla dwoch graczy - bedzie BAS!!! i gitara rytmiczna - jeden gracz jedzie z basem, drugi z lead guitar, dodatkowo tryb practice z mozliwoscia szlifowania fragmentow piosenek, kolejne klasyki i tyle samo utworow + kompatybilnosc z czescia pierwsza na podobnej zasadzie na jakiej ma to miejsce w SingStarach - i podobnie jak w Singstarach nastepujacych po pierwszej czesci - bardziej rozbudowany tryb gry wieloosobowej. Ja po pracy wracam cwiczyc gre na gitarze na medium - i zobaczycie: BEDE GUITAR HERO na poziomie extreme. Someday...

edit: gra z gitara kosztowala mnie GBP46.99

QUOTE(brashh @ 15 06 2006, 10:14) *

Mam takie pytanko do graczy, macie taki motyw ze po graniu przez np. godzinkę w GH spojrzycie poza ekran to to na co patrzycie nieco się zmienia, nie wiem jak to nazwać, ale np jak patrze na ścianie to zaczyna minimalnie iść do góry i minimalnie przekręca się.

Hehe - ja bylem dosc mocno "spalony" jak wczoraj gralem i myslalem, ze to efekt palenia, ale skoro i inni tak maja... biggrin.gif
Podobny efekt jak po patrzeniu w te spiralki ktore kiedys byly modne jako "eye candy" na hyperreal.info - takie rozplywanie sie obrazu, szczegolnie wzorkow na dywanie.
Er_WolvEr
Sialala z przeliczenia wychodzi że zapłaciłeś
46.99 GBP = 273.112 PLN

To z przesyłką czy bez ? Znacyz kupiłeśprzez neta czy na miejscu ? JEżeli przez neta to mógłbyś podać strone. Będe wdzięczny. Pozdrawiam ehhhhhhhhhhh. A ja wciążchętnego na sprzedaż używanej gry / nowego albo używanego kontrolera nie moge znaleść...
Hela
Kontroler-podroba - http://cgi.ebay.com/SHREDDER-GUITAR-HERO-C...1QQcmdZViewItem
Sialala
QUOTE(Er_WolvEr @ 7 07 2006, 16:00) *

To z przesyłką czy bez ? Znacyz kupiłeśprzez neta czy na miejscu ? JEżeli przez neta to mógłbyś podać strone. Będe wdzięczny. Pozdrawiam ehhhhhhhhhhh. A ja wciążchętnego na sprzedaż używanej gry / nowego albo używanego kontrolera nie moge znaleść...

Kupowalem na miejscu. W sobote bylem z gitara u znajomych - wczoraj tez kupili wink.gif Za tydzien proba gry na dwie gitary biggrin.gif
Er_WolvEr
QUOTE(Sialala @ 10 07 2006, 09:32) *

QUOTE(Er_WolvEr @ 7 07 2006, 16:00) *

Kupowalem na miejscu. W sobote bylem z gitara u znajomych - wczoraj tez kupili wink.gif Za tydzien proba gry na dwie gitary biggrin.gif

Czyli kupiłeś tam, ale teraz grasz w Polsce ? Hmmmm pewnie jakiejś możłiwości by przesłać pieniądze i Oni (bo móisz że Oni też kupują) tez by Mi kupili a potem przesłanie czy jakaś inna możłiwość ?? Bo w Polsce samej gitary wogule nie udaje mi sie zakupić. Jak bym znał na polsce cene za jaką kupiłeś gre +kontolrer to mozę nawet skusiłbym sie na cały zestaw. Ehhhhhhhhhh...
Sialala
QUOTE(Er_WolvEr @ 10 07 2006, 13:20) *

Czyli kupiłeś tam, ale teraz grasz w Polsce ? Hmmmm pewnie jakiejś możłiwości by przesłać pieniądze i Oni (bo móisz że Oni też kupują) tez by Mi kupili a potem przesłanie czy jakaś inna możłiwość ?? Bo w Polsce samej gitary wogule nie udaje mi sie zakupić. Jak bym znał na polsce cene za jaką kupiłeś gre +kontolrer to mozę nawet skusiłbym sie na cały zestaw. Ehhhhhhhhhh...

Ja JESTEM w UK (Walia) ;-)
Przyjezdzam na wakacje i ewentualnie moglbym komus przywiezc zestaw, ale boje sie o trwalosc - a ze bez pudelka, rozpakowanego pewnie nikt nie bedzie chcial, wiec nawet nie probuje szukac chetnych przez Allegro. Bo jedyny sposob na przywiezienie tego do Polski jaki widze to po prostu na ramie i heja. Bo w glownym bagazu to troche sie boje :|
Zona mowi, ze ona ze mna nie stoi w kolejce jak ja zamierzam miec to na ramieniu - ale bedziemy miec dzidzi, wiec moze ludzie beda myslec, ze to zabawka dla dziecka (tja.... poltorarocznego szkraba ;-) )
BTW - nie udalo mi sie znalezc samych gitar. Bede szukac w ten weekend - jak cos znajde, to dam znac po ile i co i jak.

Widzialem uzywke za 43 Funciaki (czyli praktycznie rzecz biorac zaden interes - ale jakbys chcial, to moge przywiezc - w kraju bede za 2 tygodnie).
Hela
Kotick also revealed that Activision's 2008 fiscal year will see new installments in two other popular series. Besides a new tie-in to the mega-popular World Series of Poker tour, the 12 months will mark the debut of an "all-new Guitar Hero" game, the third entry in Red Octane's virtual-headbanger series.
http://www.gamespot.com/news/6155242.html

Wszyscy fani juz sie moga rodawac. Platforma na ktora ma sie ukazac gra nie jest znana, ale nie wydaje mi sie, zeby tak po prostu olali tysiace graczy ktorzy juz posiadaja gitary od GH, ktore mozna podlaczyc tylko do PS2. Zapewne gra ukaze sie wlasnie na PS2 i jeszcze jakas platforme/platformy.
alienator
Uff, nareszcie mogłem stestować gitarrrrę w praktyce biggrin.gif

Wczuwka nieziemska, mimo że za tym rodzajem muzyki niespecjalnie przepadam, to bawię się niesamowicie przy Guitar Hero.

Granie klasyków jest cudowne ;O
Narazie tylko Easy, muszę to zmasterować, na Medium nie ma tragedii, ale często się gubię. Powyżej medium się nie kompromitowałem biggrin.gif pewnie jak ktoś ma skilla z gry na normalnej gitarze, to będzie mu łatwiej.

Naprawdę kawał SOLIDNEGO sprzętu, odczucia nieziemskie, absolutny must have na ps2, obojętnie jakiej muzyki słuchasz!
Mikes
Czekam aż to stanieje bo chwilowo cena dla mnie zaporowa..
Kumpel ma pirata, muszę wpaść i obczaić motyw tongue.gif

Na pocieszenie pzostaje Frets on Fire
Hela
Kumpel ma pirata, muszę wpaść i obczaić motyw tongue.gif
Nie ma sensu.. Bez gitary, to jest biedniejszy Amplitude. Bakcyla moza zalapac tylko podczas partyjki z dedykowanym kontrolerem.
alienator
(pipi), trudne to, już na medium mi się w tych późniejszych piosenkach paluchy plączą ;] a co dopiero jak dojdzie 5 "struna" i do tego na ekspercie :f

ale cóż, practice makes perfect ;D
Sialala
QUOTE(alienator @ 13 08 2006, 21:24) *

(pipi), trudne to, już na medium mi się w tych późniejszych piosenkach paluchy plączą ;] a co dopiero jak dojdzie 5 "struna" i do tego na ekspercie :f

ale cóż, practice makes perfect ;D

Ja moze jakis lewy jestem, ale po ponad miesiacu mam "w miare" opanowanego Harda dopiero. "W miare" oznacza "udalo mi sie zaliczyc fuksem wszystkie kawalki", gdzie Alice Cooper doprowadzil mnie niemal do szalu po tygodniu meczenia sie z tymi dziadowskimi przejsciami :|
Tryb Expert to jak dla mnie zupelne nieporozumienie - I love rock and roll idzie w miare, ale reszta... :|
No coz - practice makes a master wink.gif wiec na razie cwicze dalej Harda.
BTW - jakie macie ulubione kawalki? Moje to zdecydowanie Symphony for destruction Megadeathu i David Bowie - Ziggy Stardust, choc akurat ten kawalek brzmi najmniej podobnie (jesli chodzi o wokal) do oryginalu ze wszystkich.
alienator
QUOTE(Sialala @ 14 08 2006, 09:24) *

Ja moze jakis lewy jestem, ale po ponad miesiacu mam "w miare" opanowanego Harda dopiero. "W miare" oznacza "udalo mi sie zaliczyc fuksem wszystkie kawalki", gdzie Alice Cooper doprowadzil mnie niemal do szalu po tygodniu meczenia sie z tymi dziadowskimi przejsciami :|
Tryb Expert to jak dla mnie zupelne nieporozumienie - I love rock and roll idzie w miare, ale reszta... :|
No coz - practice makes a master wink.gif wiec na razie cwicze dalej Harda.
BTW - jakie macie ulubione kawalki? Moje to zdecydowanie Symphony for destruction Megadeathu i David Bowie - Ziggy Stardust, choc akurat ten kawalek brzmi najmniej podobnie (jesli chodzi o wokal) do oryginalu ze wszystkich.

Chchaiłbym być taki lewy xD

Ulubione kawałki - cóż, za tm gatunkiem nie przepadam, ale klasyki pokroju "Smoke on the water", "Symhpony of Destuction" czy "Iron Man" po prostu mnie miażdżą biggrin.gif winner_first_h4h.gif
Mikes
sialala, alienator, gracie na padzie czy na gitarze?
alienator
Na padzie imo bez sensu by było ;]

Podczas wypadu do Londynu zakupiłem cały zestaw z gitarą.
Dodatkowo nawet naklejki na wiosło dostajesz, co by wyglądało bardziej bajerancko ;D

za 49.99kompplet stał w sieci sklepów GAME.
Sialala
QUOTE(alienator @ 14 08 2006, 12:09) *

Na padzie imo bez sensu by było ;]

Co prawda, to prawda. To tak, jakby grac w Tekkena na kierownicy :|

A co do Medium to na poczatku tez uwazalem, ze to przegiecie, ale okazuje sie, ze to jedynie kwestia opanowania ruchow paluszkow wink.gif i wszystkiego mozna sie nauczyc biggrin.gif
alienator
Nic nie mów, na "Bark at the moon" nie daję już rady ;<
cały czasa tylko zielony, niebieski :f w międzyczasie przeplatane środkowymi, muszę spoooooro poćwiczyć teraz, coś czuję, że długo tego nie przeskoczę ;]
Sialala
QUOTE(alienator @ 14 08 2006, 17:04) *

Nic nie mów, na "Bark at the moon" nie daję już rady ;<
cały czasa tylko zielony, niebieski :f w międzyczasie przeplatane środkowymi, muszę spoooooro poćwiczyć teraz, coś czuję, że długo tego nie przeskoczę ;]

Pocwicz tutorailowe Advanced Techniques i staraj sie je stosowac w latwiejszych kawalkach - takich, gdzie mozna bez nich dac sobie rade, ale jednak warto pocwiczyc. Troche lipa, ze nie ma trybu treningu - jedyny minus tej gry IMO.
Mikes
Dobra, postanowione, kupuję z gitarką tylko.. gdzie? nigdzie tego nie ma? wtf.gif Chodzi mi raczej o polskie sklepy
alienator
No, Bark at the moon jednak zaliczone ;D
fakt faktem, że na marne 44%, ale zawsze, tryb medium ukończony, teraz postaram się wymasterować wszystkie kawałki z medium na 5* co by się trochę wzbogacić. Później tylko próby gry na 5klawiszach i jazda na hard xD
Mikes
Popykalem troszku, przeszedłem easy(banał, tylko 2 pisoenki były jako tako cięzkie, jedną powtarzałem) gram na padzie ale i tak gra wymiata biggrin.gif

Teraz biorę się za normal, w tym czase zbierając kasę na gitarkę wink.gif

btw. Jak odblokować tutoriala? Oo'
alienator
Może trzeba mieć kontroler dedykowany ;O
U mnie nic nie trzeba odblokowywać.

Prawie wszystko zaliczone na 5*, ze trzy utworki na 4* no i Bark at the moon na 3* tylko xD
Sialala
QUOTE(Mikes @ 16 08 2006, 14:09) *

btw. Jak odblokować tutoriala? Oo'

Co znaczy "odblokowac"?
Jest dostepny na dziendobry :|
Gra na padzie a na gitarce to dwie zupelnie rozne gry. Na padzie jest DUZO, DUZO, DUZO prosciej i frajda jest znacznie mniejsza. Wiem, bo dla "sprobowania" multiplayera zagralem raz na padzie wink.gif
alienator
W tym samym czasie ;P

od jutra zaczynam hard xD
bedzie sie działo, bluzgi polecą, oj tak.
Hela
Na padzie gra sie sprowadza do amplitude z jednym instrumentem - czyli zupelnie nie to co sie czuje grajac na gitarce. Ja osobiscie wspolczuje takiemu Mikes'owi czy innym grajacym na padzie, ktory pisza, ze sie wczuli, bo tak na dobra sprawe, to jeszcze nie grali w Guitar Hero.
Mikes
Co znaczy "odblokowac"?
Jest dostepny na dziendobry :|

u mnie go nie ma, LOL!

Hela, po częsci się z toba zgadzam, od jutra odkładam GH i zbieram kase na gitarkę. Siadłem na NORMALU na No one knows tongue.gif

yhh. cieżko będzie ale kończe z tym, pzostaje przy Frets on Fire wink.gif
Lukxxx
aby zagrac tutoriala trzeba miec podlaczona gitare, gra na padzie IMO wcale nie jest duzo gorsza od gry na gitarze (tylko troche). Na padzie gra sie duzo latwiej!
Hela
Dla wszystkich narzekajacych, ze nie ma w polskich sklepach:
http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=2870
Sialala
Teraz narzekanie z "nie ma" zmieni sie na "drogo" wink.gif
Bo w sumie to BARDZO drogo - jak na polskie warunki, ale i w skali swiatowej...
Mikes
Skońzyłem wszytskie piosenki z Normala(+ bonusowe), kupiłem Śmierć(fajna postać) i wszytskie filmiki(ten z bugami rlz ^^)

Gierka jest naprawde syta, niektore pisoenki mogę grać bez przerwy(KILLER QUEENS!, no one knows)

Jeszcze jakbym gitarę miał, ehhh confused.gif
Mikes
yeah, jestem z siebie dumny, obcykałem Bark at the mon n 5* (na normal co prawda ale harda nie ruszam z padem bo mi strasznie nie wygodnie)

Teraz tylko dorwać gdzię sgitarkę i od nowa xD
Sialala
QUOTE(Mikes @ 29 08 2006, 19:41) *

Jeszcze jakbym gitarę miał, ehhh confused.gif

Dyc podany byl link do sklepu w ktorym gitarke mozna kupic :|
Hard zmeczony - Bark at the moon znam chyba na pamiec - mam wrazenie, ze nie musze nawet patrzec na nuty w trakcie grania biggrin.gif Kawalek jest mocno przesadzony i bez wykucia na blache niektorych momentow nie do przejscia dla normalnego czlowieka wink.gif
Teraz musze odpoczac (odpoczywam przy Frequency i Amplitude) i sprobuje podejsc do extreme. Ale po zagraniu pierwszych kawalkow w tym trybie - juz czuje respekt... Dlatego odpoczynek mocno wskazany :>

Gra genialna i podobnie jak Freq/Ampli - chyba nie moze sie nigdy znudzic smile.gif

Wiec prosze nie narzekac, ze "gitara droga" - to jednorazowy wydatek - pomyslcie ile dawniej kosztowalo granie w salonach na automatach...
grzesm
Nigdy sie tak dobrze nie bawilem ze swoja srebrna przyjaciolka.
Gra na padzie to porazka, probowalem jak przyszedl do mnie kumpel - nie da sie grac.
Z osiagniec to mam skonczone normal wszystkie piosenki na 5 gwiazdek, na hardzie troche gorzej - 4 na BATM i CFH i na paru z bonusowych (nie mowiac o 3gwiazdkach na decontrol)
A juz niedlugo DWOJECZKA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.