Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4
Ryo-San
Giera zbiera fantastyczne noty o_O
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/928520.asp
oczywiscie zeby cieszyc sie wpelni tym tytulem kupujemy taki oto zestawik
i jazda;]
Gacek44
Ale kiedy to będzie można kupić?
Ile to będzie kosztować?
Czy da rade grać samym padem?
Czy ta gitara jest na USB?
Te pytania męczą mnie już kilka dni.
blink.gif
Jakim
Strzelam na odpowiedzie ale sa one prawdopodobne jak cholera:D

1. niebawemD:
2. Nie licz mniej niż 2 i pół stówy
3. Zawsze idzie grać padem
4. A co za różnica?

Ogólnie ostatnio wchodzac na Gamespot zauwazyłem ocene tej gry ... chyba 9.0 co jak na ten portal jest niezłym wynikiem (MGS3 8.7) co mnie nieźle zdziwiło.
Pewnie i tak jej nie przetestuje bo nie będzie mnie stac a gra padem mnie nie bawi.
Snejk
eee tam. 100 razy bardziej wole grać na swojej gitarze elektrycznej cool.gif

ale zabawka fajna
YETI
Właśnie miałem założyc temat o tym tytule smile.gif

Czy moze tworzymy swoja muzyke ???
Za tytułem stoją goscie z Harmonix (Karaoke Revolution, Anti-Grav).

Red Hot Chili Peppers, David Bowie, Boston, Sum 41, Ozzy Osbourne, Audioslave, White Zombie, Franz Ferdinand, The Ramones.
Tylko tyle tych wykonawców?
PS. OK wyczytałem ze w grze znajdziemy 30 wykonawców.
Ryhol
heh miazga musze sobie to zakupic jak tylko sie pojawi (: Mial odmiana od ciaglego walenia w bebny (:
shady
łoooo... to już wyszło? jak nie to kiedy wychodzi ?
Gacek44
QUOTE(Jakim @ 4 11 2005, 19:52) *

Zawsze idzie grać padem

Nie zawsze idzie grać samym padem.
Bez odpowiedniego kontrolera nie pograsz sobie w:
Eye-toye (wszystkie) - wiadomo dlaczego
Beatmania Dadada - Wyskakuje jakis komunikat w kanji z magicznymi i zrozumiałymi literkami USB i na tym koniec, nie wiem co do tego podłączyć. Nie chcę żeby z guitar hero było podobnie.

Gier wymagających innego kontrolera niż zwykły pad jest pewnie dużo więcej ale to już rozmowa na osobny temat.
Mathiu
Na GameRankings 91,7 %... blink.gif
GoltaR
Gra jest (pipi)ista, od 3 dni nie moge sie od niej oderwać, każdy kto lubi gitarowe riffy będzie zachwycony, gra padem ujdzie, chociaz marzy mi sie ten kontroler gitarowy. Jedyny minus to za mało metalowych kawałków.
lolo99
QUOTE(Jakim @ 4 11 2005, 17:52) *

Nie licz mniej niż 2 i pół stówy

A jednak sie okazuje ze cena jest porownywalna z kazda zwykla gra.
Na Lik-Sang`u mozna zamowic pre-ordera w cenie 77$, czyli cos kolo 230zeta.

Pisza ze gra ma wpasc do magazynow w listopadzie czyli na dniach.

Jak ktos bedzie mial caly zestawik to niech cos szkrobnie bo jesli sie okaze ze mozna w to pograc troche dluzej niz w takiego Singstara to moze byc ciekawie...
kissrabi
Swojej muzyczki nie mozna robic. Gra troche jak stepmania/ddr, tylko ze jak nie nacisniesz odpowiedniego przycisku to po prostu nie ma zadnego dzwieku gitarki, a jak zle wdusiasz to jest zpierolisty. Ogolnie jest fajnie na ciezszych poziomach trudnosci jak dochodzi 5ty przycisk i w ogole sie palpitacji dostaje na sam jego widok biggrin.gif No gierka elegancka nawet na padzie.
GoltaR
Kawałków jest sporo po skończeniu kariery na medium jest 30 , do tego dochodzą bonusowe które kupuje się w sklepie, nie liczyłem ale ze 20 to chyba jest. Na najtrudniejszym poziomie nie wyobrażam sobie grania na padzie, chyba że jestem taki cienki bolek, ale zapiernicza się tak szybko że nie wyrabiam. Gra dla ludzi którym marzyło sie kiedyś bycie gwiazdą rockowo/metalowej estrady smile.gif, jest publika sa okrzyki ekstazy gdy solóweczka zostanie ładnie zagrana i jęki zawodu gdy zcieniaczymy. Jeśłi chodzi o piosenki to super wielkich hitów za dużo nie ma, ale muza i tak jest nad wyraz miodna, mało nie narobiłem w gacie jak zagrałem Pantere - Cowboys from hell.
jaszczoor
Ta gitarka to jakich jest rozmiarów? Bo chyba nie tak duża jak zwykłe? biggrin.gif
Lukxxx
Gra jest swietna, w Europie ma wyjsc kolo marca (gdzies wyczytalem) i wtedy kupie gitare do niej (lub sciagne ja z Niemiec) ech...

a na hardzie da sie grac spokojnie na padzie, a zaliczyc piosenki da sie nawet na ekspercie (jeszcze 2 mi zostaly....)
YETI
Guitar Hero na Europę!!
Jeśli (tak jak my) kochacie Amplitude, przygotujcie się na nadejście kolejnej gry Harmonix! Wreszcie potwierdzono wydanie Guitar Hero w Europie!

Na wydanie gry zdecydował się amerykański wydawca Red Octane, który planuje wrzucić Guitar Hero na półki Starego Kontynentu 7 kwietnia. Już wkrótce więc będziecie mogli wcielić się w rockowych gitarzystów. W Europie wyląduje tylko pełny komplet (gra+gitara), w cenie 49 funtów (cena na Wielką Brytanię). W USA sprzedawana była też (za mniejszą kwotę) sama gra, ale na Starym Kontynencie wydawca się na to nie zdecydował. "Tylko z gitarą będziecie mogli poznać pełne doświadczenie jakie oferuje Guitar Hero". Zachęca też do preorderów, bo najprawdopodobniej będą problemy z zaopatrzeniem. "W USA gdy zaczęliśmy sprzedawać Guitar Hero, w pierwszym tygodniu zeszło 75% wszystkich zapasów. Do kwietnia nasze fabryki nie zdołają wyprodukować takiej ilości gitar jak byśmy chcieli, ale oczywiście cały czas będą dowożone kolejne partie".

Od listopada, kiedy to gra wylądowała w USA, sprzedaje się świetnie i zbiera bardzo wysokie oceny w prasie i serwisach internetowych (oscylujące w granicach 90%). Nie pozostaje nic innego jak rozpocząć odliczanie

onlygames

Kilka dni temu miałem szczescie zagrac w ten tytuł.
Trzy godzinki mineły mi błyskawicznie smile.gif
Gra od ekipy Harmonic (tworcy Freqence i Amplitude).
Gra sie zupełnie tak samo jak w wyzej wspomniane tytuly, z tym ze tu nie mamy wocalu, basu czy perkusi tylko jest sama gitara ("diamenciki" leca po gryfie).
Piosenke jest 25 plus te ktore mozna kupic w sklepie (nie wiem ile dokładnie ich tam jest). Mozna kupic rowniez inne gitary i skórki do nich.
Jezeli ktos jest fanem Freqence i Amplitude MUSI zagrac w ten tytuł.
Ja czekam na na 7 kwietnie i inwestuje w gierke razem z gitara hyh.gif

Znakomita gra!!!

PS. Guitar Hero plus jakies dobre głosniki... happy.gif
Memory
Filmik (recenzja). Może inwestuję Guitar Hero. Zobaczymy.
http://www.gametrailers.com/player.php?id=8973&type=mov
Czappi
Super sprawa, kupuje gdy pojawi się w europie. Tylko szkoda że kawałki nie są oryginalne tylko covery.
Memory
Najpierw sciągnij ("Rockin' Out to Iron Man"). 2 graczy. Plik 24MB. Rewela!!!
http://media.ps2.ign.com/media/748/748976/vids_2.html
Memory
Fajna szata graficzna. Strona -

strona - http://www.guitarherogame.com/
forum - http://forum.guitarherogame.com/

Polecaaam!!!
jaszczoor
Ale to jest (pipi) ;p
Szkoda że już nie mam PS2. No ale może jak sie nadazy okazja to kupie konsole i tą gre......
YETI
QUOTE(Memory @ 23 01 2006, 01:37) *

Najpierw sciągnij ("Rockin' Out to Iron Man"). 2 graczy. Plik 24MB. Rewela!!!
http://media.ps2.ign.com/media/748/748976/vids_2.html

hehe co za goscie biggrin.gif
Memory
Znalazłem forum.guitarhero....Popatrzcie kontrolery gitary
http://i27.photobucket.com/albums/c197/Phrank-E/GHFV1sm.jpg

Patrzy prawdziwy...
http://video.google.com/videoplay?docid=42...111749&q=Guitar
YETI
QUOTE(Memory @ 23 01 2006, 21:55) *

No gosciu nieźle wymiata, widac ze gra na hardzie lub expercie (na padzie nie do przejscia)
jaszczoor
\sory że troche offtopuje ale musiałem to napisać wink.gif
Postanowiłem, zbieram kase, kupuje na nowo PS2 i tą gre. Ni ma uja icon_twisted.gif
Memory
Gra na expercie.
http://video.google.com/videoplay?docid=-6052719323853488478
kakacper
Wczoraj kupielm zestaw z gitarą (mieszkam w usa) i wszystkim szczerze plecam. Gra sie zajbeiscie, jak sie nazbiera jekiegos powera to po przechyleniu gitary do pionu odpala sie specjalny tryb, zmieniaja sie kolory i dostaje sie 2x wiecej punktow. W zestawie jest nawek kilka naklejek do "tunningu" gitary.

A to lista piosenek:

podstawowe:
Motorhead - "Ace of Spades"
Ozzie Osbourne - "Bark at the Moon"
Audioslave - "Cochise"
Pantera - "Cowboys From Hell"
Cream - "Crossroads"
Sum 41 - "Fat Lip"
Edgar Winter Group - "Frankenstein"
Blue Oyster Cult - "Godzilla"
Burning Brides - "Heart Full of Black"
The Exies - "Hey You"
Red Hot Chili Peppers - "Higher Ground"
Joann Jett - "I Love Rock and Roll"
The Ramones - "I Wanna Be Sedated"
Bad Religion - "Infected"
Black Sabbath - "Iron Man"
Queen - "Killer Queen"
Boston - "More Than A Feeling"
Queens of the Stone Age - "No One Knows"
ZZ Top - "Sharp Dressed Man"
Deep Purple - "Smoke on the Water"
Jimi Hendrix - "Spanish Castle Magic"
Incubus - "Stellar"
Megadeth - "Symphony of Destruction"
The Donnas - "Take It Off"
Franz Ferdinand - "Take Me Out"
Stevie Ray Vaughn - "Texas Flood"
White Zombie - "Thunderkiss 65"
Helmet - "Unsung"
Judas Priest - "You Got Another Thing Comin"
David Bowie - "Ziggy Stardust"

do wykupienia:
Acro-Brats - "Call Out"
Anarchy Club - "Behind the Mask"
Artillery - "The Breaking Wheel"
Black Label Society - "Fire It Up"
Count Zero - "Sail Your Ship By"
Din - "Fly on the Wall"
Drist - "Decontrol"
Freezepop - "Get Ready 2 Rock"
Graveyard BBQ - "Cheat on the Church"
Honest Bob and the Factory-to-Dealer Incentives - "Hey"
Made in Mexico - "Farewell Myth"
Monkey Steal the Peach - "Theme from Guitar Hero"
The Bags - "Caveman Rejoice"
The Model Sons - "The Story of my Love"
The Slip - "Even Rats"
The Upper Crust - "Eureka! I Found Love"
Shaimus - "All of This"
Butcher
Nie chciałbym psuć ogólnej euforii, ale podobno gra trafi do Europy w bardzo ograniczonych ilościach i podobno priorytetem dostaw jest głównie UK...
YETI
Kto bedzie chcial to dostanie swoj egzemplarz.
Er_WolvEr
NA Łądny początek powiem coś prostego - Gra jest WYGRZEBISTA

A teraz rozwinięcie ;D

(Od razu mówie o wrażeniach gry na PAdzie)
Dla osób kóre dobrze czuły się np. w Amplitudzie gra nie bedzie za przesadzenie trudna. Na NAjłatwejszym przeszedłem 1 utwór i uznałem że szkoda mi przy konsoli zasypiać. Normal wydawał się być fajny, ALE nie na tym mi zależało by solówka byłą taka prosta, że zamiast zróżnicowania, to 3 przyciski na przemian i pfff koniec, wiec normal poszedł od razu, nie pamiętam bym jakiś utwór powtarzał. Hard już troche gożej - piąty przycisk na padzie, w Amplitudzie był co prawda X używany ale jako odpalacz biggrin.gif:D. I jak zaczołem grać na HArdzie to DOPIERO POCZUŁEM JAKA TA GRA JST R E W E L A C Y J N A, przecudna i wspaniała, utoworki były juz naprawde podobnie zgrane z prawdziwą grą na wiośle, a solówki szczególnie na puźniejszych uworach nie ustępowały w zróżnicowaniu bardzo do oryginałów !! 5ty przycisk niby dziwnie usytowany jako X uzmysłowiłem sobie był ŚWIETNYM ruchem, dodającym jeszcze wiecej świeżości !! Dla osób co by bardzo marudziły powie że na HArdzie bardzo dużo to 5tego w porównaniu do innych przycisków nie było uzycia (uff aż się poplątałem tongue.gif).
Ta gra ma power !!
NA Normalu Texas Flood tak wydawał mi się hmmm no taki jaki taki, ale na HArdzie moge powiedzieć że najbardziej mi Amplituda przypomniał, nie ciągłym szybkim przyciskamien 2ch naciksów, ale zróżnicowaniem układu, zmieniającym się co chwila. Mniam !! HArd podstawowy przeszedłem cały i wiekszość dodatkowych utwórów, kilka mnie nie do końca interesowały to już odpuściłem sobie ( na teraz smile.gif.
W Końcu czekał na mnie... Ostatni Poziom !! No to tutaj już można się zacząć czasami popocić smile.gif. Gram od kilku dni, i nie stale bo miałem Pożyczoną u kolegi konsole, byłem chory ( nie mogłem patrzeć na oczy) do tego miałem szkołe. Jednakże tak samo jak miałem kilka tygodni z Amplitudem - Podejscie - CO to za dzień bez Amplituda/teraz Guitar Hero ?? NArazie doszedłem jak się nie myle do 16stego utworu... hmmm chyba to jest Queen'sów of The Stone Age'ów smile.gif ), gdzie bez wykożsyatnia w odpowiednim momęcie Moczy STARa nie pujdzie smile.gif Utór jest niby łatwy niby trudny smile.gif Czyli masakra i chwilka odpoczynku i tak na zmiane ;D:D !!

Teraz przejde do Utworków - Powiem szczeże że właściwie 28/29 na 30 utwórów uważam za Świetne !! Tak znane lubiane utwórki zespołów takich jak MEGADETH (jeden z lepszych utworów), BLACK SABBATH (jeden z bardziej znanych ), Wokal z Blacków czyli OZZI, nowy zespół FRANZ FERDINAND, PANTERA (!!, tytuowy utwór ze starszawej płytki Covvboje z Piekła), MOTORHEAD utwór dany już napewno można nazwać jeden z najbardziej hmmm kasowych (??) ale napewno znanych utworów, AUDIOSLAVE -Cochise (jeden z lepszych utworów starej płyty, tak dobry że miał właśny teledysk (ktoś moze kojaży, Oni grają na podwyższeniu, z tyłu fajerwerki), RED HOT CHILLY PEPPERS (Nie musiałem znać nazy zespołu, już początkowe granie przypominało mi ich, a ja ich mało znam !!), Oczywiście QUEENS'i ( BArdzo się na nich nie znam, ale dzień przed zdobyciem gry miałem pracę na temat Anglii i omawialiśmy tam Qennówi. Ku memu zdziwieniu wśród jednych z najbardziej ich znancyh utwórów był właśnie ten !!), Jimi Hendrix ( smile.gif ), Deep Purple - Smoke on the Water (ICh fanem nie jestem, ale ten utwór no trudno nie znać słuchając taki typ muzyki ). Incubus ( z tego co wiem od dawna twoży a taki znanu utwór i kontrowersyjny 1 tytlko miał - chyba MEgalomaniac...). Do tego wszytkiego WHITE ZOMBIE, DAVIED BOWIE (Amplitude -->> ), ZZ TOP i JUDAS PRIEST I Inni !!

Co do Brzemienia - Grałem w Tą gre z 2ma osobami grajacymi na gitarach elektr, w tym jednego co zajmuje się graniem od kilku lat, obydwoje mają włąściwie poważny zespół kończący DEMO, i uznali Oni że Gitary mają ŚWIETNE Brzemienie, 3 inne osoby grające nie chciały zmiany gry na np Soul Calibura 3 w którego zwykle graliśmy, bo ta gra ich ,,NAKRĘCAŁA".

Mi Troche dodatkowe utwory nie do końca podeszły - najbardziej spodobały się Anarchy Club - "Behind the Mask", Monkey Steal the Peach - Guitar Hero, The Bags - Caveman Rejoice. NAwt niezłe było The Model Sons - The Story of my Love, The Upper Crust - Eureka! I Found Love orazv The Slip - Even Rats (troszke dziwny, do tego najdłuższy chyba ( jak się nie myle około 7 min )). Do Freezepop - "Get Ready 2 Rock" mam wstręd po tym co wiedziałęm co Oni robili w Amplitudzie...

Grafika - Model Grania na gitarze jest wyjątkowo realistyczny, Efekciardskie jak 2 osoby grają ja moge się przypatrzeć na ruchy Postaci ( w grze smile.gif ).

Granie na padzie naprawe nie jest trudne, do 5tego przycisku da się przyzwyczaić, a jak i to się uda to UMHAAAAAAAAAAAAAAA (Aruuuga Aruuga ).

Multiplayer jest zrobiony pomysłowo i hmm co by mówić?? Wyśmienicie. Każdy wybiera sobie postać, gitare
2a gryfy jadą koło siebie miedzy nimi jest punktomierz komu lepiej idzie - nie tzreba patrzećna ilośćpunktów, po prostiu widać komu lepiej idzie. Bardzo Dobrym pomysłem było nakładanie się nie których kawałków na obydwu gitarach. Daje to niezły efekt !!!!!!!

Wady ?? Hmm Szkoda mi było że nie mozna twożyć utworów właśnych, ale to mzoe było jakieś zastrzeżenie np zestrony producenta ( W końcu w Amplitudznie tez nie można było włąśniej ale tylko pzretważać cudze, i to mogło się nie podobać niektórym ). Mogło to byćwymóg GIBSONa ?? Zresztą większa frajda jest z grania znanych cudzcyh utworów ( Kolega po granu krzyczał na cały głos ,, GRAŁEM W RED HOT HILLY PEPPERS !! BYŁEM ICH GITARZYSTĄ "" czy jakostak biggrin.gif:D !!

Do tego nie wiem jak to jest z grą Online.. chyba nie ma możliwosci ?? Jeżeli nei ma to mam nadzoeje że zrobią to w 2jce.. bo zrobią kontynuacje... PRAWDA ???????????????
YETI
Gra nie posiada trybu online.
Jezeli chodzi o kontynuacje to z tego co sie orientuje w Stanach gra odniosła bardzo duży sukces, wiec sądze ze Guitar Hero 2 to kwestia czasu happy.gif
jaszczoor
albo przynajmniej dodaek tak jak w przypadku DDR. Szkoda ze premiera w europie dopiero w kwietniu ;/
Memory
Nie wytrzymam już doczekać 7 kwietnia. icon_evil.gif Muszę kupić GH. 100% ohmy.gif
Er_WolvEr
Znajac życie po pierwsze gra bedzie nowa miała nie nazwe np Guitar Hero 2 ale cuś tam wymyśla smile.gif Tak mi sie wydaje - tak w końcu było z Amplitudem i Poprzednikiem smile.gif.

YETI a o co chodzi z Tym DD 5.1. z Twego Opisu??
Memory
Głośniki DD 5.1?? Nie wiem. ninja.gif
YETI
QUOTE(Er_WolvEr @ 29 01 2006, 02:07) *

YETI a o co chodzi z Tym DD 5.1. z Twego Opisu??

Ano o taki zestaw
http://www.maximedia.pl/?c=kino_domowe&p=sony_htp_2000
PS2 z Amplitude i GH podłączone do tego zestawu = MOC!!!
sąsiedzi lekko nie mają wink.gif heheh
Memory
Czy masz głośniki DD 5.1? ohmy.gif
YETI
Mam z tym ze troche "wiekowe juz są".
Dzis podłączyłem GH własnie do tego zestawu.
jest ostrrro ^^
Er_WolvEr
Jak bym Ci podał adres wysałł bysmi na tydzień takie głośniczki tongue.gif ?? Heh a własciwie nie iwme do czego bym je podłączył jak mam wiekowy telewizor, tu jest tylko podłączenie na akumulator biggrin.gif:D

A siąsiedzi moze się nie burzą bo im sie podoba smile.gif

A Wracając do tematu - wiecie moze czy jest coś takiegojak hmmm jakisklub czy spotkanie czy coświecie, turniej w Amplituda albo teraz Guitar Hero biggrin.gif:D ?? W Polsce oczywście smile.gif
Memory
Wyniki High Scores

http://www.ga-forum.com/showthread.php?t=72025&page=1&pp=50
Er_WolvEr
Heh nawt jak bym pobił ich rekord ( sam nei wiem czy to trudno by było czy łatwo, narazie nie mam czasu sprawdzić Swoich wyników) to Ciekawe czy by uwierzyli jakiemuś tam Słowiańskiemu polaczkowi smile.gif Co nei zmienia Faktu że mam pracę na weekend biggrin.gif

A Tak wogole jak by się znalazło kilka chetnych osób moglibyśmy zrobiccoś takiego samego smile.gif Chyba niekt nie byłby taki hamski by oszukiwać, a robienie rankingu jeszcze poszeży chęc grania smile.gif
Memory
Feature: How to Rock at Two Games at Once

Guitar Hero + Karaoke Revolution

Filmik - http://www.kotaku.com/gaming/feature/featu...once-151775.php
Er_WolvEr
Za bardzo to mi ten teledysk nie chce pujść ;/. Klikam by się włączyczyło - I> , i nic, pokazuje sięekranik by właczyć ponownie albo pokazaćto innym ;/
YETI
Mam to samo.
Memory
Najlepsze gry 2005 roku
Laureaci wyróżnieni przez twórców serwisu (IGN).

Zwycięskie gry Playstation 2:

* Najlepsza gra akcji: "God of War"
* Najlepsza gra przygodowa: "Shadow of the Colossus"
* Najlepsza gra sportowów alternatywnych: "SSX On Tour"
* Najlepsza bijatyka: "Tekken 5"
* Najlepsza strzelanka: "TimeSplitters Future Perfect"
* Najlepsza gra muzyczna: "Guitar Hero"
* Najlepsza platformówka: "Psychonauts"
* Najlepsza gra wyścigowa/rajdowa: "Gran Tourismo 4"
* Najlepsza gra fabularna: "Dragon Quest VIII: Journey of The Cursed King"
* Najlepsza gra sportowa: "Fight Night 2: Power of The Punch"
* Najlepsza gra strategiczna: "Makai Kingdom: Chronicles of the Sacred Tome"
* Najlepsza technika grafiki: "God of War"
* Najlepszy wystrój artystyczny: "Shadow of the Colossus"
* Najbardziej oryginalna ścieżka dźwiękowa: "God of War"
* Najlepsza ścieżka dźwiękowa: "Guitar Hero"
* Najlepsze wykorzystanie dźwięku: "Burnout Revenge"
* Najlepsza fabuła: "God of War"
* Najlepsza gra wieloosobowa (offline): "Guitar Hero"
* Najlepsza gra wieloosobowa (online): "SOCOM 3 U.S. Navy Seals"
* Najbardziej innowacyjny wystrój: "EyeToy: Kinetic"
* Najlepsza mało znana gra: "Fahrenheit"
* Największa niespodzianka: kontrowersje wokół mini gry GTA Hot Coffee
* Najlepszy producent: Pandemic Studios
* GRA ROKU 2005 (Playstation 2): "God of War"
Er_WolvEr
O Qtwa nieźle ;D Najlepsze w Multi Offline, jak w konkurencji było Time Splitters i SC3 czy TEKKEN5 smile.gif
Memory
Dużo trailery - http://video.google.com/videosearch?q=guitar+hero
Memory
Playtest - http://www.onlygames.pl/pla-guitarhero.php
brashh
Jakby ktoś znalazł pre-ordery wersji PAL (oczywiście z gitarką, bo bez niej gra na pewno traci klimat) w jakimś godnym zaufania sklepie to prosiłbym o zapodanie linka w temacie albo na PM.
Jak oglądam filmiki, na którch ludzie wymiatają to coraz bardziej sie jaram smile.gif Myślałem nawet nad zamówieniem z USA, ale moze do wersji PAL dorzucą jakieś nowe kawałki, więc poczekam wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.