NA Łądny początek powiem coś prostego - Gra jest WYGRZEBISTA
A teraz rozwinięcie ;D
(Od razu mówie o wrażeniach gry na PAdzie)
Dla osób kóre dobrze czuły się np. w Amplitudzie gra nie bedzie za przesadzenie trudna. Na NAjłatwejszym przeszedłem 1 utwór i uznałem że szkoda mi przy konsoli zasypiać. Normal wydawał się być fajny, ALE nie na tym mi zależało by solówka byłą taka prosta, że zamiast zróżnicowania, to 3 przyciski na przemian i pfff koniec, wiec normal poszedł od razu, nie pamiętam bym jakiś utwór powtarzał. Hard już troche gożej - piąty przycisk na padzie, w Amplitudzie był co prawda X używany ale jako odpalacz

:D. I jak zaczołem grać na HArdzie to DOPIERO POCZUŁEM JAKA TA GRA JST R E W E L A C Y J N A, przecudna i wspaniała, utoworki były juz naprawde podobnie zgrane z prawdziwą grą na wiośle, a solówki szczególnie na puźniejszych uworach nie ustępowały w zróżnicowaniu bardzo do oryginałów !! 5ty przycisk niby dziwnie usytowany jako X uzmysłowiłem sobie był ŚWIETNYM ruchem, dodającym jeszcze wiecej świeżości !! Dla osób co by bardzo marudziły powie że na HArdzie bardzo dużo to 5tego w porównaniu do innych przycisków nie było uzycia (uff aż się poplątałem

).
Ta gra ma power !!
NA Normalu Texas Flood tak wydawał mi się hmmm no taki jaki taki, ale na HArdzie moge powiedzieć że najbardziej mi Amplituda przypomniał, nie ciągłym szybkim przyciskamien 2ch naciksów, ale zróżnicowaniem układu, zmieniającym się co chwila. Mniam !! HArd podstawowy przeszedłem cały i wiekszość dodatkowych utwórów, kilka mnie nie do końca interesowały to już odpuściłem sobie ( na teraz

.
W Końcu czekał na mnie... Ostatni Poziom !! No to tutaj już można się zacząć czasami popocić

. Gram od kilku dni, i nie stale bo miałem Pożyczoną u kolegi konsole, byłem chory ( nie mogłem patrzeć na oczy) do tego miałem szkołe. Jednakże tak samo jak miałem kilka tygodni z Amplitudem - Podejscie - CO to za dzień bez Amplituda/teraz Guitar Hero ?? NArazie doszedłem jak się nie myle do 16stego utworu... hmmm chyba to jest Queen'sów of The Stone Age'ów

), gdzie bez wykożsyatnia w odpowiednim momęcie Moczy STARa nie pujdzie

Utór jest niby łatwy niby trudny

Czyli masakra i chwilka odpoczynku i tak na zmiane ;D:D !!
Teraz przejde do Utworków - Powiem szczeże że właściwie 28/29 na 30 utwórów uważam za Świetne !! Tak znane lubiane utwórki zespołów takich jak MEGADETH (jeden z lepszych utworów), BLACK SABBATH (jeden z bardziej znanych ), Wokal z Blacków czyli OZZI, nowy zespół FRANZ FERDINAND, PANTERA (!!, tytuowy utwór ze starszawej płytki Covvboje z Piekła), MOTORHEAD utwór dany już napewno można nazwać jeden z najbardziej hmmm kasowych (??) ale napewno znanych utworów, AUDIOSLAVE -Cochise (jeden z lepszych utworów starej płyty, tak dobry że miał właśny teledysk (ktoś moze kojaży, Oni grają na podwyższeniu, z tyłu fajerwerki), RED HOT CHILLY PEPPERS (Nie musiałem znać nazy zespołu, już początkowe granie przypominało mi ich, a ja ich mało znam !!), Oczywiście QUEENS'i ( BArdzo się na nich nie znam, ale dzień przed zdobyciem gry miałem pracę na temat Anglii i omawialiśmy tam Qennówi. Ku memu zdziwieniu wśród jednych z najbardziej ich znancyh utwórów był właśnie ten !!), Jimi Hendrix (

), Deep Purple - Smoke on the Water (ICh fanem nie jestem, ale ten utwór no trudno nie znać słuchając taki typ muzyki ). Incubus ( z tego co wiem od dawna twoży a taki znanu utwór i kontrowersyjny 1 tytlko miał - chyba MEgalomaniac...). Do tego wszytkiego WHITE ZOMBIE, DAVIED BOWIE (Amplitude -->> ), ZZ TOP i JUDAS PRIEST I Inni !!
Co do Brzemienia - Grałem w Tą gre z 2ma osobami grajacymi na gitarach elektr, w tym jednego co zajmuje się graniem od kilku lat, obydwoje mają włąściwie poważny zespół kończący DEMO, i uznali Oni że Gitary mają ŚWIETNE Brzemienie, 3 inne osoby grające nie chciały zmiany gry na np Soul Calibura 3 w którego zwykle graliśmy, bo ta gra ich ,,NAKRĘCAŁA".
Mi Troche dodatkowe utwory nie do końca podeszły - najbardziej spodobały się Anarchy Club - "Behind the Mask", Monkey Steal the Peach - Guitar Hero, The Bags - Caveman Rejoice. NAwt niezłe było The Model Sons - The Story of my Love, The Upper Crust - Eureka! I Found Love orazv The Slip - Even Rats (troszke dziwny, do tego najdłuższy chyba ( jak się nie myle około 7 min )). Do Freezepop - "Get Ready 2 Rock" mam wstręd po tym co wiedziałęm co Oni robili w Amplitudzie...
Grafika - Model Grania na gitarze jest wyjątkowo realistyczny, Efekciardskie jak 2 osoby grają ja moge się przypatrzeć na ruchy Postaci ( w grze

).
Granie na padzie naprawe nie jest trudne, do 5tego przycisku da się przyzwyczaić, a jak i to się uda to UMHAAAAAAAAAAAAAAA (Aruuuga Aruuga ).
Multiplayer jest zrobiony pomysłowo i hmm co by mówić?? Wyśmienicie. Każdy wybiera sobie postać, gitare
2a gryfy jadą koło siebie miedzy nimi jest punktomierz komu lepiej idzie - nie tzreba patrzećna ilośćpunktów, po prostiu widać komu lepiej idzie. Bardzo Dobrym pomysłem było nakładanie się nie których kawałków na obydwu gitarach. Daje to niezły efekt !!!!!!!
Wady ?? Hmm Szkoda mi było że nie mozna twożyć utworów właśnych, ale to mzoe było jakieś zastrzeżenie np zestrony producenta ( W końcu w Amplitudznie tez nie można było włąśniej ale tylko pzretważać cudze, i to mogło się nie podobać niektórym ). Mogło to byćwymóg GIBSONa ?? Zresztą większa frajda jest z grania znanych cudzcyh utworów ( Kolega po granu krzyczał na cały głos ,, GRAŁEM W RED HOT HILLY PEPPERS !! BYŁEM ICH GITARZYSTĄ "" czy jakostak

:D !!
Do tego nie wiem jak to jest z grą Online.. chyba nie ma możliwosci ?? Jeżeli nei ma to mam nadzoeje że zrobią to w 2jce.. bo zrobią kontynuacje... PRAWDA ???????????????