Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: www.101101000.com
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2
Mikes
thx już mam
teraz się ułożyło AM BILL GATES GOD xD
tk
a pozatym czasami ta kula wygląda jak znaczek XBOXA z boku!!!

Wczoraj jak patrzyłem widać było tylko małą pomarańczowa "szparkę" z boku, teraz widać dokładniej ze to odwrócone trójwtmiarowe logo x360.
konrado0905
zauwazylem ze pod kolumnami z kodem binarnym za ukryte 2 przyciski.
tk
Rzeczywiście, ten z prawej przenosi do pustej strony z cyframi "1000000" a ten lewej to okna z wyrazmi do którego przenosimy sie po wpisaniu "play".
Burth
co do gadania "z kula" to jestem juz pewien ze laczy ip w pary, jesli napisze sie w tym samym momencie
przed chwila gadalem z kolesiem z usa z ohio i to nie mogl byc bot czy skrypt
czterech_
QUOTE(Burthess @ 5 11 2005, 22:35) *

co do gadania "z kula" to jestem juz pewien ze laczy ip w pary, jesli napisze sie w tym samym momencie
przed chwila gadalem z kolesiem z usa z ohio i to nie mogl byc bot czy skrypt

dokladnie, juz wczesniej o tym pisalem, do tego z kumplem udało nam sie 'sparować', ale w sumie to cholera wie jak biggrin.gif
Burth
No to rozpracowalismy ten sajcik.
Dodam jeszcze ze kula ciagle sie obraca ukazujac znaczek xa
a 0 i 1 jedynki latajace w kolku to chyba polaczone z sajtem osoby
Mikes
czy go rozpracowliśmy do końca to na pewno nie zobaczymy 20-25 o co TAK NAPRAWDĘ chodziło z tym shitem biggrin.gif
-GLD-Uzny
Ciekawa sprawa... Co zauwazylem, jest to takze swego rodzaju odliczanie, tyle ze w sys binarnym. Po moim obliczeniu (wyszukalem stary zeszyt z infy z 1kl liceum) wyszlo ze zostaje ok. 930200 sekund???
Jesli tak to "na oko" pozostaje 248 godzin co daje z kolei ~ 11 dni. Hmmmm huh.gif
Paczek
Ale Microsoftowi udalo sie zrobic to co chcial.Kazdy o tym mowi, dla nich to jest darmowa reklama. Dobra kampania reklamowa
konrado0905

Ciekawa sprawa... Co zauwazylem, jest to takze swego rodzaju odliczanie, tyle ze w sys binarnym. Po moim obliczeniu (wyszukalem stary zeszyt z infy z 1kl liceum) wyszlo ze zostaje ok. 930200 sekund???
Jesli tak to "na oko" pozostaje 248 godzin co daje z kolei ~ 11 dni. Hmmmm

z moich obliczen wynosily tyle samo i podalem je na 2 stronie tego topicu tongue.gif

zauwazylem tez ze liczby w kolumnach sie zmieniaja.
nw1
QUOTE(konrado0905 @ 6 11 2005, 13:09) *

Jesli tak to "na oko" pozostaje 248 godzin co daje z kolei ~ 11 dni. Hmmmm

z moich obliczen wynosily tyle samo i podalem je na 2 stronie tego topicu tongue.gif

zauwazylem tez ze liczby w kolumnach sie zmieniaja.

tylko tyle że liczby które są odliczane się zmieniają nie co sekódę tylko co ok 1,5 sekundy.
czterech_
...co z kolei daje 16 dni zamiast 11 odnosząc się do tamtego postu, co daje słynny 22 listopada, amen.
konrado0905
czyli premiera xbox360 i zapewne XBL. amen
Oskae
Musicie wpisać małymi literami mi sie pojawiło "Bill Gates play Xbox 360 live lol"
sowa99
o w morde biggrin.gif Kapitalny temat hehe smile.gif

Wpisalem cos (nie pamietam co confused.gif ) i logo 360 zmienilo mi sie na takie cos:

mi to przypomina flubbera z 360 hehe smile.gif
TomisH
Może halo? wink.gif
sowa99
ja sie ostatnio chyba cofam w rozwoju laugh.gif

Halo halo gehehe smile.gif
the-ripper
MasterShake
#00ff00
i inne-zmienia kolor napisu pod kulą
styxq
a mi wyskoczylo to http://img487.imageshack.us/img487/4126/fsrg7wk.png
heh biggrin.gif jakis kod trza podac

mi caly czas wyskakuje vote 3pm gm na tym pseudo chacie laugh.gif
Flik
przeczytajcie topic caly najpierw smile.gif
Kenshin
No i sie wszystko wyjasnilo chodzi poprostu o test X360 w 101 numerze PSX EXTREME smile.gif
viper1425
a mi wyszlo bill gates play with playstation :-)
albo bill love linux
konstant
O Jeeezuu poczytajcie wczesniejsze strony topic'u !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.