Flik wspomnial o tym dzisiaj w temacie niusy..ale ze z dnia na dzien bedzie pewnie coraz wiecej informacji o tej tajemniczej stronce wiec temat sie przyda..
o co lotto? ano powstala sobie stronka www.101101000.com (zapewne cos na wzor ilovebees, ourcolony czy origin'a) z 60 rzędami kodu dwojkowego
po wpisaniu jakiegos slowa - zaczynaja sie tworzyc tajemnicze zdania..jak pisal Flik z np po wpisaniu slowa FISH tworzyl sie napis "satan likes sony" hehe
po wpisaniu slowa PLAY wyskakiwaly jakies dziwne informacje o Halo 3..
natomiast po wpisaniu slowa Flash wyskakiwaly strzepy zdania ktore brzmialo: why does 360 have ps3 - zupelnie bez sensu; /
wpisujcie co wam przyjdzie do glowy i jak cos ciekwego sie ulozy to dajcie znac; )
bo z tego co widze kazdemu tworzą sie inne skrawki zdan mimo wpisania tego samego slowa..
a pod ramka w ktora wpisujemy slowa pojawiaja sie kolorowe koleczka z jakimis wyrazami..jeszcze nie wiem o co tu lotto; /
aha i patrzcie jeszcze na zdania ktore pokazują sie na gornym pasku IE - badz jakies innej przegladarki..
Wydaje mi sie ze powli rusza moloch marketingowy jakiegos mocnego tytulu..na pierwszy rzut niby kazdy mysli o Halo 3..ale nie bylbym tego taki pewien
jak narazie nie jest pewne czy ta stronka to dzielo MS - ale prowizorycznie temacik zakladam..jakby okazlo sie inaczej to oczywiscie go zamkne
jak wpisalem play i poprzestawialem wyrazy to sie ulazylo "hej o co chodzii" (po polsku!!)
wpisalem tego waszego: "play" i wyswietlila mi sie animacja ze slowkami, ktore ukladały sie w zdania.
udało mi sie wylapac dwie rzeczy na razie:
- microsoft is amazing ;p
- LINDA - imie spartana, ktorym bedziemy mogli grac w nowym Dead or Alive ;]
Ciekawe ,wpisałem play ,a nastepnie na ekranie wyswietliły się napisy typu "mario" czy "psp" .Zapewne wszystko co wpisujemy jest zapamiętywane przez strone i wyświetlane .
mozliwe... EDIT chyba masz racje bo sie przeklenstwa pl zaczely pojawiac....
stop360playermods
do i love bees
konstant
4 11 2005, 22:43
Co ja nie wpisze to pokazuje sie "Access denied"
tez tak mialem ale dzis rano. pewnie za duzo osob siedzi i nie mozesz sie dostac
A czy nie chodzi przypadkiem o to, ze to ludzie, ktorzy w danym momencie tam weszli ukladaja rozsypane wyrazy w zdania (i dlatego wlasnie sa one czasem sensowne)?
przeczytajcie co wolny napisal. on ma chyba racje bo jescze przed chwila niektorych slow nie bylo. dopoki nie przypuscilismy szturnu ofkoz ;]
troche dziwi mnie jednak ze az tyle jest kawalkow ze slowem/imieniem - james. na dole pojawilo sie pytanie: "why james?" ale nie wiem co z tym fantem dalej zrobic.
EDIT:
wlasnie mi sie z literek A ulozylo sie znowu slowo JAMES.
teraz pod tym mamy LOVE
i XBOX
Mi się pojawił napis stworzony z literek "a" -James Tv. Jak można zrobić tak żeby pokazać obraz mojego pulpitu na forum??
printscreen. wkej do painta i przeslij na imageshacka.
ogolnie niezle schizo sie pojawia na tej stronce. zmykam bo mozna sfiksowac od patrzenia sie w przesuwajace slowa i probojac wylapac jakis glebszy sens
http://www.101101000.com/ wpiszcie ps3 sucks lub lol i jeszcze halo doszło xD
..::XMANiAK::..
4 11 2005, 23:12
printscreen [prtscn]
powalone to...
Mam nadusić print Screen na klawiaturze?? jak tak robie to nic się nie dzieje
lol pozniej do painta wklej. zapisujesz. i wchodzidz na imageshacka. tam jest darmowu hosting

ludzie myslcie
..::XMANiAK::..
4 11 2005, 23:16
bo ci sie w pamieci kompa zapisuje czy gdzies tam

, potem odtwierasz painta dajesz CTRL+V lub Wklej i zapisujesz, wchodzisz na imageshack.us i juz
Chill out (mapa z h1) = Nintendo 4ver
Samsung = How are you ?
Fine = Where do you do ?
Home = Cool
Czesc=m0l ( !!!!!!!!!!! To jest nazwa polskiego Montagu Halo !!!!! ) ( zlookajcie podpis uzytkownika forum Uzny. )
Montage=polska? wtf mate
A teraz gwózd programu --> go to www xbox tribe com gre86go to www xbox tribe com gre86 go to www xbox tribe com gre86 go to
EDIT - Wpiszcie lol a kula sie do was usmiechnie.
rotfl - piesek
Polska - Ninja4XBOXTribe
Warsaw - Ninj4
Warszawa - ibe
lol - kula sie uśmiecha i owned, po którymś razie ants, potem cyferki, więcej cyferek, microsoft
To ma jakis sens?
... wpisalem ilovebees - z kuli zrobiło sie czerwone serdycho, tokyo mrówy zaczęły chodzić po ekranie ... ehh dajcie znac jak coś konkretnego z tego wyniknie
Jak cholera nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. wpisuje slowo i kupa
ja wpisalem play i pare slow sie ukladalo bez sensu procz jednego xbox is bad
bolo1lolo
5 11 2005, 11:54
ja tam sie za bardzo na kodzie binarnym nie znam, ale wyglada mi na to ze nad miejscem do wpisywania slow jest zegar (!) w binarnym i tyka do tylu - odlicza pozostaly czas (!!)
EDIT:
wydaje mi sie ze jak zegarek osiagnie ktoras z 60 widocznych kombinacji cos sie stanie

tylko de fakk co ??
ps. no i szkoda ze nie moge pobawic sie we wpisywanie slow, bo ciagle mam acces denied
jak napisal Krzych Ayanami na forum N+ - to wg systemu dwojkowego zegar odlicza czas do 20stego listopada a cyfry w adresie stronki dają razem liczbe 360..
A dzisiaj po kuli jeżdżą cyferki ;D .
Wyniki:
PSX extreme - bill sucs
Halo - dookoła kuli pojawia się żółta poświata
ps3 sucks - kula robi się czerwona
x360 - ps3 10101
windows - na kuli pojawia się białe okno (ładne odbicie

)
longhorn (nazwa kodowa nowego windowsa) - december (data wydania przewidziana jest na grudzień 2006)
gadu gadu, o2, tlen- Bill Gates (monopolista, pod przykrywką zdobył polski rynek komunikatorow ;D )
serduszko pojawia się, gdy wpiszemy ' I love' (nie ważne co dalej/wczesniej)
wortigern
5 11 2005, 12:27
jak wpiszecie obojetnie jaka kombinacje 1 i 0 to pojawiaja sie nazwy gier na XboXa360
np 10111011101011101- Kameo
Ölschmitz
5 11 2005, 13:07

nasi tu byli ;]
konrado0905
5 11 2005, 13:07
QUOTE(bolo1lolo @ 5 11 2005, 13:54)

ja tam sie za bardzo na kodzie binarnym nie znam, ale wyglada mi na to ze nad miejscem do wpisywania slow jest zegar (!) w binarnym i tyka do tylu - odlicza pozostaly czas (!!)
EDIT:
wydaje mi sie ze jak zegarek osiagnie ktoras z 60 widocznych kombinacji cos sie stanie

tylko de fakk co ??
ps. no i szkoda ze nie moge pobawic sie we wpisywanie slow, bo ciagle mam acces denied

Nieprawda. w tym momencie zegar sie zakonczy za 10 dni czyli 15 listopada. 101101000 = 360. obliczylem tez te 2 kolumny. zauwazylem ze liczby sa ulozone malejaco. za jakas godzine podam wyniki jakie mi wyszly. pozdro
PS: jak cos wpisuje to mi sie pokazuje Access denied. czemu tak jest??
neospiderman
5 11 2005, 16:13
Ta stronka to jakis rodzaj dziwnego czata

ona chyba porostu zbiera to co ktoś tam sobie wpisze i losowo wysyła do kogoś innego jako odpowiedż.
Główny obrazek jak narazie zmienia się przy następujących frazach; "three sixty",":)", "tokyo"[teraz jest czerwone kułko zamiast mrów]"love".
U mnie ciagle access denied

dzisiaj zaczely cyferki sie odbijac wewnatzrz kuli ale ciagle access denied
czterech_
5 11 2005, 16:54
ulozylo mi sie 'metal gear solid not ps3'

ale wzielo i pouciekało XD
gdy wpisałem 'why james' na dole pojawiło się 'pwnt'
generalnie śmiechowa zabawa ;P
juz dziala
pojawiaja sie dziwne zdania
bill gates ma capsino
revolution is coming
allard is russian
ROTFL wsrod ukladajacych sie wyrazow jest "rysiozklanu"
Jak wpisalem "Counter" to wyskoczyl napis Polska, a jak wpisalem Zelda to wyskoczylo "majora's mask" ;]
Z napisow ukladaly mi sie:
"Halo3 is comming"
"Masterchief smoke marijuana"
"Microsoft loses again"

xD
QUOTE(c1n3k @ 5 11 2005, 19:20)

xD
Ten program wyswietla ostatnio wpisane wyrazy
bo ja wlasnie wpisalem MARIJUANA duzymi literazmi przed paroma sekundami doslownie
czterech_
5 11 2005, 17:24
no rysiozklanu to zasługa mojego kumpla...
generalnie - panowie, nie dojdziemy. praktycznie wszystko na stronie z układankami jest efektem wpisywania głupot przez użytkowników z całego świata... jedyne, co może tu mieć sens, to to odliczanie.
Po wpisaniu Ken wyskoczylo mi "You have won an Xbox 360! Call (914) 862-226 to retreive it" ;]
www.master.pl/~rate/won.JPG
Fajna zabawa ;]
Programik wlasnie mnie wypytal o polskie Oo
najpierw zapytal sie "where are you from, son"
napisalem "from poland" odp" "well country, it's european ?"
ja napisalem "yes" odp: "it's near germany and so, on ?"
ja "quite near" odp: "jestemjacekmam(pipi)cawuchukolczykw(pipi)estolca"
EDIT
You are the one and only who will know it: Halo 3 will come at lunch. LOL
konrado0905
5 11 2005, 17:47
QUOTE(czterech_ @ 5 11 2005, 18:54)

co zrobiles ze ci zaczelo dzialac??
QUOTE(konrado0905 @ 5 11 2005, 17:47)

QUOTE(czterech_ @ 5 11 2005, 18:54)

co zrobiles ze ci zaczelo dzialac??
Wpisz Play
czterech_
5 11 2005, 17:49
no to chyba jasne, wpisałem play
KLC|wjzz (17:47)
Programik wlasnie mnie wypytal o polskie Oo
najpierw zapytal sie "where are you from, son"
napisalem "from poland" odp" "well country, it's european ?"
ja napisalem "yes" odp: "it's near germany and so, on ?"
edit: lol, zapomniałem pointy XD
KLC|wjzz (17:48)
jacek ofcourse moj;d
KLC|wjzz (17:49)
ten skrypt jest niesamowity;
BARDZO WAŻNY EDIT!!!
czterech_ (17:53)
wojciechu, przesuń wszystkie napisy XBOX jakie widzisz
KLC|wjzz (17:55)
?
nic sie stalo ciekawego
czterech_ (17:55)
ee (pipi)
jescze raz
bo nie obserwowałem
przesuwaj
wydaje mi sie ze te napisy nie ukladaja sie same
to lduzie je ukladaja
dlatego chce zobaczyc co sie stanie jak ty bedziesz przesuwał
acha
KLC|wjzz (17:56)
okej
czterech_ (17:56)
PRZESUWASZ JE W PRAWY GÓRNY!?
tak;d
czterech_ (17:56)
HOORAY!
teraz dam lewy dolny
czterech_
DZIAŁA!
heheh wpisalem the worst i wyskoczylo PS3
no tak tego masterchiefa co pali trawe tez ja ulozylem
Teraz to sie zgadza, rozmowa ze strona wyglada podobnie bo zbyt inteligentne odpowiedzi sa
czterech_
5 11 2005, 18:18
dokladnie - sam kilka razy łapałem się na tym, że odpowiadam na to, co widziałem pod wpisywaczem - pewnie czasem jakieś IP 'zepną' się ze sobą na dłużej i powstaje dialog ;P
co ciekawsze bajery trafiają do znaczków.
edit: heh, przed chwilą był dobry motyw - ktoś ułożył 'where are you from', ludzie zaczeli układać 'from poland' 'from germany' itd i zabierali sobie nawzajem fromy XD
QUOTE(czterech_ @ 5 11 2005, 18:18)

dokladnie - sam kilka razy łapałem się na tym, że odpowiadam na to, co widziałem pod wpisywaczem - pewnie czasem jakieś IP 'zepną' się ze sobą na dłużej i powstaje dialog ;P
edit: heh, przed chwilą był dobry motyw - ktoś ułożył 'where are you from', ludzie zaczeli układać 'from poland' 'from germany' itd i zabierali sobie nawzajem fromy XD
To ja ulozylem "from Poland"

Swietna zabawa ';)
Upodate:
To ktos z was ukladal ze mna teksty typu "Gates jest like ku**a" i "PSX Extreme OWNS" ?
QUOTE(Matrox @ 5 11 2005, 20:23)

QUOTE(czterech_ @ 5 11 2005, 18:18)

To ja ulozylem "from Poland"

Swietna zabawa ';)
Upodate:
To ktos z was ukladal ze mna teksty typu "Gates is like ku**a" i "PSX Extreme OWNS" ?

ja XD
czterech_
5 11 2005, 18:43
mehehehehe, no popatrz, ja też XD
nie no, naprawde genialne w swej prostocie. nikt nie wie o co chodzi i tak narodzilo sie jakies takie jakby community.
w sumie juz wiem co to ma do x360 - ta strona to alegoria (trudne słowo) XBL, które w całości tworzą gracze.
czy coś.
LOL LET'S BUILD PIZZA
XD
To ja byłem ja towarzyszu

Czyli jednak to byl Co-op:)
hehe to byl polski akcent
LOL wyskoczyła mi mrówka na ekranie i cały czas idzie w prawy dolmy róg i coś się zawiesiło xD screen:

a pozatym czasami ta kula wygląda jak znaczek XBOXA z boku!!!
jak robicie że wam się włącza ten jakbt czat? u mnie cały cas jest kula
konstant
5 11 2005, 20:35
Fajnie, tylko troche glupie

Ciekawe co z tej calej kampanii wyjdzie
Mikes wpisz "play" (bez ")
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.