Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Amped 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
massmedia
Amped 3, preszedł poważną metamorfoze w stosunku do "jedynki" i dwójki". Microsoft powierzając 2K games prace nad nowym Amped'em wiedział, że ta gra POTRZEBUJE ZMIAN. Amped stał się bardziej hardkorowy, stylowy, ale niestety utracił sporo na realiźmie. 2K postąpiło tak samo jak EA; deska nie jest już jedynym środkiem transportu. Będziemy się także przemieszczać m.in. na lotni, skuterze itd. Dodaje trailerek z IGN'a. Sporo w nim gameplayu. Co sądzicie o tej grze, czy czekacie na nią i jak oceniacie tą przemianę?
P.S był ktoś na X05, czy jestem sam?
P.S2 oglądajcie trailer "insanity"
media.xbox360.ign.com/media/748/748406/vids_1.html
YETI
Mozna tylko stwierdzic jedno...grafika to dno.
Ale pewnie do premiery jeszcze ja poprawia.
Ryo-San
zapowiada sie naprawde bardzo dobry snowboard..trailer i filmiki wypadaja konkretnie..stoki zyja wlasnym zyciem. fajne patenty, bardzo dobra grafika, swietna animacja..jak na pierwszy next genowy snowboard wypada to wszystko bardzo dobrze..zreszta na sieci jest juz wiele "hands on" ktore bardzo pozytywnie odnoszą sie do Ampeda 3go..
massmedia
Yeti, przesadzasz. Po pierwsze pamiętaj, że oglądasz ten trailer na kompie. Po drugie nie licz, że ją poprawią w 2 tygodnie. Po trzecie grafika wcale nie jest taka zła. Ważne, że animacja jest płynna. Zresztą chodzi o miodność i styl, a nie tylko o grafikę.
dragu
To nowa generacja, normalne że człowiek chciałby fajerwerków. A jak się ogląda ten trailer, to oprócz widoku po daaaaaleki horyzont, gra wygląda jak na Xbox`a. PGR3 kopie zad, Amped 3 kopie sobie grób icon_wink.gif . Liczę że to wina marnej jakości ripa filmiku.
Ryo-San
akurat gameplay z X05 prezentuje sie slabo ale jest sobie taki pierwszy filmik ktory wyszedl (zaczyna sie jak koles sobie spi a pozniej jakis koles robi foty z helikoptera) i prezentuje sie baardzo dobrze..
hita nie bedzie ale jakas siodemeczka moze osemeczka..
massmedia
QUOTE(dragu @ 5 11 2005, 19:28) *

To nowa generacja, normalne że człowiek chciałby fajerwerków. A jak się ogląda ten trailer, to oprócz widoku po daaaaaleki horyzont, gra wygląda jak na Xbox`a. PGR3 kopie zad, Amped 3 kopie sobie grób icon_wink.gif . Liczę że to wina marnej jakości ripa filmiku.

No trudno, czas na ciężką altylerię. Byłem na X05 i ta gra kopie zad. Napewno nie tak jak PGR 3, Full Auto czy Perfect Dark, ale myślę, że każdy kto grał Amped 1 albo 2 po prostu kupi tą grę. I kropka.
massmedia
Mam, jeszcze pytanie czy amerykańskie serwisy mają już x360. Nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale gamerankings wystawiło już dwu grom oceny. Pamiętajcie, że ten serwis sumuje oceny z magazynów i stron internetowych. Załączam link.
P.S jak nie będzie tego na stroni głównej szukajcie w dziale x360 biggrin.gif
http://www.gamerankings.com/
Paczek
to jest jeden z launch titlle ktory bede chcial kupic smile.gif nie gralem w 1 i 2 ale zagram w 3. Mi sie podoba mozliwosc Live'a a do tego jeszcze budowanie wlasnych snow parkow smile.gif bedzie miodzio
Diabeu
jeśli system jazdy będzie rozwinięciem tego z Amped2 to już to chcę
ssx mi się przejadł po prostu a w Amped to człowiek ma niezłe wyzwania przed sobą postawione

graficznie to jak rasowany engine dwójki, na tą chwilę
111111
na wypowiadanie sie o grafice proponuje poczekac do momentu, az plytka bedzie sie krecic w x360 a my bedziemy to widziec na HDTV biggrin.gif
Mazzi
Uwielbiam ta serie! Mniami smile.gif
Mikes
z tego co można doczytać się na oficjalnej to:
-będzie crash mode(?)
-będą śnieżne pojazdy
-będzie można budować własne stoki
-będzie ponad 300 utworów(to nie jestem pewny czy dobrze doczytałem)
YETI
1UP 7/10
massmedia
Nareszcie dorwałem się do tej giery, i co? Totalne rozczarowanie, to już nie to samo sad.gif . Była super symulacja, teraz jest arcade. I to słaby, jak już arcade to 3x razy szybszy, co nie?
Dobra muszę przyznać, że jazda na skuterku czy "jabłuszku" sprawiała sporo radości, ale czegoś mi jednak brakuje. Czego? Np. next-genowej grafy (mam tv z hdtv i też nie powala), next-genowej fizyki oraz dobrego humoru (tak jak to pisali w #102 to to wszystko zajeżdża głupotą MTV). Napeleni na snowboard bierzcie, ale moim zdaniem lepiej znaleźć z szafy SSX 3 i poszpilac w hdtv(jak musi byc arcade to pelna para:)).
Paczek
zgadzam sie z massmedia kupilem ta gre (juz dawno) i po krotkim czasie grania wymienilem na King Konga smile.gif
ping
łyknąłem na 1 noc, zaliczyłem wszystko na złoto... i co? i lipa! nie jest ani bardziej hardcore'owy, ani lepszy od poprzedników. ta gra jest za łatwa, zdecydowanie za łatwa!! ale mimo wszystko i tak się miło grało
massmedia
Będę płakałsad.gif (chlip). Dlaczego Microsoft oddał taką licencję 2K? Co będzie jak sprzedadzą Halo jakiemuś "Big Benowi" (ależ ja mam wyobraźnię) smile.gif
acePL
kurde może mi ktoś pomoże biggrin.gif gram sobie gram w amped i co mam zrobić żeby odblokować te rzeczy :

Snowbird Dawg
Impress the required number of bystanders in each area of Snowbird to Own the Mountain.
--
Locked
VIVA VALLE!
Impress the required number of bystanders in each area of Valle Nevado to Own the Mountain.
--
Locked
Laax Stock & Barrel
Impress the required number of bystanders in each area of Laax to Own the Mountain.
--
Locked
King of the Mountain Lab
Impress the required number of bystanders in each area of DC to Own the Mountain.

i jak dojść do aktu 2 ?

Vamonos a South America!
Finish Act II of the story to unlock Valle Nevado

bo mama medale we wszystkich konkurencjach z 3 gór i co mam zrobić dalej :| ???
Zeratul
sciagnalem sobie demo Ampeda 3 i powiem jedno... dno. Ale to tylko moje zdanie, nie jestem fanem takich gier i mnie nie podniecaja. Graficznie jest slabo, rozczarowanie... gameplay... to nie dla mnie.

Jak ktos lubi takie gry to moze mu sie spodobac, mnie nie przypadla do gustu.
MAC 1100
lipa. cos w stylu tonego hawka?tyle ze kilka razy wolniejsze tongue.gif dla mnie lipa smile.gif
bart-blank
Uhhh czekałem na taką grę!!!! Jak zrobią 4 część, poprawią grafikę i model "jazdy" to będzie to dla mnie najszczęśliwszy dzień w życiu gracza : )
massmedia
Zastygłeś, powstań!!! AcePL, nie martw się ja też tu zastygłem... I dalej nie przeszedłem sorry smile.gif
Piasecznik
OOoo, dinozaur biggrin.gif
Żeby zrobić to o czym pisze AcePL
trzeba czesać triki przy ludkach porozrzucanych po stoku.
Zmienia im się wtedy ikonka nad łepetynami z żółtych na zielone.
Nie pamiętam dokładnie, co przedstawiały te ikonki, chyba zielone jest oko czy jakoś tak. Nie robi się tego w konkurencjach medalowych a jedynie we freeride.
No dobra, przypomniałem sobie - żółte są ikonki oka, oznaczają że kolesie na nas patrzą.
Jak wyczeszemy przy nim trik (czyli zaimponujemy im) ikona zmienia się na zieloną.
ocelot1
Z pewną taką nieśmiałością podchodziłem do tej gry 2 razy. Za trzecim razem zatrybiło i wsiąkłem. Fajna gra z sympatyczną grafiką i z przezabawnymi i pomysłowymi przerywnikami. Ciekawe czy w planach jest Amped 4...
Diabeu
trójka to maxymalny gniot, popłuczyny po prawie że genialnej dwójce
wszystko w niej odpycha, jakieś dupne saneczki, raile magnetyczne co to przyciągają z 3 metrów

to okropne co oni z tą grą zrobili

tylko filmiki (nie wszystkie) były dobre, tak absurdalne że aż wspaniałe (nindżasy itp.)
jiloo
gameplayowo 3-ka do 20ki sie nie umywa.
dwojeczka to bardziej symulacja, a trojka to lightowy arkade.
ale filmy byly tak za(pipi)iaszcze, ze przeszedlem cala - pozniej te animacje pokazywalem dziewczynie - mieslismy niezla polewke. pare razy poszczalem sie ze smiechu - wygrywaja spiewajacy beatlesi i rangers skarpeta. debilizm na maxa, ale jaki piekny.
ocelot1
Nie znałem dwóch wcześniejszych części, więc nie mam porównania. Może to i dobrze... Ale podoba mi się bardziej niż inny tytuł startowy na X-a - TH: American Westland.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.