Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: download ze strony www.yourpsp.com
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
marekzaba
Mam problem z downloadem dodatkow do gier,muzyki itp. z oficjalnej strony www.yourpsp.com.Jestem zarejestrowany i wcześniej nie miałem z tym najmniejszego problemu ale wtedy mieszkałem w Londynie.Teraz wróciłem do kraju założyłem neo i nie mogę nic ściągnąć z tej strony wyskakuje napis coś w stylu "in order to download,you must accept security certyficate" i jeszcze jedna sprawa z amerykańskiej strony sony www.us.playstation.com mogę ściągać pliki i nie mam z tym żadnego problemu.Próbowałem wszystkiego. POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!
Shinji-kun
neostrada potrzebuje zaakceptowania certyfikatu,ktory pozwoli Ci na instalowanie rzeczy ze strony na twoim pc.Pewnie zignorowales akceptacje za 1 razem closedeyes.gif poproboj z roznymi przegladarkami (opera,ie,mozilla).W mozill np. masz w zakladce narzedzia--->opcje--->zaawansowane,cos takiego jak certyfikaty,wchodzisz w to i tam masz liste wszystkich,wystarczy zaakceptowac ten z yourpsp.com i powinno zadzialac !!!
IzzY
W IE 6 też masz certyfikaty. Narzędzia->Opcje internetowe...->Zawartość. Sprawdź to.
marekzaba
Próbowałem z tymi certyfikatami ale nie pomaga.Może ktoś ma podobny problem.Proszę o pomoc.
quattro
ja radzę powyłączanie wszystkich zabezpieczeń/blokad dla (niby) bezpieczeństwa w ustawieniach explorerea/mozilli. np. do obsłużenia konta w BPH'u trzeba poustawiać na minimum i powyłączać pare opcji
marekzaba
Dałem wszystko na minimum, próbowałem z tymi certyfikatami i dalej jak nie mogłem ściągnąć dodatków tak nie mogę i teraz. Krew mnie zalewa. mad.gif
Shinji-kun
moze to wina jakiegos antywira,ze cie blokuje ??!! wacko.gif w najgorszym wypadku bedziesz musial formata zrobic wink.gif
bogas
A czy masz zainstalowane srodowisko uruchominiowe Javy? Bo ten Aplet ktory sie laduje zebys mogl pobierac pliki to program napisany w Javie. Aplety jako programy internetowe nie maja prawa ingerowac w twoje dane na dysku. I tu z pomoca przychodza certyfikaty. Po prostu musisz zezwolic na uruchamianie tegto apletu i tyle. No i miec zainstalowana Jave. www.sun.com

Tak mi sie jeszcze przypomnialo, kiedys w podobny sposob sciagalem z www.pspdrive.com. Czyli usb miedzy psp a pc i jedziesz... No i mi Memory Stick 1GB padl... na szczescie w sklepie mi wymienili smile.gif Moral jest taki
, ze moze lepiej pobierac na dysk pc a potem przerzucac na psp.
marekzaba
bogas jesteś boski chodziło właśnie o tą JAVĘ teraz mogę ściągać bez problemu.WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quattro
hehe - no proszę - JAVA. czasem tak bywa, że dziwisz się DLACZEGO. cześto się zapominao instalacji maszynki java (mnie zdarza się to często po formacie smile.gif )
bogas
QUOTE(marekzaba @ 9 11 2005, 16:46) *

bogas jesteś boski chodziło właśnie o tą JAVĘ teraz mogę ściągać bez problemu.WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cool.gif cool.gif
Spoko, nie ma sprawy. Jednak chciałem serio zaznaczyć problem z tymi kartami Memory Stick. Uważajcie, bo wypadki mogą sie zdarzyć i karta idzie sie kochać. Ja troche sciągałem z www.yourpsp.com i wszystko idzie bez problemów, jadnak może inne nieoficjalne strony mogą coś nam namieszać.
nightrunner
witam, ja również mam problem ze ściąganiem z oficjalnej stronki...
czy ktos moze mnie uświadomić co to oznacza?? :

Note: If this is the first time you have used the PSP Download Service, you will need to accept a security certificate popup in order to proceed with your download.

I ewentualnie co muszę zrobić?

z góry dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.