Gdy gralem w Jets'n'Guns (taka masakryczna strzelanka, wyszla na DC i PC, niedawno dodawana w CDA), urzekla mnie po prostu muzyka. Ostre brzmienie, kiedy to siejac istna masakre na ekranie (krew i kokosy z telewizji miedzygalaktycznej za masakre lecialy wodospadem), po prostu mozna bylo wpasc w amok. Szybko odszukalem nazwe zespolu, nie bylo to trudne, bo na dysku jest katalog z ich mp3. Zespol jest dosc znany, i oryginalny. Czesto gitarowym riffom towarzyszy hmm... "syntezatorkowe" dzwieki (cos a la dawne kawalki z ZX albo z Atari). Czasami towarzyszy wokal... Ogolnie ich kawalki mozecie niektore sciagnac z ich strony:
http://www.machinaesupremacy.com/downloads.htmPolecam kawalek "Hero" z tej stronki, no i ogolnie caly OST z gierki
Grałem w tą gierkę. Good shit. Wraz ze szpilem miałem też dwa kawałki Machinae Supremacy i jeden z nich to był "Hero", ale bez wokalu i z kilkoma efektami. Ogółem trochę pograłem.
Znam już od dawna twórczość Machinae Supremacy. (pipi)ista kapelka ;p.
Ze swojej strony chciałbym polecić utwór "Winterstorm" - Big Nose jak się patrzy. Aż chyba poszukam emulatorka bo zachciało mi się grać...
dwa lata temu sie nimi jarałem, wtedy bylo niezle, teraz wole horse the band
NINTENDOCORE
NOM fajny zespoł z tego Machinae jeszcz nowa płytka i Through the looking glass ahh
Nawet sobie userbarka szczeliłem
Obsolete
14 01 2008, 22:43
zduniacz
14 01 2008, 22:58
O, nowa płyta, a to ci niespodzianka. Ciekawe czy jest wiecej SIDa niż na poprzedniej. I mozna poprawic pomylke w nazwie tematu, jesli ktokolowiek o to dba.
ogółem jeszcze nie słyszałem więc obadam tą najnowszą płytę
Ölschmitz
27 06 2008, 10:31
i jak wrazenia?
Grzehoo
27 06 2008, 10:36
Chujnia.
Ölschmitz
27 06 2008, 10:46
grzesiu czemu wyedytowales posta w ktorym napisales ze mendrek jest wielki? xD
Grzehoo
27 06 2008, 10:51
Bo wstyd.
Bartezoo
27 06 2008, 10:59
Mi się kojarzy z tandetnym power metalem.Trochę wiochą zalatuje...
Ölschmitz
27 06 2008, 11:02
power metal? bo co? bo mendrek?
MS ssie palke ale nie jest podobne do power metalu xD
Bartezoo
27 06 2008, 11:13
xD
Nie dlatego że mendrek,tylko nowa płyta tak brzmiala podobnie.
Grzehoo
27 06 2008, 20:27
W nowej płycie pojawia się power metal. Naprawdę, można ten temat podpiąć do smoków i grubych bab.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.