QUOTE(Yacek @ 13 11 2005, 12:02)

Dziwne, bo ja ciagle jade na najtanszym abonamencie, socjalnym, w wakacje wzialem neostrade w promocji - 2 miechy, po 2 miechach zrezygnowalem, teraz jakis miesiac temu znowu wzialem neostrade, tym razem na stale, dokladnie na rok czasu i nic mi nie marudzili o zadnej weryfikacji, pytalem sie czy bez problemu bede mogl zmienic na wyzsza/nizsza majac dalej ten 30 zlotowy abonament i powiedzieli ze tak.
Szczesciara

QUOTE(szeni @ 13 11 2005, 19:30)

Jak ja zakładałem, to mnie pytali jaki mam abonament, a że mam standardowy, to nie było problemów. Byc moze nie chodzi o zadną autoryzację, tylko po prostu Cię pytają o Twoją taryfę. Jesli nie zapytają, bo np zapomną - wszystko jest ok
No ja nie wiem jak to jest tam `u was`

W kazdym razie na kazdej ulotce jaka dostaje od tepsy jest napisane (malym druczkiem ale jednak) ze minimalny abonament to ten z 60 min gratis. Jakby nie bylo na wszystkich abonamentach jest mozliwe posiadanie neo, bo niby co, jak bierzesz drozszy abonament to zamiast kabli montuja ci swiatlowody? lol. To prosta taktyka wyciagania forsy, dlatego tez potanialy opcje neo ;] Cwaniaki