Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Port IR w gbc
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo GBx
czterech_
no właśnie - po co? szukając googlami znalazłem tylko jakiś dziwny programik do obsługi telewizora konsolką oO ale nic oficjalnego czy konkretnego.
Di_
Np w Pokemon Gold/Silver do opcji Mystery Gift.
IzzY
Oraz do podłączenia aparatu do GB (widziałem taki w amerykańskiej telewizji reklamowali kiedyś).
szeni
I dodatkowo, z tego co slyszalem, do podlaczenia GBC do specjalnej... maszyny do szycia. Są specjalne programiki, w ktorych mozesz sobie spreparowac wzory z postaciami z gier (przypominam sobie teraz wersje z Mario i chyba Pokemonami), po czym wyslac je do maszyny i sie jakos szyje. Co prawda nie wiem, jak to dziala, ale moze jest fajne.
mr oSa
Do bezprzewodowego muli playa.
n-name
"Do bezprzewodowego muli playa"?, mały błąd w wyrazie "multi", a pozatym to multi w gbc tylko przez link kabel
mr oSa
Może i tak... Ale jak nie do multi to np. do przesyłania zdjęć itp. na nagrywarke albo co... (to tylko sugestje biggrin.gif )
miki
np. do zamieniania się pokemonami w np. Pokemon Yellow albo kartami w Harrym Potterze. Do grania trzeba miec linka.
GRIZZ
no nie wiem czy do grani należy mieć linka :\ pamiętam że chyba w Warlocked dało sie grać przez IR
franklin
Ja mam gbc z aparatem. I port IR jest np. po to aby wysylac z jednego GBC z aparatem zdjęcia do drugiego. wink.gif smile.gif laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.