Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: CD=>MP3
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
MichAelis
Mam oryginalna plytke i chce zrzucic z niej mp3, ale na pudelku jest napisane ze ma jakies zabezpieczenia i rzeczywiscie sie nie da blink.gif kazda mp3 przerywa confused.gif da sie cos z tym zrobic? czy musze sciagac z sieci?
Arox
A czym ripowałeś?
MichAelis
Jeden to jakis cdex(polski jakis), zawsze mi dobrze dzialal, bo po prostu nie mialem zabezpieczonej plyty, a drugi to program przy Mp3 playerze Creative Media cos tam.
Yacek
Sproboj EACiem. Exact Audio copy, albo na upartego zrzuc cd do obrazu alcoholem, zamontuj na wirtualnym napedzie i z niego rippuj.
erix
Polecam Easy CD-DA Extractor
MichAelis
i omija te zabezpieczenia??
erix
Ja tam nie wiem o żadnych zabiezpieczeniach tongue.gif Do tej pory zripowałem tym programem około 30 audio cd ( ale takich z lat 90' - może wtedy nie było zabiezpieczeń tongue.gif ) i wszystko było bez problemu smile.gif
MichAelis
lol takich programow jest w (pipi)
Mnie interesuje taki ktory ominie zabezpieczenia... i jak tu kupowac oryginaly ?
Arox
Na forum cdrinfo była o tym mowa.
Rzuć tam okiem
2razyjot
QUOTE(MichAelis @ 15 11 2005, 11:41) *

lol takich programow jest w (pipi)
Mnie interesuje taki ktory ominie zabezpieczenia... i jak tu kupowac oryginaly ?

Yacek Ci powiedzial - alkohol zrzucajac obraz omija zabezpieczenia i wypala plyte bez takowych. Z takich mozesz rznac ile wlezie na mp3 ... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.