Oficjalna strona Gra już widnieje na półkach sklepowych, a tematu nie ma

Gra mnie zainteresowała, ale czy można grać TYLKO sieciowo? Jest SP?
I jak gra ma się do SOCOM'a 3? Która jest lepsza?
Jest single player, socom to zupełnie inna gra. B2 jest na konsolach bardziej arcadowy niż na pc
1) CO ma B2 do tematyu?(porównanie?)
2) B2 nie było na PC ;]
To bardzo proste: B2 = Battlefield2

,a Battlefield wyszedł najpierw na PC i jest lepszą wersją (choć pod względem realizmu to nie dorównuje Operation: Flashpoint)
rotfl, faktycznie sorry

ale tak na serio? opłaca się dla samego SP(nie mam NA)?
z mojego punktu widzenia gra zdecydowanie przeznaczona jest dla trybu multi. Pogralem troche w singla i udalem sie ku opcji "play online"

Wydaje mi sie, ze tryb dla jednego gracza szybko moze sie znudzic... ale kto wie, przynajmniej ja nie zamierzam tego sprawdzac (czyt. Online wciaga na maxa, naprawde (pipi)ista sprawa:))
a mi sie ta gra podoba:)
fajne misje sa:) mila odskocznia od pecetowej wersji
Dzisiaj grałem w tą giere i jak dla mnie single player jest na wypasie... Nie gram na multi bo mam wolnego neta
g_w_b_b_a
18 07 2006, 16:22
singiel jest sredni, wkurzajace jest ze ludzie respawnuja co jakis czas kolo ciebie i nie ma zadego zaskoczenia

np. na tankowcu czy cos, zabijesz i po chwili ktos ci plecy strzela

wolabym potyczki z botami na mapach online jak to na PC jest
Mnie ten Battlefield 2 w singlu szybko znudził... IMO warto brać przede wszystkim (tylko?) dla multiplayera.
mnie jakoś się podoba w singlu... rodzice zawsze twierdzili, że jestem inny

(niż wszystkie dzieci)
Sokolov
22 07 2006, 08:46
Mi tam też się podoba single, przeszedłem go trzy razy.
podcast
24 07 2006, 22:50
mam ta giere od... 5 godzin. Na multi jest fajna, narazie obczajam wszystko

. Ale pc-towy odpowiednik jest niestety lepszy.
***PRK***
18 10 2006, 12:38
mi sie tam modern combat nie podoba...BF2 jest lepszy...

...a 1942 najlepszy
Mam pytanie odnosnie gry BF2... wiem ze istnieje tam zwykly tryb kampanii... a jak jest z multi?? czy gre przez siec mozna zastapic gra z botami??
Dr.Czekolada
28 02 2007, 14:15
BF2 MC multi wymiata

. Nie ma co porównywać do wersji PC (ale i to nie do końca prawda, ci co chcą mnejsze mapy i więcej strzelanin z bliska, pokochają MC bardziej

).
Hej, mam proble z misja, bo nie bardzo wiem o co w niej chodzi, co zrobic.
Misja z Silosami. Po wysadzeniu w powietrze dwóch silosów nie wiem co zrobic z gosciem ktory na wzgorzu odpala rakiety?
HELP!
Musisz wleźć na samą górę do tego kola, wtedy "teleportujesz" się do snajpera który spada na spadochronie na wierzę nieopodal, i namierzasz tą wierzę laserem ( taka niby "lornetka") i kuniec.
super giera pogral bym wnia przes neta ale niemam neta w PS2

((( ale i tak jest super

))))
Działają jeszcze servery?
I tak przy okazji czy w Operation Flashpoint otwarte?
szarakps
28 02 2008, 19:01
Serwery działają i wciąż dużo chętnych do gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.