Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need For Speed: Most Wanted
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Stron: 1, 2
il capitano
Ciekawe co za gbur widział pixeloze i spadający framerate. Huh, trzeba mieć już mocno wypalone gałki by coś takiego stwierdzić. Mnie się podoba jeszcze model jazdy, jest taki, hmm elastyczniejszy? nie jest tak kartonowo, w zasadzie młodzieżówka pełną gębą. Słońce ładnie bije po patrzałkach.

Gierka conajmniej dobra, tak na : 8
radeksz
W nowym NFS, wyszło na jaw jaki cienki jest engine na którym był pisany Underground (ładnie to wyglądało w nocy), teraz jest już tylko znośnie(ogólnie mogliby dać lepsze tekstury jezdni i byłoby już ok, czasem można się zastanawiać czy nie zrobili tego specjalnie by pokazać jaki to nowy X360 jest dobry) . Ale gra broni się dobrym gameplayem i to jest najważniejsze. Pościgi z glinami dają radę biggrin.gif
2razyjot
To ja powiem tak - dawno zadna samochodowka nie trzymala mnie przy konsoli tyle, co "NGS: MW"!

Za mna sporo godzin spedzonych przy tej wlasnie gierce i na osce dopiero 30 % - leci powoli a gra sie sympatycznie i pojawiaja sie nowe wyzwania/fury/tuning - nie nudzi sie. Cholernie kreci mnie sam klimat gierki - taka mila, odstresowujaca rozrywka, poscigi z glinami, fajne du.py, sycie zmontowane filmiki - no niby zaden przelom i rewelacja a jednak, ze lubie bzdurne filmidla pokroju "Fast & Furious" to tutaj normalnie kwicze i smieje sie sam do siebie ...

Dla mnie to mocna 9. Moze dlatego, ze nie gralem w zaden "Undergroundy" bo zwyczajnie nie czulem tego - ale w tej czesci NFS po prostu plywam w klimacie niczym ryba w wodzie!

Brrrrum, brrrrrrrrum, brrrrrrrrrrrrrrrum! smile.gif

<zolwik>
il capitano
QUOTE(wujaszek_JJ @ 28 12 2005, 06:37) *

To ja powiem tak - dawno zadna samochodowka nie trzymala mnie przy konsoli tyle, co "NGS: MW"!

Za mna sporo godzin spedzonych przy tej wlasnie gierce i na osce dopiero 30 % - leci powoli a gra sie sympatycznie i pojawiaja sie nowe wyzwania/fury/tuning - nie nudzi sie. Cholernie kreci mnie sam klimat gierki - taka mila, odstresowujaca rozrywka, poscigi z glinami, fajne du.py, sycie zmontowane filmiki - no niby zaden przelom i rewelacja a jednak, ze lubie bzdurne filmidla pokroju "Fast & Furious" to tutaj normalnie kwicze i smieje sie sam do siebie ...

Dla mnie to mocna 9. Moze dlatego, ze nie gralem w zaden "Undergroundy" bo zwyczajnie nie czulem tego - ale w tej czesci NFS po prostu plywam w klimacie niczym ryba w wodzie!

Brrrrum, brrrrrrrrum, brrrrrrrrrrrrrrrum! smile.gif

<zolwik>

właśnie, gierka raczej skierowana dla niewybrednych, mnie tak samo kręcą filmy tego typu bo jest na co popatrzeć, posłuchać silników, nie doszukuje się w filmach "głębi" bo takich już nie robią, więc bawię się a później wczuwka w Most Wanted, suki pasują do tej gierki, jest luźno.

P.S. - zastanawiam się co wczoraj gliny robiły w knajpie "kebab" podjeżdżając czyściutką furą,
to nic, że do komendy jest 100 metrów dry.gif tiaa, nasze pieniądze, podatników idą na kebaby, teraz mówi się "przyszli kebaby" wacko.gif
P.S. 2 - taki grubas z pewnością nie poradziłby sobie z osiedlową Suprą, niestety...
2razyjot
QUOTE(KoBik @ 28 12 2005, 09:05) *

nie doszukuje się w filmach "głębi" bo takich już nie robią,

Sorry za OT, ale nie przesadzaj ... hyh.gif
il capitano
etam tongue.gif

zasil mnie jakąś ciekawą listą "głębszych" filmów na PW a będę wdzięczny.

Most Wanted - to jak się popyla Lancerkiem jest nie do opisania, przelotówka zrywa asfalt w połączeniu z mocnym dźwiękiem w głośnikach daje po garach. Istny orgazm rolleyes.gif
Soul
Mi tam Nowy NFS bardzo przypadl do gustu gram w niego kiedy tylko mam czas (40%biggrin.gif:D:D) jedyny NFS do ktroego udalo mi sie przekonac wink.gif jak dlamnie 8+/10
ełe romu
ijałaaaa gra jest ostra, podoba mi sie jak cholera, grafika to nic specjalnego ale zabawa jest duuża. polecam każdemu samochodziarzowi. ha szacunek za fiata punto dostepnego!
opat
Jestem w zadaniu nr1. Bawiłem się przy tej grze wyśmienicie . Animacja trochę szarpie, ale i tak wypasik.
ełe romu
w sensie masz pokonać kolesia blacklist nr 1? no ja też teraz musze go ścignąćbiggrin.gif a animacja jest ok
il capitano
Każdy narzeka na animacje. Nie wiem dlaczego mellow.gif miałem spory młyn na ulicy i nie widziałem ostro zacinającej animki. Jest pozytywka.
2razyjot
QUOTE(KoBik @ 4 01 2006, 20:47) *

Każdy narzeka na animacje. Nie wiem dlaczego mellow.gif miałem spory młyn na ulicy i nie widziałem ostro zacinającej animki. Jest pozytywka.

Narzekaja Ci, co zle interpretuja recenzje w PSX-E - grafika nie jest wcale bardzo zla, jest przecietna ale nie ma w niej nic co psuloby zabawe plynaca z gry! Drastyczne spadki animacji? Bullshit! ;[
il capitano
Dokładnie, mając na liczniku 70% przejścia gry to z glinami jest już masakra i animka spada tylko wtedy "gdy mrugam oczami" laugh.gif

Grafika słaba? jakby dorzucili aliasing to byłoby świetnie. Architektura miasta jest świetna, serpentyny na których można się wściekać z sukami jest mocnym punktem tej pozycji. Jak dla mnie najlepsza część serii.
klausa
Aliasing właśnie wszystko psuje. Na SS to już masakra, jak dostałem X'a i odpaliłem NFS jako pierwsze na SS to myślałem że mi się oczy popsuły.
Jako że moja jedyna jak na razie śmigałka na X daję 8+
Jasio
Nie wiem czy ktos porownal wczesniej obie gry na roznych platformach jak sie powtarzam to pardom.

Mianowicie chcialbym sie dowiedziec czy nfs mw na xboxa jest ulepszony graficznie lub jakkolwiek??
Fanatyk Legii
Jest z calą pewnoscią lepsza od Underground 1&2.ale naj..jest Hot Pursuit na PSXa.Ta gra wcale nie jest zla,ma cos w sobie ciekawego,a ze HIV dał jej 7..(XBOX) jego prawo,ja mam wlasne zdanie a jego szanuje
Liquid Snake
MW przypomina mi Quake'a (jedynke), 3 kolory z czego 1 to brąz a pozostale 2 to jego odcienie :D no ale i tak na Xie wygląda jakoś bo wersje na GC pokazuje znajomym żeby się pośmiać, nie wierzą że można tak spaprać grafike do poziomu PSX'a, "wejdź w opcje, musi być jakaś od ustawiania lepszej grafiki" <- słysze :D
Sama gra mnie znudziła przy kilku próbach podejścia z zamiarem zaliczenia gry ale nie dałem rady, wróciłem do NFS:HP2, stary dobry NFS.
Beck
Własnie przejechałem sie Lancerem EVO w NFS: Carbon. Graficznie jest bardzo bardzo dobrze, nie ma już tych rozmytych pixeli na ekranie ( NFS:MW) Myslę ze jest duuuużo lepiej niż w NFS: U2. Już sie nie mogę doczekać.
Opcje tuningu rozbijają, myślę że na samej zabawie z samochodami spędzimy wiecej czasu niż na samych wyscigach:D:D:D
signap
ten nowy tuning to tez szybko sie znudzi ze wzg na ograniczona ilosc kombinacji (obnizyc zderzak, powiekszyc krate,itp)

ps. jest demo na XA?
Beck
Dawali do ostatniego OXM (anglia)
signap
dziwne ze w necie ni ma confused.gif
Tomaszek88
Jak dla mnie to wole underground i drifty smile.gif

NFS MW nie jest za ciekawy wg. mnie smile.gif
xdeadly
A mi sie przyjemnie grało w MW na x'e smile.gifsmile.gif Na grafe zbytnio niema co narzekać... posiadacze ps2 dostali bardziej po gałach...confused.gif (uwierzcie mi prawie poziom psx, no może DC wink.gif ) Na x'e podobały mi sie refleksy słonca na asfalcie i pare inncyh efektów światła wink.gif
Tomaszek88
Gierka na Xboxie wg. mnie jest dosc dobra, ladna graficznie. Mi tam sie gra przyjemnie wink.gif Na PS2 to byl koszmar smile.gif
Sztajniec
Teraz będę Wam odkopywał tematy, tylko po to, żeby wyrazić swoje zdanie (bo wreszcie mam X'a wub.gif).

NFS MW to imho najlepsza część z wszystkich eNeFeSów, najpierw bardzo przyjemnie grało mi się w nią na PieCu, ale, że rozgrywka toczyła się przy 20fps'ach nie chciałem sobie psuć gry, ale tak czy inaczej wiedziałem, że jeszcze kiedyś do niej powrócę (w taki czy inny sposób).No i powróciłem, na Xboxie smile.gif Gierka wg mnie jest naprawdę świetna. Animka mi nie rwie (bynajmniej ja, konsolowiec od niedawna) nie zwracam póki co na to uwagi rolleyes.gif Grafika jest świetna (pykam przez VGA Box'a na crt'eku 17''), grywalność też stoi na wysokim poziomie. Kurczę, cieszę się jak nigdy z tego Xpudła wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.