Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need For Speed: Most Wanted
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox
Stron: 1, 2
il capitano
Widać Hiv już męczy owy tytuł happy.gif także spisujcie swoje spostrzeżenia odnośnie tego tytułu, bo ciekaw jestem jak wypadł na tle całej serii. Jak dla mnie Undergroundy są najlepsze mimo swojej plastikowości ale ja uwielbiam ten pastisz. Mam nadzieję, iż ta część potrzeby prędkosci zaspokoi mojego pypcia w odpowiedni sposób.
Pawel1992
Wg mnie ta czesc jest beznadziejna. Po 1 do gry w porownaniu do ug wprowadzono glownie poscigi policyjne. I co w tym tak bardzo atrakcyjnego. Po 2 undergroundy sa dla mnie beznadziejne tongue.gif. Wiekszosc graczy pewnie nie grala nigdy w 1.2.3.4.5. I te czesci byly najlepsze. Hot pursuit 2 juz kaszana a undergroundy calkiem odbiegly od serii. Nfs porsche najlepszy.... smile.gif
il capitano
Oczekuję postów dotyczących tej części a nie wspominania i bluzgania serii Underground, to nie to miejsce.

Mam nadzieję, że niedługo ktoś napisze coś konkretnego na temat Most Wanted.
nuke`
nie wywarła na mnie wrażenia jak mistrzowskie dla mnie underground 1 i 2,
zniszczenia samochodow licencjonowanych sa slabe, natomiast wozow policyjnych sa naprawde dobre.. mialbyc bardziej rozbudowany tuning ale i tak + za to:D a no i nie ma wyboru poziomu trudnosci.. niestety a moze stety? ogolnie gra srednia, nadrabia grafa! nie ma porownania do U
szumi_dc
możę ktoś coś skrobnie o muzie i czasie gry? Bo jako że zjadam arkejdowe ścigałki w całości, rozważam kupno nowego speeda.
2razyjot
Czy model jazdy wciaz przypomina sterowanie kartonem na kolach? W NFS:U to byla IMO najwieksza bolaczka. Ze nie wspomne o blurze, ktory utrudnial mi gre i walilem w bande - ostro przekoloryzowane barwy ... Jak jest tutaj?
wortigern
co do grafy to wcale nie taka ladna, imo duzo nie poprawili, a gierka to shit...

PS. kiedy wroca normalne nfsy z porzadnymi brykami a nie jakims (pipi) dostepnym dla kazdego zjadacza chleba. Co to za przyjemnosc pojezdzic golfem 0o.

Ps2. Ztuningowane porshe <zygi>
t3xz
Przesadzacie: Gra jest na tyle dobra, że jeżeli przesiedzi się te kilka godzin to nie ma porównania do Underground'u.

ps. Zjadacza chleba? Toż to synu pograj troszkę dłużej bo nie chce mi się bluzgać na niedopałków, którzy krytykują rzeczy bez obeznania.
il capitano
QUOTE(wortigern @ 22 11 2005, 10:16) *

co do grafy to wcale nie taka ladna, imo duzo nie poprawili, a gierka to shit...

PS. kiedy wroca normalne nfsy z porzadnymi brykami a nie jakims (pipi) dostepnym dla kazdego zjadacza chleba. Co to za przyjemnosc pojezdzic golfem 0o.

Ps2. Ztuningowane porshe <zygi>

eh fakt, nie ma jak szczegółowa opinia, wygląda nawet na taką jakby z była z inneh bajki O_o. Synuś czy ty aby na pewno szarpałeś w ten tytuł? coś mi się zdaje, że znasz ją z opini od kumpla ciorającego na piecu closedeyes.gif piszta, konkrety a nie jakieś pomyje. Kto grał niech skrobnie jak należy a nie rzuca półsłówkami/
Oskae
Ja mam na dysku w x-boxsie tą gre i uważam że jest jedną z najlepszych z całej serii. Grafika jest zajefajna.Samochód troche jak dlamnie za czuło reaguje na ruch gałki. Muzyka jest taka sobie ale da się przetrzymać.W skali od 1 do 10 gierka ma 8+. Rzeczywiście troche mało tuningu jak dlamnie ale spoko.
Pawel1992
Jaki typ muzy jest w grze mam nadzieje ze nie hh....
the-ripper
Bylo by spoko, gdyby nie to ze gierka jest nudna! Nic sie w niej nie dzieje. Od wyscigu do wyscigu, w ktorym nie ma zadnych emocji. Jak dla mnie slaba gra, ktora probuje nadrobic .....infantylnoscia? O_o Tak samo slaba jak Underground.
Najlepsza rzecz w tej grze to panienka smile.gif
il capitano
Takie opinie to o dupe roztrzaść panowie. Kurde nie oczekuję recenzji, ale jakiejś konkretnej opinii. Nie chce mi się wierzyć, że gra jest tak słaba. Od innych osób słyszę, co innego. Co prawda to już kolejny sequel, sequela ale warto przy tym tytule przysiąść. Powiedz the-ripper, w której ścigałce masz inne motywy? bardziej emocjonujące. Wszędzie chodzi o to by drzeć gume, dla mnie to niesamowita frajda prowadzić bryki, na replaye mogę gapić się bez przerwy, tiaaa masochizm... ja już chce sprawdzić w akcji tego enefesa excl.gif
Maniaczek
A jak się ma sprawa animacji? Czy wciąż rwie? Swego czasu miałem na dysku X'a demko owej giery i animacja strasznie rwała, a jak pojawiło się naraz kilka samochodów to już prawie klatki mogłem liczyć.
Poprawili coś od czasu dema?
Jasior
no poprawili, teraz animacja rwie jak sie pojawi naraz kilkanascie samochodow
Sarge
Też mnie animacja interesuje - grałem w demo NFS: MW na PS2 i animka potrafiła ostro przyciąć...
VIPER-R
QUOTE(KoBik @ 22 11 2005, 22:56) *

Takie opinie to o dupe roztrzaść panowie. Kurde nie oczekuję recenzji, ale jakiejś konkretnej opinii. Nie chce mi się wierzyć, że gra jest tak słaba. Od innych osób słyszę, co innego. Co prawda to już kolejny sequel, sequela ale warto przy tym tytule przysiąść. Powiedz the-ripper, w której ścigałce masz inne motywy? bardziej emocjonujące. Wszędzie chodzi o to by drzeć gume, dla mnie to niesamowita frajda prowadzić bryki, na replaye mogę gapić się bez przerwy, tiaaa masochizm... ja już chce sprawdzić w akcji tego enefesa excl.gif

ludzie co wy chrzanicie przeciez to calkiem inna giera niz underground tu chodzi o spierdzielanie przed glinami !!! gra nie ma podtytulu underground 3 !!!! i jest w innym klimacie niz under !!! ma fajno grafe troche kijowe samochody jak dla mnie !! typu mercedes porshe labo i inne i zabraklo japonskich przecinakow nissan 350z,skyline,200sx itd. jedynie supra zostala.gra nie jest krotka. jest o wiele wieksze miasto niz w underze 2. nie ma driftu ale jest zato wiele innych trybow z policjo w roli glownej !!! smile.gif jest ostro opkrojony tuning !!!:( nie mozna osobno dokladac spojlerow na tyl i przod tylko so cale body kity i jest ich bardzo malo!!! nie ma neonow ani wydechow!! malo jest vinyli itp. ale ogulnie giera jest spasion polecam kazdemu kto gral w undera. to cos innego niz under!!!! goroco polecam wcioga jak cholera !!!!:)smile.gifsmile.gif
yaros22
Gra jak dla mnie do bani, wogole mi nie przypadła do gustu,
w duzej mierze jest to chyba spowodowane wczesniejszym cioraniem w Burnout 2,3,4
Jak wlacze tego NFS po uprzednim graniu w Burnouta to niedobrze mi sie robi, grafika srednia, jakies to wolne wszystko sie wydaje, to "turbo" czy jak to sie tam zwie jest takie sobie, a ten slow-motion to kompletna porazka
-gmeru-
Wedlug mnie aby napisac opinie o tej grze trzeba sporo przyciac w nią....kazdy ma pewno takie uczucie ze jak zaczyna w nią grac to jest do bani itp grafika beee wolen furyy itp.. ALE LUDZIE> pograjcie w to sobie przynajmniej pare godzinek : - )ZAJ ebista giera.. Motyw z policja pozniej jest taki ze O_o gdzie to wogle porownywac do Undera.... w sumie ciagle myslisz jak ich wyminac itp przeszkadzaja jak cholera, adrenalina na maksa rosnie..... no ktos kto pisze ze kupa napewno gral gora 30 minut ; ) I co ma do tej gry Burnout? To calkiem dwie rozne gry.... CALKIEM..... fury (pipi) : > stare czasy : >
styxq
na widok Undera zbierało mi sie na wymiot. Ale przynam ze MW jed dobrą grą. grafa ta sama co wczesniej ino dodali bumpmaping na droge. ale ten motyw z policją. są strasznie upierdliwy czasem to 1 radiowozu nie moge zgubic a po chwili bum i na ogonie siedzi mi 8 biggrin.gif . mniej trafny był patent z slowmo, przyznac sie czy ktokolwiek z was korzystał z tego happy.gif nic szczegolnego nie daje a w dodatku zwalnia nasze auto. na cięzkich zakrętach mozna uzyc ale po co jak tak samo dziła ręczny hamulec tylko jest mniej efektownie
estel
Dorwalem gierke (na piecu wprawdzie) i musze powiedziec ze zajawke jest gesta ;] Muza troche mi nie pasuje, za duzo darcia ryja, a za malo dnb (bo na ambienty, dub, jungle czy reggae nie liczylem ;] ). Samochod sie slizga po drodze co na poczatku skutecznie utrudnia jazde, jednak juz po godzince mozna sie przyzwyczaic. Grafika (na piecu) jest fajna ;] Ofkors przekolorowanie (dokladnie przejasnienie) barw included. Ale motyw, w ktorym smigam tunelem, a potem wyjezdzam na swiatlo i flirt oslepiajacy mnie po galach, robi ;] Jest malo (IMO o wiele za malo) opcji tuningu i ten aspekt byl o wiele lepiej rozwiazany w U/U2. Kupowanie calych body kitow, a nie osobno zderzakow, skirtsow itd. suxi ;\ Motyw z uciekaniem przed policja jest fajniusi. U mnie na heat level3 (to takie jakby gwiazdki z GTA ;] ) jest ciezko (aczkolwiek b. rajcownie ;] ). Troche denerwuje to, ze innym autkom mozesz np. oderwac drzwi, ale twoje niszczy sie minimalnie (rysy na szybie). EA postawilo na efektownosc, efektownosc i jeszcze raz efektownosc. IMO fajnie wyszlo ;]
Dybcio
To moze i ja sie wypowiem. Gierka hmm calkiem, calkiem, nie powiem przypadla mi to gustu, ale.....Panowie ta grafika mne przeraza, 2-3 lata temu to moze byloby cos, ale nie teraz, tekstury wolaja o pomste do niebia, normalnie n64(nie zebym obrazal posiadaczy tej maszynki). Muzyka cud miod, ogolnie moje klimaty, miodnosc i zabawa okej. Ogolnie gdyby nie grafa giera dla mnie zaslugiwalaby na mocne 8/10, a tak niestety 6,5/10
PS. Byc moze za duzo nagralem sie w Rallisport2, Ninja Gaiden i inne tego rodzaje produkcje gdzie grafa robila na mnie niesamowite wrazenie. Tyle ode mnie, pozdrawiam
2razyjot
Dorwalem na weekend z kolesiem i z poczatku lekko zrazony grafika (przed oczami wciaz nowy "Burnout") pogralem okolo godzine i ... OGIEEEEEEN! icon_twisted.gif

Zmiana kolorow, nie ma cholernego rozmycia na trasie, natezenia kolorow wiec gra sie "czytelnie". smile.gif Model jazdy jak najbardziej arcade - koniec fizyki kartonu na kolach z "Undergroundow", czuc fure i tyle a poslizgi fajna sprawa.

Sprytnie zmotana fabula - powracaja wyzwania od ziomkow, zaliczanie kolejnych tras i ucieczki przed policja (trzeba rozwalac okreslone miejscowki zaznaczone na fladze by zwolnic poscig i w koncu zgubic ogon), daje rady az milo a do tego rajcujace filmiki fabularne ... Babeczki odpicowane srogo i ogolnie gra sie w to cholernie dobrze. smile.gif
kakus
QUOTE(wujaszek_JJ @ 28 11 2005, 08:26) *

Dorwalem na weekend z kolesiem i z poczatku lekko zrazony grafika (przed oczami wciaz nowy "Burnout") pogralem okolo godzine i ... OGIEEEEEEN! icon_twisted.gif

Zmiana kolorow, nie ma cholernego rozmycia na trasie, natezenia kolorow wiec gra sie "czytelnie". smile.gif Model jazdy jak najbardziej arcade - koniec fizyki kartonu na kolach z "Undergroundow", czuc fure i tyle a poslizgi fajna sprawa.

Sprytnie zmotana fabula - powracaja wyzwania od ziomkow, zaliczanie kolejnych tras i ucieczki przed policja (trzeba rozwalac okreslone miejscowki zaznaczone na fladze by zwolnic poscig i w koncu zgubic ogon), daje rady az milo a do tego rajcujace filmiki fabularne ... Babeczki odpicowane srogo i ogolnie gra sie w to cholernie dobrze. smile.gif

NO GRAFA KULEJE ALE.... mozna pocieszyc sie filmikami z X360 na tym sprz?cie to BAJKA polecam www.gametrailers.com
Dybcio
Jestem na 8 kolesiu z czarnej listy i powiem Wam ze zaczyna sie juz robic harcorowo cool.gif
2razyjot
QUOTE(kakus @ 28 11 2005, 10:08) *

NO GRAFA KULEJE ALE.... mozna pocieszyc sie filmikami z X360 na tym sprz?cie to BAJKA polecam www.gametrailers.com

W du.pie mam xb360 - grafika w nowym "NFS" nie powoduje opadu szczeki ale nie przesadzaj, nadrabia klimatem, ktory jest gesty. smile.gif
Hlipo
Mi się gra bardzo podoba tongue.gif tak jak oba underground(co nie wolno biggrin.gif ), grafika w tej części jest według mnie dobra dużo lepsza od poprzedników a wstawki są świetne! Zbyt dużo nie grałem żeby odblokować jakieś lepsze bryki, części itp. ale z tego co widziałem dodano sportowe fury z wyższej półki. Jeśli chodzi o policje to dobrze, że powróciła teraz według mnie dzięki temu gra jest bardziej atrakcyjna dodano też slow time przydaje sie czasami jak policja zapędzi nasz w kozi róg.
Menu według mnie jest kijowe muza też (dużo hh dry.gif )
phantom75
Większośc z was idę o zakład grała w piraty i to mocno okrojone ze względu na zabezpieczenia, inna sprawa że niewielu jak widać zdaje sobie sprawę że ta część jest pisana pod 360 i to dla niej jest grafika i cała reszta która ze względu na nieco słabsze osiągi X-boxa musiała zostać okrojona jak widzę filmy na 360 i na x to powiem krótko 360 czapki z głów. Grałem we wszystkie częsci i akurat porsche to była poracha jakich mało underground-y to inna bajka a to co zobaczyłem tutaj jest naprawde niezłe to jest arcade nie można porównywac tej gry do boskiej Forzy czy troche gorszego Gran Turismo jest inna ale ma swój niezaprzeczalny urok połączyli moim skromnym zdaniem najlepsze patenty wszystkich części serii i to jest ważne wyszło im to naprawde zajefajnie nie jest to barnout ale to dobrze bo jeżeli ktoś pisze że gra się nie umywa do innej to znaczy że ma wielkie klapki na oczach każda jest inna MC DUB też jest inny i co przez to gorszy ludzie tak mówia rasiści o murzynach. G

Gram od comodore 64 przez amige , pc , psx, psx2, dreamcast , X-box i na pewno będe grał dalej bo to fajna rozrywka bez ograniczeń jak ktoś widział test drive to wie o czym mówię wektorowa grafika tez dawała czadu bo wyobrażnia pomaga przejs do wirtualnego swiata i wtedy każda gra jest fajna a jak ktoś porównuje wszystko do rzeczywistości to niech zostanie kierowcą F1 będzie miał wszystko czego pragnie mi i myślę że wielu innym frajdę sprawia to przeżywaja grając w gry niż je porównując.

Każdemu kto lubi wyścigi polecam NF4SPD Most Wanted najlepiej Black Edition 2 dodatkowe fury i szerokiej drogi bo jest fajnie a jak ktoś kupi 360 to ten tytuł musi mieć.

Phantom75
canabis
dobra to i ja się wypowiem.(zdanie jest moje więc fani nfsu niech nie bluzgają)

most wanted jest napewno lepsze od undergroundów, gra stara się wrócić do korzeni serii.

lekkie udoskonalenia w tuningu, ale i tak w Forza jest lepszy. grafika jak na końcówke czasu xboxa jest do

(pipi).

podsumowójąc można pograć , ale i tak najlepsze były 2 i 4. nfsu to kiła, żałosny skok na kase na który

polecieli małolaci.

amen

ps: sory KoBik za troche inf. nie związanych z tematem
2razyjot
QUOTE(phantom75 @ 2 12 2005, 10:18) *

Większośc z was idę o zakład grała w piraty i to mocno okrojone ze względu na zabezpieczenia,

Przepraszam moderatorow ale nie moglem sie powstrzymac ...

Ahahahahahahahahaahaha ... xD
il capitano
Muszę w końcu sam sprawdzić czy się opłaca w to zagrać. Opinie są dwustronne. Hmm to dobrze, mam nadzieję, że gierka trafi we mnie, bo póki co to nic się więcej nie liczy, tylko NGB happy.gif
Oskae
Da gra jest 100 % lepsza od Underground lepsza grafa i muza też nie najgorsza według mnie warto zagrać w tą gre choć to już kolejny squel.
Jak ktoś powiedział koniec z modelem karton na kołach rzeczywiście teraz samochód prowadzi się bardziej realistycnie. Warto naprawde warto. (Wchodzić na adres który jest niżej)
Pawel1992
Spoko gra ale tam muzyka i grafika dobijają. Pgr2 przy tym to arcydzieło confused.gif. Ps czemu jak ztuninguje samochód to w karierze nadal jest normalny?
Marlon
Dzisiaj to w Empiku widziałem odpalone na GC i mi się białka w oczach ścięły. Jeśli na Xboxie gra wygląda tak samo to ja nie wiem czy to tknę, zwykle nie przywiązuję wielkiej wagi do grafy, ale to co tam zobaczyłem... Niestały framerate, niska rozdziałka, kaszaniaste tekstury - tragedia!!!
Dybcio
QUOTE(Marlon @ 6 12 2005, 19:27) *

Dzisiaj to w Empiku widziałem odpalone na GC i mi się białka w oczach ścięły. Jeśli na Xboxie gra wygląda tak samo to ja nie wiem czy to tknę, zwykle nie przywiązuję wielkiej wagi do grafy, ale to co tam zobaczyłem... Niestały framerate, niska rozdziałka, kaszaniaste tekstury - tragedia!!!

Na X'ie wyglada podobnie wink.gif , pozdrawiam
phantom75
QUOTE(wujaszek_JJ @ 4 12 2005, 21:29) *

QUOTE(phantom75 @ 2 12 2005, 10:18) *

Większośc z was idę o zakład grała w piraty i to mocno okrojone ze względu na zabezpieczenia,

Przepraszam moderatorow ale nie moglem sie powstrzymac ...

Ahahahahahahahahaahaha ... xD

A co może nie widziałem u kumpla właśnie taka i to po francusku nie miał wielu opcji no bo skoro brak ponad giga danych to mi nikt nie wmówi że to tylko zabezpieczenia a tak pozatym jaki pierwszy pirat?
il capitano
A kogo to obchodzi? masz kiepskie źródła, tyle.

Pisać o N4S MW. Niedługo ją sprawdzę osobiście z dobrego "źródła" wacko.gif
Pawel1992
Ja mam dobra wersje. Powiedzcie jak robic screenshoty to pokaze jak ta gra sie prezentuje tak na realu :|
2razyjot
QUOTE(Pawel1992 @ 7 12 2005, 14:15) *

Ja mam dobra wersje. Powiedzcie jak robic screenshoty to pokaze jak ta gra sie prezentuje tak na realu :|

Jak mnie wku.r.wia takie gadanie (nie pije do Ciebie konkretnie Pawel). mad.gif

Poszla fama, ze nowy NFS ma kiepska grafike (porownanie do Burnouta jest wlasciwe, trasy w podobnych klimatach itp. + gorsza grafika o 2 oczka IMO), potrafi szarpnac (sporadycznie ale nie jest to cos, co zepsuje Wam radoche z gry; gram w wersje ntsc, zrzucona na hdd) i zaczelo sie. Kilku teoretykow gry nie widzialo i zaczal sie bojkot.

Nie jestem fanem serii NFS (Underground odpuscilem przez model jazdy - dla mnie karton na kolach), ale ta czesc ma jaja! Ktos napisal, ze to gra dla ziomkow w dresach bo sa fury/du.py/tuningowanie auta i ogolnie fabula lekka, mila i przyjemna ... Nie jestem kolega w paskach na kreszowych spodniach i w nowego NFS-a gram z usmiechem na ustach - rajcujacy tytul i tyle.

Nie mistrzostwo swiata i nowa jakosc ale w koncu da sie grac (poslizgi, odnawialny boost itp. - mlodziezowo), rajcujace filmiki i fabula (to tacy "Szybcy i Wsciekli" - podobny poziom, czyta zabawa ze specyficznym klimatem), kolejne wyscigi, ucieczki przed policja (fakt, trudne nie sa ale daja rady) ... No po prostu gra samochodowa na osemeczke!

Malkontentom, ktorzy nie grali a wieszaja psy i zniechecaja innych niech zamkna jadaczki. ;/

QUOTE(Phantom75)
A co może nie widziałem u kumpla właśnie taka i to po francusku nie miał wielu opcji no bo skoro brak ponad giga danych to mi nikt nie wmówi że to tylko zabezpieczenia a tak pozatym jaki pierwszy pirat?

crazy.gif
basbot11
ta gra zrywa beret, jest lepsza od swych poprzedniczek a jeżeli komuś nfs nie pasi to nich nie psioczy tylko włączy sobie coś innego i skończy marudzić.
Dybcio
Ziomki przecie tu nikt nie mowi, ze gra jest cienka. Poprostu graficznie nie wydala!! Nie podolala dzisiejszym czasom. (mnie sie wydaje ze zostala tak specjalnie wydana, aby pokazac potege 360 unsure.gif ) Enyłej gra rzadzi.
PS. Jakos mialem za duzo przerwe (uczelnia i te sprawy wink.gif), 6 zawodnik z czarnej listy, mysle ze za niedlugo dam rade ukonczyc MW biggrin.gif
Pawel1992
z drugiej strony to co wy wymagacie za grafe. Skoro juz na takiej gubi klatki to na lepszej grafie bylo b 10 fps dry.gif. Skoro jest taka grafa musial byc tego powód to nie tak ze autorzy zrobili kiepsa bo im sie nie chciało.
canabis
paweł z całym szacunkiem, ale co ty (pipi).
widziłeś forza na iXa. przecierz jest o wiele bardziej rozbudowna i grafa o niebo lepsza a nie chaczy więc i nfs jak by sie postarali by miał lepszą grafike. ja między nfsu a most wanted nie widze dużej róznicy grafiki. a gre dzieli spory odstęp czasu
Pawel1992
Nfsu ma inny silnik od forzy. Moze wyglada lepiej forza ale sam nfs jest bardziej szczegolowy.

wesmy pod uwage pgr2. Grafika o niebo lepsza ale tam jest wyznaczony tor jazdy nie ma ze jezdzisz po miescie itp. Dzieki temu mozna bylo zrobic lepsza grafike.
TomisH
W pgr2 grafa lepsza od Forzy? o_O
Skończ waści. Poważnie mówię.
CheeseOfTheDay
Głupie gadanie. Forze robili tak długo że 2 NFSy z hakiem zdążyły wyjść. Poza tym Forza wyszła na jedną a nie 5 platform.
A NFS'ik jest na prawdę spoko. Trochę w niego pogrywam, co prawda na piecyku, ale dla gameplayu to wszystko jedno.
Pawel1992
TomisH zacytuj to gdzie powiedziałem ze pgr2 ma lepsza grafike od forzy.... Nigdzie tak nie napisałem.
canabis
liberty jakie głupie gadanie? to mogli zamiast tych trzech przeciętnych nfs zrobić jednego ale za to zaj...istego . forze robili dłużej i jest tego efekt , bo forza jest jedną z najleprzych ścigałek a nfs tylko lepszym przeciętniakiem. taka prawda.

ps: paweł no niby masz racje ale wierze że dałoby się więcej wyciągnąć
il capitano
Grałem chwilę, co prawda malutko ale grałem. Za dużo nie napiszę bo mało czasu na jakiekolwiek granie, ale jest pozytywnie. Uwielbiam grę aktorską tych "cianiasów" happy.gif są pozytywnie nakręceni do życia. Nie ma to jak laska policjant o figurze top models która zakłada bohaterowi strzała z kolana. Kij tam, że połamałaby sobie gire ale jest "śmisznie" laugh.gif

Graficznie, lekki zawód ale przynajmniej nie ma tych śmierdzących blurów przez które ciężko się było mi przebijać w Undergroundach. Jedynie co zauważyłem to to, że twórcy powoli przesiadają się na next-geny. Ja to tak czuje jakoś, albo miewam obawy jak kiedyś z psxem, w nadejściu na PS2. Zmiana czeka, to jest nieuniknione, niestety confused.gif sorki za offa. Ale w tle leci Tiesto i odpływam...
2razyjot
QUOTE(KoBik @ 14 12 2005, 00:06) *

Graficznie, lekki zawód ale przynajmniej nie ma tych śmierdzących blurów przez które ciężko się było mi przebijać w Undergroundach.

piwo.gif

QUOTE(KoBik @ 14 12 2005, 00:06) *

Jedynie co zauważyłem to to, że twórcy powoli przesiadają się na next-geny. Ja to tak czuje jakoś, albo miewam obawy jak kiedyś z psxem, w nadejściu na PS2. Zmiana czeka, to jest nieuniknione, niestety confused.gif sorki za offa. Ale w tle leci Tiesto i odpływam...

Poczekaj na Blacka czy nowego Splinter Cella. smile.gif Ale fakt, faktem - grafioza nowego NFS nie jest rewelacyjna ale bajki, jakoby framerate lecial na ryj i ogolnie pikseloza bila po oczach mozna miedzy kartki ksiazki wlozyc. No i ten rozwalajacy, lekki klimacik! Czysta radocha!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.