Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost - Zagubieni
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Lost
Stron: 1, 2, 3, 4
Dante
Zwłaszcza że 1 wczorajszy odcinek był takim streszczeniem poprzednich. A kolejne odcinki trzeba ogladac bo to co sie w nich stanie to genialny patent zachęcajacy do ogladanie wiec współczuje tym co zmuszeni będą czekać na sezon 2 na tvp
Julita
TVP1 puscila LOST special jestem pod duzym wrazeniem biggrin.gif
wortigern
czy ktos wie kiedy dokladnie bedzie 2 seria na tvp 1?
Dark_Slide
Prawdopodobnie po tym jak AXN wyemituje 2 sezon cały.
Tak jak pisałem wcześniej na jednym z forum przeczytałem, że AXN wykupiło 2 sezon i tylko oni narazie mogą go puścić.

Kolejne odcinki serialu jakie polecą na TVP zmuszą co niektórych do ściągnięcia, oglądania na TVP, albo zdobycia w jakiś inny sposób kolejnych odcinków, bo po prostu po tym co tam się stanie nie ma opcji żeby czekać na TVP i 2 sezon.

Ja mogę kilku osobom wysłać, jakby ktoś nie miał innej możliwości. Jakby co gg.
Guts
Co do II sezonu to nawet nie wiadomo kiedy jego emisja sie skonczy O.o Jak narazie byly II przerwy i dopiero 10 odcinkow za nami ;/ Z jednej strony AXN dobrze zrobil zagarniajac prawa do nowych epsow, ale z drugiej emisja jest zbyt wczesna (po dogonieniu amerynakow trzeba bedzie czekac).
Dark_Slide
1 sezon w USA trwa od września do połowy czerwca czy coś w tej okolicy. Więc jak dobrze pójdzie TVP puści 2 sezon we wrześniu.
Dark_Slide
HAHAHAHA zobaczcie co znalazłem:

http://www.sparklies.org/~lisa/lost/video/...-kimmel-sm1.zip

Musicie koniecznie zobaczyć wink.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cena Lost 1 sezon na DVD = 199zł
wujek_dobra_rada
QUOTE(Dark_Slide @ 15 01 2006, 20:03) *

HAHAHAHA zobaczcie co znalazłem:

http://www.sparklies.org/~lisa/lost/video/...-kimmel-sm1.zip

Musicie koniecznie zobaczyć wink.gif

rotfl k.urwa

aaaahahahahahaha
iaikO
normalnie Lost dostało Złotego Globa dla najlepszego serialu dramatycznego:)
Guts
TVP zamiast nadawania II sezonu (po zakonczeniu I) bedzie nas karmic jakims serialem o kaminiach czy cus....... o ''kamienie smierci'' blink.gif Cos mi sie wydaje, ze polsat przejmie ogladalnosc dzieki ''Gotowym na wszystko''
wortigern
ja juz zassysam drugi ep 2 serii, musze byc przygotowany na koniec 1 serii ;]
Burth
QUOTE(wortigern @ 17 01 2006, 22:59) *

ja juz zassysam drugi ep 2 serii, musze byc przygotowany na koniec 1 serii ;]

na AXN bedzie, wale net wole w tv ogladac nie ma to jak wyczekiwanie na godzine emisji biggrin.gif
SIKI
nie każdy ma AXN ohmy.gif Pozatym na necie też czekasz na "godzinę emisji", bo co tydzień jest mniej więcej o tej samej porze...
wortigern
ja i tak bede ogladal po 2 odcinki w czwartki, tylko ze teraz bede mogl kazdy odcinek obczajac kilka razy, no i oczywiscie jesli nie bede mial czasu to moge obejzec pozniej, a jesli ogladam w tv to w czwartek musze byc zawsze "wolny" ;]. Nie darowalbym sobie gdybym opuscil chociaz jeden odcinek.
Flik
skoro od drugiego lutego dostajemy kamyczki (rowniez zapowiada sie ciekawie) wychodzi na to ze przed nami dwa ostatnie odcinki. dzisiejsze spokojnie tez moglyby byc ostatnie. sporo sie dzieje. tylko z jakiej paki czarna skala okazala sie stateczkiem? xD
SIKI
nie dwa ostatnie tylko ostatni odcinek, który trwa 1,5h......
wortigern
Nie bedziesz ogladal innych serial poza LOSTem

pamietajcie o tym przykazaniu
Dante
QUOTE(Flik @ 20 01 2006, 00:14) *

skoro od drugiego lutego dostajemy kamyczki (rowniez zapowiada sie ciekawie) wychodzi na to ze przed nami dwa ostatnie odcinki. dzisiejsze spokojnie tez moglyby byc ostatnie. sporo sie dzieje. tylko z jakiej paki czarna skala okazala sie stateczkiem? xD

a dlaczego czarna skała nie moze byc statkiem??
w odcinku byłowytłumaczone że to był jakiś statek z niewolnikami i z dziwnych powodow dotarł aż tutaj (to nie jedyna rzecz jaka w dziwny sposób się tutaj znalazła , Samolot który przygniata Boona

Siki według tego co czytałem to są dwa odcinki Exodus partII i Exodus part III
SIKI
a ja czytałem, że jest EXODUS Part I (2 odcinek na tvp co wczoraj leciał) i exodus part II (1,5 h i nie jest on podzielony na 2 odcinki)
tk
W necie było to jako Exodus Part I, II, III. Radze ściągać drugi sezon bo sie po(pipi)ie z ciekawości po ostatnim odcinku biggrin.gif
ejcu
Właśnie dostałem odpowiedź z TVP nt. emisji drugiego sezonu:
"Witamy

Staramy się o zakup drugiej serii tego serialu. Najprawdopodobniej ta emisja będzie miała miejsce jesienią.Niestety nie mozna było wcześniej kupiś tej licencji,ponieważ obecnie prawa do niej mają Brytyjczycy.Będziemy dokładać wszelkich stara,aby ta druga część była wyemitowana jak najwcześniej."

Do jesieni zdążę wszystko pościągać tongue.gif
banny
Świetnie.Do jesniei jesczze sporo, ale przynajmniej zdąże wszystkie obejrzeć odcinki, ten serial poprostu wymiata..Oglądam go tak jak moja babcia Mode na suckes <lol>. BTW: Co myślicie o podróży przez morze na jaką się powołali Majkel, Jin, Sojer no i ten mały:p...W.G mnie to się źle skończy ]:->
Dante
ja wiem jak to sie skończy ta podróż.

Starania Tvp sie licza ale na jesieni to sie chyba 3 sezon juz zacznie
Xarou
Mam pytanie do osób, które już oglądały 2 sezon LOST;

Jak wiecie dzisiaj na AXN jest premiera pierwszego odcinka Lost 2 sezon i zastanawiam się, czy ogladając go nie zepsuje sobie przez spoilery 2 ostatnich odcinków 1 sezonu, które TVP wyemituje w czwartek? Myślę, że sporo osób może mieć taki dylemat.
SIKI
najlepiej nie oglądaj tego odcinka tylko zassaj go z internetu i obejrzyj po emisji w TVP
g_w_b_b_a
pytanie czy ten temat jest tylko dla tych co ogladaja LOST na TVP czy tez dla tych co ogladaja rownoczesnie z USA
Dark_Slide
QUOTE(Xarou @ 22 01 2006, 13:33) *

Mam pytanie do osób, które już oglądały 2 sezon LOST;

Jak wiecie dzisiaj na AXN jest premiera pierwszego odcinka Lost 2 sezon i zastanawiam się, czy ogladając go nie zepsuje sobie przez spoilery 2 ostatnich odcinków 1 sezonu, które TVP wyemituje w czwartek? Myślę, że sporo osób może mieć taki dylemat.

Najlepiej zrobisz jak sobie nagrasz [DVD-Recorder, Video, Karta telewizyjna czy cokolwiek innego ściągnięcie z netu]. Najpierw oglądaj to co w TVP!
Burth
o ktorej dzis na AXN leci ? jeden odcinek ?
Kmiot
O ile mi wiadomo, to pierwszy odcinek drugiej serii, leci nie dzisiaj, a w czwartek 26-go, o 21:45 na AXN.
Dark_Slide
Leci dzisiaj o 20.00
wortigern
ja juz mam 40% piatego ;] wiec mam zapas na miesiac
Burth
panowie, dzisiaj wielki dzień, uroczyste zwieńczenie pierwszego sezonu ^^
Dante
No troche szkoda że na jakiś czas na tvp to już końiec ale Life Goes on mam nadzieje ze te kamienie nie będą złe

ps. na Polsacie dzisiaj ostatni odcinek "gotowych na wszystko więc od przyszłego tygodnia może zacząć się rywalizacja nowych seriali)
Flik
kamienie moga byc dobre. tvp sie chwali ze to tez jakis znany serial.
co do lost to prezenterka walnela niezla gafe ze to juz ostatni odcinek. oczywiscie poinformowac ludzi ze to dopiero koniec pierwszego sezonu to juz nie laska. ale skad ona to miala niby wiedziec? :f
"ostatni" odcinek za nami. liczylem na wiecej przyciagaczy, a skonczylo sie umiarkowanie spokojnie. chociaz akcja z zabraniem dzieciakaw niezle robi. juz nie moge sie doczekac kolejnych odcinkow. niestety trzeba bedzie uruchomic bitlorda.
Burth
umiarkowanie spokojnie ? ja pierwsze co zrobilem to puscilem nagrany wczesniej pierwszy odcinek drugiej serii happy.gif
ejcu
lepsza bomba była z włazem, a konkretnie z tym co pod nim, kokoko... ;]
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
g_w_b_b_a
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Flik
QUOTE(Burthess @ 27 01 2006, 00:39) *

umiarkowanie spokojnie ?

mogli sie bardziej postarac ^^
Dante
No nie wiem jak mogli se bardziej postarać wymordowac połowe rozbitków???? Przylatuje samolot ratunkowy ale go Nemesis wysadza rakietą z rocket launchera??

jak coś to moge podzielić się linkami Direct i Ruska stronka z której mozna ściagnąc wszystkie dostępne juz odcinki 2 sezonu w wersji ang lub rus jak co to walić na gg
Flik
nie no tak sobie zartuje. po prostu ludzie mi nagadali ze bedzie ostro to sie nastawilem. owszem nie bylo jakos koszmarnie, ale samo nastewienie pozwolilo mi to latwiej zniesc. pozatym zawsze mogli jeszcze troszeczke podroczyc sie z widzami. zejsc do podziemi i troszke pochodzic, a nie tylko zaprezentowac jakis szyb.
Kriseh
Zaliczysz niezlego zonka jak zobaczysz co sie stanie jak oni tam wejda :> Ten serial zaczyna sie tak naprawde od 2 sezonu.
SIKI
Pierwsze 6 odcinków 2 sezonu to prawdziwy LOST z zooonkami, nie czekajce tylko zassysac i dołączac do dyskusji o 2 sezonie:f
Flik
co do dyskusji to mozecie mnie nazwac tlukiem ale przeczytalem juz topic o drugim sezonie i powoli dolaczam do waszej dyskusyjki. wiele rzeczy o ktorych tam gadacie nic mi nie mowi i dobrze (znaczy umiecie delikatnie spoilerowac i wbrew pozorom mam wielkiego smaka na kolejne odcinki:). w ostatnim ep rozbila mnia akcja z lockiem i hurleyem. grubas wylukal liczby i krzyczy zeby ten nie odpalal lontu. lock najwiekszy bajerant na wyspie podpala.
jaszczoor
Wczoraj specjalnie sie zamknąłem w pokoju żeby mi nikt nie przeszkadzał, napalony na to że sie coś wyjaśni a tu buca. Wogóle jeszcze Lock nipełnosprawny + ten incydent z tratfą, bunkier i to co ich zaatakowało w lesie... Mam nadzieje że sie część rzeczy przynajmniej wyjaśni w niedługim czasie w drugim sezonie bo spać nie moge wink.gif No czekam na nowe odcinki od Sikiego wink.gif
chudy1986
A ile odcinków ma drugi sezon?
SIKI
jak na razie wyszło 12, ponoc ma byc 24 z tego ostatni 1,5h.
Burth
nie weicie czy lost na AXN leci w Dolby Sorround ?
wortigern
jak ktos nie ogladal jeszcze 2 serii to niech nie czyta dalej

co to byla za piosenka ktora leciala u tego ziomka w bunkrze ?
Julita
The Mamas & Papas - Make Your Own Kind Of Music.mp3
g_w_b_b_a
masz temat o sezone 2 wiec tam to pisz

napisze tutaj bo w sezonie 1 bylo slyszec ta piosenke gdzie spiewa(w retrospekcji) na scenie z brejem ale gdy nadchodzi solowka czy cos Charliego wchodzi jego brat potem po koncercie wkurza sie na niego,itp ma ktos moze ten kawalek??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.