Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost - Zagubieni
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Lost
Stron: 1, 2, 3, 4
Burth
QUOTE(Wiśnia San @ 23 12 2005, 13:22) *

Najlepszy moment jak mu nasikał na koszule crazy.gif myślałem że (pipi)ne. Troche zaczyna mnie drażnić te flash backi, oglądasz film wkręcasz się, a tu pierdup fb i pozamiatane.

BTW Mam kilka pyatń:
arrow.gif skąd idzie kabel z prądem do francuski który odnalazł Sait (Irakijczyk)?
arrow.gif gdzie jest ten potwór ? Siedzą tam miesiąc i tylko na początku ujawnił się, a teraz co zabunkrowałsię w jaskini i pac-mana śmiga dry.gif
arrow.gif i co to za właz który byłważniejszy od dzików?

Jeśli nie chcecie spojlerować to zapraszam na PW.

zapytaj sie w temacie o drugim sezonie, jest chyba na poprzedniej stronie
Guts
QUOTE(Wiśnia San @ 23 12 2005, 11:22) *

Najlepszy moment jak mu nasikał na koszule crazy.gif myślałem że (pipi)ne. Troche zaczyna mnie drażnić te flash backi, oglądasz film wkręcasz się, a tu pierdup fb i pozamiatane.

BTW Mam kilka pyatń:
arrow.gif skąd idzie kabel z prądem do francuski który odnalazł Sait (Irakijczyk)?
arrow.gif gdzie jest ten potwór ? Siedzą tam miesiąc i tylko na początku ujawnił się, a teraz co zabunkrowałsię w jaskini i pac-mana śmiga dry.gif
arrow.gif i co to za właz który byłważniejszy od dzików?

Jeśli nie chcecie spojlerować to zapraszam na PW.

1. Ogladajac sezon drugi mozna dojsc do tego jaki z niego pozytek (chciaz sprawa jeszcze nie zostala wyjasniona).
2.Potwor pojawi sie jeszcze ze II razy i da czadu tongue.gif
3. Najwieksza zagadka I sezonu wyjasnia sie dopiero w II, napewno bedziesz zdziwiony.

Burth
Kolejny odcinek z serii 'wooooooow'. Nie wiem jak mozna nie oglądać tego serialu.
TomisH
I kolejny odcinek, po którym mam wrażenie, że fabuła pisana jest na bieżąco, lol.
SIKI
poczekajce do II sezonu tam dopiero jest jazda
Dante
Sezon dwa szykuje dośc duże zaskoczenie juz na sam początek chociaż I sezonie jest jeszcze pare fajnych akcji

Takie pytanie czy jedynka puści razem cały Exodus 23,24,25 ???
bo odcinki 24,25 sa jedna całością a jedynka puszcza odcinki parami
Burth
TomisH - jak dla mnie to wrecz odwortnie

Dante - szczerze mówiąc wątpie żeby robili jakieś specjalne zmiany tylko dlatego ze te odcinki są całością, puszczą jak im będzie pasowało.

Które odcinki były wczoraj na tvp ? 11 i 12 ?
SIKI
wczoraj leciały odcinki 17,18
Ciekawe czy TVP1 puści 2 sezon po zakończeniu pierwszego...
chudy1986
A ile odcinków ma pierwszy sezon?
Burth
25

Ja myśle że drugi sezon puści od razu. Jak nie to za torrenta sie biore ;/
Wolałbym jednak w TV bo nie ma to jak cały tydzień czekać na czwartek happy.gif
chudy1986
Czyli jeszcze 4 tygodnie...
SIKI
hehe ja nie wytrzymałem i zassałem IIsezon przez torrenta i...... nie żałuje, tera bede oglądał tj leci w ABC.
Na polskich torrentach ludzie ponoc mają robic requesty IIsezonu z AXN (od 22 stycznia).
wortigern
heh polsat smiesznie zrobil, daja ten serial o tych glupich kobitach tez 2 odcinki o 20:10 i 21:15 LOL mysla ze odbiora widownie jedynce :>
Burth
wlasnie, ciekawe czy jest duza ogladalnosc, jak tak to na pewno bedzie drugi sezon od razu.
SIKI
QUOTE(wortigern @ 30 12 2005, 16:48) *

heh polsat smiesznie zrobil, daja ten serial o tych glupich kobitach tez 2 odcinki o 20:10 i 21:15 LOL mysla ze odbiora widownie jedynce :>

nie zdziwiłbym się jakby o tej porze na wiosne pOlsat puścił 24godziny 2 sezon..
wtedy może i częściowo odbierze oglądalnośc.
Dante
QUOTE(wortigern @ 30 12 2005, 18:48) *

Desperate housewives też ma dużą popularność i mówiac szczerze jest z tego serial całkiem całkiem

Chyba duzych szans nie ma na Lost sezon II od razu bo odcinki trzeba przetłumaczyć pierw
Flik
"ktos chyba do nas strzela" biggrin.gif

serial sam w sobie jest bardzo ciekawy ale powoli zaczyna mnie denerwowac ogolna niewiedza. niby wszystko ladnie jest, ale z kazdym odcinkiem ciagniete sa nowe watki a stare zostaja lekko na uboczu. mam nadzieje ze w pewnym momencie przynajmniej czesc z nich zostanie wytlumoczona w jakis sensowny sposob, gdyz ostatnimi czasy filmowcom trzymanie napiecia wychodzi cacy, ale jak przychodzi co do czego dostahemy kupke confused.gif

jesli chodzi o polsat to chyba nie jest to taki zly ruch. ostatnio gadalem z kumplem i sie starsznie dziwil ze ogladam lost skoro na polsacie leci cos tam. kwestia gustu.
Burth
axn ostatnio puscil cala pierwsza serie, wszystkie odcinki po kolei od 18 do 5 w nocy przez dwa dni takze zaraz puszczaja drugą. Jak sie opłaca to tlumacza szybko.
Dante
Niestety jak dla mnie na AXN jest strasznie kieprawy lektor i trudno mi się tam ogląda ale pomysł z ich strony przedni zwłaszcza dla tych co nie mieli okazji oglądnąc wszystkich odcinków
Burth
Po co drugi temat o Lost zostal zamkniety ? teraz znowu bede sie bal tu wchodzic zeby nie przeczytac spojlerow dry.gif
Dante
To napisz do Ozi (ego) i wytłumacz mu jaki był cel istnienia obu temetów
Kriseh
Juz sytuacje naprawilem. Musza byc 2 rozne tematy bo bedzie burdel.
Burth
thx Kriseh

A nie wiecie moze kiedy beda Lost puszczac na AXN ?
puszkin
1 sezon leci od pon do pt, około 23 sie zaczyna, a 2 sezon chyba cos kolo 20 stycznia ma sie rozpocząć
ejcu
Ku**ać, znowu tydzień czekania. Dlaczego ten serial zawsze kończy się jakąś zaj***stą akcją, na którą muszę czekać cały tydzień?!?!? Nienawidzę scenarzystów, nienawidzę reżyserów, nienawidzę aktorów "Lost", nienawidzę nienawidzić! tongue.gif
Burth
QUOTE(ejcu @ 5 01 2006, 23:53) *

Ku**ać, znowu tydzień czekania. Dlaczego ten serial zawsze kończy się jakąś zaj***stą akcją, na którą muszę czekać cały tydzień?!?!? Nienawidzę scenarzystów, nienawidzę reżyserów, nienawidzę aktorów "Lost", nienawidzę nienawidzić! tongue.gif

Ty sobie sprobuj wyobrazic ze drugi sezon pewnie bedzie lecial po jednym odcinku. Ja chyba nie przezyje calego tygodnia tylko na jednym odcinku tongue.gif
Stachu
ahaahha...Lock xD

jaki typ
ejcu
Żebym tylko miał szybsze łącze (wujas w firmie internetwoej ma dla siebie 1Gb - takiemu to dobrze) to ściągnąłbym wszystkie odcinki. A tu du.pa... Najgorszych jest kilkanaście minut poodcinku. Ku.r.w.ica mnie bierze!
wortigern
ja nie moge spac w czwartki
Dante
To nie wiem jak wytrzymacie jakby się okazało ze TvP robi przerwe przed 2 sezonem albo jest tylko jeden odcinke w tygodniu.
wortigern
jakos wytrzymamy, przerwa miedzy sezonami napewno bedzie.
Dark_Slide
4 8 15 16 23 42

To liczby dzięki, którym wygrał Hugo milion w totka. Pojawiają się również na wlazie oraz mają związek z przebywaniem na wyspie francuzki. Fani serialu od jakiegoś czasu doszukują się w serialu tych liczb i powstała już nawet stronka związana z samymi liczbami. Oto kilka propozycji znaczenia liczb. Mnie osobiście pomysł włazu i liczb bardzo się podobał i uważam, że jest to jedna z najlepszych tajemnic jakie pojawiły się kiedykolwiek w serialach. Motyw z końca odcinka co Lock dostaje "znak" od wyspy rządzi smile.gif

- Było 48 rozbitków, 4 i 8 to dwie pierwsze cyfry.
- 42 to liczba rzędów w samolocie
- Miejsca w samolocie 23B - Jack, 42F - Ana Lucia.
- 815 to numer lotu samolotu, który się rozbił.

Więcej o liczbach na:
http://home.comcast.net/~towhateverend/TLNS1.html

A właśnie dla tych co oglądają w TVP to przygotujcie się na jeden odcinek w następny czwartek, bo prawdopodobnie jeden odcinek z tych co puszczą to będzie the journey = przypomnienie tego co się działo do tej pory. Osobiście uważam, że TVP mogłaby odpuścić sobie puszczenie tego odcinka w TV, bo jedynie niepotrzebnie wkurzy oglądających.
Dark_Slide
Ja tutaj mam pewną teorie nie będzie żadnych spoilów dla tych co w TVP oglądają, a dla tych co widzieli wszystkie odcinki pierwszej serii będzie dobrym motywem do pomyślenia.

Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale nie tylko wokół Hurley'a dzieją się dziwne rzeczy. Zauważcie 3 motywy [2 sam zauważyłem oglądając serial, ostatni moim zdaniem najbardziej szokujący przeczytałem na forach]
W odcinku, w którym są flashback'i Walt'a i jego ojca jest wspomnienie, w którym matka źle się poczuła, Walt mówi coś do ojczyma, ten go totalnie nie słucha i w pewnym momencie (pipi)s o szybe rozwala się ptak. Kolejna rzecz, która niedługo się pojawi w odcinakach pierwszego sezonu [pomine ją żeby nie spoilować]
I teraz bardzo istotna sprawa, którą przeczytałem na forach. Zauważcie, że w drugim czy pierwszym odcinku Walt czyta komiks tam jest niedźwiedź polarny i nagle na wyspie pojawia się niedźwiedź polarny. Tak samo w tym odcinku z flashbackiem Walta. Czyta sobie książkę o ptakach i nagle (pipi)s i ptaszek się pojawia.[inna sprawa, że przypierdzielił w szybe ;p]. Mąż matki Walta mówi również, że wokół tego dzieciaka dzieją się dziwne rzeczy. Ciekawe o co w tym wszystkim biega, jakieś moce psychiczne?

Ja powiem tyle jestem po pierwszym sezonie i od 22 odcinka po prostu nie da się odejść od ekranu. Ja współczuje tym co oglądają w TVP ;p ja nie wytrzymałem i ściągnałem.
Dark_Slide
Przypatrzcie się co jakiś maniak znalazł w pierwszym odcinku. To nie jest żaden spoiler. Osoby, które widziały wszystkie odcinki 1 sezonu bardziej skumają moim zdaniem.

http://oak.cats.ohiou.edu/~ms322801/lostturbineenhanced.gif
Dante
^^^^^tego nie zauważyłem^^^^
A co do walta i komiksu to trudno powiedzieć że ten niedżwiedż to jego wina to raczej była projekcja(test) wyspy dla jego ojac (mike'a???)
Kriseh
Ale wy dramatyzujecie... Ludzie jakos czekaja co tydzien na nowe odcinki 2 sezonu (pamietajcie o 2 dlugich przerwach!) i zyja, wiec i widzowie TVP tez przezyja. A ta stronka z numerami rzadzi, wszystko sie kreci wokol tych liczb, od 2 sezonu widac to szczegolnie.
Flik
motyw z waltem mozna bylo bardzi latwo obaczic. wystarczy lubic ogladac seriale nie na pale ;] lock sobie zdaje sprawe z umiejetnosci chlopaka i dlatego w jednym z odcinkow staral sie go trenowac (rzucanie nozem).

mnie najbardziej ciekawi co jest za tym wlazem. dlaczego lock nikomu tego nie powiedzial? i dlaczego wyspa stara sie ubic kazdego, kto chociaz w pewnym sensie zaczyna rozumiec o co w tym chodzi (wizja "boona" o smierci jego siostry, chwilowa utrata wladzy w nogach locka, smierc "boona").
Dark_Slide
http://www.lostlinks.net/

Jeżeli szukacie informacji na tema serialu to tutaj macie istną skarbnice linków do stron o Lost
SIKI
QUOTE(Flik @ 7 01 2006, 15:56) *

motyw z waltem mozna bylo bardzi latwo obaczic. wystarczy lubic ogladac seriale nie na pale ;] lock sobie zdaje sprawe z umiejetnosci chlopaka i dlatego w jednym z odcinkow staral sie go trenowac (rzucanie nozem).

z waltem będzie w I sezonie jeszcze jeden dobry i b. zagadkowy motyw
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

ku.rwa jeszcze 4 dni do 11 stycznia (lost s02 e 10) ninja.gif
Dante
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Flik
kurva mac zachcialo mi sie do spoilera zagladac xD
siki & dante - nie wiem jakies ostrzezenia wrzucajcie ze nie wolno czytac bo zawsze mnie korci zeby sobie zajrzec xD
Stachu
tez przeczytałem;/...nie dobry jestem
SIKI
haha spoiler to spoiler....
cieszcie się, że nikt nie napisał o największej zagadce I sezonu (WŁAZ), bo wtedy byście mieli zje.baną zabawę
następnym razem nie zaglądajdzie
Mazzi
Pociesze wszystkich oglądających 1 sezon Lost w polskiej telewizji, ciekawych co będzie dalej. Jestem na bieżąco z nowymi odcinkami, sa oczywiście różne teorie dotyczące rozwiązania zagadki wyspy, ale tak naprawde to chu*ja nadal wiemy i pojawia się więcej pytań, niż odpowiedzi smile.gif
Dark_Slide
To powinno niektórych fanów zainteresować:

Lost [PL] na DVD
http://astabe.com/exec.1000/_item/id.20852
Dark_Slide
Z tego co słyszałem to na TVP nadawanie Lost'a przynajmniej na jakiś czas zakończy się na pierwszym sezonie. Powód to AXN, który wykupił sobie prawa do nadawania drugiego sezonu. Na szczęście dla tych co oglądają na TVP, AXN pomyślał i poczeka aż na TVP skończy się pierwszy sezon i wystartują z odcinkami od 22 stycznia.
Burth
QUOTE(Dark_Slide @ 12 01 2006, 00:10) *

Z tego co słyszałem to na TVP nadawanie Lost'a przynajmniej na jakiś czas zakończy się na pierwszym sezonie. Powód to AXN, który wykupił sobie prawa do nadawania drugiego sezonu. Na szczęście dla tych co oglądają na TVP, AXN pomyślał i poczeka aż na TVP skończy się pierwszy sezon i wystartują z odcinkami od 22 stycznia.

bosko biggrin.gif

a co do dzisiejszych odcinkow: caly ku,rwa tydzien czekam na czwartek zeby dowiedziec sie chociaz jednego malutkiego info o włazie, a tu jak zawsze odcinek konczy sie w takim momencie dry.gif

Wujek dobra rada - kurde, stary niektorzy czytaja to forum od dolu (wlaczaja ostatniego posta) confused.gif
Sojer
Genialny ten serial!!! Dzisiaj postanowilem pofatygowac swoje cztery litery o 20.15 przed ekran tv i nie zaluje. Jak najszybciej musze zdobyc poprzednie odcinki. Film trzyma w napieciu do samych koncowych napisow. Fantastyczne kino - nigdy nie wiadomo co sie stanie; czlowiek mysli, ze bedzie tak, a tu d*pa jest calkiem inaczej. Na dodatek gra jakiś sojer (lol).

Pie***le M jak Milosc, od dzisiaj ogladam Lost blush.gif
Guts
To troche pozno, I seria na TVP konczy sie za tydzien/dwa smile.gif
Sojer
Jak to mówią... Lepiej późno niż wcale. Nadrobie zaleglości smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.