Co do obsługi jest rzeczywiście kiepsko. MM Katowice, Rybnik, Czeladź, Łódź. Empik Katowice, Łódź; Nie wiedzą ile trzyma bateria, czy się ją ładuje czy wymienia.
No i największa poracha
zadanie nr 1 dla was
(zawsze odsługa przy tym wymieka w MM)
Poproście o przygotowanie zestawu X360 + drugi pad najlepiej bezprzewodowy jakikolwiek zresztą(jeszcze nie dojechały

w pępikach są)
zadanie nr 2
do wykonania zadania potrzebna obsługa stoiska
A może mi Pani zaprezentować możliwości grania w sieci, marketplace itp. No jak to nie ma!!!
zadanie nr 3
doprowadzić x360 do zgonu (trudno) lub zwiechy
(łatwo). Ale ja tylko patrzyłem na te czerwone lampki
nie przewiduję nagród
Ogólnie te poprzebierane dziewczyny miały jakieś kiepskie szkolenie z technik sprzedaży:
Bez zadania jakiegokolwiek pytania,każda przekonywała mnie o tym że to głównie centrum rozrywki; no wie pan to nie tylko konsola to także to i tamto (tak jakby MS wstydziło się sprzedawać konsole w Polsce, no bo to takie niepoważne i głupio) być może ze wzgledu na mój wygląd: łysy facio w okularach z nadwagą
Dziwię się MS że nie poszukali graczy którzy mogliby zaprezentować możliwości konsoli prawie za free (obniżka przy zakupie gry lub konsoli - żaden koszt) no ale MARKETING wi lepiej (grupa docelowa to ja łysy w okularach z nadwagą i zapewne śliniący się na te panienki - co za kretyni!!!! gdzieś mam tę panienkę w walnietym stroju,a jeśli jestem znajomym Raikova to nie podejdę co!!), jak zresztą w każdej firmie (od 10lat pracuję w produkcyjno-handlowych)
Ale miło z drugiej strony jak facet w moim wieku 3.. no (co ja godom przeca ja żech je grupa docelowa), potrafi pozamiatać po stoisku . Drugi plus ponieważ nikt nie wie jak obsługiwać i nie zna obcego języka to wszystko jest dostępne bez żadnych przeszkód.
powodzenia przy zakupach, ja czekam do maja (posucha na rynku - chetniej dają zniżki) pewnie będzie więcej tytułów i wystartuje online dla murzynów europy