inteligent
26 11 2006, 00:50
QUOTE(Velius @ 25 11 2006, 23:55)

Mnie przywitalo "stoisko nieczynne z powodu zaloby narodowej"
Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać.
Po prostu Polska. Skoro z powodu żałoby n. zamknięto stoisko X360, to czemu nie zamknięto całego sklepu?
Warte wspomnienia jest to ze jeszcze WCZORAJ ten x box 360 byl na chodzie i mozna bylo sobie pograc,a dzis nagle zaloba narodowa,no normalnie paranoja.No i jeszcze PSP byl na chodzie i mozna bylo grac,to specjalnie spytalem obslugi o co niby biega.
Uslyszalem dwie smieszne kwestie: "bo PSP nie da sie wylaczyc i musialbym rozkrecac" ?????,to dobrze ze mozna x boxa wylaczyc bez rozkrecania:)
A potem jak zapytalem dlaczego wczoraj dzialalo a dzis nagle z (pipi) zalobe przylepili powiedzial ze microsoft osobiscie tu zawital i kazal wylaczyc.
Interesting...
A ja kupiłem swojego X360 wczoraj. Dostałem 4 gry. 3 jakie tylko chciałem i jedną z listy ustawionej przez sklep.
BECK powiedz nam gdzie kupywaleś i jakie gry byly do wyboru i jakie ty wybraleś?

A i ile za to zaplaciles?
Kenshin
26 11 2006, 04:14
Wiem co sie stalo z hajsem na reklame

bylem dzisiaj w jednym z warszawskich klubow zgadnijcie co przez 3 bite godziny lecialo na zutniku i w tv

PGR3 i 360tka
QUOTE(Velius @ 26 11 2006, 00:57)

Warte wspomnienia jest to ze jeszcze WCZORAJ ten x box 360 byl na chodzie i mozna bylo sobie pograc,a dzis nagle zaloba narodowa,no normalnie paranoja.No i jeszcze PSP byl na chodzie i mozna bylo grac,to specjalnie spytalem obslugi o co niby biega.
Uslyszalem dwie smieszne kwestie: "bo PSP nie da sie wylaczyc i musialbym rozkrecac" ?????,to dobrze ze mozna x boxa wylaczyc bez rozkrecania:)
A potem jak zapytalem dlaczego wczoraj dzialalo a dzis nagle z (pipi) zalobe przylepili powiedzial ze microsoft osobiscie tu zawital i kazal wylaczyc.
Interesting...
standardowe gadki
MichAelis
26 11 2006, 13:57
Nie standardowe gadki tylko taka jest prawda O__o
No własnie w tym cały problem, bo kupiłem w anglii.
Nie wiem jak stoi kurs ale zapłaciłem 339 funtów.
Tak jak napisałem, do wyboru były 3 gry jakie tylko sobie chciałeś - w moim przypadku GoW (fajne specjalne wyd w metalowym pudełku z albumem artworków i Xbox Live na 48h), Dead Rising i Test Drive Unlimited.
No i oczywiście gra z listy, min. The Godfather, PGR, Perfect Dark, Full Auto, Tomb Rider: L i jeszcze kilka innych których nie pamiętam. Z listy łyknąłem Full Auto
Od dzis jestem szczesliwym posiadaczem X boxa 360,narazie bez gier ale i tak jestem happy.
Dzieki TomisH za info o vobisie,dorwalem ostatnia konsolke w promocji,masz u mnie piwo:D
mord00k
27 11 2006, 10:02
A ja byłem w niedzielę w empiku i miło. Całkiem sporo osób przy standzie. Nawet dwóch dość obeznanych grających w DOA4 facetów

A hostessa coś tam zapuszczała i se łaziła po sklepie
inteligent
27 11 2006, 13:02
A właśnie, hostessy. Większość z nich (przynajmniej w Szczecinie) ma ten sam typ urody: kędzierzawe, długie blond włosy, wzrost ok. 1,6 m i z twarzy jakieś takie podobne. I większość dobrze gra na X360. Klony? Czy może przy castigu stosowano jakieś "inne" kryteria?
Ja jak wczoraj meczylem GoW na pokazach,hostessa byla naprawde niezla.Brunetka(wow nie blondynka),okolo 175 cm wzrostu,dlugie wlosy,ladna opalona cera i rozwalala kolesi w GoW'ie
jak stoi całe dnie przy tym to prędzej czy później sama zagra
inteligent
27 11 2006, 13:11
W szczecinie jest podobnie, przy czym mówiąc "blond" miałem na myśli ciemny blond.
ja widziałem tylko laskę w szczecińskim MM, była straszna - blizny po trądziku i warstwa 3cm pudru
W sobote bylem w MediaMarkt w Galerii Dominikanskiej we Wroclawiu i stalo tam kilkanascie pudelek X360 Premium z PGR3 za 1399 zl... (pipi), gdybym mial troche wiecej kasy to bym wzial

Najlepszy byl wylaczony stand z X'em i karteczka naklejona na tv - "Przepraszamy, stoisko zostalo wylaczone z powodu zaloby narodowej". Padlem.
Diabeu, może to berserker
QUOTE(TomisH @ 27 11 2006, 14:37)

Diabeu, może to berserker

wersja skarlała jak już, u nas też była "załoba" i xO wyłączony, ale kompy z mmorpg itp. to nie - gdzie jest sens?
FlyJ4ck
27 11 2006, 15:33
pewnie im x padł i mieli wymowke zeby jeszcze go nie naprawiac
Limak122
27 11 2006, 17:35
Kiedy ta żałoba narodowa się kończy ?
W wawie skonczyla sie w sobote o 24:00
W calej Polsce sie o tej porze skonczyla - Kriseh
inteligent
27 11 2006, 18:18
QUOTE(Diabeu @ 27 11 2006, 13:38)

ja widziałem tylko laskę w szczecińskim MM, była straszna - blizny po trądziku i warstwa 3cm pudru
No to chyba nie ta sama co ja jom widziałem- faktycznie locust,nie laska. To nie był puder
kurde nie zdazylem kupic cora za 899 zl , nie wiecie czy jest szansa zeby taka cena powrocila ? ;( tera jest cholernie drogo ;(
DingChavez
27 11 2006, 23:33
Wiem ze nie pasuje za bardzo do tematu ale jakby ktos chcial sie do Reichu przejechac, to w MM jest X360 Premium z dwoma padami wireless, Xbox live na 3 miesiace, PGR 3 i Kameo za 399€. Jak sie kupi do 15.12.06 i nie bedzie sie zadowolonym to mozna miedzy 02.01.07 i 31.01.07 oddac i dostanie sie kase spowortem.
pozdrowienia
Limak122
29 11 2006, 23:10
I to jest cywilizacja.
cudze chwailicie a swojego nie znacie....
sentinel
30 11 2006, 13:58
QUOTE(sentinel @ 30 11 2006, 13:58)

Smutne że tacy ludzie zajmują tak wysokie stanowiska. Bez komentarza.
Kenshin
30 11 2006, 14:13
QUOTE(Blim @ 30 11 2006, 16:04)

QUOTE(sentinel @ 30 11 2006, 13:58)

Smutne że tacy ludzie zajmują tak wysokie stanowiska. Bez komentarza.

Wiesz jak to w Polsce wszystko przez znajomości albo rodzine

, pan Piotrek daje czadu.. jedziesz Piotrek jedziesz
Dziwne sa te ceny w MM, w jednym miescie jest jeszcze konsola z pgr3 za 1399 w innym za 1599
W weekend zajrze do MM w gdansku, niech no tylko bedzie za 1399 to lykam bez zastanowienia
FlyJ4ck
30 11 2006, 20:26
rozczaruje cie , w gdansku sa tylko core, a jesli juz dowiezli premium to 1599 maly wybor gier
konstant
30 11 2006, 21:02
W Vobisie tez juz po promocji.
Mi sie udalo dostac Premiuma + FNR 3 za 1399 : )
Skoro byly za tyle to pewnie i niedlugo ktos znowu zrobi promocje, trzeba byc cierpliwym, moze na swieta moze po nowym roku
Na razie i tak czekam na tv az bedzie dostepny u dystrybutora (Philips 32PW9551/12) - dzis sie dowiedzialem ze calkiem mozliwe ze dopiero po nowym roku
Wiec jest czas sie porozgladac za jakas ciekawa oferta.
I tak na razie wolny czas na granie (a nie jest go sporo) poswiecam na cioranie w librty city stories, wiec cisnienia nie mam ze konsola musi byc juz, zaraz u mnie
nieliczylbym na ponowna taka promocje
maciek88
2 12 2006, 13:09
w empiku są bardzo atrakcyjne ceny. nie wiem jak wypada sprzedaz z pułek, ale ja zawsze zamawiam np. ksiazki na adres salonu empik. zero kosztow przesyłki a ceny sa zazwyczaj nizsze o te pare złotych. co do gier to Gears of War jest po 212 zł, Dead Rising za 116 zł a Call of Duty za 125 zł. polecam.
www.empik.com.pl
------------------------------------
kupując gre bezposrednio w sklepie (przed chwila dzwonilem) za CoD2 trzeba wybulić 139,90. krotko mowiac rejestrujcie sie na empiku i zamawiajcie produkty na adres najblizszego salonu. mozna zaoszczedzic. co wiecej czesto przy kasie rozdają kupony rabatowe (10% x 3).
jesli wszyscy juz o tym wiedza a ja sie urwalem z choinki to sorry. temat mozna zamknac lub wsadzic gdzies w odpowiednie miejsce.
Dzwonilem do najblizszego empiku,nie wiem skad jestes ze masz takie ceny ale juz Ci mowie ile sobe zycza za dane przedmioty:
GoW-259 zl
Konsola X box 360 premium - 1,999 zl
Wersja Core - 1659 zl
Zalezy od miasta imo
maciek88
2 12 2006, 13:18
chodzi o to ze jak zamawiasz przez strone empik to odbierasz sobie towar w sklepie a masz taniej
maciek88
2 12 2006, 13:51
wlasnie zamowilem CoD2 i tu bonus. maja obecnie chyba jakas promocje bo nawet przy dostawie do domu nie dolicza mi kosztow przesylki.
Empik wprowadził Premium z Kameo i Viva Pinata za 1600, choc nie wiem czy przypadkiem nie sprzedjaa tego wylacznie na raty, ale to byloby pewnie bezsensu.
Lord Tidek
2 12 2006, 18:22
QUOTE(kmh @ 2 12 2006, 20:12)

Empik wprowadził Premium z Kameo i Viva Pinata za 1600, choc nie wiem czy przypadkiem nie sprzedjaa tego wylacznie na raty, ale to byloby pewnie bezsensu.
W Gdańsku można tern zestaw kupić normalnie za 1590 zł, (beka bo obok był sam iksboks 360 za 1640 zł

) a za 1890 zł można kupić xboxa 360 z kameo , DoA 4 , jakimś jeszcze tytułem na x360 i 2 tytułami ze starego iksa (halo 2 i forza z tego co pamiętam)
Mam pytanie. Dość dużo nasłuchałem się od znajomych o awaryjności Xbox'ów 360 z launchu w Polsce. I mam pyanie. Czy wraz z biegiem czasu liczba wadliwych egemplarzy będzie się zmniejszać? Czy Microsoft dba o poprawę jakości trzystasześćdziesiątek? (wiem, że Bill o mało co dba, ale chciałbym wiedzieć jak duża jest szansa na wadliwość konsolki którą zamierzam w najbliższym czasie zakupić.)
awaryjnosc jest mala po premierze w Polsce, ale zawsze mozesz trafic ta wadliwa

pozatym jest gwarancja na polski odzial MS wiec nie trzeba bawic sie w wysylke za granice
HEHE, w poniedzialek kupuje swoja konsole w Carrefourze... oddalonym o jakies 150 metrow od mojego domu

, mam zatem pytanie:
Otoz uzbieralem jakies 1700 zl... i zastanawiam sie, ktory zestaw wybrac - czy Core, czy Premium. Chodzi o to, ze jak kupie Core, to od razu moge wziac pare gierek i memorke, a jak kupie Premium to bede S P L U K A N Y i nie kupie sobie ani jednej gry, dopoki na jakas nie uzbieram... a to moze troche potrwac, bo ostatnio wyrwalem kupe siana od rodzicwo

... i tu zaczyna sie moje pytanie: wedlug Was, ktora wersje konsoli powinienem wybrac? mowia, ze Premium jest mniej awaryjny, ale w gruncie rzeczy to jest to samo co Core... zreszta nie planuje przerobki konsoli, wiec bede mial 2-letnia(tak?) gwarancje. Poza tym nie nastawiam sie na granie online z racji, ze mam zbyt wolne lacze, uwazam, ze jedyna przydatna rzecza z zestawu Premium (w moim przypadku) jest dysk twardy, ktory i tak jest zbyt maly! Gdybym wybral Core'a, to na pewno w przyszlosci dokupilbym jakis wiekszy. Gdybym wybral Premium, to ten 20-gigowy raczej bym juz zostawil. Prosze zatem o odpowiedz na moje pytanie, ktora wersje wybrac... mam taki metlik w glowie, ze sam juz nie wiem, co robic.
Albert Wesker
2 12 2006, 22:40
no ale za 1700 kupisz xa premium nawet z dwiema grami
Niestety nie tam, a konsoli nigdzie indziej nie kupie
Albert Wesker
2 12 2006, 22:44
lol, no jak uwazasz
skoro nie stac cie na premium plus gry to bierz core (chociaz duzo nie zaoszczedzisz), po co ci konsola bez gier...
Wiecie co .... ku..rwa wszyskich po koleji bym was za..(pipi)al p..ierdol..icie .. kocopaly ... micro jako jedyna firma dala czadu na polando rynku a wam poprostu odje..balo ... ku..rrwa wielcy pro ..sie znalezli.... co wy ..myslicie ze micro produkuje 360tki na specjalne zamowienie MM i saturn... boszzz
Chyba sie komus lekko przegrzaly obwody
w MM jest X360 po 1400 ostatnie sztuki gadalem z ziomem ktory tam robi
Ps . powiedz mi to w twarz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.