Byłem dzisiaj we Wrocławskim MM w galerii, standzik z X'em na którym jest prezentacja "3 Red lights of Death" Są jacyś chętni na premium + pgr3 = 1399zł
Czy dzwoniac na polska infolinie jest szansa, ze operator spelni moja prosbe polegajaca na tym, iz nie chce aby mi sie gold przedluzyl po roku? Po prostu chodzi o zmiane golda na silver. Placone bylo karta kredytowa w funtach i nie bardzo wiem jak wykasowac re reaktywacje a nie widzi mi sie zmiana karty
Nie ma takiej mozliwosci , jeszcze
dzwon/pisz do angielskiego help line, tam sobie anulujesz abonament
konstant
8 12 2006, 22:07
Pewien typ na forum pisal, ze w MM sa premiumy + PES6 za 1299 -__- , sprawdzal to ktos?
Matriks_1111
8 12 2006, 22:34
QUOTE(konstant @ 8 12 2006, 22:07)

Pewien typ na forum pisal, ze w MM sa premiumy + PES6 za 1299 -__- , sprawdzal to ktos?
Byłem 3 dni temu i nie widziałem w Krakowskim MM takich promocji. Były normalnie za 1700 zł z PES6, za 1599 zł z PGR3, a innych nie było
QUOTE(Goldi69-PL- @ 5 12 2006, 14:28)

jak dla mnie do szczescia wystarczyl by mi Core za 850zl + BF2 za 70zl i tak mimo iz mam 8 gier gram tylko w BF2

a Saits Rows zafoliowany 3 tygodnie lezy
w tym tygodniu GoW, NHL 07, GRAW, CoD3 bede mial to moze sie na chwile oderwe

Orientuje sie ktos czy sa jeszcze gdzies w Wawie Premimy po 1399zl?
yy, nie rozumie takich ludzi jak Ty
Lord Tidek
10 12 2006, 21:59
Tak zapytam sie was czy w najbliższym czasie na Xboxa 360 wychodzą jakieś system kilery ?? Albo chociaz jakieś gry zapowiadajace się na bardzo dobre ale są only for xbox 360 ?? Bo tak jakoś ostatnoi nie jestem w temacie. Wiem że ma się ukazac lost planet ale co jeszcze ??
zolwik777
10 12 2006, 23:23
W najbliższym czasie niczego nie kojarze oprócz Lost Planet. Blue Dragon niby ma być dobry ale ja nie przepadam za jRPG szczególnie jak głównym bohaterem jest dzieciak. Po Lost Planet kolejnym must havem dla mnie będzie Mass Effect, który ma wyjść w Q1 2007.
W Silesii w katowicach w epmiku stoi stand z xem ... mozna pograc w table tenis , moto gp 06 i chyba tyle i ogladnac demka z paru gierek ... (2 pady wiec mozna pograc z kumpklem)
@Tidudus - ja osobiscie czekam na Forza Motorsport 2 ktora ma wyjsc w marcu - wtedy tez zamierzam zakupic konsole (licze ze juz bedzie dostepna usluga live w polsce)
Co do standow w MM - bylem ostatnio w gdansku i dowiedzialem sie ciekawych rzeczy od hostessy - zapewniala mnie np ze moge bezprzewodowo podlaczyc konsole do internetu (bez dokupowania zadnych kart, wszystko w standardzie) Poza tym kiedy poprosilem o zmiane rozdzielczosci celem porownania ich na tamtejszym lcd to zaczela cos mieszac w ustawieniach sieci i patrzec na mnie pytajacym wzrokiem
Po czym pogralem sobie w PGR3, a pozniej zaproponowala mi partyjke w DOA4 (wygralem wszystkie walki, chociaz to byl moj pierwszy kontakt z ta gra) Musze przyznac ze niespecjalnie przypadla mi do gustu, moze dlatego ze jestem wiernym fanem tekkena od 1 czesci.
QUOTE(BiBeR @ 12 12 2006, 23:41)

a pozniej zaproponowala mi partyjke w DOA4 (wygralem wszystkie walki, chociaz to byl moj pierwszy kontakt z ta gra) Musze przyznac ze niespecjalnie przypadla mi do gustu, moze dlatego ze jestem wiernym fanem tekkena od 1 czesci.
Mi też gra nie przypadła do gustu. Kilka lat nie mogłem się do serii przekonać, póki nie spróbowałem online. Od tego czasu uważam DOA za czołową bijatykę.
Też jestem fanem gier namco : )
QUOTE(konstant @ 8 12 2006, 22:07)

Ja za taki zestaw w MM, zapłaciłem 1599zl
A orientuje się ktoś czy jeszcze gdzieś na Śląsku dostane Xboxa z pgr za 1399zł lub z kameo i pinatą za 1599zł.
To drugie to w Empikach raczej.
Zainteresowanym przypominam, że 23 lutego nastąpi premiera Crackdown. Podobnie jak Viva Pinata, gra będzie w pełni zlokalizowana. Sugerowana cena detaliczna: 259,90 zł.
Bojan_Zaw
13 12 2006, 16:57
Mozna gdzies kupic Dead Rising (NTSC-J) do 100zl?
nie w polsce. za 70$ jest na play-asia
Zeratul
13 12 2006, 17:55
70$ troche wiecej niz 100zl, ale tylko troche... ;p
Bojan_Zaw
13 12 2006, 18:59
bleee

to lipnie

a jakies ciekawe gry do 100-120zl region free badz ntscj w polsce moge znalezc?
Ryo-San
13 12 2006, 19:22
QUOTE(hiv @ 13 12 2006, 16:52)

Sugerowana cena detaliczna: 259,90 zł.
to jakis zart? 260 zl za gre w oficjalnej dystrybucji to rozboj w bialy dzien..
naprawde nie wiem kto przy zdrowych zmyslach da sie tak bezczelnie oskubac....wystarczy skorzystac z pomocy naszych australijskich kolegow zeby dorwac gre 80 zl taniej...
ciesze sie ze kolejna gra bedzie w pelni zlokalizowana !!!!!!!!
Ryo - poczekasz trochei bedzie za ok 200zl
Butcher
14 12 2006, 09:06
QUOTE(Ryo-San @ 13 12 2006, 19:22)

naprawde nie wiem kto przy zdrowych zmyslach da sie tak bezczelnie oskubac....wystarczy skorzystac z pomocy naszych australijskich kolegow zeby dorwac gre 80 zl taniej...
Naprawdę nie wiesz? Teraz to Ty żartujesz chyba

Nie każdy potrafi wykorzystać kolegów z Australii lub Hong-Kongu. Zajrzyj po premierze każdej większej produkcji na nasz ulubiony serwis aukcyjny i zobaczysz w jakich cenach sprzedają się gry... Gdyby każdy producent/wydawca myślał Twoim torem, nie mielibyśmy w tym kraju ani MS, ani Sony, ani EA...

Zainteresowanym przypominam, że 23 lutego nastąpi premiera Crackdown. Podobnie jak Viva Pinata, gra będzie w pełni zlokalizowana. Sugerowana cena detaliczna: 259,90 zł.
zainteresowany jestem, ale taka kwota to jak kop w zęby
Butch nie gadaj że to dobra cena bo zabiję śmiechem, jak dla mnie to dali maxymalny pułap jaki mogli
Butcher
14 12 2006, 15:20
A czy ja gdzieś napisałem, ze to "dobra cena" ?

Napisałem - między wierszami, co było do wykminienia - że w takiej cenie TEŻ się gry w tym kraju sprzedają - więc kolejny przykład i kolejny tytuł nie powinien dziwić... Tyle.
po 300pln też się sprzedają, ale to nie o to chodzi, ceny europejskie a zarobki jak w Uzbekistanie
jak chcą odciągnąć trochę ludzi od obiegu wtórnego i "wypadło z TIRa" to niech trochę w tym pomogą
Ja juz sobie zalozylem wiecej nie kupie gier nowych po 250-260 to pomylka, juz dalem sie naciac z SC:DA,GOW i COD 3 i dziekuje wole poczekac pare dni i kupi za 190 zl na allegro a zlozylem papiery o zmiane kredytwoej karty i zaczne zamawiac z pley-asia i dvdcrave, bo taka kasa za gre to niestety przeginka
Ryo-San
14 12 2006, 16:37
QUOTE(Butcher @ 14 12 2006, 09:06)

QUOTE(Ryo-San @ 13 12 2006, 19:22)

Naprawdę nie wiesz? Teraz to Ty żartujesz chyba

Nie każdy potrafi wykorzystać kolegów z Australii lub Hong-Kongu. Zajrzyj po premierze każdej większej produkcji na nasz ulubiony serwis aukcyjny i zobaczysz w jakich cenach sprzedają się gry... Gdyby każdy producent/wydawca myślał Twoim torem, nie mielibyśmy w tym kraju ani MS, ani Sony, ani EA...
Butch aukcje internetowe to jedno, oficjalna dystrybucja to drugie...260 zl za gre to smiech na sali....przy takich
cenach mozemy wlasnie za jakis czas nie miec MS/Sony bo kazdy zamiast dawac sie dymac na legalu przez oficjlanych dystrybutorów pojdzie po rozum do glowy i zacznie sciagac gry skad tylko popadnie - byle nie z Polski...
wiesz sam chcialbym dolozyc swoją cegielką i wspomoc nasz rynek legalnie zakupionym produktem - ale nie
przy takich cenach...dlatego bez zadnych wyrzutow sumienia dam zarobic australijczykom -bo zmusza mnie do tego...oficjalny dystrybutor w...Polsce....paradoks? nie, to tylko polskie realia
a jesli chodzi o E.A to kto jak kto ale oni ceny mają na bardzo dobrym poziomie...
tak wiem na oficjalną cene ma wplyw to to to i tamto i blablablabla dlatego cena jest taka a nie inna...ale mnie osobiscie to wogole nie obchodzi....interesuje mnie tylko i wylacznie fakt ze kupujac gre w sklepie oddalonym o 18 tys kilometrow od mojego kraju dostane gre w normalanej cenie...i to powinno kazdego gracza obchodzic...
MOże i niejestem posiadaczem X 360 jak i wogóle w obecnej sytuacji żadnej z konsoli jednak 260 zł to bardzo dużo pomijając fakt że jedyna gra za jaką dałem powyzej 200 zł to było GTA SA w okolicach premiery ( 19.11.04 r aż miło wspominac ten dzień i gra dotarał w piątek 2 dni pykania w GTA

mmm )229 zł za reszte gier na PS2 jakie miałem to dawałem co najwyżej w okolicach 190 jednak w późniejszym czasie jeszcze mniej np. 3 miesiące po premierze JAKA 3 dałem za niego 125 zł chyba czyli nie tak dużó już. Ceny gier z x360 są według mnie astronomiczne , pozostaje nadzieja ze po np. 3 miesiącach gra bedzie tańsza i bedzie na jakiś aukcjach.
Onikage.
14 12 2006, 19:27
ja od siebie dodam że nowości w usa prawie zawsze kosztują 50 dolców... a jakie oni tam mają zarobki hehehehe...bądżmy szczery mamy tutaj złodziejstwo i z takimi cenami to mnie mogą pocałować w dupe...(kupuje teraz głównie na allegro)
inteligent
14 12 2006, 19:48
Prawda jest taka, że gry są w takiej cenie, gdyż tylko w takiej się sprzedaż opłaca. Myślicie że przelicznik M$ i $ONY z euro na dolara 1:1 jest zdzierstwem ze strony gigantów?
Prawda jest taka, iż wydawanie sprzętu na naszym kontynencie jest trudne, choćby ze względu na różnorodność językową naszego kontynentu. W Hameryce sprawa jest jasna-sprzedaje się 2 miliony gier, wszystkie w jednym języku. Dlatego naprawdę mam szacunek do M$ i Sony za to, że są w stanie wydawać gry na prowincji po polsku. Innymi powodami są:
-mniejsza sprzedaż gier na naszym kontynencie
-spadek atrakcyjności i sprawności europejskich (vide bezrobotni arabowie hulający na ulicach paryża, "tanie państwa", gospodarki o profilu socjalnym, i EU, które dopłaca do każdej cholernej francuskiej krowy).
Uff, to by było na tyle, cholera zmęczyłem się.
Ja to rozumie i ja to wiem inteligent, ale postaw sie na miejscu przecietych ludzi z pokolenia 1200 zl brutto zakup konsoli to pikus a zakup gier to poprostu wyzeczenie sie pewnych przyjemnosci <innych> i chodz ja nie placze, ale nie jest milo placic po 260zl za gre na kilkanscie gora godzin
Frank Jaeger
14 12 2006, 21:39
na razie imo jest slabo z cenami i dostepnoscia.. jesli chodzi o ceny to ofkoz mam na mysli to, na co uwage zwrocili Bezol i Ryo- 260zl za gre to dla mnie mocne przegiecie.. jasne, gdybym musial tyle zaplacic, to bym zaplacil.. sek w tym, ze nie musze, a nie mam tez 13 lat, zeby na wszystko sie rzucac, jak szczerbaty na suchary- wole za te 260 zyli sciagnac sobie dwie gry z dvd crave'a i poczekac tydzien dluzej, niz miec jedna za ta sama kase ;/
co do dostepnosci- u mnie w miescie(Kraków) Gearsow nie mozna bylo dostac w zadnym sklepie w dniu premiery(nie wiem, jak w MMie, ale reszte obskoczylem i nie bylo) o_O wczoraj z kolei bylem w Saturnie i Empiku, gdzie nie bylo ani jednej kopii Pinaty- co to za dystrybucja?
akurat w krk GOW rozszedl sie na pniu :-D a viva byla w empiku w dniu premiery :-)
No bo Viva pinata niejest skierowana dla starszego odbiorcy a takich młodszych chyba niesjest dużo
QUOTE(Baton @ 15 12 2006, 15:56)

No bo Viva pinata niejest skierowana dla starszego odbiorcy a takich młodszych chyba niesjest dużo

chyba jednak jest duzo
Frank Jaeger
15 12 2006, 16:45
QUOTE(qazar @ 15 12 2006, 11:15)

akurat w krk GOW rozszedl sie na pniu :-D a viva byla w empiku w dniu premiery :-)
byla, ale nie ma.. dzisiaj akurat bylem w centrum, wiec przy okazji zajrzalem do dwoch empikow i saturna, a tam dupa, ani gowa, ani vp nie ma- jak tak ma ta dystrybucja wygladac to szacun
To może poszukaj na jakiś aukcjach

tam zawsze coś jest
Frank Jaeger
15 12 2006, 16:52
no, ale aukcje to co innego. ja czepiam sie dostepnosci towaru w sklepach, bo z tym jest imo bardzo slabo.
No ok spox ale tak na serio po co ?? bo zastanów sie po co martwic się czy jest gra w sklepie jak ona kosztowac bedzie 259 złotych a na aukcji masz ja za ponad 175 złotych czyli ok 85 złotych w kieszeni ( własciwe to z ponad 70 bo koszty wysykłki itp. ) No rozumiem konsole ale bez przesad mnie interesuje chyba bardziej abym miał kase na gre źródło to już druga sprawa

Nawet jeżeli w sklepie było by GOW to nikt go niekupi chyba ze naprawde typ któremu wszystko jedno czy jest o 70 zł do przodu lub do tyłu i niema ufności do internetu

A tu masz link z aukcjami gry
http://www.allegro.pl/search.php?string=ge...5&country=1
Ja za to mam pytanie,orientuje sie ktos gdzie mozna dostac za dosc rozsadna cene(Ultima mocno przesadza na tym polu) zdrapki do xbox live?najlepiej 3 miechy,ale inne tez moga byc.Na aukcji obecnie nie ma,tak wiec nie mowcie o allegro.
Z gory dzieki.
W pchlim targu ktoś się ogłasza

Edit:
http://www.allegro.pl/item150847855__xbox_...abonament_.htmlale w pchlim targu jest chyba za 59zł
Juchy aktualnie ma w ofercie kwartalne zdrapki.
Słówko odnośnie cen:
Wawa, Arkadia, Empik -> X360 Premium (qrde, chyba

...) + Viva Pinata + Kameo - koszt, niecałe 1600pln, wg mnie bardzo dobra cena.
maciek88
16 12 2006, 16:35
QUOTE(Velius @ 15 12 2006, 20:55)

Ja za to mam pytanie,orientuje sie ktos gdzie mozna dostac za dosc rozsadna cene(Ultima mocno przesadza na tym polu) zdrapki do xbox live?najlepiej 3 miechy,ale inne tez moga byc.Na aukcji obecnie nie ma,tak wiec nie mowcie o allegro.
Z gory dzieki.
http://allegro.pl/item150963652_xbox_live_...tus_gdynia.html49 zł
QUOTE(maciek88 @ 16 12 2006, 16:35)

Z gory dzieki.
http://allegro.pl/item150963652_xbox_live_...tus_gdynia.html49 zł
Wow tanio,juz lykam
FlyJ4ck
16 12 2006, 18:06
bardzo mnie ciekawi i interesuje rachunek microsoftu za te wszystkie hostesy co stoją przy konsolach od kilku tygodni

ciekawe ile jeszcze będą je trzymać
Towarzysz
16 12 2006, 18:26

Z gory dzieki.
Aktualnie tu jest najtaniej:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=151037703
Dzis przed praca zajrzalem do MM w Gdansku zeby porozgladac sie za prezentami. Z daleka patrze ze stand z x360 stoi pusty, pewnie hostessy o 9 rano jeszcze spia

Cos mnie jednak podkusilo zeby przejsc sie w tamta strone, patrze a tam bez zadnych promocji itp stoi sobie sterta klockow w wersji premium zarowno z PGR3 jak i z PES6 za 1399zl !!

No to mysle sobie, ze nie ma sie co zastanawiac i czekac do nowego roku, bo wtedy mialem zamiar kupowac, tylko brac. No i wzialem

Dla siebie prezent od mikolaja juz mam
Gadalem z pracownikiem i ponoc Electro obnizylo cene do 1499, wiec kierownik wczoraj kazal znizyc do tego poziomu. Nie ma co, dobrze sie u nas dzieje, pozytywna walka o klienta. Wiec spieszcie sie, bo nikt nie wie jak dluga potrwa to promo.
We wrocku w galerii znowu zestawy po 1399 (premka + pgr3) -miło.
Decydujcie sie ludzie bo po świętach ceny już mogą tak nie rozpieszczać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.